23078
  • Leslieee
    Magyar a regeditbe ne turkálj mert végképp eltünteted a karidat. Patchelj, vagy okoskodj vmit.

Titanlány: Mondd el h milyen a karid, meg azt a részt nem vágtam h mijjjjenellenállás egyéb progikkal? :D

Fecske sztem függ tőle igen is! Vagy ha nem akkor érzékeli h hányszor ölted meg, szal: 50es szinten ölögettem akkor a leggagyibb legendeket szórta, tod olyan 329intes, meg 40 lvl-es ... Aztán mostanában 57es karival 45lvl-es, 486 intes... cuccokat dobál. De lehet h azt érzékeli h nem 200x hanem már 300x öltem meg, de ez loller lenne, nem valószínű :DD De a legegyszerűbb magyarázat egyszerűen csak a szerencse, ennyi. Nem kell belemagyarázni semmit, azokat dobálja amik gagyibbak nagyobb valószínűséggel, amik meg zsírok, azokat minden 20.ra.
  • magyar777
    hello all
    az a problémám van hogy nem tudom betölteni a karakteremet
    elkezd tölteni és utána kiírja hogy hibát észlelt és kilép ennek mi az oka mert volt mellete egy .nfo fájl abban valami olyasmit írnak hogy a regeditben irjak át valamit de nem nagyon értek a regeit-es témához
    kérem valaki segitse mert igy nem tudok vele játszani
  • Titan girl

• zsirfecske
    ?

télleg mondja már meg valaki végre hogy függ-e a szinttől a titan drop minősége vagy sem.
  • Titan girl
    Hello mindenki!
    Én már viszonylag régen kezdtem a karimat (22-es), de néha elég nehezen boldogulok vele. Most gondolom nem lepődtök meg ezen mivel nem vártok el semmi nagy eredményt egy lánytól.... Nos az a bajom, hogy elég nehezen jönnek a skillek és nem nagyon tudom, hogyan kéne elosztanom, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle. Meg kicsit aggaszt hogy túl nagy az ellenállása bizonyos dolgokbol, mint pl.: director, flash, photoshop meg ilyenek... Nem vágom miért van ez így. Pedig én törekedtem rá, hogy ez ne legyen így. Azért aggaszt ez a dolog, mert elég nagy szüksége lenne rá.
  • Leslieee
    Assassin-t setből 2őt találtam epicen, nemean lionra gondolsz? Mert abból is 2őt.
  • dudovec
    epic titan legendary act1 es reliceket dob
    legendary titan pedig legendary act3 as reliceket.
    ebben is van kulombseg , meg megnezem fog e dobni aphro amut epic titan:D en pl egy alexander cuccot se talaltam epicen , legend titan az elso 2 runban dobott kettot is , ugyanez igaz az osszes trackersre meg assasins setre is , lionra nembeszelve az immortal rage amurol , stb.. bar en 40-50 ig epic titanrunltam a soothsayerrel.
  • Leslieee
    Aha, úgy már igazad van. A többi kevésbé gyakori, mint ahogy a tárgyaknál is van, de ettől függetlenül nem esélytelen megtalálni őket ott.
  • r4pt0r
    Akkor fogalmazok máshogy. Ennek az 5 charmnak legyen mondjuk 60%dobási esélye, a többinek meg 5%. Majd ez legendaryn biztos változni fog. Mert a charmok biztos hogy "korlátozva" vannak. Ebből az 5 charmból legalább 20at találtam egyenként és ez már nem véletlen.
  • Leslieee
    Charmból sem 5 fajtát dob csak te annyit találtál. Mivel random a drop ha lilát dob, bármelyiket dobhatja, de vmilyen szinten azért szinthez van kötve, mert pl 50.ik szinten szarabbakat találtam mint 57.en.
  • dudovec
    de a hunting.. aa , annak telleg csak a nature jo , kellenek azok a farkasok.. a spirit lehet jo meg a lichking meg a vision of death miatt... en most sage el probalkozom hunter-storm nimbusos kiegeszitessel lovoldoznek , de mar igy ranezesre is sokkal gyengebbnek tunik , mint 1 refreshelt call of the hunt os + farkasos + plagues ijasz oakkal.
  • r4pt0r
    Szerintem is mert már számtalanszor szaladok titán gyilkolni de pl. minidg csak 5 fajta legend charmot dob, meg is van már mindegyikből a 3 de csak ezeket a charmokat dobja.
  • Leslieee
    Ja szal az aura? Mint a stormban a nimbus? Akkor az is elég táp, de én akkor is inkább nature-t választanék mellé :)
  • virs lee
    A kettő mehet együtt, a fire enchant olyan mint az oak, egyszer bekapcsolod, és akkor az úgy van. De fireben nincs refresh az ancientekhez. :)
  • Leslieee
    Beast sztem nature-t válaszd, meg ráadásul az earthos fire sebzés helyett a warfare onslaught sima bal gombra jobb :)
  • virs lee
    Hö? Pont hogy akkor nem kellenek über cuccok.
  • Crash88
    senkise rusholjon a játékba:D
    csak nyugisan:P
  • robotnyk
    naturel nem rossz, de egy idő után szívni fogsz ha nem lesznek überepix cuccaid :c
  • virs lee
    Nature. Ancient + refresh übercsíter. ~~
  • Leslieee
    Sztem kajakra nincs.
  • dudovec
    sztem meg megvan hatarozva mit dobhat csak epicen.
  • Leslieee
    Hát sztem meg ugyanazokat dobja, csak nem futottál elégszer. Az első 100-120 alkalommal kicsit szarabb lilákat dob, de utána okosan a jókat csak :P

Persze, mágus ököllel sebez nem? Onnan lövi ki :P
  • BEAST #5183
    warfare mellé mit érdemes felvenni? eddig a warfare/rogue-t próbáltam de nehezebb szinten már nem elég ha rohangálok és osztom a halált =) warfare/earth vagy warfare/nature ... az elsőből a tűz sebzés + armor/res + core dweller esetleg a másodikból regrowth + heart of oak , egészen refreshig
  • DooDoo
    Én lőttem a Hydrát vagy fél percig is minimum :) de ő a Lich Kinget ütötte, annak meg semmi baja nem lett tőle, szal lőhettem volna akármeddig is :) de utána nálam őt írta a legerősebb kifektetett mobnak..
  • dudovec
    hat en lottem 1 darabig , de erosen fugg a lichkingtol , mivel hanyszor lovi meg.. de ha jol emlexem leverte az outsidert meg a dwellert is amig kifekudt.. volt vagy 20sec. bar akkor kb fele ennyi volt a dps
  • zsirfecske
    ököllel???
  • olos123
    Senki nem találkozott olyannal még, hogy azért nem tud Hostolni, mert nem lehet a START feliratra kattintani?? mi a hiba? 1.08-at használok
  • virs lee
    Kinyírtam a hydrát, erre még mindig a mezei frost lich a kijelzett legerősebb megölt ellenfelem. :D
  • virs lee
    Legendaryn a hidra mennyi idő ternionnal? Ancientek elég (igaz biztosan) lassan alázzák.
  • dudovec
    eleg sok epic titan runt lenyomtam , es nekem 1 olyat se adott , amit legend titan dobalt.
  • dudovec
    dehogy adja ugyanazokat.
  • dudovec
    nekem a battle marker kb 10% ot dob a dps emen:o
  • Leslieee
    :)) Most sebez annyit egy normal egyiptomos elementalista sharddal félig kimaxolva, legendary cuccokkal :P

Amúgy meg sztem legendaryn felesleges Typhon runolni, mikor epicen ugyanazokat adja ráadásul jóval könnyebb.
  • chalezlopez
    hi skacok... ha valakinek van fölös babylonian shield+spearje szívesen cserélnék holnap...
    eredeti játékom van...
    ja még csak lvl 22 vagyok de nyomulok...
  • Isenlord
    battle markerrel 790 en volt a dps normal typhhon ellen:D
  • Isenlord
    hát elég nagy a zbiztos....
    haverom nem volt ilyen derüs mikor meglátta h ököllel is megtom ölni typhont...:)
    ököl sebzését nagyrész az erö befolyásolja?
  • dudovec
    ;))
  • zsirfecske
    minek te úgyis ököllel ölöd a normal typhont. nagypoéééén :)
  • dudovec
    nemtom , en legenden inkabb nemfutkarozok a conjuerrel olympusban a szornyek kozt -resistekkel meg 2000 lifeal. mer kb barki megut/eltalal , akkor 80% lemegy az eletbol , meg kell nekem az xp is beloluk.. mivel mar csak titanrunolok , ezer ottkell meg 1 kicsit fejlodnom.. bar mar 55 os.de lvl 60 ig sztem megcsinalom , addig csak kiesik a sidlos loros ruha , mar csak azhianyzik... meg a guardiannak is talan esik valami jo , aztan mehet a kari nyugdijba.. kivancsi leszek a vegso dmg re/ intelligenciara. most olyan 2200 korul van az intelligence.
  • Leslieee
    Sztem 50 mp 166os running speeddel Spellbreakerrel, deatchill aura + lich king + outsider a végén.

Virlsee nekem sincs meg az Aphrodite's Favor amu már kutakodtam mindenhol érte :))