23078
  • ScOrpY
    ma raktam fel a játékot és eljétől fogva ezt csinálta kb 2-3 héttel ezelőtt tettem bele + 512 ramot így 1 giga van benne és 350w os táp :) sztem ez lehet a baj a táp. és kösz
  • kopterfield
    scorpy: esetleg tettel valamit a gepbe ami eddig nem volt es keves hozza a tap?
    ha a jatek eddig ment gond nelkul es semmit nem kavartal be akkor gepben van a gond, az ijen kikapcsolok 3 perc jatek utan altalaban akkor jon elo ha kicsi a tap, mondjuk olyan 360W noname vagy alatta
  • Sheol
    Én sem azt használom, hanem vagy Atalanta's Bow-t, vagy a Teucer's Warbow-t. :)
  • Sheol
    A dweller azért kergeti a feléd rohanó szörnyeket, mert meglőtted őket mielőtt a CD provoke-ja hatott volna. :)
    Ha körégyűnek akkor már igen ritkán vesznek észre téged.
  • Isenlord
    az nem rosz ij,bár én inkább helios'fury-t használok.
  • Isenlord
    azért döglik mert minden skilljére 1 pontot kapott...
    nekem a dweller tanknak van,ö takarit a tömegben,vagyis leköti, rám senki NEM,ismétlem NEM! támad,még sárkány se,a core dweller benyom 1 tüzet magaalá,én rásegitek egy lvl13as erruptionnal és kaputt gemacht alles van! ha pedig vki ezt tulélné,és mondjuk vki kritikussal kinyirna a dwellert akkor ez a kombó: magam alá erruption és stone form egyböl,ezzel a kombóval lehet egy earthos mage-t akár tankká is változtatni,föleg ah a stone nak van a relitalyte-ra is rakva... és ebbböl látszik h nem csak ternionnal lehet keménykedni ahogy innen sokan teszik.
    ja és ez még csak az earth mastery,mellette ott a hunter egy táp legend fire bowwal(1400 dps)(köszönet érte),és 145 basic attack+volleyel.
    közvélemény kutatást is végeztem szük TQ-s baráti körömben a lich king témában:
    a megkérdezettek mindegyike,5en ,mind( ternionos,nemtom h mért..(oracle,vagy conjurer)gyengusnak találja a L.K-et,mert 2 ütés oszt szvsz neki.dehát izlések és pofonok,kinek a core,kinek a wolf,kinek a Lk....
  • Sheol
    Pontosan úgy van ahogy kopterfield kolléga mondja, epic runból van. :)
    Kellenek ezek az íjak a haladáshoz, és ezekkel nem lesz god mode a játék, senki ne
    gondolja. :)
    Mágusaimnak még epic szinten sem adtam legend cuccokat, mert totál értelmét vesztette volna a játék.
    Ahogy hallom melee karakterek is úgy tudnak boldogulni, ha jó cuccokban flangálnak. :)
    Amúgy van egy Bow of Eurytus fölösbe, ha valakinek tudok vele segíteni szívesen odaadom hamachin.
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/equipment/bowslegendary.php
    Itt meg tudjátok nézni.
  • ScOrpY
    egy kis segítség kéne
    amikor elindítom a játékot akkor kb 3 percig tudok vele játszani és 3 perc után kidob egy kék ablakot és újraindul a gép. ezt vagy 3 szor megcsinálta.
    felraktam az 1.08 as peccset.
    configom:
    cpu: AMD 2200+
    video kari: radeon 9600 XT + zalman hűtő
    alaplap: chaintech 7njl4

minden ventillátor működik a gépben + még raktam hozzá egy asztali ventit is de így is kifagy.
    video drivert is cseréltem. most 5.10 control panel van fent
  • dudovec
    igen kb pont ezvan , hogy egy legendary ijjal haladsz jol normalon. attack speed pedig annyi csak , hogy nekem a conjuerrel alapban 189% feldobom magamra a dark covenantot es 207% , ugyhogy mehet 200 fole. az mas kerdes h felveszek 1 battle markert , es kb 300 at ugrik a dps em , mert alig tudja mar novelni ezt.. dehat mitszamit ha tulajdonkeppen folyamatos battle markerom van:D

A core dwellert pedig lehet fényezni sracok , de miterek egy nagy szaros golyoval ami nemhal meg , de nemcsinal szartse , mindez vagy 30 skiller h eletbe is maradjon? nekem conjuerrel van core dwellerem , kapott 1 pontot minden skillje aztan szevasz.. arra jo h kicastolom ha leutik leutik ha nem nem , ottvan meg 1 lichkingem melle. ha "lightos" helyre megyek ugyis mindenki meghal mire a dwellert elernek , nemhogy engem... hameg durva helyre megyek , akkor a dweller kb kergeti a felem rohano szornyeket , meg dobalja azt a szaros tuzet , amitol soxor nemlatom az eletben maradt "0 lifeos" szornyet es amikor elfutok mellete nyakon csap es osszeesek. :D persze ha 1 ijasz karinak kimaxolod a summont meg a legutolso passivjat.. akkor lehet kb 8000 base lifeja legenden amit szorzunk 50% al a skilljebol adodoan , az 12000 health , de sebezni nemfog.. akkor veszed ezzel szemben a naturt , 3 farkas darabonkent 3500 life + 100% az oak miatt , akkor az osszesen 3x 7000 life.. es mindegyik szed le % ban eletet az ellenfelektol , nembeszelve arrol h meg sebeznek is , raadasul kaphatsz toluk strenght of the pak aurat. plusba van refreshed a call of the hunthoz , plague.. es meg sorolhatnam de nem teszem. core dweller sztem kb a legszarabb leny , egyedul a nymphnel jobb talan bar meg azis tobbet sebez meg ad overgrowtot, es ennyi. tankolni talan tud , de ha egeszsegen haladsz teljes kizoomolassal , akkor elobb lovod meg a szornyeket mielott ramennenek a dwellerre , ergo nemfog ott o mar provokalni semmit.
  • zsirfecske
    bár én brigandot kizárólag íjász vonalon játszom, de ha már meele-zel akkor dárda a nyerő, mivel úgyis piercing dmg jön a dex-ből, spear pedig 25-50% pierce-es ami veri a tőröket meg hasonlókat vastagon. nomeg hunter ágon a 'take down' dárdára nyerő skill (% health reduction), kiegészítve a rogue 'calculated strike' bal klikk attack-kal és a 'blade honing' táppal. uhh most hogy leírtam ez egész jól hangzik ez a spear vonal, főleg hogy lehet mellé kést dobálni meg poison/bleed/mandrake-el kavarni :)
  • kopterfield
    gondolom ugy erti hogy valamijen karival szerzett neki epic typhonrunbol legend ijjat es atcuccolta tqvoultal, esetleg hamachival cserelte

vegre megtort a jeg kotsog typhon 1xre 3 legend cuccot nyomott, kovi runban meg 2-ot. :)))))
  • kuks
    Hogy érted hogy Legendary ijjal lőssz?
  • Firebat
    igen de lén azt kérdeztem, hogy ha pl varázsolok vkire és nem hal meg a varázslatom által akkor is kap-e mérgezést
    mert amúgy én assasin vok, és én tom h wind és körülöttem ha nem halnak meg akkor mérgeződnek :) ez stim.
  • kisbel32
    a legujjabb karim pedig egy Brigand(hunting+rogue) közelharci szúró fegyoval akarom felfegyverezni törrel, karddal, vagy lándzsával. Normálon egyiptomba járok, ugyhogy nem sok tapasztalat van vele, de majd epic végefelé majd meglátom ér-e valamit ez a párositás.Egyenlőre simán ölök mindenkit mérgezős tőrrel. De ha egy karival nem halad valaki normálon meghalás nélkül akkor ugyebár valamit nagyon rosszul csinál:)
  • kisbel32
    a rangeremmel idézett lények nélkül nyomulok és igy is lehet haladni engem idegesitettek a farkasok.
    a corsair(def/rogue) karimmal állandóan lehaltam(200 fölötti halálozás) lengendary telkine-t megprobáltam párszor de colosszus form és mindenféle védő skill és tárgy ellenére is 1 lövéssel kinyirt, ugyhogy nem szenvedtem vele pedig ennek a karimnak an vagy +30 skillponja ami elvileg nem lehetne(kitörölgettem a küldiket és a spártai részen farmoltam némi xpt és skillpontot) ez az elsö karim volt miután nem tetszett mindenfélét kiprobáltam vele.
    Kérdezte valaki a mérgezést mivel ennek a karimnak van skill-böl még ha a pajzsal verek rá(3 lényre üt egyszerre) akkor is megkapják a mérgezést.
  • Sheol
    A Core Dweller a legkirályabb pet a provoke miatt, meg azért is, hogy a kimaxolt CD-t kb. semmi sem veri le. ;)
    Az meg, hogy nem sebez eleget, hát pl. egy ternion-t használó mágusnál semmit sem számít.
    Pl. a farkasok nekem nem tetszenek egyáltalán, szalad mindegyik amerre lát, a monszták meg nyílegyenesen a karim felé. :D
    Azt meg még nem sikerült kitalálnom, hogy a rárontós sárkányok ellen mit fogok a ranger karimmal csinálni. :(
  • kisbel32
    a hunter bábuja akkor lenne jó ha oda rakná ahová szeretném, de csak ledobja valamivel maga elé igy elég rizikos használni. 1 pontot raktam rá, de legendaryn is elég sokáig birja ha sikerül rávennem az enemyket, hogy azt támadják.
  • kisbel32
    " ezekkel bőven 200 fölött kell majd lennie az attack speedemnek"
    én ugy vettem észre, hogy 190 a maximum
  • Reyes
    Nemtom, de én eddig úgy vettem észre, hogy ha a Dwellert beküldöm néhány varászló közé, és rányomnak 3 féle varázslatot, akkor sem csökken az élete semmit:D

Lehet, hogy csak az enyém magic immunis?:D

Jó, gondolom nem egy szinten vagyunk, én most fejezem be Greece-t normalon:)
  • Sheol
    *karid
    Amúgy most normálon vagyok a sivatagban, és már legendary ijakkal lövöldözök. :)
    Azt kell mondjam, hogy ezekkel olyan a sebzés, mint amilyennek lenni kellene normális esetben.
    Volt már pár mágus karim és tudom miről beszélek, azokkal 100x egyszerűbb az élet. :)
  • Sheol
    Nekünk sem lennének jó íjaink, ha arra várnánk, hogy majd dob a játék. :)
    Az az eljárás, hogy van egy magas szintű másik kard amivel jó sokszor levered a Titánt, így szerzel szép kék és lila ijakat, majd a TQVault progival odaadod a hunter karidnak. :)
  • MerlinW
    Szenvedő 1.11-es alanyoknak:

CureROM Pro v2.0.3.3

Fixed:

* Minor Bug fixes.
    * SecuROM Anti-Blacklist for newer titles (Tested with Titan Quest v1.11 & Prey v1.0).
    * Updated NSIS (Nullsoft Install System) to 2.18, this should fix the False Positive virus warning(s) with Norton AV.
    * Fixed "Application Parameters", removed auto trimming of "white spaces".

Modified:

* CureROM now generates a unique file name on installation (since Sony DADC keeps on blacklisting "CureROM.exe").

gamecopyworld
  • Leslieee
  • Szantai
    Agyonvágok mindenkit!
  • virs lee
    Nameg a gólem fire immunis, le se szarja ha tájfun lefújja. :)
  • Leslieee
    Okés no para.

De azért azt se felejtsd el, h csak mi ketten reagáltunk akárhogy is arra amit írtál! :) A negatív reakció is reakció :))
  • kopterfield
    leslie!
    tolled elnezest kerek nem neked szantam amit irtam ( amugy fasznak veszel mindent magadra? :D ), helyesiras meg egy olyan dolog hogy nem mostansag kezdtem chatolni+forumozni es altalaban kurvara nem foglalkoznak vele hogy helyesen irsz vagy sem, a cel az hogy a masik megertse, legalabbis eddig igy volt, lehet hogy lemaradtam a nagy chat reformrol. masik dolog: maskeppen fogalmazok : azoktol az emberektol van hanyingerem akik csak kotekedni tudnak a net jotekony arnyekaban, de ha tudnak valamit azt azert nem mondjak meg, minekis? de belekotni a masikba na az megy...

megegyszer : leslie elnezest. reszemrol lezarva a tema.
  • Leslieee
    Keress rá a gugliba.
  • Dave00
    honnan lehet leszedni azt a hamachi nevű progit??,?
  • chalezlopez
    Az a best mikor a kimaxolt farkasokkal felszedek egy shrine of mastery-t v. mi a francot, és leváltom a 2 farkasomat 3 db 20-as szintűre...
    Na azután lehet darálni rendesen!! Csak vigyázni kell meg ne murdeljenek...
  • Leslieee
    Jó én is inkább a Lichet választanám az eddig tapasztaltakból. Viszont az is tény h ha a Lichnek elfogy a manája akkor könnyen leüthetné a Dweller, bár mire leütné már megint max manán lenne :D
  • dudovec
    az eljárás belépisi pontja (addseurce@filesystem@game@@qae_npbd_n11@z)nem található a dll-ben (engine.dll)

egyik havernal ien hibauzenet van, 1.08 ra felvan patchelve meg crackelve , de nem indul el a game..

dweller pedig.. nemtom megneznek 1 lichking vs dweller harcot , kihuzna a rovidebbet.. lichking egyedul kinyirja az actbosst , dweller meg sebezni se tud , mellesleg ha egesz kepernyorol lovoldozol , akkor nemprovokal ugy a dweller , es nemis tankol , a lichking meg ott all melletted , es lovi az arcokat health reductionnal meg huzza le a resistet , raadasul van olyan ellenallo mint 1 dweller , raadasul annyi eletet sziv h kb halhatatlan , de tokmind1...
  • KH
    "Lvl 18 tol mar fennvolt nekem egy 150 es bow , az a +2 skilles attack speeddel. de be volt rakva a masik is ,ameik 35% attack speed meg 85% incrased projectile speed. llvl 22 tol felment a phobos (igen 486 str kell neki , de felment -50% reqqel) , es az alexanders armor , aminek kovetkezteben mar +5 skillem volt , es megvolt az a 120 attack speed..."

bakker, nekem ződ íjjam van csak, volt a Ram Bow, de leváltottam, mert iszonyat béna sebzése volt, mi az a phobos? meg ezek a cuccok? még csak nem is láttam ilyeneket
    eh...
  • Isenlord
    észrevettem,más forumhoz vok szokva,ahol alul van a cimsor...elég nehéz ezt megszokni:)
  • Leslieee
    Isenlord, nemtom figyeled e h kiknek válaszolsz :D Először nekem bár én tök nem írtam ilyet, aztán Dudinak a netes témát, ezt is elvétetted, de a 3. a legdurvább :D Magadnak válaszolsz :)) Figyelj már oda :D

Dweller sztem tanknak jó, ha vesszük az összes summont, őt a legnehezebb leverni, viszont szart sem sebez.
  • Isenlord
    már csak ha skillfára ránézel látszik h a dweller sokkal jobb mint az általad emlkitett petek... dwellert ugyagyontápolhatod h at csak 5-6 sárkány ölheti meg... és sokkal többet bir bármelyik(na jó egy guardiantól nincs több élete) karinál... már csak a healt és a sok immun és elnyelés miatt...
    a farkasokról meg annyit h 1 varázslat akár 1 telkine-tól vagy titántól egyenlö 1 halott farkassal...
  • Firebat
    hmm akkor ezekszerint, a hunter jó, csak jól kell párosítani, és fejleszteni
    jó magamat is vonza a hunter, csak ott vigyázni kell h ne a spear skilleket nyomjam, de így hirtelennyébe én is hunter és nature
    amúgy nem tudja vki, ha pölö 1 tömeg támadást végre hajtok és van poison ( rogue ) és aki életben marad így az kap poisont? vagy csak poison közvetlenül a fegyverből kijővő nyíl, v 'csapás' által müxik? ez érdekelne
  • dudovec
    Nekem szarvolt a dweller igyis ugyis , nyomaba sem er 1 lichkingnek , vagy a farkasoknak , vagy egy outsidernek.. azert mondtam h szar , mer pillanat alatt szedszedtek nekem , es nemigazan provokalt ,pedig kene neki. Persze rarakhatsz sok pontot h birja a strapát , de sebezni akkorse fog. sem %os elet levetelt adni , ami fingatja a bossokat. lichkingnel meg csaka summont kimaxolod , meg a death novat esetleg azt kesz. erth enchbol meg joval kesebb sebzesed lesz sztem , mint a storm nimbusbol.. de megvan meg a hunt-earth kari , atpakolom a skillt majd kicsit aztan megnezem mit bir a dweller , de nekemis van annyi healthja a dwellernek legenden , a conjuerrel.. es csak azer nem utik szet mer mindenki lehal mielott megutnek:D titanrunon fut elottem , 1-2 nyilvesszot felfog , arra jo aztkesz.
  • Isenlord
    rakjatok fel patchet,akármelyiket,1.08 javaslott,használj google-t fixed exe kereséshez,és látnifogja a szevrert...
    ja és mindenkinek 1fajta patch legyen fent!
  • Isenlord
    a dweller a játék legdurvább "petje",csak jól kell osztani rá a pontot és nem csak 1et kell rányomni... az én cor dwelleremnek 3460 élete van,nem sebzi a pierce,se semmi csak a magic,heat shield örökké van rajta ami 170 dmg elnyelést ad neki stb stbb... és ez neked az 1forintos szar.... ja és akit ö öl meg az tutira h drop-ol;)
    a karakter elképzelésed nem rossz,bbár én stormból a lightning od és a chaint mindenképpen fejlesteném mert kell a tömegkiller varázslat... ez k olyan mint earthnél az erruption vagy a többi sanszos skill,ami ha csak 1szer jön be akkorott akár a telkien,vagy nagy tömeg látja kárát...
    a sok +intet dexet vagy akár stght- adó armorral vagy jewellel annyi a gáz h ha találsz 1 jobbat és az nem adja ugyanazt akkor szvás van.....