23078
-
Isenlord #6927 á ez a typhon de kedves:D:D pont az utolsó küklopszon meglépem az 59. avenger szintem,és typhon meglepett erre az alkalomra ezekkel egyszerre:
Alke
+41 Strength
+10% Strength
-20% Strength Requirement For All Weapons
+2 to Battle Rage
Band of Souls
109% Life Leech Resistance
105% Energy Leech Resistance
15% Chance For One of the Following:
138-156 Life Leech Retaliation Over 3 Seconds
147-180 Energy Leech Retaliation Over 3 Seconds
+67% Life Leech
+67% Energy Leech
+44% Energy Regeneration
+45 Defensive Ability
+2 to Enslave Spirit
+1 to Spirit Ward
Bow of Herakles
130-154 Damage
25% Piercing
Speed: Very Slow
15% Chance of +330% Damage
+47% Pierce Damage
252-306 Poison Damage Over 6 Seconds
15% Chance of 68-88 Vitality Damage
38% Cold Resistance
39% Lightning Resistance
+29 Strength
+29 Dexterity
+155 Health
+2 to Volley
Black Cage of Tartarus
245 Armor
+18% Armor Protection
27% Elemental Resistance
+44 Strength
+38 Dexterity
+19% Health Regeneration
+10% Damage to Titans
+10% Less Damage From Titans
hát nem egy rendes gyerek az a typhon?
ez volt az igazi meglepi:D
-
Isenlord #6926 fecske! ezt sasold:)
Painweaver
122-130 Damage
25% Piercing
Speed: Slow
3% Chance of +268% Damage
3% Chance of +303% Pierce Damage
27-45 Piercing Damage
48 Reduced Defensive Ability For 3 Seconds
64% Bleeding Resistance
51% Life Leech Resistance
+55 Offensive Ability
+50% Increase in Projectile Speed
most dobta typhon:P -
Isenlord #6925 lobster:#6861:)
egyébként nekem 2napja dobta azt el egy korybantessal... -
berlin #6924 persze jöhet még más is
-
berlin #6923 ok!
szoba: w202
jszó: 5555
várlak! -
Ravasak #6922 felölem :)
nekem oda is van karakterem :) -
berlin #6921 én még csak normalon tudom
-
Ravasak #6920 milyen titan run ? normal epic legen d? -
berlin #6919 Hamachin egy titan-runt valaki?
-
Isenlord #6918 lobster nézd #6861:)
nekem is dobta tegnap,de mellé még egy korybantes tis:) -
ezek szerint szarabb az én zöld huntmasterem? +25 fire dmg vs. +25% dmg avengernél ilyen egyértelmű?
amúgy nékem 'Vestment of the Overlord'-om van max ami rád való. -
Haha. Tegnap mit dobott normal Typhon?
Calypso's Cover
138 Armor
37% Pierce Resistance
48% Cold Resistance
48% Lightning Resistance
+33 Intelligence
+33 Dexterity
+69% Energy Regeneration
+72 Defensive Ability
+2 to All Skills in All Masteries
Grants Skill: Ensnare
Jó mondjuk 58as karakterrel mentem vissza h szedjek kiskarinak cuccot, de akkoris. -
zsotesz #6915 Nekem nincs vele gondom. -
zsotesz #6914 Nem rossz párosítás, nekem is van egy ilyen karakterem. Nekem ez volt az első, el is csesztem egy kicsit, mert eldobáltam fölöslegesen az attribut pontokat. -
Isenlord #6913 senki nem mondta h rossz:) de van töle jobb:D pl ugyanez még xtra dmg vel megfüszerezve.
na szal mantle of amun-ra akinek van az irjon! (vagy keressen egyet:P) -
dudovec #6912 kopter: a spirit meg a nature univerzalis minden karihoz jo.
isenlord: :)) mondomén h a sárga cucc üt;) -
Isenlord #6911 most egy blazing huntmaster's bow of Alarity-t használok
138-145 dmg 25%piercing very slow
30-47 fire dmg
+35%attack speed
echant: incarn artemisböl a: 30pierce,+12%attack speed,+25%dmg
ez csak egy sárga ij.... szal aki talál jobbat szoljon! -
M.A.D. #6910 Innen
hxxp://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115722899 -
Raziel82 #6909 sziasztok honnan lehet leszedni a "tqvault" tárgycserélő progit ?
-
kopterfield #6908 ha mar kivalasztottad a 2 skilltreet akkor nem lehet visszavonni :D
amugy szerintem gagyi combo mer ugye a warfare meele a spirit meg magic karinak fasza... -
most szállt el a gépem, megsemmukkan ergo én sem leszek még hébe-hóban sem játékban mint eddig. de azt az ijat akkois odaadom 1x, kiváncsi vagyok dob-e rajtad. -
dudovec #6906 thundrclap roxx;>> encu hazaverte a videokartyat :| -
Code92 #6905 szerintetek milyen párosítás a spirit és a warfair (a spirit volt asz első szal azon már nem módosítok) a warf.-re még csak egy pontot raktam szal azt még leválthatom szerintetek mui lenne jó (főképp harcra) a sirit mellé? -
Isenlord #6904 thunderclap a tuti:) -100%as rechargal:)
és a zerruption,szintén -100%as rechargal:) folyamatosan pakolhatod lefele,szal op
garantált halál mindennek,és garantált 1fps mindenkinek
-
virs lee #6903 a lightning bolton kivül nincs sztem igaz tömegkiller varázslata.
Nem is az a tápos benne, hanem a shard. -
értem...
és azzal nem fog kidobálni? (mert régen(?) volt ilyen, hogy ledobott az asztalra, kifagyott...stb...) -
Isenlord #6901 hát na sajna ez van.. nincs manapság idöm gépelni,mégugyse gamelni:S itt a suli,a bulik és a csajok;) 
-
zsotesz #6900 Szerintem ha nem eredeti, akkor az 1.08-as pachet tedd csak föl. Az 1.11-es és az 1.15-ös patchez crack kell. -
kopterfield #6899 karakterek kozotti targycsere a tqvault nevu progival lehetseges.
ha kilepeget a game akkor patchelj ha nincs problema es nem akarsz hamachival jatszani akkor szerintem ne. -
Hali!
meg szeretném kérdezni, hogy ti hogy toljátok a game-et mostanság? mert már kb 2 hónapja néztem utoljára a topicot, és azóta már jött ki legalább 2-3 patch, és nem tudom ezekkel mi a helyzet, érdemes felrakni vagy sem...
most fennt van az 1.0 egyenlőre, de szeretném megkérdezni, hogy hogyan indítsam el, vagy milyen patcheket pakolhatok fel, hogy ne lépjen ki?
(és ha patchet felraktam, a mentéseim megmaradnak?)
bocsi a lámaságomért, de nemtudom tényleg, hogy mi az ábra a gamemmel mostanság, ezért inkább megkérdezlek titeket...
thx előre is a segítségeteket! ;) -
Raziel82 #6897 hogyan lehet képet kimenteni a játékból? -
Raziel82 #6896 Sziasztok lehetséges a 2 karakterem (harcos, mágus) között cserélni cucokat? Ha igen hogyan?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
http://www.mouse.hu/titanquest/
nem kell egyből kötözködni na. -
kopterfield #6894 ha visszaolvasnal kb 100 hozzaszolast...vagy nem lennel lusta bepötyögni gogliba... -
Iapetosz #6893 ki tudna nekem segíteni. hol találok patchet a játékhoz és ahhoz craket? -
dudovec #6892 ja de csak dexes karinak jo , abbol is csak spearesnek , ijasznak jo lenne , de szerintem az archmage glove az kotelezo... -
tyü bazz az durva.... -
megőrülök! alaplapot cseréltem és tesztként elkapálóztam a gorgon queen-ekig. kinyírtam őket és a harmadik zöld stonebinder's cuff-ot ejtett! vettem volna fel, de nem volt helyem ezért feldobtam, beesett a szakadékba és eltűnt örökre. grr...
ezek a cuccok kb ilyenek:
167 Armor
25% Elemental Resistance
+177 Health
+1/2/3 to all skills
-
hé serpent whisper stipstop émmondtamelőbb :)
apollo's will meg szintén kéne vmi jobb statokkal mint enyim. amúgy nekem van egy felesleges de sosem hamachizunk már... -
Hali!
Az INT attr. az "elementális" sebzésre (tűz, fagy, villám) van hatással (akár eszközből akár varázslatból származik), tehát a vitality demage kategóriára nincs hatással és ugyanígy a leech tipusu jelenségekre sem. Vannak pl. olyan elementalistákra jellemző mágiák amelyek része a fizikai sebzés is, pl. vulvanic orb és itt is csak a tűz komponens sebzésére van hatással az INT (65 pontonként +10%) a fizikai komponens erősítés nélküli. A "harcosabb tipusu" karakter ugyanakkora "szívásra (életerő, energia)" képes mint a "varázslós tipusu". Az INT szvsz. ezzel együtt nem csupán a "stormcaller" és "pyromancer" mágék fontos attr.-a hiszen számtalan power (közöttük a tiszta fegyveres kasztok powerjei is) és néhány eszköz igényli az energia regenerációt a "mana pool" feltöltésén túlmenően, pl. nálam a pure rogue karakter a toxikus power és a fegyvere néhány tulajdonságáért áldozandó immár 3 mana/sec regenerációs igénnyel bír, amit jobb hiányában jelenleg a manakészletének rovására erős "kékitalozással" tart fent.