23078
  • Leslieee
    Ahogy Chalez mondja, úgy korrekt. Csak annyi h mindezt az Unleashed verzióval tedd meg (ne a Reloaded-del).
  • yann
    ha elfelejti a kulcsot az sem gáz, a defiler megkeresi a karaktereket, mind1 milyen kulcsal készültek. talán ez az egyetlen játék szempontjából nem csalásnak minősülő opciója.
  • zsotesz
    #1067. Én is ezzel a módszerrel használom és nincs vele gond. Remélem még nem uninstalláltad.
  • kopterfield
    ha vegkepp nem megy es az uninstall mellett dontesz akkor nem baj ha tudod milyen cd key-el tetted fel eloszor, mert csak azzal a key-el fogod viszontlatni a kariaidat. mydocuments/mygames-ban vannak a mentesek
  • chalezlopez
    Ezervalahányadik volt: "Leszeditek a legújabb alcoholt. A próbaverzió is jó. Kiírjátok az image file-t, úgy hogy az RMPS-t bekapcsoljátok. (Valahol az options, vagy mi környékén, pontosan már nem tudom, a végén, mikor már índítanátok az írást, bekapcsoljátok az RMPS égetést.)Ha kiírtátok, az alcoholt lehet uninstallálni, mert már nem kell! Deamon-ba bekapcsoljátok a RMPS emulálást és letiltjátok az összes virtuális meghajtót, amikor akarjátok a játékot installálni a megírt DVD-ről! Kész! Nem kell semmit mountolni, nem kell crackot rakosgatni, nem kell sec. loaderezni, nem kell mini-imédzsezni olyan, mintha eredeti lenne a DVD. Aztán lehet a patch-et felrakni.... ne updatevel szvsz...inkább töltsétek le!" Ennyi. Remélhetőleg így ok lesz!
  • Shorlex
    Emberek, HELP!

Én, aki osztotta az észt, megszorultam...
    Soha semmi baj nem volt a gémmel, az ismertetett 5801 szerint játszottam vele.
    Ma próbálom elindítani, teljesen szokásos módon (ami ugye kicsit bonyolult mini-image-es megoldás, meg SR7 stop, stb., de ez van), és azt írja ki, hogy:
    "a required security module can not be activated. This program can not be executed"
    Ezt utoljára akkor írta ki, amikor még nem törtem fel a védelmét, azóta soha semmi baj nem volt az indítással.

Ötlet?

Ha végképp nem megy semmi, akkor hol vannak tárolva a karik? Mert akkor letörlöm a gémet, újra fel, hátha az segít, de jobb lenne, ha lenne más ötletetek.
    Elsősorban Leslie-t kérdezem, Te írtál egyszer egy warezolt cucc kiírós-ezt azt bekapcsolós, és LEGFŐKÉPPEN NEM LEFAGYÓS verziót, ahol nem kell buzerálni az én bonyolult módszeremmel; nem emlékszem hol, van linked?
  • pajzshordozó
    Berlin!

Nekem kell a Babyloni csizma!

De vannak pajzsaim eladók főleg:

Chieftain's Pelta, Stonewall, Volatile Shield...

Mágusruhák: Vest Of The Wandering Goat, Charon's Funeral Wrappings, Insultated Pythia's Vestments
  • Lyan Kyj
    Na, tényleg az volt gáz. Dobta ezt:

Ezt mindenképp adná, vagy random drop?
  • Lyan Kyj
    Eh, normálon játszok, épp most tartok uccsó telkine-nél. Nem megy le az élete, egyáltalán. Utánaolvastam, és kiderült, h 1.15ös peccsel csinálja ezt! Még1 reinstall akkor. Vissza 1.08-ra.
  • Isenlord
    vazze..... menj te is lottózni virs lee vel... nekem ilyen fostalicskábol csak eddig 3om lightningosat dobott.... ami anyira felidegelt h vault trashban végezte..."mert megérdemlik"
  • berlin
    Van babiloni cszmám, ha kell!!!

Cserébe kell mindenféle cucc (szett részek főképpen), ami a defenderen, vagy spiriten dob 1-2 skillt.

• Lyan Kyj
  • zsirfecske
    csináltam egy jókis bossok elleni íjat:

aztán felmentem vele skorpiókirályhoz ahol 4 db majestic chest várt. persze még csak zöld item sem volt bennük, de azért jókisbug.
  • zsirfecske
    nekem megy csak bugos az új scatter shot arrows effektje ahogy írtam.

amúgy télleg ha multira gondolok elég 1.08 vagy most már 1.15 ajánlott? áttértek-e sokan úgyértem
  • Leslieee
    www.gamebanshee.com a tq mellék alatt.
  • hawkie22
    Sziasztok!

Theban set páncél és alkarvédő kéne, van pár cuccom érte cserébe. Keressetek itt.

Köszi
    Zajcev
  • alex73
    Még valami hollehet fejleszthetö cucokat találni!

alex73
  • alex73
    Segitsetek interneten hogy lehet játszani
    (eredeti játék + 1.15 ) és lefagy a képernyö mielött belépne
    az internetre !

alex73
  • dudovec
    késdobálás rulez
  • kispancsi
    valaki megtudna hívni a magyarosítások prtálra? [email protected]

- kisPocok -
  • pajzshordozó
    Fekete Bárány: Nekem van Obsidian lábszárvédőm ha kell, ja látom már megvan:(
    Én meg a Babiloni szettet gyűjtöm, bár lassan kezd elavulni de még nem találtam mást
  • Radian
    Emberek akkor most mindenkinek megy ezzel az új crackel?
  • Blacksheep333
    Valakinek esetleg nincs Obsidian Set darabja és cserélné is? nagyom sok kék cuccom van meg enchant stb. már a Lábas, meg a Fejes megvan, a többi érdekelne. ha valakinek van az küldjön egy pm et vagy szoljon hozzá a többit hamachin elintézhetjük
    peace
  • berlin
    Ja, Látom már: passwordöt kérnek a srácok!

Kár, nem lehetne csatlakozni?
  • berlin
    Hamachi:

a mouse.hu oldalon lévő szobákkal próbálkozom, látok is 1-2 online emberkét.
    Miért nem tudok hozzájuk csatlakozni?
    A szobába be is lépek, de a játék indításakor a "join multiplayer"-re klikk után nem "látok" senkit...
  • Jozsó
    Nekem a 3 gorgon egyike adott tegnap epic-en egy olyan zöld csuklóvédőt, hogy +2 all skill. Azóta sem tértem magamhoz.

Egyébként nekem tetszik ez az 1.15-os patch. Ki lehet kapcsolni az árnyékokat (hiába, 2400 Athlon, 1 giga ram, GF6600 már csak low end kategória), végre van különbség a low, és a medium texturák között, és sokkal jobban látszik az avangerem scatter arrows effektje.
  • berlin
    Szettekről van valahol angol nyelvű leírás?
    Csak németet találtam.

Üdv.:
    B.
  • berlin
    Nem lehetne hamachiban csere-berélni cuccokat???
    Mert van egy pár cuccom, de csak tartogatom őket.

(Defend vagy Spirit szett, illetve szett részek érdekelnének!)

MÁS.
    Gyűrűből van olyan, hogy ad 1-2 all skillt? Mert én még csak amuval talákoztam, de nem volt akkor éppen 14 millióm. :)
  • berlin
    Írj mailt nekem, és válaszban elküldöm, csatolva!
  • Lobsterman
    hmm. ilyenem van. nekem nem tetszett, úgyhogy nem használom :)
  • Isenlord
    virs nem akarsz lottózni?:D mágus karinak ez az álma:)
  • virs lee

• zsirfecske
    na visszatettem 1.08-at a graf bug miatt nekem nem jött be, meg stabilabb vhogy 1.08. teszt vége
  • Leslieee
    JA kb mire odaszaladok a battle markerhez meg vissza, már halott lenne :)
  • Ravasak
    nem rossz megoldás pajzshordozó de én csak siman odamegyek hozzá és leütöm :)
  • pajzshordozó
    Kipörgettem gyerekek a Normal fokozatot

Csak elég idegesítő azért, hogy a Titan csak sárgákat dobott:@:@

Ja Titant kinyirni igen egyszerű, hagyni kell hogy lelángozza a szobrokat meg lemeteorozza őket. Amint minden szobor összedőlt, benyomni a Battle Marker-t és a Call Of The Hunt-ot, azt ütni:D
  • Leslieee
    Ez velem is előfordult, pl a Minotaurnál rendre nem tudtam kinyitni a majesticet mert ugyanezt írta ki, nemtom mitől lehet. A scorposnál én sem tudtam kivenni a kavicsot, de csak akkor ha pl multiba vittük és már megcsináltuk azt a küldit. De máskor meg ugyanúgy eldobál egyszerre 4 küldetéstárgyat, lövésem nincs h lehet megoldani.
  • Scareface
    Tegnap már próbálkoztam, nem vok láma, de sajna nem leltem meg.
  • Code92
    utfg taláűn te is megszánod a jóöreg google-t 5 perceddel
  • Scareface
    No akkor most én kérnék egy eredeti 1.08-as exe-t, valakitöl, mivel az 1.0-ást annó én linkeltem be.Remélem valaki megszán vele.