23078
-
Azt hiszem kész az új dizájn
- kisPocok - -
Ravasak #5645 a fehér és a zöld között vannak a sárga cuccok :) -
szürke-fehér-zöld-kék-lila -> cuccok erőssége. A zöldek között nincs set, de a kékek és lilák között vannak.
Lazarus, a Vault source vagy mi a kurva anyja is megvan? Mer amúgy nemtom mi a baj. -
UtH3r #5643 helló
meg tudná nekem vki mondani hogy a zöld tárgyak, mint a diabloban 1 készlet részei vagy csak azért zöldek mert az a színe a legjobb cuccoknak? -
LAz4rUS #5642 Igen, úgy csináltam de nemjo
1.: Megnyitom a TQVaultMon.exe-t
2.: "Start TQVault" gomb
3.: Áthuzom cuccot a Vaultba majd a másik karira, aztán exit
4.: "Start Titan Quest" gomb
Közben a VaultMon ilyeneket ir abba a konzol szerűségébe:
System.ComponentModel.Win32Exception: A hívóhoz nincs hozzárendelve az összes hivatkozott jog
at System.Diagnostics.Process.SetPrivilege(String privilegeName, Int32 attrib)
System.Diagnostics.Process.EnterDebugMode()
TQVaultMon.Form1.PatchProcess(Process process)
TQVaultMon.Form1.FindAndPatchTQProcess()
TQVaultMon.Form1.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e)
Ez normális?:)
-
Ha nem kéne resist, meg skill:(
Egy Tracker sapival megnézem még. -
virs lee #5640 Oak, heal, farkasok. -
virs lee #5639 Csontik ellen nem annyira jó, legalábbis kell 2-3 ütés is nekik mire megfexenek, a többi meg 1-2 ütéstől repdes. :) De nem is ez a gond, mert a csontikat is pikpak ledarálom, hanem közben amit kapok sebzést... 80% pierce res meg 6000 életet úgy szétszedik mint a mágusom 2000 életét 0 ressel. Bár ott az ancientek fedezéknek, ha nem ugrok be egyből a tömegbe, akkor nem gond, dehát szoktam. :) Tájfunt is jól irtja, és érdekes mód az oszlopokat is mellette, pedig nem túlságosan élő dolgok. Ugyanígy a páncélokat is jól darálja, a minotaurokat is, egyedül télleg a csontik amik lassabbak picit, dehát 8500 dps-ből nyugodtan resistelhetnek, úgy is jó vagyok. :D -
Ötlete sincs senkinek h egy ranger nature ágán mire lenne érdemes rakni? -
A vaultmon-al indítsd a vaultot is, aztán kutyulj amit akarsz, és utána vaultmonnal indítsd a gamát és meglesznek a karijaid.
Ezt minden kutyulás után egyszer kell. -
LAz4rUS #5636 Én megpróbáltam, de áthuztam egytől a másiknak a cuccot és amikor be akartam tölteni a karikat eltünt a képük
és nem töltötte be -
Derhogyis, jó az mindenhez. -
LAz4rUS #5634 És nem tud valaki olyan progit 1.08-hoz amivel egy karitól a másiknak át lehet adni a cuccot? Mert én találtam egy olyat h TQ vault de az csak 1.11-hez jó :( -
Nem csak neked :) -
LAz4rUS #5632 Sziasztok...
Ti 1.08-al nyomjátok a TQ-t? Vagy csak nekem nem sikerül összehozni ezt az 1.11-et?:) -
Persze hát a piercing az ilyen. Beastek ellen gecijó, aztán itt be is fejeződött. Váltogatom én is szaporán legenden :( -
dudovec #5630 ez aze mint szep es jo , csak "based on a target with no resistes" azthiszem ezt adja ki a dps rolloverben:) -
:(((( -
Ravasak #5628 gyüljön már össze pár jo ember egy partyhoz :) -
Inkább off, de online is lehet, csak ha warezod van lanba max 6 ember. -
ez online gamma, vagy offline? -
Gyere már te hülye, állatkodjunk egyet :D
Odaadom neked az enyémet + egy conq br, és ha nem lesz 11k fizetek egy sört:))
Nah Hamach? :) -
virs lee #5624 Talán mert nincs? :) -
Ja de akkor vedd vissza a Babeizi-t. -
De figyelj már Virs. Ménem cseréled le a Phobost egy Conq Bracersre? Plusz a Mindrazort cseréld le mégegy Thornyra, és akkor lehet 10k :) -
Ravasak #5621 a resistjein kicsit meg lehetne :) -
virs lee #5620 8400 DPS:
Mit lehet még tuningolni rajta? :) -
Manticore a Sandswept Cave legvégén, a Fayum Oasistól északra levő közeli barlangban.
Lich Dragon a General Response nevű küldi barlangjában a hátsó kijáratnál (Jade Palace teleporttól balra fel).
Hydra csak legenden az eltűnt spártaiak mocsarának keleti részén. -
Ravasak #5618 Sárkány manticore van epicen is
hydra csak legendaryn -
Nem mintha nagy kunszt lett volna legyakni csalós skillek ide vagy oda hogy ott van nála egy regen shrine, és egy battle marker(vagymi). Pillanatok alatt meghalt elsőre is. Normalon legalább is.
Manticore-al még nem is találkoztam. Mint ahogy Hydrával és nagygonoszhalott sárkánnyal sem :D Ezek csak Legendary-n vannak?
-
Ravasak #5616 :) na ezt nem is tudtam kössze -
virs lee #5615 A szobrok adnak mindenféle csaló skilleket neki, ha lenyomod, nem tudja használni. -
Ravasak #5614 az isten szobrokra én is kiváncsi lennék hogy miert vannak ott
Én jo XP-s helyet a manticore barlangba láttam egy takaritással legendaryn akár 500.000 xp is beficcent de lehet hogy van jobb valahol
Tanácsot adni nem tudok mert az én raqnger karakterem még csak 9 szintü :)
de a naturebol a farkasok jo szolgálatott tehetnek lehet érdemes volna öket kicsit tapolni -
Kérdés a profikhoz. Na jó igazából három.
Van egy Ranger karim (hunting-nature), 35ös, epicben mászkálok még nagyon az elején. Namármost eddig csak a hunting skillekre raktam pontot, mivel nincs ötletem mire lenne érdemes rakni. Ez is lenne az első kérdés: Milyen nature skillre érdemes rakni, hogy menő kis íjászom legyen?
A második: Egyáltalán jó ez a kari valamilyen módon? Eddig nem volt vele gondom, de a későbbiektől félek azért :)
A harmadik kérdés pedig az lenne, hogy hol érdemes tápolni xp-re és/vagy cuccokra?
Ja, tévedtem lenne egy negyedik kérdésem. Mi értelme van Typhon-nál a 4 istenszobornak? Először azt hittem hogy azokból nyer erőt a kis kétkezű, talán regenerálódik is. De valahogy normalon semmi értelme nem volt h állnak e vagy legyakom őket. -
:((( -
Ravasak #5611 :) én összegyüjtenék de nem tudok :( -
Figyi Ravas elmek enni, mire visszajövök gyűjts össze 3 embert minimum :)) -
Jaja azt mondom én is, kéne az Xp. Rajtad kívül még egy embert tok összeszedni. -
Ravasak #5608 egy multipartit kene nyomni -
Megvan! Loller :DDD