23078
  • Ravasak
    Vegig lehet vinni 0 halál nekem sikerült igaz a guardianommal azzal meg nem nagy kunszt miutan megvana recharge meg a warriorok :)

Az a csontvaz random ? mert en meg nem találkoztam vele pedig megneznem magamnak mit tud :)
  • dudovec
    hat fecske ezen ne muljon , megcsinalom a guaval:D csak olyan lusta vagyok vele jatszani..
  • dudovec
    ity: nekem epicen a labirintusban generalta be.. 32 es voltam:( Iszonyatgyorsan rohangalt.. füstölgött, folyamatosan nyomta a 'flash powder' t , meg 3 asaval rakta a csapdat, telleg.. 2t ütött barmire, es a padlorol felment a lifeja maxra, belassitott mint allat, es pillanat alatt lebontott mindenestül:D elso 2 death utan mar ugyvoltam vele h mind1, oljuk meg.. a vege azlett h nekemis 9 death meg havernak is, o elementalistal jott v druiddal, de nembirtuk leverni.. uj krealas lett a vege:D
  • zsirfecske
    brigandom 93 halállal végzett és legutóbb épp 100-on állt ennyit erről. 0 halállal végigtolni szerintem lehetetlen, már csak bug/akadás/figyelmetlenség miatt is.
  • zsotesz
    A tqvault-tal indítsd, azzal látni fogja a játék a karaktereidet.
  • Shongi
    Ah kösz, nah akkor sakkozzunk
  • zsirfecske
    ugyanazzal a serial-lal kell feltenni a játékot különben nem látja...
  • Shongi
    nah ez most tökéletes, újraraktam a játékot erre nem látom a kariim...
  • norberos
    nem is rossz :D egy 24 es battlemaget megcsináltam ugy h +150.0 health regje van és ezt még lehetne fokozni :D
  • ity
    Igen, sajna nem adja meg nekem se (meg gondolom senkinek sem, bug).
    Mondjuk nagyon nem hiányzik, mert a recharge ugye kivan rakva szal, sokat nem mozognak az ellenfelek, van idő kinyírni őket :)
    Egyébként a karim 10-szer halt be eddig. Érdekessége, hogy az első 6 halál az szinte ugyanaz volt mint neked. Egy custom unique csonti leamortizált 6x egymás után, fél pillanat alatt, mikor még nem volt rajtam az összes recharge cucc. Ha rajtam lett volna valszeg nem halt volna be a kari. De hát ezt már cseszhetem :)
    A 6 halál után meg mivel már elkeseredtem még 4x behaltam teljesen triviális helyeken, hiszen már a célt nem érhetem el ezzel a karival sem (halál nélkül végig).
    Ezt a karit még végigtolom így, addigra talán újra meglesz új gépem és nem a szomszédban kell játszanom, és felteszem az 1.20-at. Leírás alapján tetszik, mert nehezebb. Főleg a recharge miatt. De én szeretem a kihívásokat :D
    Ott még lesz pár kari amit meg akarok csinálni.
    Bár addigra itt lesz Gothic 3, az meg az első két részt figyelembe véve valszeg teljesen leköti majd minden szabadidőmet, tekintve, hogy a két részt összesen több mint 10-szer toltam végig :D
  • zsirfecske
    rakd újra és peccseld fel 1.20-ra, nem létezik, hogy ezután is kilépegessen.
    patch_1.01_to_1.20 és gamecopyworld.com.
  • Shongi
    Sztetek ha újrarakom a játékot helyrejön ez a bug vagy mi, hogy mindíg kifagy mikor be akarok lépni az Athéni katakombákba?
  • oli314
    hali! lenne 1 kérdésem: a nature-nek a Plague skillje kimaxolva mennyire ütős a főmonsterek ellen? szóval szerintetek van értelme tennem rá, vagy fölösleges?
  • zsirfecske
    énis 1.20-ra szavaztam pedig még nemis játszottam vele. elvetemült vagyok biztos
  • kispancsi
    köszönöm szavazatodat, igazából balance miatt jobb lenne azzal játszani, mármint normálisabb. Nehezebben végigjátszható ami azért elég jó!
  • kispancsi
    3 nehézségi fokozat (normal, epic, legendary) vagy ha karira érted akkor 65 szint.
  • kispancsi
    Bármelyiket ^^
  • kispancsi
    a pályűából azt látod meg amt Te már felfedeztél, ez tök logikus.
    Ha party-ban vagytok és elég közel állsz a csatához akkor kapsz XP-t

- kisPocok -
  • zsirfecske
    jó ez a video, csak milyenmár hogy runból 5 sec a manticore többi 3 perc meg szaladás... hehe

topgun #7535: hát akkor nehezebb a dolog ez tény. gondolom már próbáltátok mindenhogyan peccsekkel 100x újratöltve. küldd el vkinek a mentést valahogy :)

shorlex #7524: lightning bolt chain lightning passzívval azért elég nagy hatósugarú, sztem legenden is lehet hatékony magas int és +%light dmg-el. bár ezt nemtom, normálon 2-2 ponttal rajta gyík int-tel is zúz.

amúgy nagyon jó a fizika télleg, bírom, hogy a repülő ellenfelek mindenhova felakadnak. pl. egyik csonti a minotaurusz szoborra repült és a keze ott is maradt. még néztem egy darabig a csontos kezet a szobor fején, széép.
  • TienLevy
    Engem meg a multiról érdekellne pár dolog. PL:hogyha én ölök és a másik nem, ő kap xp-t? vagy ha neki több van felfedezve a pályáról én látom?
  • Menő
    még csak most keztem el a játékot de lenne egy olyan kérdésem, hogyha a föld mesterséget választottam akkor mit érdemes mellé?
  • Menő
    kössz
  • Isenlord
    65 basic,és asszem 99 ig costum gameben. de kb 60re tervezd akarid,afölött már télleg naggyon lassan megy a dolog
  • Menő
    hány szint van összesen a játékban?
  • dudovec
    jo ideje nem neztem meg ezt a sitet... eleg sokat javult a külső szal hajra!
  • Lyan Kyj
    1.20-ra szavaztam a változtatások miatt.
  • kispancsi
    Egy elég fontos szavazásról van itt szó ezért kérek mindenkit szavazzatok! katt ide

- kisPocok -
  • Shongi
    Nah ez érdekes.
    Eljutottam Athénig, de a katakombák lejárata előtt mindig kifagy a játék... nem tudtam valami ötletet adni hogy hogy oldhatnám meg?
  • kispancsi
    racasak: elötte megkéne beszélni! Írtam neked, majd egyeztetünk!
  • Ravasak
    benvagyok hamachin az 1.08 asok szobajaban de nem latok jatekot :(

megy egyáltalán ?
  • Shongi
    Hát én is úgy tudtam hogy 1.15ben már lehet, de sehol sem találom a menüben, esetleg van rá valamit parancs mint az 1.20as day/night-ra?
  • kispancsi
    Elösszőr is balanszolhatnák, utána rátérhetnének a cuccok továbbfejelsztésére, mert ez így kezd lapos lenni. Új legendeket kéne kidobni meg még koveket, és még sok hasonlót. Grand skilles cuccok is jöhetnének, igazad van.

Ha lesz egyáltalán kiegészítő akkor annak a jelen környezet között minimum 1.20-at tartalmaznia kell, valamint random map jó lenne végre! Ne legyen egysíkü. További szörnyek is lehetnének emrt abból sincs túl sok. Valamint rengeteg mellékküldetés és hasnló okosságokkal szinesíthetnék.

- kisPocok -
  • dudovec
    hat meg egy otletem van:D lehet megcsinalom, de szerintem gyenge lenne:) amugy ami jovolt mar nagyjabol leirtam, vagy leirtatok, de persze irok meg ide.. csak a napi 4-5 ora jatek lecsokkent 1 orara, bar lehet h par uj palya meg kuldetes meghozna a kedvem:D
    Amugy ironlore, akkor ujitana nagyot.. ha csinalna par jobb relicet, visszaadna a rechargot magasabb verziokba is, es csinalna olyan relic bonusokat, ami grant skill, es valami ertelmes.. na meg ha kaphatnanak magas pierce rest a gyuruk/amuk suffixkent, mer tulsagosan kötött a cucc altalaban, hogy meglegyen a pierce res, ami sztem torony magasan a legfontosabb.
  • kispancsi
    Remélem, hogy hallani fogunk tőled még ilyen jó karakterekől, és tényleg izgalmas lehet vele játszani! Látjátok, ezért jó egy TQ!

- kisPocok -
  • kispancsi
    1.20-ban kilehet már tuti, asszem 1.15-nél is. de az nem tuti.

- kisPocok -
  • kispancsi
    hamachi szoba lista
    [URL=http://www.mouse.hu/titanquest/component/option,com_joomlaboard/Itemid,34/func,view/catid,21/id,255/#255]itt[/URL].

- kisPocok -
  • Shongi
    Sziasztok.
    Valahogy nem lehet kikapcsolni az árnyékokat teljesen, mert Low-on iszonyat ronda, viszont jót tenne a gépemnek ha nem lennének:)
  • dudovec
    8-9 nemtom, de asszem az utolso.:D
  • kemotox
  • pajzshordozó
    Dudovec mester..hányadik karaktered?