23078
  • grebber
    1.15-ös Patch
  • virs lee
    Nem a daraba lényeg hanem hogy mit. :)
  • virs lee
    Nem attól függ, akármilyen fegyver van nálad 1 kézzel 190%, 2 kézzel 170% a max. Gondolom íjnál, botnál megint más, azok távolsági lövöldözésnek számítanak.
  • Isenlord
    dobott már valakinek lepic tájfun 5 legendnél töbet,1 dropban? (nekem tegnap annyi dobott egyszerre)
  • Lobsterman
    Azt jelenti hogy mennyi esélye van annak hogy egy ellenfélnek kilyukaszd a mellbimbóját testékszer betétele ürügyén :D (bocs korán van még :P)
  • zsirfecske
    bazz miket találok, koszorú (háhá) és a legütősebb kinézetű balta:

• Ravasak
    Van egy kydomosom de elég gyenge vagy csak nekem tünik annak ?
  • Faterx
    Akinek orig. van, frissítsen a menüből. Én már megtettem
  • chalezlopez
    Megvan...
  • mrall
    kérlek lapoz fel egy angol szótárt!!!!! ha már erre sem vagy képes akkort elárulom hogy a Piercing damage = szúró sebzés azaz nyilasok ellen véd be vagy a dárdás macskeszok ellen jól jön pl...
  • berlin
    A piercing mit jelent?
    köszi
  • dudovec
    Amugy ha valakinek van "kydomos" a , akkor nagyon vevő lennek ra.
  • dudovec
    ha 2 kezes vagy akkor egyertelmu , hogy nem fegyverbol kell attack dmg converted to health. de van 1 csomo olyan kozelharcos kari aminek fegyverbol a legjobb kirakni, mert ugy kotott az amud ,ami szerintem eleg sokat dob 1 karin h milyen.

Az hogy a staff ien gyors , hm lehet vegulis... masfajtaval nekem se akart sikerulni , bar elvileg a weapon allap sebessegetol kene fuggjeine.
  • virs lee
    65% damage az egy 200 as fegyvernel , kb 120 sebzes plusz
    Plusz a bónuszok (skill, str), amik arra is ugyanúgy rájönnek mint a fegyverére.

Lehet h a botos lövöldözés távolsági fegyvernek számít és arra ennyi a maximum. Közelharcnál se ugyanannyi 1 és 2 fegyverre.
  • Isenlord
    vki esetleg legend host?
  • Shorlex
    5801-es hozzászólás kukkold meg és cselekedj aszerint. : )
  • Isenlord
    nyugi ráraktam egyet, 2en toltuk a dárda nálam maradt,rápróbálgattam a különbözö echantokat,nem earthos kainak valóban az attackos achilles a legjobb,earthosnek a proméeusz+35% attack speedes:D
  • dudovec
    virsli kb annyit , hogy az a 65% damage az egy 200 as fegyvernel , kb 120 sebzes plusz , egy 10% attack damage converted to health pedig egy 1000 es avarage damagenel 100 elet gyogyulas ütesenkent.
    "ha szamitana hogylehetne mindenkinel ugyanannyi a max" - ugylatom nemveszel emberszamba:)) vagy csak nemtartozom bele a "mindenkibe" ,ugyanis mint mondtam nalam 209% , de ha nemhiszed parancsolj. Rajtam van osszes auram , shrine nincs rajtam semmi , es covenant nelkul ami ugyebar speedet ad , ugyis 201%.
  • virs lee
    Mit ér pár % leech +65% dmg-vel szemben? ~~
  • virs lee
    Nincs. Épp azért kevés ez.
  • virs lee
    Ha számítana, hogy lehet mindenkinél ugyanannyi a max?
  • ity
    Később?
    Hát, mondjuk egy olyan amu, a két skill mellé adja pl a life leechet meg ach-t :)

• Lord Oswal
    melyik patchet kell letölteni ahhoz hogy ne lépjen ki a game azzal hogy a "winfos hibát észlelt és leáll"
  • zsirfecske
    háhá kösz hogy megvédtél :) amúgy legend act1 végefelé kezdem már látni hogy a zöld cuccok tényleg legtöbb esetben verni fogják a lilákat, ami nem is nagy baj.

pl. ha life leach-ben gondolkodnék kétkezes spirittel, elég jó kombó lenne ez legend legelejéről:

akkor milyenek vannak később??
  • Leslieee
    Jah és persze egy achilles kavics tisztán atk speeddel, igencsak überelné a legtöbb lila fegyver sebzésénél.
  • Leslieee
    Most nemtom mit akadtok fenn az atkspeeden, sztem simán kaotikusan progizták meg az egész gémet, lesz ami lesz alapon. Az is lehet h minden egyes kibaszott fegyvernél tök máshogy van :)

Az a dárda meg nem rossz, ha azt nézed h az egyes gyorsaságok között kb 10%van (bár sztem ez is ahogy esik úgy puffan típusú programozás), akkor ez egy normal sebességű +67% damage fegyver, ami azért nem rossz.
  • dudovec
    Ja lesli , szorongatjak a tökömet a suliban rendesen , maradt 2 hetem h leadjam a vizsgamunkam;) Bar nyugtatom magam , hogyha olyan hévvel allok neki , mint 1 uj karinak szoktam , akkor 1 het alatt is megcsinalom:DD Amugy johetnel az amuder , mar hazaertem , irj privit ha hostolsz , kosz.
  • dudovec
    fecske amugy nemlenne olyan rossz az a darda , egy perfect valor of archillessel eleg utos lehet , bar ha mar spear akkor 200 as kell , meg ha egy fegyveren alapban nincs ias , ami ugyebar suffix , akkor olyat kell keresni inkabb amin az attack damage converted to health suffix van.
  • zsirfecske
    van fast dárda tán? nomindegy, legend act1-ben nekem a +67% dmg nekem soknak tűnt :)
  • dudovec
    Virsli: championnal nem testeltem ki , csak annyit lattam h felraktam 2 kardot enchant nelkul , es raktam melle meg attack speedes cuccokat es nem akart 155 fole menni , ha alapban lett volna a kardokon ias meg lett volna bennuk enchant valszeg feljebb megy , pont erre probaltam ravilagitani azzal amit irtam , h szamit h mennyi van a fegyon alapban szerintem , de nem biztos h minden kasztnal fegyvertipusnal muxik , meg nem testeltem ki pontosan.. de mint latom valasz helyett megin csak belekotsz valamibe;D sebaj
  • Shorlex
    Mert nem mindegyik kék van szettben, bár sok igen, de sok mégsem.
  • Shorlex
    Köszi, ezek szerint egy art of the hunt is aura? Ez új perspektívákat nyit...
    De xar, hogy nincs valami jó magyar nyelvű leírás ehhez a TQ-hez, mert így munka közben angolul olvasgatni és fordítgatni nincs idő...
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • UtH3r
    helló
    spellbreaker karakterem van még csak 12-es -hála a folytonos lefagyásoknak- és
    már van 3 kék cuccom. tom h a kékeknél van st de 3 kékből csak az egyiknél írja ki a set többi tagját, amelyiknél kiírja az vmi nekromatás cucc. a kérdés h a többinál mért nem íeja ki?
  • virs lee
    Ilyen sebzéssel fastban, very fastban még oké lenne...
  • virs lee
    Te meg az hogy nem tudtad 155% fölé rakni? :D
  • zsirfecske
  • zsirfecske
    boltból elég durva dárda:

kicsi 11 millás spear
  • Leslieee
    Hú de korán keltél Dudi:)) Sulifeeling?
  • dudovec
    ok. akkor a skilljei is megmaradnak azon a szinten. megjobb , bar en az arcanet meg az alatta levot nemhasznalom , az a 27 skill ami kell a lichnek h faszan mukodjon , annyit sztem megerdemel , meg is kapja mindig , de teny h amikor elkezded az epicet , meg nincs eleg skilled h a lichnek is jusson (en 26 on szoktam epicre menni kb) , akkor kurvajo delphibe bejaccani ezt , asszem epicen enis megcsinaltam , de legenden mar megvolt neki , es most az arcane miatt nemalltam le pöcsölni a misztikusnal , de vegulis akarhogy is nezzuk megeri ezzel mokolni.
  • ity
    Sztem olvasgass vissza picit, mert éppen a játék egyik legütősebb karijáról kaphatsz infokat (ternion).