23078
-
Ahogy Chalez mondja, úgy korrekt. Csak annyi h mindezt az Unleashed verzióval tedd meg (ne a Reloaded-del). -
yann #6806 ha elfelejti a kulcsot az sem gáz, a defiler megkeresi a karaktereket, mind1 milyen kulcsal készültek. talán ez az egyetlen játék szempontjából nem csalásnak minősülő opciója. -
zsotesz #6805 #1067. Én is ezzel a módszerrel használom és nincs vele gond. Remélem még nem uninstalláltad. -
kopterfield #6804 ha vegkepp nem megy es az uninstall mellett dontesz akkor nem baj ha tudod milyen cd key-el tetted fel eloszor, mert csak azzal a key-el fogod viszontlatni a kariaidat. mydocuments/mygames-ban vannak a mentesek -
Ezervalahányadik volt: "Leszeditek a legújabb alcoholt. A próbaverzió is jó. Kiírjátok az image file-t, úgy hogy az RMPS-t bekapcsoljátok. (Valahol az options, vagy mi környékén, pontosan már nem tudom, a végén, mikor már índítanátok az írást, bekapcsoljátok az RMPS égetést.)Ha kiírtátok, az alcoholt lehet uninstallálni, mert már nem kell! Deamon-ba bekapcsoljátok a RMPS emulálást és letiltjátok az összes virtuális meghajtót, amikor akarjátok a játékot installálni a megírt DVD-ről! Kész! Nem kell semmit mountolni, nem kell crackot rakosgatni, nem kell sec. loaderezni, nem kell mini-imédzsezni olyan, mintha eredeti lenne a DVD. Aztán lehet a patch-et felrakni.... ne updatevel szvsz...inkább töltsétek le!" Ennyi. Remélhetőleg így ok lesz! -
Shorlex #6802 Emberek, HELP!
Én, aki osztotta az észt, megszorultam...
Soha semmi baj nem volt a gémmel, az ismertetett 5801 szerint játszottam vele.
Ma próbálom elindítani, teljesen szokásos módon (ami ugye kicsit bonyolult mini-image-es megoldás, meg SR7 stop, stb., de ez van), és azt írja ki, hogy:
"a required security module can not be activated. This program can not be executed"
Ezt utoljára akkor írta ki, amikor még nem törtem fel a védelmét, azóta soha semmi baj nem volt az indítással.
Ötlet?
Ha végképp nem megy semmi, akkor hol vannak tárolva a karik? Mert akkor letörlöm a gémet, újra fel, hátha az segít, de jobb lenne, ha lenne más ötletetek.
Elsősorban Leslie-t kérdezem, Te írtál egyszer egy warezolt cucc kiírós-ezt azt bekapcsolós, és LEGFŐKÉPPEN NEM LEFAGYÓS verziót, ahol nem kell buzerálni az én bonyolult módszeremmel; nem emlékszem hol, van linked? -
pajzshordozó #6801 Berlin!
Nekem kell a Babyloni csizma!
De vannak pajzsaim eladók főleg:
Chieftain's Pelta, Stonewall, Volatile Shield...
Mágusruhák: Vest Of The Wandering Goat, Charon's Funeral Wrappings, Insultated Pythia's Vestments -
Lyan Kyj #6800 Na, tényleg az volt gáz. Dobta ezt:
Ezt mindenképp adná, vagy random drop? -
Lyan Kyj #6799 Eh, normálon játszok, épp most tartok uccsó telkine-nél. Nem megy le az élete, egyáltalán. Utánaolvastam, és kiderült, h 1.15ös peccsel csinálja ezt! Még1 reinstall akkor. Vissza 1.08-ra. -
Isenlord #6798 vazze..... menj te is lottózni virs lee vel... nekem ilyen fostalicskábol csak eddig 3om lightningosat dobott.... ami anyira felidegelt h vault trashban végezte..."mert megérdemlik"
-
berlin #6797 Van babiloni cszmám, ha kell!!!
Cserébe kell mindenféle cucc (szett részek főképpen), ami a defenderen, vagy spiriten dob 1-2 skillt.
-
Lyan Kyj #6796
-
csináltam egy jókis bossok elleni íjat:
aztán felmentem vele skorpiókirályhoz ahol 4 db majestic chest várt. persze még csak zöld item sem volt bennük, de azért jókisbug. -
nekem megy csak bugos az új scatter shot arrows effektje ahogy írtam.
amúgy télleg ha multira gondolok elég 1.08 vagy most már 1.15 ajánlott? áttértek-e sokan úgyértem -
www.gamebanshee.com a tq mellék alatt. -
hawkie22 #6792 Sziasztok!
Theban set páncél és alkarvédő kéne, van pár cuccom érte cserébe. Keressetek itt.
Köszi
Zajcev -
alex73 #6791 Még valami hollehet fejleszthetö cucokat találni!

alex73 -
alex73 #6790 Segitsetek interneten hogy lehet játszani
(eredeti játék + 1.15 ) és lefagy a képernyö mielött belépne
az internetre !

alex73 -
dudovec #6789 késdobálás rulez -
valaki megtudna hívni a magyarosítások prtálra? [email protected]
- kisPocok - -
pajzshordozó #6787 Fekete Bárány: Nekem van Obsidian lábszárvédőm ha kell, ja látom már megvan:(
Én meg a Babiloni szettet gyűjtöm, bár lassan kezd elavulni de még nem találtam mást -
Radian #6786 Emberek akkor most mindenkinek megy ezzel az új crackel?
-
Valakinek esetleg nincs Obsidian Set darabja és cserélné is? nagyom sok kék cuccom van meg enchant stb. már a Lábas, meg a Fejes megvan, a többi érdekelne. ha valakinek van az küldjön egy pm et vagy szoljon hozzá a többit hamachin elintézhetjük 
peace -
berlin #6784 Ja, Látom már: passwordöt kérnek a srácok!
Kár, nem lehetne csatlakozni? -
berlin #6783 Hamachi:
a mouse.hu oldalon lévő szobákkal próbálkozom, látok is 1-2 online emberkét.
Miért nem tudok hozzájuk csatlakozni?
A szobába be is lépek, de a játék indításakor a "join multiplayer"-re klikk után nem "látok" senkit... -
Jozsó #6782 Nekem a 3 gorgon egyike adott tegnap epic-en egy olyan zöld csuklóvédőt, hogy +2 all skill. Azóta sem tértem magamhoz.
Egyébként nekem tetszik ez az 1.15-os patch. Ki lehet kapcsolni az árnyékokat (hiába, 2400 Athlon, 1 giga ram, GF6600 már csak low end kategória), végre van különbség a low, és a medium texturák között, és sokkal jobban látszik az avangerem scatter arrows effektje. -
berlin #6781 Szettekről van valahol angol nyelvű leírás?
Csak németet találtam.
Üdv.:
B. -
berlin #6780 Nem lehetne hamachiban csere-berélni cuccokat???
Mert van egy pár cuccom, de csak tartogatom őket.
(Defend vagy Spirit szett, illetve szett részek érdekelnének!)
MÁS.
Gyűrűből van olyan, hogy ad 1-2 all skillt? Mert én még csak amuval talákoztam, de nem volt akkor éppen 14 millióm. :) -
berlin #6779 Írj mailt nekem, és válaszban elküldöm, csatolva! -
hmm. ilyenem van. nekem nem tetszett, úgyhogy nem használom :) -
Isenlord #6777 virs nem akarsz lottózni?:D mágus karinak ez az álma:) -
virs lee #6776

-
na visszatettem 1.08-at a graf bug miatt nekem nem jött be, meg stabilabb vhogy 1.08. teszt vége -
JA kb mire odaszaladok a battle markerhez meg vissza, már halott lenne :) -
Ravasak #6773 nem rossz megoldás pajzshordozó de én csak siman odamegyek hozzá és leütöm :) -
pajzshordozó #6772 Kipörgettem gyerekek a Normal fokozatot
Csak elég idegesítő azért, hogy a Titan csak sárgákat dobott:@:@
Ja Titant kinyirni igen egyszerű, hagyni kell hogy lelángozza a szobrokat meg lemeteorozza őket. Amint minden szobor összedőlt, benyomni a Battle Marker-t és a Call Of The Hunt-ot, azt ütni:D -
Ez velem is előfordult, pl a Minotaurnál rendre nem tudtam kinyitni a majesticet mert ugyanezt írta ki, nemtom mitől lehet. A scorposnál én sem tudtam kivenni a kavicsot, de csak akkor ha pl multiba vittük és már megcsináltuk azt a küldit. De máskor meg ugyanúgy eldobál egyszerre 4 küldetéstárgyat, lövésem nincs h lehet megoldani. -
Tegnap már próbálkoztam, nem vok láma, de sajna nem leltem meg.
-
Code92 #6769 utfg taláűn te is megszánod a jóöreg google-t 5 perceddel -
No akkor most én kérnék egy eredeti 1.08-as exe-t, valakitöl, mivel az 1.0-ást annó én linkeltem be.Remélem valaki megszán vele.