23078
-
Shorlex #6447 Másrészt egy érdekes észrevétel.
A slayerrel most epicben vagyok, és hát igen nehezen haladok vele. Na nem amiatt, mert nem megy előre a kari, csak hát nagyon zavaró, hogy minden kis buzzancs íjász meg int kari (főleg egyébként a csontik) amikor megpiszkál kicsit (főleg csoportosan elkövetett garázdaság keretében), érdemes egyet trinkolni. Mit lehet ez ellen tenni? Nem mondom, hogy a slayer a legfrankóbb kari, de azért az, hogy minden kis "csatácska" után, ahol öten-hatan lőnek (akár íjjal, akár bottal) inni kelljen, az elég röhejes és nem túl biztató a jövőre nézve...
Egyébként most hogy sooth-al is nyomom egyszerre érdekes, de valóban ahogy halad előre az ember, a sooth-al sokkal könnyebb, mint a slayerrel. Igazából nem értem, miért mert gyengébb az armor, de ennek ellenére közvetlen közelről egy ugyan egyszerű, de kicsit nagyobb darab szörnyi is csak fele annyira (vagy annyira sem ) tud megpiszkálni, mint a slayert. Én ezt nem értem... -
Shorlex #6446 Helloka, két dolog.
Egyrészt mindenki letámadott, amiért azt mondtam, hogy pet nélkül kéne játszani. Természetesen nem úgy értettem, hogy az egy szar dolog, felesleges, csak valahogy izgalmasabb és érdekesebb nélkülük. Pl. azokon a videókon, ahol Dudi, meg Ity három-négy csapásból kinyírja Typhont petekkel együtt, nagyon meggyőző és impozáns, de mi benne a kihívás? Én bezzeg a szaros íjászommal rohangálhatok, aztán vagy öt percen keresztül gyilkolhatom, miközben kurvára kell vigyázni, hogy hozzám ne érjen.
Na szóval mindegy, hogy hogyan játszik az ember, csak élvezze, mindenkinek a maga dolga. El kell azonban ismerjem, hogy pettel minden ezerszer gördülékenyebb és sokminden talán ezért élvethetőbb is. -
köszi!
nagyon jó kis leírás ez...
végre látom a str/dex/int értékekből adódó sebzéseket
de a kedvencem, ami új volt:
-Every 100 points of Dexterity adds 10% to the chance to avoid projectiles (?!). This one really surprised me, it needs to be tested.
(Na most akkor 1000 dex mellett nem kell tartanom az íjászoktól????? ha ez tényleg igaz, akkor qva jo!!!!)
-
yann #6444 fhu, szétnéztem ott a fórumon, a srácok egy komplett dio2 remaket gyártanak TQ editorral. még csak néhány helyszín van készen, de a printscreenek gyönyörűek. egyből elkapott a nosztalgia. -
:)
amúgy ha nem ismeritek:
jókis knowledge base
ez alapján pl nincs is ankh relic +hp regennel... na de mosmár alvás! -
Egyértelmű h Chuck Norris öl. -
és mi a bónusza? most kérdezek látod... amúgy meg hogy lehet act2-es reliced, csak nem nyomod szingliben is? hehe
brigand nem nyúlcipőzik ám mindig, csak pl. orienten a sárkányoknál. ha van egy kis ész mandrake-et használ nyíllal, messziről nagy speed-del és akkor nem igen futnak rá. najó néha kell kicsit hátrálni meg előre belőni de inkább csak íjászok ellen. és nem kell 1 lövésből ölni elég ha 3 sec-re confuse-ol a szörnyi első vesszőtöl és lehet is továbblépni kövi nmy-re, puncture shot miatt úgyis nagy eséllyel talál el többet egyszerre. szóval télleg életképes sztem legenden egyedül is, bár act3 még nemvolt. de ottis van sok beast/beastmen amik ellen meg hunter a zsír.
Ravasak (#6429): én azt hittem chuck norris az aki öl :) -
yann #6440 igaz, h nekem eddig csak fegyver miatt "álltak át" néha a szörnyek, de nem találkoztam még olyannal amelyikre ne hatott volna. nojó a tájfunra, meg a többi főboss-ra nem hatott, de a többire igen. vicces amikor egy tigerman csempion lerakja a zászlót, megcsapom, átáll hozzám, megfordul és elkezdi kaszabolni a saját ledobott cuccosát, majd mire végez, elmúlik a hatás én meg kinyirom (:
mondjuk az is jópofa, ha velem van, olyan zászlót dob le, ami engem segít. -
dudovec #6439 mellesleg szartsem ernek ezek az ensalved spiritek , 1-2 ami ien tamadobb szellemubb meg gyorsabb az jon veled ,es telleg csinal valamit , de ezek pl itt allnak vagy huszan , tegyuk fel egyikrol lejar a spell , es 2-3 fogja magat es elkezdi piszkalni , a tobbi meg all , na majd ha eljutok orientre megnezem tigermanokkal hogy superal :)) -
dudovec #6438 na testeltem kicsit az ensalved spiritet legenden 48 as karival. merthat ugytunik szamit , pl magera kornyeken jovo olyan kék beastmeneket , ien hunterek vagy mik , eltudtam csabitani , de amik knossosban jonnek , ugyanazok csak mas a nevuk , meg 1 picit talan magasabb a monster leveluk , azokat mar nem. van olyan sima csonti ami elcsabul , van ami nem. szerintem van olyan tipus amit egyalaltan nemlehet , van olyan ami szintedtol fugghet , masra nemigen tudok gondolni. mindenesetre itt 1 jokis kep , kicsit allatkodtam:D
-
dudovec #6437 kopter: a lichking erosebb mint az outsider , bar mikor melyik. tomegre jobb az outsider , bar a lich minden esetben nagyon utokepes.
amugy gondolkodtam rajta , megstuffolva ancestral hornos bottal meg ensalve spirit , de valahogy az a spell nem akar nekem mukodni legenden.... -
dudovec #6436 hat itt nem teljesen oszton a velemenyeket. teny h nagyonsok karinak kell pet , de van sok is aminek nem. pl en sage el pet nelkul megyek , neha idezek ancestralt funbol , de igazabol nemsokat er.
Shorlex: szerintem direkt erthetoen irtam ,
"ne probalkozz oak nelkuli kozelharcossal pet nelkul" - amiben benne van ,hogyha nincs peted SE oakod ,akkor kozelharc meredek lesz legenden a legtobb ien karival.
persze ha jobbara ijazol akkormeg tudhatsz egyedul haladni , de ahhoz telleg kemeny cuccos kell. hameg mind2 ben jovagy , akkor egyikkel sem leszel eleg jo es nemfog menni jocuccal sem , hameg csak bossra van landzsazas , azt sem fogod olyan gyorsan kinyirni , es sztem sok death lesz belole. de persze atlehet vinni mindennel , de nemmindegy h mennyiszer vesztesz expet;) -
yann #6435 no, és egy mind-controll refressel? mondjuk manticore-val végigirtani a fél egyiptomot? azért vannak abban a nekro-komboban még jó kis lehetőségek. -
kopterfield #6434 azon gondolkodtam milyen lenne egy summon necro tq-ban. ugy kepzelem el hogy : nature+spirit (tudom hogy az mas) lenne neki ugye 1 outsider + lich king + 3 farkas + az az ijas pet ami natureban van es rasegitene ternionnal. az ugye 6 pet amivel csak az a gaz hogy kizarolag az outsider sebez "jol" de kis tamogatassal talan eletkepes lehet.... termeszetesen a refresh miatt az outsider allandoan ott lenne -
kopterfield #6433 masik kulcsal telepitetted fel mint eloszor, ha ugyanazzal a kulcsal telepited ujra latni fogja. :D hajra!! -
Jimmy99 #6432 Hello! TUdna valaki segiteni? Mi lehet annak az oka hogy ha ujratelepitem a jatekot es viszajatszom a save-jeimet a jatek nem ismeri fel oket? Es hogy lehet e rajta vhogy segiteni? HELP PLZ!!!! -
Isenlord #6431 hallod,pet nélkül halott lenne minden earth kari,minden nature,spirit még ugyahogy el ternionozna,ha nincs pet döglene egy rakat varázslókari a zijászokat meg nemis emlitem,azokat akiknek nincs petjük pl brigand,sage, ha nem ölnek 1-2 nyilból végük mert futnak mint a nyul olyan gyorsan mert agyonverik öket....
méghogy a petek feleslegeek.... core dwellerem maxos,van 7450 healtje,egy totális tank,semmi nem zuzza le a heat shield miatt,a hidra meg se sebezte.... és még a pet hülyeség... shorlex nemtudom h melyk csatornát nézed.. -
Isenlord #6430 hallod,van egy ankhom,csak kérdezned kell:D -
Ravasak #6429 Shorlex ennyi erövel ne használj fegyvert mert akkor a fegyver öl nem pedig TE -
Hogy a picsába nem nehéz ember! Menj már be pöppet a legendary Obsidian Hallsba, fussál 2 kört, pettel vagy anélkül, aztán akkor írd h nem nehéz. A legtöbb pet nem azért van h ölje az ellent, hanem h támogasson, vagy erősítsen TÉGED. Vagy azért h a bossok ölési idejét redukálja, semmi másért. -
Shorlex #6427 Azé csak kipróbálom...
Van azt a hülye slayerem is és arra is azt mondtátok, hogy halott ügy.
Azóta is halad...
Közelharcos? Hol lesz itt közelharcos? Amíg nincsenek atomtáp lándzsák, addig csak tököm-bököm emberkék ellen használom, utána meg egy jól feltuningolt lándzsa is arat, mint a halál.
Mellesleg valóban hasznos a pet, de nem arról szól a játék, hogy TE lezúzz mindenkit? K..va jó az a lich, meg az outsider, a farkasok, meg az earth (nem tommianeve) de azt nem TE játszod, és így nem nehéz... -
Hi!
ezt irtad #6201-ben:
"Megidézi, majd leszedi mind az 55 pontot, és akkor osztja el, úgy, ahogy a második linken van. Tény, hogy ez a manőver 5 millába kerül, de cserébe van egy fullos Lich (amit úgysem fognak tudni leütni, tehát nem kell újramegidézni) és van érte 55 pont amit el lehet osztani." de ez csak addig igaz amig a jatekban vagyok, vagy ha ujra belepek akkor ilyen full maxos marad a Lich?
-
dudovec #6425 szerintem ne probalkozz oak nelkuli kozelharcossal pet nelkul , annak fullatom cucc kell , es meg ugyis konnyen hal szerintem. -
Shorlex #6424 Hehe el fogok kezdeni egy brigandot.
Azok az attribute-ok nagyon összepasszolnak és egy jól elkapott relic tuninggal meg táp cuccokkal mindenkit szét lehet szedni egy spear-pajzs 1-es és egy íj 2-es weapon szettel.
Meg rohadt jók ezek az aurák! -
dudovec #6423 akarom mondani "heroknak" nem championoknak -
dudovec #6422 Shorlex: hades scepter adja , bar nemigazan hasznalom. siman elvagyok tank nelkul , ha meglezs a motyo mar nemis lesz nalam , mer legendre pajzs+speart rakok majd , hogy szetkapjam az actbossokat. championoknak nincs sanszuk bowwal szemben sem:) -
Shorlex #6421 Na azt nem értem...
Hogy került Hozzád az az ancesral horn? -
hehe herbal remedy-t nem is használtam eddig. lehet kéne pedig :) lev57-en jövök rá a jó skill-ekre, okos! főleg hogy nyomtam úgy 2 milla xp-t egyhuzamban a sivatagban -50% hp-vel és -20 hp regennel. igaz hogy így izgisebb, viszont ankh relic + herbal már talán folyamatosan vállalhatóvá tenné az amut... kösz a tippet.
mellesleg még mindig nem láttam legend ankh relic-et... -
nekem nem fagy a prot stoppos verzióval és nemis akad szal nincs rá panaszom ezért terjesztem az igét :) akinek nem tetszik az írja ki vegye meg vagy mittom én :)
- kisPocok - -
Valaki 1.08-as game hamachin? -
dudovec #6417 Ja es tovabbra is kerestetik: Mantle of Amun ra pancel , nagyon fontos , adnek erte cuccost jocskan:) -
dudovec #6416 igyvan a remedy atom , foleg ha van melle jokis ringbe valo reliced:)
amugy hozzatennem , hogy ien 1400 as dps el is daral ez a sage epicen , legendre majd bemegyek cuccal , de sztem ottsem lesz gond , csak eddig -90 pierce ressel meg 2.2k lifel nem eroltettem, a conjuerembol okulva:D
-
Pr0t.St0p v1.0 -
Isenlord #6414 hunternél még a herbal remedy-t is idesorolhatod,kimaxolva(6pont) 480 sec ig hat(ne téveszen meg senki a titancalcban lévö 48sec,ott lehagytak 1 nullát)
ami azért nem rossz +6 healt regért,és 72%poison resistért,amellett h rechargeja nincs:) és anyi petre/teammate re nyomod amenyire akarod. Pl legend/act 1 ben nemtudom h lehet enélkül ijásszal tulmenni a "macskákon" akik a két legszemetem cuccot a mérget és a pierce-t használják... -
dudovec #6413 Ehhez az int-dex-str temahoz szolnek hozza.
Van ternioner , azt ugye nemkell ecsetelni , annyi intet hozol ki belole amennyit csak tudsz , nekem sikerult 2.4k , ha fejlodnek meg 1 picit , meg meglenne minden attribute pontos quest, talan meglenne a 2.5 ,de annal sztem nemigen lehet tobbet.
Olyan kari ami warfare vagy defender , es jobbara nature aggal kombinal , annak nem raksz semmi dexet , csak str/life.
Kozelharcos rogue,rangernek inkabb tobb str mint dex , de legyen azer annyi dex , hogy tudjon hordani minden landzsat ami kell , akar a cuccok segitsegevel is.
Maradnak az ij + valami magikus pl sage , vagy avanger aminek igen megosztott lesz az attribute ja , nekem spec str bol van a legkevesebb , bar ezis fog valtozni. Meg kell 4 szint a sagemnek , hogy ramenjen az osszes cucca , ugy elvileg 350 str/int lesz es 400 koruli dex. Ugyan tavol all meg a fulltaptol , meg 4 szint mulva lesz pierce/fire rese maxolt , mas nemis fog kelleni neki , meg sokkal tobb sebzese lesz stb , de azert itt 1 kep rola , bar lightningos bowom van 1 es nimmbussal :| szal hurka , de olyan 3.5k korullesz a dps e szerintem ha atcuccolom , ottvan 4 esen az ancrestal horn, fegyo valtasbol megy.
-
najó blade honing az igazi rogue 'aura', tehát hazudtam hogy nincs másik. ez party-ra is hat ugyanis. na kussolok mostmár -
envenom weapon az egyetlen 'aura', 50 energy reserved-del mindig fent van. (hunterben ugyanez az art of the hunt) amúgy nightshade és madrake passzívja kötelező.
lethal strike az inkább jobbgombos, azaz beteszed jobbklikkre mikor durva sebzést akarsz bevinni (magyarán kell neki refresh)
brigand: ha íjjal mész akkor marksmanship bal és study prey (vagy lethal strike) jobb gomb, de ekkor rogue-ból nem használsz más hasonlót. ha spear, akkor meg bal gombra calculated strike, jobbra meg lethal, és itt lehet blade honing is. mellette envenom weapon és art of the hunt alap 'aura'-ként.
szerintem legalábbis. -
sztem nemtom, mindenki döntse el maga. tény, hogy 400 körüli dex minden cucchoz elég a játékban. én a fejlesztők helyében kiegbe tennék ultra fegyvereket ilyen 500-1000 körüli req-el. úgyis ott a tracker armor -50% req-je. mókás lenne :) -
Shorlex #6409 Nem egészen világos, aki játszott vele, kérnék tanácsot:
A rogue-ban melyik az, ami aura?
Ha jól látom az envenom weapon az, illetve nem tom, hogy a lethal strike az-e, talán az csak bal gombos történet?
Meg még egy kérdés.
Egy hunter rogue (brigand) kettősnél melyiket érdemes bal gombra tenni, ha vannak olyan bal gombos cuccok, mint mindjuk az onslaught. Inkább a marksmanshipet, vagy azok közül valamelyiket, amelyikre fent kérdeztem és még nem is tudok róluk? :D -
2 karim van és egyik sem ternionos :)
Kemotox olyan nincs h nem tudod megpatchelni ha minden jó, ez hihetetlen.
Azon meg h kilépked olvassatok már vissza, nem kell se curerom, se miniimage, se protstop, se hider, se tököm kínja, hanem megfogjátok a kurva Unleashed verziót és kiírjátok alcohollal úgy h az rmps be legyen kapcsolva, aztán dt-ba csak az on többi off, és láss csodát fut egyetlen egy kilépés nélkül is. De ezeket a varációkat pár ezer oldallal előrébb már kb 2milliószor leírtuk. :)