23078
  • LordMersey
    2,4Ghz proci, 128Mb-os radeon, 512RAM. 1.15-ös patch. Egy-két perc után kifagy:((
    Ráadásul bepipáltam az options-ban mindent, hátha úgy megy, de úgy már a főmenüben kifagyok. Uninstall, majd újra fel....de maradtak a beállítások. Hogy tudom kitörölni teljesen a Windows-ból? Köszi..ja és mi a francért fagy ki?
  • Shorlex
    Nem ismerem azt a szettet.
    Egyébként nem biztos az, hogy a slay ledarálná, csak azért tartom valószínűnek, mert a blokkja nagy és dárdát használ, ami óriásit tud csapni.
    Sajna a gaméban nagyon gyatra közelharcos fegyvereket csináltak, ez nagyon nagy hiba. Ezzel lehetne ellensúlyozni a közelharcosok hihetetlen hátrányát a tekintetben, hogy oda kell menni, és sokkal veszélyesebb, mint messziről lövöldözni. De nem teszik meg, sőt, egy caster nemcsak a távolsága miatt van előnyben, hanem akkora tud lenni a DPS, hogy bexarsz alatta.

Viszont a dárda más tészta. Dárdákból olyanok vannak, hogy csak pislogsz. És bármilyen hülyén hangzik, a hunter az én szememben közelharcos!!! Pont a dárda miatt. Ha egy nagyot csapó dárdával bejön a volley (márpedig gyakran bejön, minél nagyobb a sebesség), akkor egy ütősebb ellenfél is megfekszik, míg karddal ütheted egy fél óráig. Ezért pl. a szememben egy ranger bár a neve a legellenkezőbbet sugallja, az egyik legjobb közelharcos kari. Erős, sok a life, jó kis használható petek, és a dárda miatt nagy gebaszokat ad, a volley meg egy isten.
    Szóval ha közelharcost épít az ember, érdemes dárdára nyomulni. Emellett kipróbálnék egy defender-huntert, hogy még a pajzsot is isten módon használja a dárda mellé, de azzal az a bajom, hogy nincs elég life, és a warfare-rel ellentétben petje sincs... Úgyhogy nem fogom kipróbálni.

Most épp egy bone charmert építek, sztem a ranger mellett még ez a legjobb közelharcos kari. Hülyén hangzik, de ez van.
    Ja és fenntartom a converted to health fegyverek primátusát;> anélkül magasdabb fokozatot el se lehet kezdeni rendesen közelharcossal.
  • PsyhoApu
    Nem rossz cucc, csak már amikor a harmadikat dobják el, már unalmas
  • zsotesz
    Jé, ez meg van nekem is. A Druidámnak pont kapóra jött.
  • hx2
    Szevasztok!
    Egyiptomot kivegeztem es a kov.palyan a fuggokert vegen le kell menni valami barlangba. A negyedik szinten a vaskapu mogott ul valami sarkanyszeru ize.Amikor a kapu bezarodik mogottem es a kozelebe erek csakugy szipkazza az eletemet es nem tudok met csinalniv vele.Warfare+Rogue=Assassin 54lv.
    Ti hogyan vegeztetek ki vagy van valami otletetek?
    Koszi!!
  • Cortinaar
    Tudom, hogy a pajzs hasznos a blokk miatt, de nekem nagyon lassú a gyakás pajzzsal.
    Én legendary elejéig balta+pajzs kombinációjával haladtam, de olyan kicsi volt a sebzésem, hogy pl. Typhon kiszabadítója Telkine megölt vagy 20-szor, mert hiába ütöttem, nem ment le a Hp-ja, és akkor a nála jóval erősebb Manticore és Hydrával mit csináltam volna?
    Így most eredetileg a kezemben két zöld fegyver van. Az egyik egy olyan rövidkard, ami tulajdonságai között ott van a +30% damage és +41% damage!
    IGEN, ez a kettő együtt és ráadásúl ezt a kovácsnál vettem!!!
    A másik kézben 62%-os lassító balta.
    Ami persze nem olyan erős, mint a másik, de lassít.
    Csak így vagyok képes durván pusztítani, s még így is jópárszor megfeküdtem nem csak a főmonsztiknál.(bár így ezzel a kombóval sokkal könnyebb lett kinyírni a főmobokat)
    Persze a mágiaellenállásom gyenkécske, azon van mit fejleszteni és az íjászok halálos ellenségeim!
    D2 fan voltam, még úgy 2-3 éve is toltam vele, ott a kétkezes maulos barbár volt a kedvencem WW-vel.
    Természetesen itt hiányolom a kétkezes baltákat, bár a lassúsága miatt valószínűleg halott karakter lenne, mert itt ugye olyan WW nincs.
    Akkor is elrontottam első karakteremet, mert a stormot választottam. ami nekem nem fekszik, mert nagyon keveset teszt hozzá a warfare-hoz.(lehet jobb lenne, de nem tudom fejleszteni.)
    Defilerben megpróbáltam Naturra módosítani, de nem tudtam.
    Lehet mégis újrakezdem egy Championnal, bár egy Guardiant is kipróbálnék, már csak azért is, mert Typhon rengeteg lila pajzsot dobált, amit én a jelenlegi karakteremmel nem használok! :(
    Persze PvP-ben lehet leölne egy Slay, de ezzel a fegyverkombóval, ami nekem van, nem biztos.(természetesen, ha Nature-t választottam volna) :)
    Láttad a Phobos-Deimos-Kydoimos szettet Shorlex?
    (Diabló2-ben is olyan fanatikusan nyomtam, hogy az immortal szettet is kivertem, persze több éves játékkal, de sikerült.)
    Itt most Alexanderre gyúrok, bár nem ismerem milyen szettek vannak, ami kimondottan kétkezes harcosnak jó?

• Shorlex
    Ha már miondenféleképpen csítelsz, nyomass neki naturet a life miatt (közelharcosnak nagyon kell), vagy csinálj te is slayt, mint én de akkor csúnyán át kell térni a dárda-pajzsra.

hozzáteszem, hogy a Te dual-odat (ha csak a warfare ágad nézzük) az én mostani slayem szétszedné, mert nincs védelme, a dual használata esetleges, viszont az én blokkom hatalmas. Úgyhogy mindenféleképpen ajánlom, hogy tárj át egyik kézbe pajzsra...
  • Shorlex
    Nem, én azt mondtam, hogy ÖNMAGÁBAN ezért nem kell. Arról nem is beszélve, hogy lilát normalon? Sztem nem megy, vagy talán a legalja lila nagy "csítekkel".

Fecske: igen, a csíter csak vicc volt. Csak kihasználtad a game nyújtotta lehetőségeket, ennyi. Ja de mégis csíteltél a Vaulttal, me egyik karitól pakoltál a másiknak: :D De nehogy válaszolj, ez is csak vicc volt. :D
    Gyerekek, hogy ez a lich milyen egy szar normalon 2-3 ponttal... Mindig behal... :D
    Már a sooth-al is így volt.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Most vagy az 50. Titanrun alkalmával droppolta a szett 3. részét is! Phobos-Deimos-Kydoimos.(rövidkard, pajzs, alkarvédő.)
    Képet felraktam.
    Az a baj, hogy én két pengével harcolok, így ez nekem nem kell, de azért nagyon örültem neki.
    Alexander-ből már 3 megvan, de mostanában nem volt jó drop! :(
    - Thane

UI: Storm helyett jobb lett volna valami más, mert nem is használom. :(
    Nem tudja valaki, hogy TqDefilerben hogy lehet megváltoztatni a másodlagos kasztot, mert csak törölni tudtam.(nem szoktam cheatelni, de nincs kedvem újrakezdeni...)
    Előre is kösz.
  • kispancsi
    nem találok e-mail címet a sráchoz, ami megvolt semmit saem ért...
  • dudovec
    most veletlen sem kotekedni akarok , de azer kellet a balance patch, mert normalon mindenki szetrepul az epic/legendary cuccok miatt?....
  • PsyhoApu
    Ez érdekel valakit esetleg? Valami jó közelharcos cuccra vevő lennék.
    Játék verzióm 1.8-as

• pajzshordozó
    Szerintem nem szúnnénke meg a Titan Run-ok:

Studi Prey+Battle Marker és fekszik is a Titán, mondjuk ez csak a normal:D és igy 38-as szinten szoktam titanrunozgatni:) de nem szűnnek meg szerintem mert epicen is néhány szintet lépsz legendbe, azt visszamész az epic titanhoz
  • KH
    valaki feltette az 1.20-at?
  • zsirfecske
    nem a titanrun a minden, te. amúgy ha typhon ugyanolyan ostobán mozog mint eddig, akkor hiába használhatja instant a támadásait, a lépcsőről simán leszedhető egy kis hátrálással. közelharcossal persze biztos nehezebb...

én a csíter, vicces. amúgy nekem 2 kék fegyver is esett act1-ben (brain cleave, frostbite), amikhez képest ether blade egyáltalán nem nagy csalás. vagy ironizáltál? mind1, meg kell nézni 1.20 alatt a level req-jeiket és akkor látszik hogy mennyire csalás a dolog.
  • Shorlex
    Nem is rakom, télleg úgy döntöttem...
  • Ravasak
    Shorlex addig rabold ki a titant amig tudod :)
    ne rakd fel az 1.2 at amig nincs eleg jo cuccod :)
  • Shorlex
    Mellesleg Fecske, nagy csíter vagy Te!! :D
    Lvl 20-on ether blade, mi? Kis huncut...
    A balance emiatt nem biztos, hogy kellett. Me lehet, hogy a normalon írtasz, de később ez nem elég.
    Hát, az viszont való igaz, hogy normalra nem ez való... :D
  • Ravasak
    lyan kyj jo az a gyürü majd ha 1.2 es patch hasznalsz ahol megnö fegyerek igéynei akkor ezzel könnyebb lesz felhuzi öket :)
  • Shorlex
    Nem tom feltegyem-e ezt az 1.20-at.
    Ugyanis ha a titán télleg mindent, korlátok nélkül használhat, onnantól kezdve számomra nincs sok értelme a gamének.
    Ütöm fél óráig, élet elszív, ütöm, elszív, rámzúzza az eget, manát elszív, élet elszív...
    Jó esetben van egy 100% körüli értékem energy és life elszívás ellen, addig jó, innentől csak az égszakadás-földindulást kell elkerülni.

DE nem mondom, hogy lehetetlen kinyírni, de hogy a run-ok megszűnnek, az biztos. Az olympus szörnyik amúgy is erősebbek lesznek, gyorsabbak, a titán egy iszonyat, runnak vége.
    Viszont cuccot honnan fogok szerezni?????????????
    Me akinek eddig volt sok, az tök jó, de nekem alig van lilám, és akkor már esélyem sem lesz rájuk nagy tömegben szerezni...
  • Newfronter
    Amúgy aki küszködik a védelemmel tolja fel a ma hajnalban megjelent Daemon-Toolst és örüljön! :) (1.20-al is megy és nem kell semmi plusz dolog hozzá)
  • Lyan Kyj

Kell vkinek, vagy nem ér semmit?
  • zsirfecske
    najó visszavonom: ez a játék az 1.20-as a balance peccs nélkül több karival egy az egyben egy nagy easy fokozat! írtam, hogy kíváncsiságból bohóckodok egy thane-nel. namármost level 20-on, egyiptom legelején fel tudtam venni a 428 str req-es athlon-t. no comment, innentől kezdve egy vicc az egész, dps nettó 356, amitől mindenki repül vagy max 2 ütésre kifekszik:

amiket "csalással" hordok persze mind kékek: warrior láb/karvédő, somatophylakes plate, ether blade. nem válogattam, egyszerűen epic cuccok közül ezek voltak a brigandomnál csak.

tanulság: tényleg kellett ez a balance peccs nagyon...
  • Sipocz
    Hali!
    Szvsz. caster az a karakter a gamában aki energiáját nem "tárgymanipulációban" hanem ettől jóval függetlenebb módon használja fel és ez alapján szinte mindegyik karakter caster is egy kicsit (pl. a warfare kari nem caster-é amikor summonerként megidézi az ősi harcosok lelkét, vagy a hunter amikor a semmiből csupán az akaratával "hálót sző és lenyűgözi vele" az ellent vagy akár a rogue illúzió mágiához közeli flashpowder-e??) meg persze minden karakter lehet (sőt általában) fegyverforgató is egy kicsit mert a mágusok túlnyomó része "fegyverszerüen" használja a mágusbotját (ami "nabumm" nem nyílvesszőt hanem egy energiacsóvát nyom az ellen pofijába, de teszi ezt úgy hogy közben a használat nem igényel számottevő energia felhasználást és persze a "ternioner" ebben is élenjár hiszen a fegyveréhez épít ki egy aféle roppant bensőséges kapcsolatot és keveri a fegyverhasználatot realtime magic technology-val, nyílván ezt csinálja pl. a sage is aki a vihar erejével szenteli fel a fegyverét). Igazán összemosódnak a határok, kivált a két mastery elővezetése okán is. Természetesen azt mindannyian érzékeljük, hogy a nature, storm, earth és spirit profizmust elsődlegesen űző avatárok többnyire varázslók a másik 4 profizmust pedig inkább a harcosok klubja üzemelteti.
  • Grusalak
    Nos a casterek a varázslók... Minden termioner caster, de nem minden caster termioner . Van aki mondjuk shardokkal nyomul, van aki flame varázslatok, stb...
  • Shorlex
    Láma kérdés:
    vannak a ternionerek, azt tudom micsoda, magam is vok a sooth-al.
    De mi az a caster? És mé caster a caster?
    Bocs hogy ilyen lámákat kérdezek, de inkább a tiszta nyers erő nyűgözött le eddig, úgyhogy a hunter (alap, isten, legjobb) meg a warfare, defender játszott be ezidáig leginkább kis kilengésekkel a varázslók irányába... :D
  • Isenlord
    mit kaptunk meg?:D ezt eddigis tudtuk:D
  • Ombika
    Vki nem is meri kozvetlen aki magyarositja a gamet es esetleg megkerdezne ,hogy hol jarhat? :S
  • zsirfecske
    jólvanna köszi. csak kicsit elbizonytalanodtam :) láááma...

amúgy rájöttem mégis van easy fokozat a játékban: varázslóval végigmenni. hehe, most jól megkaptátok...
  • Deeroy
    1.15 original exe van valakinek? :)
  • Lyan Kyj
    tesóm GCW-ssel nyomja, és neki tökéletesen megy...de mindenkinél más, szal próba cseresznye
  • Shorlex
    Helloka!

mennyire biztonságos a gémkópiwörd 1.20-as crackje?
    Csak azért kérdezem, mert anno a sima gaméhez, aztán az 1.08-hoz is onnan töltöttem le a cólmókot és hát engem is elért a TQ nyavalya a kilépésekkel. Akkor találtam azt a titan quest crash fix nevű torrenten letölthető vackot ezzel a mini image-es dologgal.
    Hát nem olyan egyszerű, mint a Ti "kiírom alcohollal" kezdetű témátok, de egyrészt nekem csak reloaded verzióm van, másrészt ezzel legalább nem lépeget ki, csak tényleg nagyon ritkán, az belefér.

De nincs kedvem karit menteni, upgrade, aztán megint jön egy crack, ami xart sem ér, mert ugyanúgy kifagy ötpercenként, mint a többi, ami a copy-n volt...
  • Isenlord
    igen,a %dmg azokra is megy,szted hogy lenne annyi dmg-m?:D

simán vévgiglehet menni egy vaázslóval ugy hogy mindenkit letakaritasz 1.5óra alatt egy acton,nekem pl epic orient kb max2óra volt.. sothal,avengerrel,vagy 4:D
  • encofoco
    MEGTALÁLTAM!!!!köszi a segitséget srácok...thx all
  • pajzshordozó
    Mellékküldetéseket is megcsináltad?!
  • Ravasak
    1,5 ora alatt vegeztem a görög résszel legendary fokozaton pedig nem is rohantam :) és egyszer sem haltam meg :)
  • kispancsi
    gémkopyworld
  • encofoco
    az 1.20 -as crack-et honnant töltöttétek???
  • Lyan Kyj
    hát nem tom, mikor olvastam a kérdésedet, épp azelött kb 15 perccel tartottam én is ott....nekem is 1.20, bár nekem eredeti, szal lehet a krekk a hiba
  • zsirfecske
    láma kérdés: fegyverekben pl. a +15%lightning dmg ugye minden villám típusú sebzésre vonatkozik? (azaz: lightning alapú spellre + fegyver/skill alap lightning dmg-re is). és persze következik ebből a kérdés: dual wield-nél mindkét fegyver bónuszai (+%elemental dmg-k, +1 skill stb) minden pillnatban élnek? köszi :)