23078
-
Magyar a regeditbe ne turkálj mert végképp eltünteted a karidat. Patchelj, vagy okoskodj vmit.
Titanlány: Mondd el h milyen a karid, meg azt a részt nem vágtam h mijjjjenellenállás egyéb progikkal? :D
Fecske sztem függ tőle igen is! Vagy ha nem akkor érzékeli h hányszor ölted meg, szal: 50es szinten ölögettem akkor a leggagyibb legendeket szórta, tod olyan 329intes, meg 40 lvl-es ... Aztán mostanában 57es karival 45lvl-es, 486 intes... cuccokat dobál. De lehet h azt érzékeli h nem 200x hanem már 300x öltem meg, de ez loller lenne, nem valószínű :DD De a legegyszerűbb magyarázat egyszerűen csak a szerencse, ennyi. Nem kell belemagyarázni semmit, azokat dobálja amik gagyibbak nagyobb valószínűséggel, amik meg zsírok, azokat minden 20.ra. -
magyar777 #5204 hello all
az a problémám van hogy nem tudom betölteni a karakteremet
elkezd tölteni és utána kiírja hogy hibát észlelt és kilép ennek mi az oka mert volt mellete egy .nfo fájl abban valami olyasmit írnak hogy a regeditben irjak át valamit de nem nagyon értek a regeit-es témához
kérem valaki segitse mert igy nem tudok vele játszani
-
Titan girl #5203 

-
?
télleg mondja már meg valaki végre hogy függ-e a szinttől a titan drop minősége vagy sem. -
Titan girl #5201 Hello mindenki!
Én már viszonylag régen kezdtem a karimat (22-es), de néha elég nehezen boldogulok vele. Most gondolom nem lepődtök meg ezen mivel nem vártok el semmi nagy eredményt egy lánytól.... Nos az a bajom, hogy elég nehezen jönnek a skillek és nem nagyon tudom, hogyan kéne elosztanom, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle. Meg kicsit aggaszt hogy túl nagy az ellenállása bizonyos dolgokbol, mint pl.: director, flash, photoshop meg ilyenek... Nem vágom miért van ez így.
Pedig én törekedtem rá, hogy ez ne legyen így. Azért aggaszt ez a dolog, mert elég nagy szüksége lenne rá.
-
Assassin-t setből 2őt találtam epicen, nemean lionra gondolsz? Mert abból is 2őt. -
dudovec #5199 epic titan legendary act1 es reliceket dob
legendary titan pedig legendary act3 as reliceket.
ebben is van kulombseg , meg megnezem fog e dobni aphro amut epic titan:D en pl egy alexander cuccot se talaltam epicen , legend titan az elso 2 runban dobott kettot is , ugyanez igaz az osszes trackersre meg assasins setre is , lionra nembeszelve az immortal rage amurol , stb.. bar en 40-50 ig epic titanrunltam a soothsayerrel. -
Aha, úgy már igazad van. A többi kevésbé gyakori, mint ahogy a tárgyaknál is van, de ettől függetlenül nem esélytelen megtalálni őket ott. -
r4pt0r #5197 Akkor fogalmazok máshogy. Ennek az 5 charmnak legyen mondjuk 60%dobási esélye, a többinek meg 5%. Majd ez legendaryn biztos változni fog. Mert a charmok biztos hogy "korlátozva" vannak. Ebből az 5 charmból legalább 20at találtam egyenként és ez már nem véletlen. -
Charmból sem 5 fajtát dob csak te annyit találtál. Mivel random a drop ha lilát dob, bármelyiket dobhatja, de vmilyen szinten azért szinthez van kötve, mert pl 50.ik szinten szarabbakat találtam mint 57.en. -
dudovec #5195 de a hunting.. aa , annak telleg csak a nature jo , kellenek azok a farkasok.. a spirit lehet jo meg a lichking meg a vision of death miatt... en most sage el probalkozom hunter-storm nimbusos kiegeszitessel lovoldoznek , de mar igy ranezesre is sokkal gyengebbnek tunik , mint 1 refreshelt call of the hunt os + farkasos + plagues ijasz oakkal. -
r4pt0r #5194 Szerintem is mert már számtalanszor szaladok titán gyilkolni de pl. minidg csak 5 fajta legend charmot dob, meg is van már mindegyikből a 3 de csak ezeket a charmokat dobja. -
Ja szal az aura? Mint a stormban a nimbus? Akkor az is elég táp, de én akkor is inkább nature-t választanék mellé :) -
virs lee #5192 A kettő mehet együtt, a fire enchant olyan mint az oak, egyszer bekapcsolod, és akkor az úgy van. De fireben nincs refresh az ancientekhez. :) -
Beast sztem nature-t válaszd, meg ráadásul az earthos fire sebzés helyett a warfare onslaught sima bal gombra jobb :) -
virs lee #5190 Hö? Pont hogy akkor nem kellenek über cuccok. -
Crash88 #5189 senkise rusholjon a játékba:D
csak nyugisan:P -
naturel nem rossz, de egy idő után szívni fogsz ha nem lesznek überepix cuccaid :c -
virs lee #5187 Nature. Ancient + refresh übercsíter. ~~ -
Sztem kajakra nincs. -
dudovec #5185 sztem meg megvan hatarozva mit dobhat csak epicen. -
Hát sztem meg ugyanazokat dobja, csak nem futottál elégszer. Az első 100-120 alkalommal kicsit szarabb lilákat dob, de utána okosan a jókat csak :P
Persze, mágus ököllel sebez nem? Onnan lövi ki :P -
warfare mellé mit érdemes felvenni? eddig a warfare/rogue-t próbáltam de nehezebb szinten már nem elég ha rohangálok és osztom a halált =) warfare/earth vagy warfare/nature ... az elsőből a tűz sebzés + armor/res + core dweller esetleg a másodikból regrowth + heart of oak , egészen refreshig -
DooDoo #5182 Én lőttem a Hydrát vagy fél percig is minimum :) de ő a Lich Kinget ütötte, annak meg semmi baja nem lett tőle, szal lőhettem volna akármeddig is :) de utána nálam őt írta a legerősebb kifektetett mobnak.. -
dudovec #5181 hat en lottem 1 darabig , de erosen fugg a lichkingtol , mivel hanyszor lovi meg.. de ha jol emlexem leverte az outsidert meg a dwellert is amig kifekudt.. volt vagy 20sec. bar akkor kb fele ennyi volt a dps -
ököllel??? -
olos123 #5179 Senki nem találkozott olyannal még, hogy azért nem tud Hostolni, mert nem lehet a START feliratra kattintani?? mi a hiba? 1.08-at használok -
virs lee #5178 Kinyírtam a hydrát, erre még mindig a mezei frost lich a kijelzett legerősebb megölt ellenfelem. :D -
virs lee #5177 Legendaryn a hidra mennyi idő ternionnal? Ancientek elég (igaz biztosan) lassan alázzák. -
dudovec #5176 eleg sok epic titan runt lenyomtam , es nekem 1 olyat se adott , amit legend titan dobalt. -
dudovec #5175 dehogy adja ugyanazokat. -
dudovec #5174 nekem a battle marker kb 10% ot dob a dps emen:o -
:)) Most sebez annyit egy normal egyiptomos elementalista sharddal félig kimaxolva, legendary cuccokkal :P
Amúgy meg sztem legendaryn felesleges Typhon runolni, mikor epicen ugyanazokat adja ráadásul jóval könnyebb. -
hi skacok... ha valakinek van fölös babylonian shield+spearje szívesen cserélnék holnap...
eredeti játékom van...
ja még csak lvl 22 vagyok de nyomulok... -
Isenlord #5171 battle markerrel 790 en volt a dps normal typhhon ellen:D -
Isenlord #5170 hát elég nagy a zbiztos....
haverom nem volt ilyen derüs mikor meglátta h ököllel is megtom ölni typhont...:)
ököl sebzését nagyrész az erö befolyásolja? -
dudovec #5169 ;)) -
minek te úgyis ököllel ölöd a normal typhont. nagypoéééén :) -
dudovec #5167 nemtom , en legenden inkabb nemfutkarozok a conjuerrel olympusban a szornyek kozt -resistekkel meg 2000 lifeal. mer kb barki megut/eltalal , akkor 80% lemegy az eletbol , meg kell nekem az xp is beloluk.. mivel mar csak titanrunolok , ezer ottkell meg 1 kicsit fejlodnom.. bar mar 55 os.de lvl 60 ig sztem megcsinalom , addig csak kiesik a sidlos loros ruha , mar csak azhianyzik... meg a guardiannak is talan esik valami jo , aztan mehet a kari nyugdijba.. kivancsi leszek a vegso dmg re/ intelligenciara. most olyan 2200 korul van az intelligence. -
Sztem 50 mp 166os running speeddel Spellbreakerrel, deatchill aura + lich king + outsider a végén.
Virlsee nekem sincs meg az Aphrodite's Favor amu már kutakodtam mindenhol érte :))