23078
-
Isenlord #6367 keresel/kapsz/veszel egy olyan amut/gyürüt/fegyvert ami strenget ad,vagy veszel egy olyan armort ami -x%requirementet ad,igy fel tudsz öltözni. Az ilen dolog elégé szivatós,tudom,mert én is szoktam vele bajlódni. Legközelebb mielött vmit is felvennél kipróbálni, inkább rakj fel egy két strenght gyürüt.
-
deicide #6366 Sziasztok tudna nekem valaki segíteni...??
Már Epic szinten keztem el..de még csak az első pár harc megy, ha néha benézek 1 amuletett vagy sisakot vagy is jóval gyengébbet teszek mint amim van a 354 Strength leesik 270 re igy rögvest piros lesz minden cuccom mivel ezekhez minimum 306 Strength kell nem tudom vissza álítani az eredeti 354 Strength-et mert csak 290 ig megyen föl!!
mit lehet ilyenkor csinálni hogy vissza áljon minden az eredeti állapotába és annnyi legyen mint ami valójában volt...?? -
dudovec: jólvan adok egy esélyt a scatter-nek akkor :)
leslieee: esett már normal titan-ból lila cucc, epic-ből kék, legenden epic relic és charm, epic-en essence stb szóval ne őrülj meg :) na de jólvan nem leszek türelmetlen... -
Shorlex #6364 Lobster!
5801 és 6280 nézd meg. A Pr0t.St0p-ot az SR7 stop helyettesíti (ugyanaz), az ASR-t meg az explorer.exe, de különben tök ugyanaz a mechanika.
Na ezzel működni fog, az tuti! -
gaben01 #6363 Kedves Lezlí!
Nem, nem vágom! Vitality res összesen van rajtam +76, life leech res pedig 30, mégis -25öt mutat a karakterlap, epic-en. Visszamentem normalra, de ott is csak az alap 0-át kapom. :(
Szal nagyon nem vágom mi lehet a gáz.
...de azér' kösz, hogy utána néztél... -
dudovec #6362 miazistener van az hogy nyomom a mind controllt legend a2 ben egy warlockal , rendesen spellbol.. akar maxosat is , es valahogy senkit nem akar elcsabitani ?? probaltam beastre meg undeadre asszem , hogylehet?? -
csak nem működik :D -
Kösz a tippet. megtaláltam -
kopterfield #6359 http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#Pr0t.St0p
-
kopterfield #6358 Pr0t.St0p ezt keresd -
mi ez a prostop egyáltalán? még google sem dob ki értelmes találatot -
dudovec #6356 fecske: szerintem ha piercre gyurtal a cuccaiddal akkor kotelezo. -
ezt a prostopot honnan lehet beszerezni?
GCW-n nem találom -
SoS Zsoltfuhrer #6354 Lenne még egy gondom! Hamachi!!! <--elindítom, fent vagyok (látok már pár embert, köztük kispocok stb...) game indít, lan start és innentől kezdve nem tudom mit kéne tennem.
Pls help! -
SoS Zsoltfuhrer #6353 Thanks, így már megy -
jaj és mindezt beszerezheted a gémkopivördön! -
nem kell crack ha követed a kövi sorozatot:
TQ install > 1.15 patch install > ProStop > Hide virtual drives >Mount Mini IMG > ASR > megnyit Titan Quest.exe > megy a játék. semmi crack ^^
- kisPocok - -
SoS Zsoltfuhrer #6350 hi all
tudna valaki adni az 1.15-s patch-hez crack-t? -
kopterfield #6349 nem-nem, en is tapasztaltam mar hogy legend typhon runnal valamelyik monstabol epic kő esett :( -
Fecske ne készíts ki, legenden csak legend kövek esnek :))) Act 2ben meg nem h még, de márnak kéne lennie, mivel nincs még egy nagyobb szintű egyiptom annak a kavicsnak :)) -
Attól h pl multiban vittétek a küldit és te egyszer már megcsináltad, de mivel a másik srác nem és partyban voltatok, ezért neked is dobott :)
Egyszer 4en toltuk multiba és 4 Xappinthus botot dobott a láda :) -
újra kérdés:
1. incarnation of the ankh of isis health vagy health regen bónusszal nincs vkinek? nekem még epic-eket dob legend act2-n...
2. a scatter shot arrows maxolásával van vkinek tapasztalata? a nagy +pierce damage bónuszok érezhetők rajta? használható?
köszi -
Sziasztok. van egy kérdésem: lehetséges az, hogy az olajág-at kétszer is fel lehet venni? a küldinél ott a pipa és mégis bent van az ág a zsákban, ez mitől lehet? -
Patch 1.15
- kisPocok - -
köszi ^^ majd most ha lesz szabadidőm > bkeményítek :)
- kisPocok - -
hehe kicsit bohóckodtunk Isenlord-al. rájött, hogy a +300% movement-es take down hunter skillt hogy lehet nitrós titan run-ra használni:
titanrun [nitro]
a futás közepén látszik jól a kondenzcsík, ha sikerül optimálisan kihasználni leöli titánt mire én odaérek 166%-os futással.
ja amúgy rá kell nyomni messziről egy ellenfélre a take down-t és elklikkelni róla ballal így nem lövi el a csapást viszont a speed megmarad
-
norberos #6341 haveromnak ugyanez a helyzet nekem simán felment a patch neki bárhova teszem mindig hibát észlel a telepitésekor bármelyik patchnél (mindegyiket kiprobáltuk) eredeti exere probáltuk rakni telepités után (ugye nekem egyszer már sikerült a saját gépemen :D) de sehogy nem volt jo...:(( -
1.08 ast akrom feltenni és van eredeti exém is hüje nem vagyok, tom hogy crackre nem megy... de akkor megkérdezek mást -
sanyi150 #6339 Eredeti Titan Quest is eladó 7000 forintos áron. Bundle DVD
Ugyanitt eredeti Prince of Persia 3: The Two Thrones játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen működik, 5500 forint az ára.
-
Figyelj, oda kell másolnod ahova telepítetted a gamát:) Melyik patchet akarod feltenni? Eredeti a játék exe-je? Mer crackre nem tod feltenni:) -
www.mouse.hu/titanquest bár itt annyira sokminden nincs de azé jo
www.titancalc.com itt karaktert lehet szervezni hogy mijen skilleket gyursz ki meg ijenek. le vannak irva a skillek -
hello. léci linkeljen már be 1 jó magyar titan questes oldal ahol le van írva részletesen minden. előre is köszi. -
amugy ugyse megy -
eredetiii könyvtáááár??????????????????
a CÉ meghajtos???????????
mer én nem oda telepitetem a gémet -
Figyi most néztem meg neked, vitality decay, vitality damage, life leech. Tehát az a kis rublika akkor fogja neked azt mutatni h 20 pl, ha nem csak a vitality damage-ra, hanem a life leechre is rezisztálva vagy 20al. Vágod?
Kemotox, teljesen mindegy h mit ír ki a lényeg h nem patcheli meg. Ha bemásolod az eredeti könyvtárba és onnan indítod eredeti exe-vel akkor meg kell h csinálja. -
gaben01 #6332 Persze, azt tudom. Akkor érteném, ha csak pl. life leech resistre adna a cuccom , de mezei vitality resistre ad a gyűrűm és a sisakom, mégsem emeli semmivel sem az értéket... -
jo de akkor kijn vlaami hiba és szeretném tudni mit ir ki -
Nem kell átállítani semmit, mindig a balra kattintasz, nem nehéz:) -
Minden, szerintem :) -
Mert a secondary resistek nem csak abból az egyvalamiből állnak, asszem csak a stunt egyféle, a többi mint a vitality is kapcsolódik pl a life leechez, vagy ilyesmi.