23078
  • Dave00
    te meg mit ugatsz mi vagy te az atyaúristen vagy mi a faszom h ilyen nagy pofád van!!!!!!!!!!!!!!!igen képzeld el lenyomom az f10billentyűt és nem csinálja meg a képet!!!!!!!!
  • yann
    lehet hogy tényleg fényképeket akar csinálni csak eltévesztette a topikot (:
    ajánljunk egy jó fényképezőgépet, meg még mit nem?
  • Leslieee
    Dave bazzeg most már kezdhetnél vmit magaddal, a seggedet ne töröljük ki? Faszom nyiss meg vmi oldalt aztán olvasgasd el h mi hogy müxik.

Patchelni nem tudsz, jólvan, elmagyarázzuk no para. Multizni se tudsz, nem baj, azt is elmondjuk h csináld. Nem megy a hamachi vagy beszarik vagy nem látod a szobát, még ezt is orvosolhatjuk. Nem tudsz képeket csinálni (játékban prt-scr, aztán alt tab, be a paintbe, aztán ctrl-v), elmondják h ott a Fraps nevű progi. Erre bazzeg nem akar fényképeket csinálni? AKURVAISTENBASSZAMEG!
  • Leslieee
    De várjá ez így nem jó. Mert a storm nimbus alapban tehát a kis kocka az csak a botra hat, mármint ha abból lősz, viszont a passzívjai már hatnak a castokra is, de csak akkor ha a nimbus aktív. Tehát te hiába lősz tüzeset, a nimbus 2. passzívja az csak a cold damage-ra hat. Illetve ugyanez fordítva is, hiába castolnál shardot earth enchant-tal, nem égne az ellen, mivel még ha az earth enchant hat is a castokra, akkor is csak a fire-esekre, ergo kurvára nem fogjuk tudni letesztelni h mi mire hat :D

Kicsit bonyi lett remélem azér vágod :D
  • Dave00
    nem akar fényképeket csinálni a fraps!!help!!
  • Lobsterman
    köszi. megnézem. csalni azért nem szeretnék, csak cuccokat átcipelni. neten meg nem akarok játszani, mert még a végén erre is rákattannék mint anno a dio2-re :D
  • Grusalak
    ja válaszolok magamnak... A nimbus után flame-t lövök, úgy talán sikeresebb lesz a teszt
  • Grusalak
    #4938 ez még viszonylag a "legális" kategóriába tartozik. bár már ebben is vannak olyan lehetőségek, amik a játékban nincsenek (=csalás).
  • Grusalak
    szerintem úgy a legkönnyebb eldönteni (legalábbis ezzel fogok próbálkozni), hogy lesz egy earth ench, majd lövök egy kis shardot->lángol vagy nem az nmy. majd nimbus és lövök shardot->fagyos látvány lesz-e...
    (személyszerint a dpst sosem nézem, még a paladinnál sem, pedig ott elvileg valósabb jelentése van)

Leslieee: a fejlesztős hozzászólásod... ...
  • Lobsterman
    Üdv. Tud valaki olyan progiról amivel egyik kariról lehet átpakolni cuccokat a másikra? Vagy bármiféle kari editor? Létezik egyáltalán ilyen?
  • Leslieee
    Jó látom itt nem nagyon egyeznek a vélemények :D De sztem ha a fejlesztőktől kérdeznénk, ők még ennyire sem lennének képben :D

Amúgy meg minden snassz ami jó, mert alap h mindenki azt használja ami a leggyilkosabb nem? :)
  • dudovec
    akarom mondani dmg+bonusokbol jon az avarage sebzes es azt szorozza az attack speededdel , ami mondjuk ha 200 , akkor 2 vel igy jon ki a dps. persze ebbe az ien burn dmg s szarok is beleszolnak rendesen , de en levettem minden ien cuccot mer nemlattam ertelmet.
  • dudovec
    amugy megertelek ebbol a szempontbol h surgezel , shard mar eleg snassz:)
  • dudovec
    hat valami olyat ir h enchant your weapons and for allies. ergo a fegyverednek adja a tuzsebzest , es mivel a ternion az attack skill nempedig spell ezert hat arra is , spellre nemhiszem h hatna.. dps be persze kiirja , de dps be nem a skilljeid sebzeset irja hanem az avarage dmg + bonusok , aminek az alapja a staffpod erossege. ami ugyebar nemhat surgenel , kiveve ha a staffon van 20% fire dmg mondjuk vagy valami , az hathat a spelljeidre talan , de az ench az attackodra hat sztem csak.
  • r4pt0r
    A storm nimbus elvileg csak a fegyverekre hat.
  • Grusalak
    az igazat megvallva direkt azért szeretném a flame surge-t kipróbálni hosszú távon, mert a shardot már mindenki agyon magasztalta...
    a másik, hogy ugyan a heart of frost 8on ad +52%ot és a velocity is 8on ad +52%; addig az earth ench.is ad 12ön +100%ot... tehát azért azt is lehet húzatni... feltéve hogy ténylegesen hat a spellekre is, vagy tényleg csak a fegyver vagy a botlövésekre
    dudovec->amit írtál termionos tippet, abból azt veszem ki, hogy szerinted csak a bot lövésre hat, a varázslatra nem... korrekt?

ÁÁÁ!!! Haza akarok menni! Ki akarom próbálni!!! Azt hiszem erre mondják, hogy elvonási tüneteim vannak...
  • dudovec
    na ez ez jokis magyar mondat lett:o amugy enis inkabb shardot javasolnek , tuzbol pedig valami teruletre hatot , vagy idolegeset , ha beleállnak tépje őket.

legcsitesebb cucc: archmage glove hihetetlne..:)
  • dudovec
    earth enchet sztem akkor erdemes tolni csak ha ternioner vagy , bar igabol akkorse dob olyan huude sokat , cirka 1000dps t ugrok az fullos enchanttol pedig meg kinyomtam neki a brimstonet is pedig maxolva kb 30 al noveli a dps t , eleg tré.... arra meg sztem nem erdemes alapozni hogy megkapja a dwellered , mer nem ad az annyira sokat neki , raadasul tok kicsi a rangeje , szal ritkan van olyan h valakit sokaig zuztok es olyan kozelsegben van a dweller h megkapja , es tenylegesen biztonsagban erezheted magad..
  • chalezlopez
    pl a FRAPS
  • Dave00
    hogyan fényképezzek játék közbe?milyen progi kell hozá????plz segítsetek!!!
  • Grusalak
    amint szintet lépek, vagy eljutok Delphibe (skill-átpakolos emberkéhez) egyből letesztelem ezeket: Nimbus<>earth; fegyver/bot<>varázslat. Valamint a paladinról átpakolom a pontokat, hogy legyen wisp, és szerzek tüzes botot, és azt is kipróbálom...
    Bár legközelebb csak hétvégén kerülök gépközelbe, de legkésőbb hétfőn nyilatkozom. :-)
  • Leslieee
    Figyi az earth azt írja: "imbues your weapons, and weapons of allies" tehát a fegyvereidet vértezi fel, amíg a nimbus: " imbues the player and it's attacks" utóbbit kicsit rövidítettem. Szal az első csak a fegyveredet vértezi fel, amíg a másik minden cold és lightning attackodat, tehát a castokat is.

Nekem ez a véleményem.
  • Isenlord
    nem lenne roszz:)
    van egy Hammer of the Sunom ha vkit érdekel:
    96-128 Damage
    Speed: Slow

129-189 Burn Damage Over 3 Seconds
    +25% Fire Damage
    41% Fire Resistance
    +71 Health
    +20% Health Regeneration
    +10% Increased Experience
    Grants Skill: Heat Shield

Required Dexterity: 119
    Required Strength: 350
  • Grusalak
    ami érdekes, hogy a strom nimbus és az earth enchantment egy gondolatra épült szerintem, de míg a nimbus csak rám hat, addig az earthes skill a szövetségeseimre is, pedig milyen jó lenne, ha a dweller megkapna, hogy aki megüti, az visszakap a képébe egy kis villámot :-)
  • Isenlord
    mindenre hat,mert uigyanmazon az elven müxik mint a nimbus,ezt onnan tapasztaltam h e.ech.nélkül nem annyit sebez a eruption ,vulcan orb se.
  • Leslieee
    Arról beszélek h a botra hat, és castra nem.
  • Isenlord
    ugyanugy hat a botra is mint a storm nimbus
  • Leslieee
    Nekem is van egy elementalistám, és shardot használok természetesen :) Passzívjai sztem jobbak, nameg ott a storm nimbus passzívja a heart of frost, ami nemcsak a sebzést növeli de lassítja is az nmy-t, plusz a whisp, plusz a tárgyak és így kb olyan 90 mana körül jön ki. Amíg nálad lesz kb 110 mana egy cast. Ráadásul az earth enchant sztem csak a fizikai sebzésedre hat, tehát ha bottal támadsz, a castodra sztem nem, bár ezt nem vágom annyira.
  • Grusalak
    Köszi! Bár épp azért kérdezem, mert a kipróbálás lehetősége még messze van :-) Paladinnal játszottam eddig, és most akartam oracle-t, amiből végülis elementalista lett... Viszont nem a shardot akarom nyomatni, hanem a flame surgeot, mert akkor ott lenne a earth enchantment +100%; a wisp +100%; és a volativity 33%os +178%os sebzése megpersze az összes plusz a tárgyakból és így már nyami :-D
  • Leslieee
    A ternionra asszem az attack speed hat.
  • Jozsó
    Mit tudtok a ternion attack sebességét a cast, vagy az attack speedes cuccok növelik?

És a squall kire hat? Arra ki benne áll a felhőben? Vagy ha rácastoltam, akkor, ha kimegy belőle akkor is csökken a resistje? Esetleg már akkor is, ha csak átgyalogol rajta?
  • finuchy
    Hali!Még mindig nem tudok neten játszani, még a hamachival sem!Valaki segitsen
  • Leslieee
    Könnyen letesztelheted, mondjuk fogsz egy tüzesbotot a kezedbe, megnézed mennyi vele a dps, és miután előjön a Whisp képessége, újra megnézed.

De mivel elemental damage-t ír ki valszeg hat rá, bár ki tudja :)
  • Squire
    hi all
  • Grusalak
    A Wisp Eye of Storm képességét tesztelte már valaki? (Elementalista) A szöveg szerint a fagy és villám sebzéseinket növeli, de a képesség leírás szerint + elementál sebzés... Most akkor hat a tűzsebzésre vagy nem???
  • dudovec
    jo de nalam nincs ideje fujni;)
  • Isenlord
    na látod ,ezért nem akartam ternionos karit:S nekem inkább a lightning és a stun resist ami -40 ben van legenden,a piercem +2 es tán, a fire meg olyan 140 körül:D lefujt tuzzel epic typhon,és nagyitoval kellet keresni a dmg-t...
  • dudovec
    szal tulajdonkeppen csak ijaszok olnek le , mer 2k life es -100 pierce resist. de mivel mar csak titanrunol , odalovok elore kettot ahol tudom h lesznek aztan megvan oldva.
  • dudovec
    nem , mer szanaszet robban mindenki mielott odaerne , hameg odaer es megtud utni ugyis meghalok.. szal hogymondjam... nekem lonom kell folyamatosan , ha valaki megis odaer akkor mire becastolom a stoneformot addigra leüt ,ha meg elotte castolom 1 kicsivel h odaerne , az alatt lonek kettot es lehet meghalna.. tehat nekem lassitana a jatek menetet , amugy csak a dragonianok ernek oda amikor nagyon beturboznak , de nekem ott a vision of death jobbclicken ami megallitja az egesz csordat par masodpercre , aminek toredeke alatt szetlehet oket loni:)
  • Isenlord
    ha gáz van ,annyira h már mozdulni se tudsz akkor nincs más lehetöség(hiába 164% a futásom...)... marad a megbújás:D addig meg a fire ring és a molten shield dolgozik 1 kicsit a dwellerrel eggyütt.
    neked is van 1 conjurered nem? neki nem is dobtál 1 darab pomtot se rá?