23078
-
Isenlord #7487 kb csak negyven olyan incarnom van összesen szal ha kell szolj:) -
Shorlex #7486 18-as szinttől jön a 3. farkas.
Meg ne kérdezd, hogyan kell azt csinálni, me 30× le lett írva.
Mastery shrine (esetleges, hátha van, hátha nincs), vagy +skill cuccok (nature, vagy all skill, mindegy) - gyűrű, vagy vmilyen armor.
18, az a határ.
Ja és ha van ilyen cuccod, elég csak az idézésig viselned. -
Shorlex #7485 kócbabát hagyd a fenébe, az egy vacak, nekem sosem segített, mindig rámjöttek. Pakold inkább át másra. Studyt annyira maxold, amennyire csak tudod, hogy minél kevesebb lövésből kihaljon. -
Shorlex #7484 Dragon lich egy nagy xar, manticore az igazi ellenfél...
Még a legend hydra is csak egyszer nyírt ki, első próbálkozásra, me elbambultam.
Szóval dragon lich: odamész hozzá a felfelé vezető úton, és elvileg elég közel kerülsz hozzá, hogy a study-t rátehesd. Ráteszed.
Onnantól kezdve pedig csak türelem kérdése, meg egy nagyon fontos dolog: LASSÍTÓ fegyver!!! Találj vmi íjat, vagy relicelj. Dudi, vagy fecske mutatott egyszer egy 66%-os lassító relic bonust. Én azóta 72-szer gyűjtöttem össze incarnation komplettet, de ilyet sosem adott ki.
Szóval ha azt megszerzed, vagy alapból van ilyen íj valamelyik árusnál, akkor csak türelem, türelem és türelem, study, meg egy kis futkosás... :D -
na erre varrjatok gombot, előbb próbáltam kicsit játszani, de megőrült az egerem és billentyűzetem, összevissza késik a klikkelés és a billentyűlenyomás. ráadásul csak a játékban, úgy, hogy tegnap még semmi baja nem volt. ötletek? én vmi féregre/keyloggerre gyanakodtam de elvileg tiszta a gépem. -
KH #7482 halál miatt lehet szintet veszíteni? vagy ha elérek egy szinthatárra, nem csökken tovább az eddigi XPm?
(most épp rendszeresen halok a dragon lichnél és a következőnél szerintem visszaesnék...)
egyébként Hunternek (igazából Sage, de a Storm minimális) valami jó taktika a Dragon Lich ellen a türelmes "kócbaba le, lövöm amíg lehet, futok amíg tudok, replay" taktika mellé? -
encofoco #7481 sziasztok...3 farkas???én kimaxoltam de nekem csak kettö van :(
mit kell még neki adni??? -
7Ryan7 #7480 Hy all! Shorlex: Nkem van egy Oracle lvl51 és egy Soothlvl46-os karim! Az Oracle-vel 3700as sebzésem van és semmi sem állítja meg 49esen fejeztembe vele a legendary-t 16halálal! Szerintem sokkal jobban megy vele mint a sooth-tal! Igaz sooth-nál 3farkassal meg 1nymh-fel meg 1 Outsiderrel meg 3Ancestral Horn-nel de sztem még igy se olyan joo:( Nagyon sokat számít a DBs:D -
LordMersey #7479 Itt is ki lehet tenni a támadásokat jobb, illetve bal egérgombra? Most 'normal attack'-on van és ha jól értelmezek jobb klikre ki lehet tenni...csak nem sikerül:) 6-os warriow vagyok van pár skillem.... -
Shorlex #7478 Egy kérdés ternionerekhez:
Kicsit hagyom a slayt, most épp sooth korszakban vagyok. :D
Epicen nyomom még göröghonban, és valahogy nem az igazi a game.
Láttam a videókat a youtube-on pl. egy druidáról, és hát igencsak meggyőző volt. Bár tudom, hogy még csak fele lvl vagyok annak, de basszus nemhogy a közelébe sem érek, hanem fényévnyi távolságból meg sem közelítem. Mire gondolok?
Van rajtam egy majdnem kész druid szett (megvan az összes, de a staff olyan xar, hogy amit a kereskedőnél veszek, az jobb...) és a DPS-em egyelőre aránytalanul nagy, 600 felett van. Persze ez köszönhető a totális lightning kimaxolásnak, lesz ez még így se, amikor inkább fontosak lesznek a res-ek, mint holmi DPS. Ezzel együtt alig írtok.
Ternion bal gombon, de nem jó, egyszerűen nem OK. Van egy 7-8 tagból álló tömeg, és megintcsak a videóhoz hasonlítva, egy pár lövés beléjük, és elégnek kellene lenni. Nekem meg nem találja el, mellémegy, és képtelenség elérnem hogy ne érjenek oda hozzám.
Mi a baj? Attach speed xar, me egyelőre csak 87%, de ternion nem azé van, hogy hármat lövöldözzön? Ha igen, miért nem találja el a tömeget? Miért érnek mindig oda hozzám, nem is egy, hanem legalább a fele?
Ha ez így megy tovább, legenden, ahol egy ütés egy mágusnak halál, nem lesz sok keresnivalóm... -
Lyan Kyj #7477 igen, mindig. Ha zavaróan szaggat, akkor az árnyékolást vedd lejjebb. Babylon környékén az erdők elég durvák -
LordMersey #7476 Tegnap kezdtem és nekem, mint Diablo fannak nagyon tetszik a játék, hisz ugyanaz, csak felturbózva ( ez nem negatív kritika:) ) Persze, még rengeteg kérdés van, amire keresem a választ és próbálok itt a 90 oldalon lapozgatni:) Egy gyors kérdés: a karakter mindig fut? Nemtaláltam olyan opciót, amivel sétálok..én nem szeretek rohanni, ráadásul kicsit gyengének tünik a gép ( 2,4Ghz 128Mb VGA, 512RAM ) -
6tila #7475 na tettem egy próbát. az 1.20-ban az föld elementál skillnél elvileg adtak hozzá DEX-et is az INT mellé, de ez a korábbi töréseknél nem észrevehető, tehát akkor az 1.20-as patch javításai nem érvényesülnek a korábbi crack-ekkel... ez szomorú :( -
Shorlex #7474 Bravoman, nem tudom, de nem annyira.
Hunternél azért jó a dárda, mert az aurája, meg más skill is kifejezetten dárdaspecifikus, és nagyon támogatja.
Warfare nem annyira, sőt olyannyira nem, hogy a bal oldalon alul, ahol paszívban növelled a sebességet (meg talán a damage-et is), ott csak kardról, clubról, meg axe-ről beszél, szóval még az sem az igazi.
De nem mondom azt, hogy ha találsz egy jót, nem érdemes felvenni, de dárdahasználó hunterrel nem ér fel. -
Bravoman #7473 Thane-le (Warfare+Storm) is érdemes szerintetek lecserélni a két kardot dárdára? -
6tila #7472 azzal próbáltam szépen sprban, mert volt egy normal 1.20 crack, és utána pár órával rá kijött az 1.20 fixed crack is, de mindkettőnél ugyanaz a hibaüzenet,míg más verziójú crack-kel meg nincs üzenet. De ha nem változtat a javítás lényegén a más verziószámú crack akkor belenyugodnék, de erről hogy tudnék meggyőződni? -
ha már itt tartunk study prey 8/8-on -65 és -60% reduction, de neked talán nem kell magyarázni a + skill-es cuccokról...
6tila: gamecopyworld.com-on van 1.20-as fixed exe próbáld azzal -
6tila #7470 Na feltettem a Daemon Tools 4.0.6.-ot de semmi eredmény, ugyanúgy kéri az eredeti CD-t crack nélkül. És mivel felraktam az 1.20-at ahhoz meg még nincs használható crack, mert valami belépési pontot hiányol az engine.dll-ből, igaz elindul az 1.08-as creck-kel , de az érthető okoból a verzioszámot 1.08-cal írja ki. Ez az 1.08-as crack hatással van az 1.20-as patch egészére, mármint a javításokra, módosításokra is, vagy csak egy optikai hiba a verzioszámnál? -
dudovec #7469 ombika , te az a q2 es ombika vagy?:DD -
jsdrzer #7468 Help!
Tudom hogy már kismillióan megkérdezték és kismillió választ írtatok de tudna valaki egy hivatkozást adni hogy mi a teendő karakter elszállása esetén? Próbáltam egy új karaktert létrehozni és a My Games mappában az előző, elszállt karakter mappáival felülírni az újonnan létrehozottat de nem ért semmit.
Előre is kösz a segítséget! -
Vhol nem lehet elerni,esetleg mas? -
dudovec #7466 ja, de hasznalj 1 progit ami kiirja mekkora sebzeseket adsz le 1 szornynek, peteknel nem irja ki.. de mivel legendary fokozatrol beszelsz, ezert nemmind1, mire mennyi resistje van kinek.. mert dps - based on target with no resistances.
lehet a szellem harcosok attackjara nincsen resist, v mittomen.. -
Lyan Kyj #7465 az a legújabb, most jött ki pár napja -
6tila #7464 Melyik a legújabb Daemon tools? Én jelenleg a 4.0.6.-ot találtam a hivatalos oldalon , mint legújabb, de az már nem tegnap hajnalban jelent meg... vagy mégis??? Ha pedig van a 4.0.6.-nál újabb akkor az hol van? -
Ravasak #7463 jön egy leny en durvan 1000 sebzek (sima nem dps)
nekem 4 utes lenyomni
egy szellemharcosnak pedig 6 utes durvan
tehat a lenyt aminek kb 4000 hpje van azt 6 utesbol leküldi 1 darab szellemharcos
125-166 sebzessel kicsit tovabb tartana
-
eXequtoR #7462 Kispancsi! A fan siteodon találtam egy ilyen progit de azt irja h rosz a verzio, viszont nem irja h melyik kell. Tudnal segiteni? Fontos lenne! -
eXequtoR #7461 Sziasztok. Régebben volt kitéve egy link vmi karijavitó cuccal. Vki megtudna adni? Ty -
dudovec #7460 de hol irja ki neked h mennyit utnek?:D marmint csata kozben.. -
Ravasak #7459 egyenkent utnek 700-800 körül és nem tudom hogy ez legendary fok miatt vagy valami miatt nöhet nekik a sebzesük mert tovabra is csak 125-166 ot jelez -
kopterfield #7458 háát 5-en vannak ugye 5x 160 =800 :DD -
Ravasak #7457 nem tudja valaki hogy mitöl függ az ancestral warriorok sebzése ?
mert maxolva azt irja hogy 125-166 de valojaban utnek vagy 700-800 at -
pajzshordozó #7456 Study Prey maxolva:
-60% Piercing damage res.
-60% Damage res. -
Shorlex #7455 Dudi, ne buzerálj!!! :D
Én is arra gondoltam, Te! :D -
Ravasak #7454 na vegre van egy hallhatatlan karakterem :) (legalábbis még egyszer sem halt meg )
2 ora alatt vegigment legendary szinten egyiptomon összes mellék küldetéssel együtt :) -
LordMersey #7453 KÖSZÖNÖM MEGY!!!! Kérdés: mindig fut a karakter? -
jó hát nekem ez a normal act2 lila cuccokal rész betett, másról meg nem igen tudok nyilatkozni mert nálam 1.08 van még fent. amúgy hunter study prey skillje maxolva -90% körüli resistekkel tényleg túlzás sztem... -
dokumentumokban van egy olyan hogy My Games azon Belül Titan Quest mappát töröld!
- kisPocok - -
Lyan Kyj #7450 ahol vannak a mentések (pár hsz-el lejjebb megtalálod az elérési utat), van egy olyan mappa, h Settings...na ezt töröld ki, és a köv install után az alapértelmmezettet rakja oda. Vagy ha átírod a Settings mappában az options.txt-t, amilyenre gondolok, az is jó -
LordMersey #7449 Az Opciók menüben a "Full Screen" felett van két dolog, amit próbaképp bepipáltam, na azóta ha a játékba, vagy az opciókba akarok belépni kifagy. Uninstall-Install, de sajna úgy teszi vissza a játékot, hogy - valószínűleg - marad a bejelölés, mert kifagy. Hogy tudom úgy feltelepíteni a játékot, hogy az alap beállításokra álljon vissza? Nincs kedvenm XP-t telepíteni.... -
dudovec #7448 hat shorlex a converted to health problema nem oldodik meg a csontik ellen , max nem csapnak szet annyira ;)