23078
-
-
A tiédet be tom rakni vazze :D -
-
Hogy illesztesz ide be képet Virs? -
virs lee #5602 Új kard, 7500 DPS:
:) -
Dehogy való arra:) Csak egy lehetőség.
Nem akar vki rohamos Xp növelést? Összeüthetnénk egy 6os hostot!
-
virs lee #5600 Nade pajzzsal meg minek a warfare, az pont dual wieldre való. -
Hallod de h a rákba lehet ide képet belinkelni? Nekem nem sikerül! -
Hogy ne basszanak széjjel :)) Bár Heart of Oak duplázása pont eleget tesz neki.
Isen de akkor 2 Vestment van vagy mi? Sztem az egy armor mod. -
Isenlord #5597 hát akkor az a lol. na de mind1,holnap már otthon leszek ugyis,feltöltöm a képet. És nem csitelek,se trainer(remélem jól irtam) csak natur 1.08 patch fixed exevel.:) -
virs lee #5596 Defendernek. De warfeare + naturenak minek? -
virs lee #5595 Se epicen, se máshol nem mehet 80 fölé a res, ha igen, azt vmi csaló mod okozhatja csak. -
Isenlord #5594 lehet h csalás,de a THQ adta ki,tehát elvieg a játékvban is benne van.ELVILEG:)
hát nemtom mi a helyzet ezekkel a reistekkel,de nekem már 100% hvolt 127 ben is a fire resistem,még shot is van róla,bár lehet h az még csak epicen volt.. vagy ott se mehet 80 an fölé?
mert akkor az egy nagy lol bug volt... -
Azér jól jön az :) -
virs lee #5592 Nem vagyok defender hogy pajzsozzak. :) -
virs lee #5591 Van már apolló íj is, asse rossz. :)
Ki mondta hogy nighton is ugyanezek esnek? Hát majdnem... -
Dudi fogadjunk reggel 7kor még le sem feküdtél! :D Én sem tom képet berakni ide, csak a galériába, de oda te is tudsz. -
Te Isen ez vmi modja az Overlordnak? Meleg :DD Enyhe csalásnak érzem :))) -
Semmi nem mehet feljebb 80nál, az a max. Csak konkrétan a 80 sem 80, hanem vagy 120 csak azt már nem írja ki.
Hallod Virs, vedd fel a kedvemért, kesztyűnek a Conqueror's Bracers-t, és a Doxát cseréld le egy Korybantes Pajzsra. Így a resistek leesnek, de kíváncsi vok mennyi dps-t lehet kihozni. -
virs lee #5587 100 felett tuti nincs resisted, 80 felett levág. Az hogy egy cucc több mint 100%-ot ad, egy dolog, -100-ról indulsz hellen, és hiába van 300%, akkor is 80%-nál viszlát. Nézd meg a statjaidat. -
virs lee #5586 2 apolló = 69 + pancel 47, amu 58 = 174. -100 legendary = 74 pierce res hellen. Másik sapival 80 is megvolt, de nagyjából most is ugyanaz, mégis mintha ott se lenne. -
Isenlord #5585 miböl veszed h 80 a max resist? nekem 100 fölött is van pl a tüz jócskán, vagy csak a pierce resisted nem mehet feljebb attól? -
virs lee #5584 Viszont hiába a 80% (max) pierce res és 6000 élet, a geci csontiíjászok ugyanúgy leszednek pár lövéssel mintha ott se lenne. Sztem csalnak. -
virs lee #5583 Thorny maul, 100% pierce. Lehet mégis kipróbálom majd az íjászt, ez eddig +300% pierce, plusz a skillekből is jön csomó, meg van íj ami 150-es, és +40% damage. :)
2 spear nem lehet. -
Isenlord #5582 virs lee gondolom mindkát apollot,és a tracker sisakot egyedül a buzogányod miat használod,ha a z a 100 pierces buzogány amire gondolok...
1 kérdés: dual wieldbe lehet 2 speart egyszerre használni?(lehetg h hülye kérdés,de már régóta agyalok rajta:D) -
Isenlord #5581 itt a teljes link:http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=Armor.Detail&id=27
de mondom h az a vestment of tha overlord,nem az a vestment of the overlord amit én irtam...

-
Isenlord #5580 THQ oldaláról,de a titnaquestvault.ign.comon is rajta van. -
Upsz "apríttás" akart lenni -
Csak az "aprítás" aszem nekikezdek egy ilyen karival, kedvet csináltál hozzá.
-
virs lee #5577 Azaz, dual wield + nature. Sztem nem rossz, bár még így is hamar behalhat 6000 élettel, 6700 dps-sel. Viszont ha nem, akkor meg nem áll meg előtte senki. :) -
virs lee #5576 Mire belinkelek 1 képet, máris elavult. Új sapi, +700 DPS. :D
-
Warfare karid van? Grat.drágaszágokhoz
-
virs lee #5574 Na végre észhez tért a gép és normális screenshotot adott, szal itt van jól:
-
Engem is kidobált felraktam az 1.08as patchet és már nem dob ki :) -
virs lee #5572 Ráadásul a gyűrű statjainak fele is lemaradt a képről. Nemigaz hogy nem lehet egy normális shotot csinálni, amin minden úgy látszik ahogy van... -
virs lee #5571 Erre gondoltál?
:DD Most esett. Viszont azt nemtom miért csak az egyik apolló statjait mutatja a screenshoton, mikor a játékban mindkét gyűrűé megjelenik. -
virs lee #5570 Volt mégegy, de véletlenül letöröltem az állást másolás helyett. Most 2 lenne. :) -
virs lee #5569 Nekem meg a pierce res 80%, íjászok bekaphatják. :) -
dudovec #5568 ja es leslie , kepzeld kiesett az az arcos shield megin , pont a warlocknak.. namondom felrakom , megnezem hogy szuperal igy a leech.. es lol. nem leechelek ha az a pajzs van fenn, ugyanis ugytunik h shield az fegyvernek minősül , es ha fegyveren van attack dmg converted to healthed , akkor csak akkor leechelsz ha azzal a fegyverrel utsz , ergo egy defender ha üt vele akkor leechel talan , de egyebkent nem.. erdekes;| -
dudovec #5567 de leslie , hogy a banatban toltesz fel kepet? vagy te vip felhasznalo vagy? "kepfeltoltesre" kell nyomatni nem? v hol a rakban erem el a galeriam?:o
kopter: ramész erre a linkre , ott alul ranyomsz h Free , atfog vinni egy oldalra ahol valszeg szamol lefele majd egy szamlalo , kb 1 percet kell varni.... aztan megjelenik 1 rublika ahova bekell irni valamit (ki lesz irva hogy mit kell beirni mellette...) beirod aztan toltheted is , eleg 1xu.
http://rapidshare.de/files/29905816/bosses.avi.html