23078
-
ity #4644 Nem tudsz benne változtatni a karin semmit.
Még a karin lévő cuccokat se mutatja meg, csak az inventory-t és a zsákokat. Csak kivenni és betenni tudsz tárgyakat.
Magyarul amit egyik kariddal megtaláltál azt át tudod adni egy másik karidnak.
Ennél többet nem tud a progi.
Ha ez cheat, akkor én is cheatelek, mert erre használom.
De akkor mindenki cheatel aki a haverjával cuccol online vagy bárhogy :)
Ez a progi csak ezt helyettesíti, hogy egyedül is tudj cuccokat saját karijaid közt cserélni, ha haver éppen nincs online, hogy segítsen. -
kopterfield #4643 DooDoo lekoteleznel ha egy klajne magyar forditast is mellekelnel ha lehetne esetleg :) -
már szeirntem ez is sok... :S
- kisPocok - -
r4pt0r #4641 Szerintem ha lehet benne változtatni a kari bármilyen dolgát (pl táska) az már editor. :D -
ity #4640 Szerencsére az (még!)nem editor, csak egy ártalmatlan kis cuccoló progi, amivel egyik karidtól a másiknak lehet adni a cuccokat. Na meg tárolni, ha már nem fér el a zsákokban.
Halkan jegyzem meg, ha vki letölt egy állományt, aminek már a nevében is benne van, hogy "source" és miután nem tudja miért nem inicializál ... hát ... inkább ne menjünk bele :) -
DooDoo #4639 Ne a source-t tölsd le mert abba a forráskód van :P amúgy erről van szó, kis progi amivel karik között lehet cucckat cserélni, meg tárolni lehet őket hogy ne játékban foglalják a helyet az inventoryban... -
Editor... erről beszéltem... már kezdődik is :D TERJED!
- kisPocok - -
r4pt0r #4637 Azt olvasom valami editor. -
virs lee #4636 Hát az meg mi a túró? -
Hi
Letöltöttem a Tq-hoz a TQVault_Source_1.4.zip-et és azt írja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.
Help -
Nekem van egy hunter - rouge karim 11es, csak most nem azzal tolom.. Már találtam neki pár cuccot a soothsayerrel, eccer elkezdem aztis..
Amin röhögtem egy jót, az a Telliam's Will nevű íj ;DD
(érted, William Tell, lol) -
ity #4633 Én azért nem nature-t választottam hunter mellé, mert mindenki azt választja :) -
virs lee #4632 Nyilasat én is szándékozok, már vagy 4 íjat gyűjtöttem neki beginnertől haladóig, de még nemtom hogy nature vagy vmi mást 2. masteryje legyen. -
gericooper #4631 Kispocok:rendben:D meg van már mejik cd key.. szerencsére nem kell.. mindegyiket végig probálnom:D -
jelenleg rohadtúl nem tok bejelentkezni lehet hogy lassítani kéne a töltést > áá nem :D igyekszek fel pill
- kisPocok - -
gericooper #4629 tom hogy te adtad:D kerestelek is mán msn en.. de sohan em vagy fent:S:D -
ity #4628 Közben ottvannak a Reloaded-es kulcsok.
Ha mákod van, nem kell 7-szer installálnod :D -
Crash88 #4627 act 2 vége lv 30 normal:Ð
akar vki tradelni?lennének elég jo kis cuccaim
ja meg van pvp mod is ha vkit érdekel:D tolhatnank egy-kettöt
-
én adtam a reloaded-et
- kisPocok - -
sry felmegyek akkor :P
- kisPocok - -
ity #4624 A karakterek meg cd kulcshoz vannak kötve. Ha nem azzal a cd kulccsal teszed újra, nem fogod a régi karaktereidet látni.
Szóval jó lenne ha tudnád melyik is volt az a kulcs :)
Unleashed kulcsokat tudok csak adni, mert én is azt használom. Reloaded-est meg majd vki más, aki tud:
09e9-aa2c-7140-f020-d009
99e9-aa2c-7140-f029-d009
Ha nem látod a karidat majd, akkor tudd, hogy nem e közül a 2 kulcs közül installáltad először :P
Próba-cseresznye :) -
elösszőr telepítesz > utána patch 1.08 > 1.08-as Cracked exe másolása > Run
- kisPocok - -
gericooper #4622 thx a cd keyt
-
gericooper #4621 jajah!!!... Kispocok.. figy hogy hogy nem vagy msn en?:S:D:D:D -
olvass vissza már fent van többször is de:
a9e9-aa2c-7140-f02a-d009
b9e9-aa2c-7140-f02b-d009
c9e9-aa2c-7140-f02c-d009
d9e9-aa2c-7140-f02d-d009
e9e9-aa2c-7140-f02e-d009
- kisPocok - -
TQ-HU innen? 
-
gericooper #4618 dehát másnak is felment:S mások is tolják tört verzioval:S -
ity #4617 Ezt írtam az előbb, de látom nem vágtad le elsőre. A patch csak akkor megy fel, ha nincs feltörve a game :) -
gericooper #4616 áhh... most letöröltem.. a gemt.. megprobálom ugyh ogy ujrateszem.. és megint megprobálkozok a patchel.. de most meg nem tom a cd-keyt:S:D vki leirná nekem gyorsan plz?:S -
gericooper #4615 nem... a tört patchet akartam rátenni.. amit a tq-hu oldalról szedtem... de tepeliptésnél vmi hibát jelez.. de nem látok belőle semmit:S szal nagyon nem vágom.. tudnál segiteni?.. hogy mit csináljak?. jah.. és tört verzioval lehet neten tolni?.:S ha sikerülne feltenni 1.08 at? köszi. -
ity #4614 Nem-nem. Én szeretek kísérletezni. Új karikat kipróbálni. Ez a kari Hunter + Spirit. Le fogok nyilazni mindenkit az átkok közbe :D -
ity #4613 Remélhetőleg nem a tört exe-re próbáltad meg rátenni a hivatalos 1.08-as patchet.
Ha igen, tudod mi a dolgod. Szerezni egy eredeti exe-t :) -
gericooper #4612 valaki légyszives segítsen már hogy hogy csináltátok meg 1.08-at!! help me plZ 

-
gericooper #4611 Hello sziasztok.. lenne egy problémám amibe segitség kellene:S .. nos játszok már rég 1.01. en.. és act 1 végén tartok és eddig nem lépet ki a game.. de most folyamatosan kilép...:S probáltam feltenni az 1.08 at.. mégpedig ugy hogy letöltöttem... és bemásoltam a game mappájába.. és ott telepitettem... leszedtem cracket is hozzáá a gamecopyworld.com rol.. és azzal meg vmi ddl hibát írt ki.. nos szeretnék segitséget kérni ezügyben hogy mit tegyek.. jah reloaded verzioval tolom és a patch is reloadedes.. plz segitsetek.. aki msn en tudna segiteni részletesebben: [email protected] köszi! -
virs lee #4610 ternion user? ~~ -
ity #4609 Én is így voltam Assával. Dió után HC feeling. Csak engem kifingatott a Manticore :(
Bár nem sokon műlt, mert már halott volt mire meghaltam, csak hiába ittam a löttyöt, a méreg (vagy nem is tom mi) megölt pár mp-cel utána. Szar érzés volt :)
Nade majd az új karim, Bone Charmer megmutatja nekik :D -
ity #4608 Editorok már a demohoz is voltak. Illetve nem editorok, hanem trainerek. De az editor is elérte már az 1.0-ás verziót, az inventory turkálást kivéve már mindent lehet benne állítgatni.
Mondjuk egy dologra jók ezek. Ha az ember ki akarja próbálni, hogy működőképes lesz-e az elképzelt karaktere legendary-n is vagy sem. Bár itt még ennek sincs sok jelentősége, mert a skilleket át lehet rendezni. Ez inkább csak dióban volt fontos, mert ha ott elcseszte az ember a skillek leosztását, akkor kezdhetett új karit.
TQ-ból meg feltételezem anyagi okokból nincs bnet hasonmás, nem programozás kérdése.
Blizzard sem bnettel nyitott, hanem előbb megszedte magát anyagilag. Aztán jött csak bnet.
Az Iron Lore-nak meg tudtommal ez az első játéka amit csinált, szóval anyagilag nem hiszem, hogy megengedhettek volna maguknak egy bnet hasonmást.
Talán majd a TQ második részénél :) -
dudovec #4607 aaa szetcsesz az ideg..
epic act2 kozepen vettem eszre h meg nem halt meg a conjuerem (0 death) , mondom hohoho ramjott a jokis hardcore feeling:) erosen gondolkodtam rajta h kihagyjam e manticoret , ugyanis hiaba nyirok ki ott mindenkit , valamer sosem sucessfull az a questem.. namind1 , lementem , es valami csoda folytan kb 3 sec alatt megfektettem. aztan paraztam telkin halalos sugaraitol , de ois kb 3 secet elt. aztan jott act3 , vegigsöpörtem mindenkit , es az a szaros side quest , mistery in mountains.. gondoltam megcsinalom , ott a vegen jon az a troll vagy nemis tudom mi.. lattam h dobni fogja a kavicsokat , nemvolt sok hp ja , de gondoltam nemlovom szet mire leernek a kavicsok , szoval elezdtem szaladni , a nagy zaport elkerultem , es 1 szal szaros kavics epphogy elkapott es meghaltam.. vaaa , pedig biztam benne h legalabb epic vegeig eljutok death nelkul , de nemjott ossze. mindez persze szaros 55k experience bonus miatt. lvl 40 en. mind1 , majd kov karimmal megprobalom vegigvinni death nelkul , ezt mostmar cseszhetem:| -
ity #4606 -100 -
Valakinek fölös Aphrodite's Favor, Ares' War Helm, Conqueror's Bracers, Apollo's Will, Alexander's Cuirass? :)