23078
-
háháááá, 82%nál jár a dvd írás, és lv1! :D -
ity #5806 Méghogy nincsenek jó cuccok a zöldek közt :)
25 elem res meg 3 all skill nem gyenge egy karvédőre, amit még charmozni is lehet. Ráadásul egy sima Quality Chest dobta :)
-
sanyi150 #5805 Eladó: Titan Quest 7000 Ft, bundle -
ity #5804 Tudtommal senki nem customban nyomja aki ide írogat. Sőt, ha jól tudom, még nincs is épkézláb custom game, csak ilyen 1-2 küldis kis vackok, azokkal meg nem érdemes foglalkozni.
A nagyságrendekkel nagyobb dps pedig leginkább cuccfüggő. Amiket itt is láttál többezres dps-ek, azok speciálisan piercingre kihegyezett sebzések voltak. Szóval nem általánosságban sebeznek annyit. Ráadásul mind legendary cuccok. Ahol pedig te jársz, ott még az epic cucc is igen ritka, nemhogy a legendary. Lesz az még sokkal jobb is, csak türelem.
Pár kommentel lejjeb panaszkodtam, hogy a Bone Charmeremet nem látja a gépem, de szerencsére sikerült visszahoznom. Az most 42-es, és 800 dps-e van. Epic egyiptom végén jár, eddig még nem halt meg egyszer sem. Mire eddig eljutsz, sztem neked is lesz bőven ekkora, ha nem nagyobb dps-ed.
Annak tükrében, qrvára nem érdekel senki dps-e, ha van olyan karim, ami még nem halt be pedig éppenhogy eléri a 800 dps-t :) -
Shorlex #5803 Kuks: odaadom én Neked csere nélkül is szívesen, ha tudná, hogyan kell... : ) -
Shorlex #5802 Ity, kösz a választ, egyébként Slayer vagyok, azaz Hunter és Warrior.
Na ennek fényében különösen nem értem...
igazad van, hogy xarjam le a mások dolgait, egyetértek, de azért csak böki a csőröm, hogy hogy a fenében lehet olyan nagyságrendekkel hatalmasabb DPS-e valakinek. Ezek szerint Custom Questben működnek ezek... ?!?
Köszi -
Shorlex #5801 Nacho:
Van egy patch a neten, én speciell torrent formában szedtem le.
Van benne sokminden. Először is telepíted a játékot, majd 1.08-ra upgrade.
A telepítés során szigorúan a meadott kódot használd.
Ha ez megvan, akkor Daemonba betöltesz egy belevalót.
Ezután Sr7 Stop-ot bekapcsol, majd Sr7 Stop-ból kilép.
A TitanQuest.exe-t (jobb klikk) átállítod úgy, hogy Win98 kompatibilis legyen, és az advanced text service (bocs, nem tudom mi magyarul, angol XP-m van) kikapcsol (azaz bejelölni a négyzetet).
Ha ez is megvan, akkor az explorer.exe-t elindítod, megkeresed a TitanQuest.exe-t és rányomod.
Ennyi.
A lényeg: NE tölts le a netről crackelt TitanQuest-exe-ket, mert mind szar, előbb-utóbb úgyis lefagynak. Használd a telepítettet ilyen módon, még ha kicsit bonyolult is.
És a lényeg: hol találod:
http://www.torrentz.com/torrent_824477.html
Ha nagyon nem akarsz torrentelni, dobj egy mailt, és megpróbálom RAR-ban elküldeni. -
virs lee #5800
-
vedd meg a botba a gémet:P -
Shadeee #5798 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám játék patcheléssel. Nos letöltöttem az 1.11es patchet csakhogy nem akar feltelepülni a crackes verziómra mert azt írja, hogy ismeretlen verzíó, ha először patchelem és utána crackelem, akkor pedig az a gond, hogy nem indúl, mert nem talál megfelelő dll fájlt.
Légyszíves segítsetek, mert alapverzióm állandóan kidobál hibaüzenetekkel.
Előre is köszi.
-
dudovec #5797 virsli epp erre celoztam h egyedul kell nekimenni:) meg ajtobol ancientezni , meg beallni a titannal a szobrokhoz :D nincs szukseg iesmire , felkell venni vele a kesztyut , nemhiszem h ugylenne megirva h nemlehet egyedul megolni. amugy ja , elkell hajolni az a lightning-cold fujasa elol , es püfölni , ugy eleg izi..
ez az a dolog meg ami nemteccik a jatekban , hogy a bossok a speci kepessegeket nem randomba hasznaljak , igy tok konnyu kiismerni oket , pl sosem fuj 2x egymas utan talos tüzet , meg nemis lightningol 2x egymas utan , megirhattak volna kicsit okosabbra is a bossokat. -
kuks #5796 akkor csere? Mit kérsz érte?
-
Nacho #5795 És mit cisnáltál amitől meggyógyult? -
virs lee #5794 Elég simán elszaladni a fújása elől. :) -
Ravasak #5793 A dragon lich is elég béna élöholt ellen védö gyürü meg amulet és meg se tud karcolni -
89.1% mingyárt lent van a gém jeee (30m) -
virs lee #5791 A manticore elég lúzer, beállsz az ajtóba és onnan ancientezel, csak idő kérdése. :D -
Ravasak #5790 multi ma ? -
ity #5789 Ha tudsz adni ts szevert, (ip-t) szobát, akkor mehetek. -
Gelli #5788 jatszik itt valaki 1.11-el? -
ity #5787 Sima baltából próbálom következtetni, hogy melee kari. De még ez sem segít igazán, hiszen mastery és skill függő a sebzés sok esetben. Szóval nagyon ne legyél elkeseredve, valószínűleg nem rontottad el. Ha haladsz vele szépen és nem kínszenvedés, akkor ne foglalkozz vele, hogy kinek mennyi a dps-e. Gyúrjál erőre, az növeli a fizikailag bevitt sebzést (már ha olyan a karid, ami ugye nem derült ki). Nézegesd a boltban folyamatosan a zöld cuccokat és ha nem esik semmi, akkor vegyél ott. Sok esetben jobb cuccokat lehet venni boltban, mint ami néha esik játék közben.
Legjobb cuccokhoz pedig rengeteg türelemmel teli epic, de főleg legendary titán run kell. -
kuks #5786 lábvédőm az van,de Ramses' Coatom nincs!el akarod cserélni vmire? -
Shorlex #5785 Aki teljesen újonc és előről kezdi a játékot, és esetleg nem éppen makulátlanul tiszta szoftverrel teszi mindezt és ennek következtében sokszor lefagy a játéka, annak van egy-két tippem.
Először nekem is öt percenként fagyizott, aztán most órákig nyomathatom, és semmi, legfeljebb nagyon ritkán és max. egyszer ha fagy. -
Shorlex #5784 Ramses Coatom van, meg lábvédőm, aki kérdezte. -
Shorlex #5783 Sziasztok!
Látom sokan sokkkal többet játszottatok már a TQ-el mint én, úgyhogy kérdeznék pár dolgot.
1) Jelenleg sima TQ-et játszok, Babylonban (inkább Ázsiában, ahogy nézem) vagyok, L29. Láttam itt a fórumon egy-egy képet hihetetlen levelekről meg ezres nagyságrendű DPS-ekről. Nekem jelenleg valami sima baltám van, 180 körül csapok vele. Velem van a baj, valamit nagyon nem találok, vagy érzek a játékban?
2) Ha ez így van, akkor mit rontottam el ennyire? Hol vannak jó cuccok, vagy hogyan lehetnék hatványozottabban jobb figura?
Kösz előre is, minden jót. -
Nacho #5782 Sziasztok!
Most találtam rá a gaméra és kajak bejött!
csak a szokásos probléma amit olvastam máshol is, hogy kilép. én is pont a Helos melletti barlangból jöttem ki és kilépett hibával, azóta nem hajlandó visszatölteni a karakterem, gondolom az már veszett :|
btw ha valaki/valakik vannak TS-en vagy Ventrilo-n, és csatlakozhatnék pár kérdésre, vagy egy kisebb okításra annak örülnék! előre is köszi -
ity #5781 tegyél, persze, azt vagy idenézek, vagy nem, de az biztos :) -
Koszi! maris toltom oket lefele :) esetleg priviben tehetnek fel par kerdest most? -
ity #5779 Dragon
Manticore
Titan -
Hi! Ezeket a filmeket nem lehet letolteni veletlenul? mert a gep amirol netezek, nem tudja lejatszani :(( -
dudovec #5777 jah , kosz Ity. jo h nem erzem magam egyedul a velemenyemmel. nekemis a hc volt a feeling dioban , sajna ide nem tettek bele , hát marad az önjelölt hc kari , vagy nemis tudom hogy mondjam:)
Rogan99: szerintem petek igenis kellenek ,melyik karinak mennyi es milyen , az absolut kari fuggo kiveve a lich kinget , mert az mindenkinek jo. Lich king szerintem a jatek legjobb petje jelenleg , amit par hete még nagyon nem akartam elismerni , de amikor elkezdtem tolni a legendet , es megkapta a summon skill meg a death nova a maxolast (felette levő 2 re csak 1-1 pont ment) rajottem, h a fő ellensegeket sokkal konnyebben ki lehet fingatni vele. Teny h a sima haladásra , atlagos szornyek tömege , meg "hero" k ellen nemtul sokat segit az irtasban , de mondom .. főellenségeknél bőven visszaadja a ra aldozott pontokat..
magusnak azert jon jol bossoknal , mert nemkell korbe korbe rohangalnod , lőni 2-3 t , aztan futni tovább , hanem megvarod h betamadja a lichkinget es csak lövöd mint a hulye. probald meg 1 "fulltap" ternionerrel pet nelkul kinyirni Manticoret mondjuk legenden , talan ő a leggyorsabb boss , illetve a bika , megnezem mire mesz vele meg mennyi ido alatt fexik le. De egy megfelelo harcos karival odaallhatsz manticorenak , ha jo a build valoszinuleg nemfog tudni lezúzni , bar en spec a manticoret tartom a jatek talan legerősebb szörnyének , a 38 as championnal elegge megszenvedtem vele epicen is , sőt a guardiannal is , de sikerult leütni nagynehezen , ugy h nem ölt meg.
Szoval egy harcos karinak is nagyon jol jöhet az health reduction amit a spirites petek tudnak , mert az oke h birja a strapat a karid , de nekem megfajdult a kezem amikor a guardiannal nekiugrottam a hydranak. 10 perc alatt tudtam levágni , pedig ragta 2 farkas , lőtte egy nymph , meg folyamatosan pakoltam ra a plaguet, es nem kellett ellépnem tőle egyszer sem , vegig ütöttem colossuskent ő meg végig engem szoval ment rajtam adrenalin rush is eleg rendesen meg minden aurat megallas nelkul refresheltem magamra. 30-30 potion kellett kb h megdögöljön , pedig elvileg a farkasok maulja is tud health reductiont , meg a nymph is egy kicsit , na meg persze a plague is , es megis..
Ezzel szemben meg ottvan leslie , aki 20 sec alatt lefekteti a hydrat , es nem azert mer mondjuk 2x annyit sebez a karija mint az enyem ,mert akkor neki 5 perc lenne , nem 10... hanem mer ott a lichking.. szoval ezzel akar vissza kanyarodhatok arra is , hogy nem a ternion a tap , hanem maga a spirit , főként a lich king. Outsiderről meg annyit mondanek , hogy az elso karim egy sootsayer volt, amivel a refresh lévén tudtam hasznalni korlatlanul egy maxos outsidert , na ő az aki tobbet segit az általános haladásban mint a lich king , de a bossoknal nem olyan hatékony , tény h nemigen zuzza be senki , meg őis azer szokott redukálni rendesen. A warlock karival sikerult elernem , hogy a kimaxolt outsider amikor meghal , varok 15 masodpercet es castolhatom az ujat , igy nincs szuksegem a naturre a refresh miatt , hanem 80% körüli rechargeal megoldottam a dolgot , ugy hogy nincs plus skillem se. Igy vegulis 2 pettel eleg jol haladok , sebzek kb 2000 et vele , lifem nem haladja meg a 3500 at , de megis en allok oda a szornyeknek , ők meg kiegészítenek , bar manticorenal lehet rajuk kell majd hagyatkoznom , mert az egy vadállat :) ahogy a nevében is benne van.:) -
Haliho!
Fiug!! Még mindig piercing:))!!
Ugye a piercing %-os kifejezés önmagában is, NO! ha valami tárgy vagy eszköz a piercing sebzést %-osan növeli akkor hogyan növeli az összes piercing sebzést?
Egy példán-> ha van egy kard ami 10% piercing és egy skill a piercinget 50%-kal növeli akkor a sebzésérték átváltása:
1. 60%
2. 15%
piercing?
(Sajnos én úgy látom hogy a 2.:((-azzal együtt hogy ez logikus.)
-
zsotesz #5775 köszönöm -
A Lich csak támogató és sztem sok segítség. Ő nem nagyon fog neked lelőni senkit, mert addig szétütöd, de a redukálós stunolós castjai jól jönnek, a bossokknál meg elengedhetetlen :) -
Ma vki egy 6os multi? Vagy 4es? :) -
Csak a poison damaged növeli :)
Virs szal csak az alap healthedből veszi le? Tehát mondjuk van 5000, de az alap asszem olyan 1800-1900, és akkor mondjuk annak a felét veszi le? De mondjuk az a +30-35% Xp sem olyan sok :)
Az aura is medzsik Fecske! :)) -
ity #5771 Mert ilyen szépen kérted, megkönnyítem a dolgod :)
Az általad használt patch verziónak megfelelő show all damage exe-t indítsd el a TQ könyvtárból (miután bemásoltad oda).
Eredeti helyzet visszaállításához pedig a normal damage exe-t (újabb patch felrakása előtt, vagy ha meguntad, stb).
Mod -
éljenek a mágiamentes karik és a kicsi dps! hehe -
zsotesz #5769 Írd már légyszi mi annak a modnak a neve
-
rogan99 #5768 Ígérem legközelebb 1 hozászólást írok, de megint eszembejutott 1 kérdés:
ha valami pl + x poison dmg %-ot ad akkor az csak a meglévő poison dmg-t növeli vagy az össz dmg-t növeli x%-kal ami poison dmg-ként lesz elkönyvelve?