23078
  • Leslieee
    Nekem jelentősen szarabb 3200+ 1Gb ram 7600, és minden max -árnyékok medium, így nem.
  • norberos
    X2 3800+ 1GB ram GF 7900 GTGS ezen sem :D ti mien szobákban vagytok hamachin? mert akiket itt látok forumon senki sincs azokban a szobákban ahol én pedig 6ban bent vagyok :D
  • virs lee
    3500+, 2 GB ram, GF 7950 GX2, nem szaggat. ~~
  • yann
    3ghz-es pentiumom van 1.5 giga rammal. nálam kegyetlenül szaggat
  • virs lee
    Nekem nem szaggat.
  • yann
    ja, meg azért elég gáz, hogy ez már a harmadik peccs ami "crash and performance" javítás. mikor lesznek márúj cuccok, új rúnák, új szettek, új monszták?
    ráadásul ha már teljesítmény-javítás, mikor csinálják már meg végre, hogy knossosban, meg a kínai erdőkben, meg egyáltalán este, ne szaggasson a játék? nekem az is bőven elég lenne, ha lenne egy olyan opció a menüben, hogy ne változzanak a napszakok, legyen mindig nappal.
  • zsotesz
    Én a helyedben azokra a skillekre amit csak egyet raktál, azokat inkább levenném és rátenném egy valamire. Sőt szerintem az outsiderre is elég lenne 10. Nekem a conjurernél csak 5 pont volt az outsideren, és úgy is darált még legendaryn is. Igaz többnyire csak főgóréknál idéztem le. Szerintem tegyél inkább a storm nimbuszra vagy squall-ra. Epicen valszeg nem fogsz sokra menni azokkal skillekkel amiken csak egy pont van. Shrine of mastery-t meg vagy találsz vagy nem. Kb. avval lenne ennek értelme.
  • Leslieee
    Hát ez a patch loller:) Sztem simán van benne egy két olyan javítás amit már az 1.08hoz is odaírtak:)) Vagy pl alt-tab para nekem még az 1.01esben sem volt:)
  • ity
    1. A régi gépemen (1.6 proc, 512 ram, ti4200) ugyanezt csinálta. Az új gépemen (3.2 proci, 2g ram, 7900gt) full speed-el tölt le.

2. Igen. Pont olyan, felfedezetlen térképek tele monsztákkal. Csak itt a Nightmare-t úgy hívják, hogy Epic. A Hell-t pedig úgy, hogy Legendary.
  • virs lee
    Megvan a full tracker set is, eddig kb. +400% pierce dmg-t tudok összerakni íjásznak. :)
  • KH
    köszi, megpróbálom majd ezt a törléses dolgot (a pasival beszéltem még Athénban)
  • deicide
    Üdv mindenkinek!

Két dolog szeretnénk tudni!

1. valamit lehet az ellen tenni hogy játék közben a játék ne korlátozza le a netet...?mert nekem közben mindig megy a letöltés de ha ezzel játszom akkor lecsökken a letöltésem 15-20 kb/s re:(

2. Ha 1x végig viszem az országokat és városokat akkor a Diohoz hasonlóan ez is kezdődik elölröl..??
  • virs lee
    A squall alap, nighton és főleg hellen már kötelező.
  • virs lee
    A squall alap, nighton és főleg hellen már kötelező.
  • virs lee
    Azt is javíthatnák hogy eredeti cd-re ne warezozzon nekem a köcsög game.
  • Faterx
    Na ez baró lesz a jövő héten!
  • dudovec
    kitalaltam egy jokis caster buildet , persze oracle , terniont ezuttal mellőzöm , eleg volt 2 ternioner kari. sztem mukodo kepes , squallt nem maxoltam , bar ez meg valtozhat a lichking arcane blast kárára , majd elválik , a tobbi eleg tuti.
    oracle
  • 7Ryan7
    Hamachi-nél vlami account-t kér ezt hogy csinálom? A weboldalán nem találok semmilyen account csinálot!
  • 7Ryan7
    Thanks Ity
  • kovikrisz
    A városban lévö lépcsö alján. a teleport mellett.
  • kovikrisz
    Hi! Nekem tegnap pont ezt csinálta. Mielött bemennél az ajton a lépcső alján lévö
    palival beszélni kell és csak utána lehet kinyirni.
  • ity
  • ity
    Nyugodtan felteheted mindig a legújabbat innen.
  • KH
    hömm, lehet hogy beszopáltam valamit
    Akropolisz alatti labirintus végén leverem epiken azt a mittudomén milyen élőhalottat, de nem tudok továbbmenni
    van ott egy lila ruhás szakállas muki, de nem akar velem beszélgetni, nincs a feje felett felkiáltójel :-/
    a hátsó ajtó meg nem nyílik ki, merhogy Sealed by Quest
    a naplóban már csak az hiányzik, hogy Speak with Old Man, vagy valami ilyesmi

szóval, szerintetek mi lehet a baj? (a főmonstát kétszer egymás után levertem, de semmi változás a fentiekhez képest)
  • 7Ryan7
    Ti a Hamachi melyik verzióját használjátok?? Mert én is fel akarom rakni csak nem tudom melyik a jó! Ha lehet linket is rakjatok be!
  • ity
    Általában XP-t kap értük az ember, szal elég hasznos-íthatóak :P
  • Ravasak
    jaja csak nem hasznosithatoak azok a lilak :)
  • ity
    Igen, így már egészen mást jelent :)

De egyébként normalon is szórnak lilát, mert a quest item-ek is lilák :D
  • Ravasak
    lehet rosszul fogalmaztam epic fokozaton normal sima fehér nevü monszta
    normal fokozaton csak keket szornak ezek a lények
  • ity
    Ha nekem dobna normal monszta lilát, akkor sem hinném el :P
  • Lobsterman
    Jah. Legend titán 3ból egyszer dob lilát, epicen viszont szinte mindig :P
  • Grusalak
    ilyesmire gondoltam én is, csak én nem tudtam így megfogalmazni
  • Ravasak
    tévedés mert a normal monszta is dob lilat nekem elég sürün
    Söt a legend Titant meg nem érdekli hogy sürün kell dobnia, igy nem is dobal sárgákon kivül mást nagyon
  • ity
    Ugyanolyan mint dio2-ben. Treasure Class-okra van osztva, hogy a ládák és a monszták milyen szinten milyen valószínűséggel dobnak. Ezért van, hogy normal láda vagy monszta nem fog lilát dobni, és hogy legend titán sűrűn dob vmit, mert mindegyik egy adott keretből választ, de a dobás random. Nincs megkötés sehol, hogy milyen karival megy az ember vagy ilyesmi.
  • Grusalak
    Ja és a szintfüggőség is számít, ezt is elhiszem...
  • Grusalak
    A "totál" randommal azért lehetne vitatkozni . Szerintem sincs annak jelentősége, hogy te milyen karakter vagy, de szerintem az ellenfél és a helyszín igenis számíthat valamit... Valamint osztom az a nézetet (sorry de nem olvasok vissza, hogy kié is volt), miszerint egyes tárgyaknak nagyobb a drop százaléka, mint másoké...
    Amiket eddig úgy találtam, hogy többet ugyanabból, azokat ha nem is pont ott, de ugyanabban az actban találtam a karaktereimmel... Én erre alapozom a sejtésemet...
  • ity
    Csalóka érzés.
    Szubjektív is ráadásul.
    És a játékhoz adott editorba belenézve kiderül, hogy totál random a cuccdobás.
  • Panel
    Szerintetek befolyásolja,hogy milyen cuccokat kapunk egy-egy főbb monster kinyírásánál,hogy milyen nevünk van? pl. : Champion,Magician,Elementalist,Conjurer,Oracle...stb.
    Lehet,hogy hülyeségeket kérdezek...de nem lehet,hogy a játék ezek név alapján is dobálja a cuccokat?
    A tököm ki van már,hogy a varázslócsajommal jobbnál-jobb kardokat szedek össze,viszont ha a "Terminátorommal" vagyok,akkor meg csak varázsbotokat dobál.
  • KH
    basszer, hát nem pont egy ilyet csináltam véletlenül?
    (első játék, igazi "élvezet" :-) )
  • ity
    Pont ezért írtam, hogy sztem tökmind1 mennyi a dps, a bossok kifexenek gyorsan ígyis-úgyis. Máshol haladni meg nekem úgy tűnik elég az 1500 dps is, mert elakadni nem akadtam el sehol, sőt, kifejezetten gyorsan lehet vele haladni.
    Nade ezt már kitárgyaltuk :)