23078
-
1.15-ös Patch -
virs lee #6246 Nem a daraba lényeg hanem hogy mit. :) -
virs lee #6245 Nem attól függ, akármilyen fegyver van nálad 1 kézzel 190%, 2 kézzel 170% a max. Gondolom íjnál, botnál megint más, azok távolsági lövöldözésnek számítanak. -
Isenlord #6244 dobott már valakinek lepic tájfun 5 legendnél töbet,1 dropban? (nekem tegnap annyi dobott egyszerre) -
Azt jelenti hogy mennyi esélye van annak hogy egy ellenfélnek kilyukaszd a mellbimbóját testékszer betétele ürügyén :D (bocs korán van még :P) -
bazz miket találok, koszorú (háhá) és a legütősebb kinézetű balta:
-
Ravasak #6241 Van egy kydomosom de elég gyenge vagy csak nekem tünik annak ? -
Akinek orig. van, frissítsen a menüből. Én már megtettem
-
Megvan... -
kérlek lapoz fel egy angol szótárt!!!!! ha már erre sem vagy képes akkort elárulom hogy a Piercing damage = szúró sebzés azaz nyilasok ellen véd be vagy a dárdás macskeszok ellen jól jön pl... -
berlin #6237 A piercing mit jelent?
köszi -
dudovec #6236 Amugy ha valakinek van "kydomos" a , akkor nagyon vevő lennek ra. -
dudovec #6235 ha 2 kezes vagy akkor egyertelmu , hogy nem fegyverbol kell attack dmg converted to health. de van 1 csomo olyan kozelharcos kari aminek fegyverbol a legjobb kirakni, mert ugy kotott az amud ,ami szerintem eleg sokat dob 1 karin h milyen.
Az hogy a staff ien gyors , hm lehet vegulis... masfajtaval nekem se akart sikerulni , bar elvileg a weapon allap sebessegetol kene fuggjeine. -
virs lee #6234 65% damage az egy 200 as fegyvernel , kb 120 sebzes plusz
Plusz a bónuszok (skill, str), amik arra is ugyanúgy rájönnek mint a fegyverére.
Lehet h a botos lövöldözés távolsági fegyvernek számít és arra ennyi a maximum. Közelharcnál se ugyanannyi 1 és 2 fegyverre. -
Isenlord #6233 vki esetleg legend host? -
Shorlex #6232 5801-es hozzászólás kukkold meg és cselekedj aszerint. : ) -
Isenlord #6231 nyugi ráraktam egyet, 2en toltuk a dárda nálam maradt,rápróbálgattam a különbözö echantokat,nem earthos kainak valóban az attackos achilles a legjobb,earthosnek a proméeusz+35% attack speedes:D -
dudovec #6230 virsli kb annyit , hogy az a 65% damage az egy 200 as fegyvernel , kb 120 sebzes plusz , egy 10% attack damage converted to health pedig egy 1000 es avarage damagenel 100 elet gyogyulas ütesenkent.
"ha szamitana hogylehetne mindenkinel ugyanannyi a max" - ugylatom nemveszel emberszamba:)) vagy csak nemtartozom bele a "mindenkibe" ,ugyanis mint mondtam nalam 209% , de ha nemhiszed parancsolj. Rajtam van osszes auram , shrine nincs rajtam semmi , es covenant nelkul ami ugyebar speedet ad , ugyis 201%.
-
virs lee #6229 Mit ér pár % leech +65% dmg-vel szemben? ~~ -
virs lee #6228 Nincs. Épp azért kevés ez. -
virs lee #6227 Ha számítana, hogy lehet mindenkinél ugyanannyi a max? -
ity #6226 Később?
Hát, mondjuk egy olyan amu, a két skill mellé adja pl a life leechet meg ach-t :)
-
melyik patchet kell letölteni ahhoz hogy ne lépjen ki a game azzal hogy a "winfos hibát észlelt és leáll" -
háhá kösz hogy megvédtél :) amúgy legend act1 végefelé kezdem már látni hogy a zöld cuccok tényleg legtöbb esetben verni fogják a lilákat, ami nem is nagy baj.
pl. ha life leach-ben gondolkodnék kétkezes spirittel, elég jó kombó lenne ez legend legelejéről:
akkor milyenek vannak később?? -
Jah és persze egy achilles kavics tisztán atk speeddel, igencsak überelné a legtöbb lila fegyver sebzésénél. -
Most nemtom mit akadtok fenn az atkspeeden, sztem simán kaotikusan progizták meg az egész gémet, lesz ami lesz alapon. Az is lehet h minden egyes kibaszott fegyvernél tök máshogy van :)
Az a dárda meg nem rossz, ha azt nézed h az egyes gyorsaságok között kb 10%van (bár sztem ez is ahogy esik úgy puffan típusú programozás), akkor ez egy normal sebességű +67% damage fegyver, ami azért nem rossz. -
dudovec #6221 Ja lesli , szorongatjak a tökömet a suliban rendesen , maradt 2 hetem h leadjam a vizsgamunkam;) Bar nyugtatom magam , hogyha olyan hévvel allok neki , mint 1 uj karinak szoktam , akkor 1 het alatt is megcsinalom:DD Amugy johetnel az amuder , mar hazaertem , irj privit ha hostolsz , kosz. -
dudovec #6220 fecske amugy nemlenne olyan rossz az a darda , egy perfect valor of archillessel eleg utos lehet , bar ha mar spear akkor 200 as kell , meg ha egy fegyveren alapban nincs ias , ami ugyebar suffix , akkor olyat kell keresni inkabb amin az attack damage converted to health suffix van. -
van fast dárda tán? nomindegy, legend act1-ben nekem a +67% dmg nekem soknak tűnt :) -
dudovec #6218 Virsli: championnal nem testeltem ki , csak annyit lattam h felraktam 2 kardot enchant nelkul , es raktam melle meg attack speedes cuccokat es nem akart 155 fole menni , ha alapban lett volna a kardokon ias meg lett volna bennuk enchant valszeg feljebb megy , pont erre probaltam ravilagitani azzal amit irtam , h szamit h mennyi van a fegyon alapban szerintem , de nem biztos h minden kasztnal fegyvertipusnal muxik , meg nem testeltem ki pontosan.. de mint latom valasz helyett megin csak belekotsz valamibe;D sebaj -
Shorlex #6217 Mert nem mindegyik kék van szettben, bár sok igen, de sok mégsem. -
Shorlex #6216 Köszi, ezek szerint egy art of the hunt is aura? Ez új perspektívákat nyit...
De xar, hogy nincs valami jó magyar nyelvű leírás ehhez a TQ-hez, mert így munka közben angolul olvasgatni és fordítgatni nincs idő...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
UtH3r #6215 helló
spellbreaker karakterem van még csak 12-es -hála a folytonos lefagyásoknak- és
már van 3 kék cuccom. tom h a kékeknél van st de 3 kékből csak az egyiknél írja ki a set többi tagját, amelyiknél kiírja az vmi nekromatás cucc. a kérdés h a többinál mért nem íeja ki? -
virs lee #6214 Ilyen sebzéssel fastban, very fastban még oké lenne... -
virs lee #6213 Te meg az hogy nem tudtad 155% fölé rakni? :D -
-
boltból elég durva dárda:
kicsi 11 millás spear -
Hú de korán keltél Dudi:)) Sulifeeling? 

-
dudovec #6209 ok. akkor a skilljei is megmaradnak azon a szinten. megjobb , bar en az arcanet meg az alatta levot nemhasznalom , az a 27 skill ami kell a lichnek h faszan mukodjon , annyit sztem megerdemel , meg is kapja mindig , de teny h amikor elkezded az epicet , meg nincs eleg skilled h a lichnek is jusson (en 26 on szoktam epicre menni kb) , akkor kurvajo delphibe bejaccani ezt , asszem epicen enis megcsinaltam , de legenden mar megvolt neki , es most az arcane miatt nemalltam le pöcsölni a misztikusnal , de vegulis akarhogy is nezzuk megeri ezzel mokolni. -
ity #6208 Sztem olvasgass vissza picit, mert éppen a játék egyik legütősebb karijáról kaphatsz infokat (ternion).