23078
  • encofoco
    tudnál irni 1 pár hamachi szobát?
  • dudovec
    hat, majd lehet rakok be kepet, bar nem sok nezni valo van a karin:D
    fennvan egy 46%-os archmage glove, 17%-os helison.. es most lvl36 on felraktam neki, 2db high priest ringet, fejenkent 16% ot adnak, raadasul osszesen -50% energy costot is. Meg feltettem neki valami szar amut, bele egy epices code of hammurabbi (-8% rchg, 36lvl req) igy van meg a 95+8 , azaz a 100 feletti recharge. Kesobb szerintem afro amu lesz +2db 19%-os eye of horus, ugy lesz meg a 63+38-al az instant. Nagyon sajnalom h kinyirattam magam valami bugos csontival 9x amig nemvolt cuccom, ha kihuztam volna a rechargeig.. siman sanszos lett volna a kari arra h kiporgessem vele a jatekot death nelkul , de mostmar cseszhetem:F
    Ami a manat illeti... hat 1500 manam van:DD de mint lehet latni, folyamatosan megy a dark covenant.. azzal 65 az energy renegartionom, meg -50% energy cost a ringek miatt.. hat igen, nem nagyon akar fogyni:D Ami az attributokat illeti, asszem lvl 20 tol mar csak life ra rakok, az intem megvan mar reg a cuccokhoz, meg tobb is, mert eye of horusokkal boven tobb lesz mint 410(ami a staffnak kell).. mivel nemhasznalok semmi olyan skillt amihez str/dex/int kene, ezert minden megy szepen a lifera, mer ugyan itt a barlangokba alig jottek szornyek, de amugy a karinak a lenyege azlesz h minel nagyobb tomegbe szaladjak be vele..
    A 'dudám' pillanat alatt szetkap mindenkit, azaz annyira le redukalja az eleteket, hogy a warriorok meg a masik 2 leny pillanat alatt kinyir mindenkit.. Az osszes skillem ami fontos, komboban van egymassal.. Deathchill-passivjai + zaszlo-passiv + warhorn-passive + ancestral warriorok + dark covenant-passiv + spirit ward-passiveja+ lichking + outsider. Szinte minden erosit mindent, ha jol szamolok, akkor a teljes cuccban lvl 48 on, 5000 felett lesz a life, 2000 koruli mana, +4 skill, minden resist max , a pierce olyan 60 koruli lesz. Kellokeppen meg van vedve a kari, szal kivancsi vagyok milesz legenden, bar felek unalmas lesz:D
  • kemotox
    vannak külön verzios szobák hamachin
  • encofoco
    akkor mindenkinek 1 verzio számnak kéne lennie...nem össze vissza...meg kellene egyezni egy verzio-ban,hogy akki hamachin akar játszani az legyen...
  • kispancsi
    Ha nem egyezik a verziószám akkor nem lehet 1mással játszani.

- kisPocok -
  • kispancsi
    egyenlőre Enforco azaz Te vagy fent egyedül. 2-3 másik ember lehetne fent de offlineok.

- kisPocok -
  • encofoco
    én mennék csak sajna nekem az 1.20 van fenn...:(
    ha a verzioszám nem egyezik akkor már nem jo???
  • encofoco
    1.20-at kik nyomják hamachin???
  • Isenlord
    feraksz -% os rechargos cuccokat,pl tracker hood,eye of horus,archmage gloves,söt egyes relicec ,staffok,armorok is adhatnak -rechargot. ennyi
  • kispancsi
    [URL=http://www.mouse.hu/titanquest/component/option,com_joomlaboard/Itemid,34/func,view/catid,21/id,255/#255]gyertek multiplayerezni![/URL]

- kisPocok -
  • kispancsi
    Igen, utána pedig felugrasz még az Olympusra kicsit ^^

- kisPocok -
  • encofoco
    Görögország ,Egyiptom,és Mongolia van csak a játékban???
  • kispancsi
    Valaki Hamachin 1.08-on felfelé game?
  • kispancsi
    Nagyon szép kis videó, de érdekes, hogy a mana sohasem fogy el. Lehet rosszúl látttam de 1 pillanatra sem ugrott lejebb. Vagy van kb 50 000 manád vagy megmagyarázod? egyébként tényleg aranyos karira sikeredett :)

Milyen cuccokat viselsz? Képet tudsz berakni róla?

- kisPocok -
  • pajzshordozó
    És 36-osan?
  • Shorlex
    Dudi, ez mi volt????
    Hogyan töltesz ilyen gyorsan? 100% recharge?
    És azt hogyan?
    Hát így nem nehéz, ősökkel állandóan, meg outsiderrel állandóan.
    És ha jól láttam, nem is töltöttél, hanem magától töltött, me nem ment le a mana Nálad?
    HOGY VAN EZ??? :D
  • Santata
    Azt hogy a skill újratöltési ideje 0 ahhoz olyan cucc kell? És mit kell keresnem a tárgy nevében?
  • pajzshordozó
    Megölt:(

Ütöttem ezerrel, Study Prey+és sokszor bejött a Volley is erre felemeli a fejét ég meghaltamXD

Látom hogy kék fagydarabkák csilingelnek melletem:D
  • Ravasak
    Hol van ez a veszettt csontváz aki kinyir mindenkit megyek megnézem magamnak :)
  • pajzshordozó
    Na megnézem az Epicen csak egyhelyenhaló karakterem mit tud a manticore ellen:D

Az az egy aki megölte az Talos volt
  • dudovec
    nah sikerult elerni a 36 ot vegre ezzel a necroval:) sajna amig nemvolt rajtam a cucc es minden resist minus volt , egy kurva csontvaz kinyirt 9X!!! a labirintusban, raadasul nemis egyedul voltam, jott velem meg 1 druid is.. mindkettonket kinyirta 1 pillanat alatt, kurvagyorsan rohangalt, 1-2 utessel azonnal maxra toltotte az eletet, es 3 asaval rakta a killer csapdakat, ha elkapott, kesz meghaltal:D kurvanagy volt, h odamentunk 8 lennyel, ternionnal meg shardal es lenyirt minket mindig:>> lehetetlen volt leölni.. az a 9 halala van a karimnak.. remenykedtem benne h nemhalok le amig felnem megy a cucc, mostmar nemigen fogok instant skilekkel.:) epp epic manticorenal jartam amikor felkerulhetett a cucc, ugyhogy rogton felis vettem ahogy megyek hozza...
    manticore run 'necro' video
  • pajzshordozó
    Hát gyerekek eljutottam Manticore-ig, de majd csak holnap próbálom meg!
  • TienLevy
    A sphinx uán amikor felszedem a staff-et hátul ki kell nyílnia egy ajtónak??!!
  • Ravasak
    igen
    de ilyenkor csak 1 szinten ha jol tudom
  • pajzshordozó
    Adrenalin passzív skill és a Defense-nél van, de ezt nem értem..nem raktam rá pontot de így most működni fog hogy ilyen pajzsom van?
  • Ravasak
    gyakorlatilag is neke van cuccom ami adja az adrenalint plusz kepessegem is megvan es emiatt va ugy hogy egyszerre ket adrenalin skill van rajtam :)
  • kemotox
    megkapod azt a skilt hogy adrenalin

elvileg
  • pajzshordozó
    Nem tudjátok ha egy páncél ezzel a tulajdonsággal rendelkezik:

Pl:

Grant Skill: Adrenaline, az mit jelentsen?
  • TienLevy
    Hy all! Nem a sphinxes barlangos résznél van az, hogy felszedem azt a staff-et és kinyílik egy ajtó a szobor mögött???
  • kemotox
    nah szal jo öttlet ez a trapper izé je:D
  • dudovec
    Ity latom neked sem adja meg a dark covenantot ez a kurva pancel... nekemis ezvan es nem adja..
  • Ravasak
    marha jo neha a jatek most peldaul megutottem ugy egy satyrt hogy felrepült egyí fa tetejére és ott fekszik
  • TopGun
    Az a baj, hogy otthon nincs netem es a nejem is ugyanitt van elakadva, csak O normalon, en meg Epic-en es egy szamitogepunk van :(
  • ity
    Mielőtt behalt a gépem elkezdtem egy hasonló karit. Light + trap. Igaz csak szomszédban tudok most néha tolni vele kicsit, de így is lassan legend görög végén jár és nem csalódtam benne.
    Bár behalt 10-szer eddig, de szinte kivétel nélkül mind saját hibámból. Recharge cuccokkal kell felvértezni és akkor tuképp megállíthatatlan lesz :P

• dudovec
    de azis lehet h egy 1 es ternionnal megsegitem majd az undeadek ölését.. v valami, nemtom mennyire fog menni , de sztem allat lesz.
  • dudovec
    meg csak 30 as a kari, majd felgyurom 1x..:) valamer elkuldte az elozot bejezetlenul.
  • dudovec
    hat shorlex. stunolok , % ban sebzek healthet, mondjuk halhatatlan vagyok kb , adok aurat 5 warriornak meg 1 lichnek meg 1 outsidernek. minden resem 80 lesz legenden, meg lesz 5000 healthem magus karival.. ez kb lvl 56 ra megvalosithato..
    van meg maxos zaszlom, csakhogy segitse a stunt meg vedje a lenyeket meg engem, es ha van kedvem meg lovoldozhetek life drainnel is, bar nemtartom valami jonak.. egyedul az undeadekkel lesz a gaz , mer azoknal nem muxik a %os eletsebzes, de azoknak meg szar a stun resük, es 7 pet covenantal meg spiritwardal szetcsapja oket pikpak.. persze minden skillem instant , gondolom ez fel sem merult h nem igy van:D meg csak 3
  • kemotox
    én ojanon gondolkodom huuu... trapper...
    ha müködne az a defiler izé má kiproáltam volna
    az az elképzelésem hogy:
    storm rouge
    strombol lb meg stunnolos izé meg wisp m,ondjuk
    rougebol meg a trap passivokkal meg a gáz bomba izé meg az alatta lévö
    mindez jo sok -recharge al.
    és akkor egy csomo, eccere 6 ot lövö trapp lehet fenn + poison + stun + lightind dmg esetleg
  • Shorlex
    És csak kipróbálásra (hangsúlyozottan csak arra, hogy a patyolatlelketek ne sérüljön) mé nem csinálsz egy lvl 65-ös figurát defilerrel?
    Én gondolkodtam rajta. Kipróbálom mit tud legenden, és ha jó, akkor felépítem szabályosan is, azt pedig törlöm.
    Tudom, hogy ez is csít, de kivételesen olyan érdeket szolgál, hogy mindjuk nem ölök bele 60 óra játékot egy olyan kariba, amiről később derül ki, hogy legenden egy nasszer.
  • Shorlex
    Necro??? Az mi? :D