23078
-
KH #7687 nekem ue. volt, csak még a görög végén epicben, újra kellett kezdenem az egészet (kitöröltem az egész epic mappát, és elölről elkezdtem)
persze én nem értek ennyire a bűvészekdéshez, szóval lehet, hogy máshogy is meg lehet oldani (egyébként nagyon gyorsan végig lehetett menni, mert a térképek ismertek voltak, és csak a main küldiket kellett megcsinálni... de persze Chagan azért egy "kicsit" más újrakezdéshez :-/ ) -
Newfronter #7686 Sziasztok!
Mi lehet a gond a játékkal? 1.20 fennt van és ha kattintok valamire játékban, nem hajtja végre, a menüben is ez a gond, de egy idő után megoldódik, működik néhány másodpercig, azután megint rossz. :( Mi lehet a gond? -
TienLevy #7685 Nincs? Akkor mi van? Amúgy egyiptom utolsó előtti városában vagyok, théba. -
http://www.titanquest.pro/forums/forumdisplay.php?f=31 -
nincs manticore normal-on. de hol vagy te milyen városban? görögben uccsó vagy orienten? ha utóbbi segíts légyszi... -
Isenlord #7682 vkinek nincs peleus spearje? mindent megadok érte.
-
atesz02 #7681 Valaki mondja már el nekem, hogy kell a TRAINER-t használni!Köszi! -
dudovec #7680 igy van. Platos amulet of diviation.. diviation suffix tobb fele tulajdonsagot adhat, energytol %os intig sokmindent.. mivel a plato meg %int es %energy.... es bejott hozza a 'diviation'-nek a %int es %energys verzioja, igy megkapta az 51% int, 31% energy... de e tokjo h bugos amuval jaccok , csiter matricat a homlokomra leccike.... -
TienLevy #7679 Hy all! Normálban most értem el az utolsó előtti városig. És ugye az utolsó város végén van a Manticore. Normálon nehéz kinyírni? (defender+nature) -
#7656-ban írtam, gondoltam multiban is megoldható. bár a legjobb vki olyan lenne aki épp most ért changan-ba normalon :) -
Ravasak #7677 zsirfecske milye segitseg kell ? -
Isenlord #7676 epic typhonba 10 lövés kellett maxold study és 2700as átlag sebzéssel+call of huntal,egyszer sem jött be volley,legend typhon se tud sokat,kb 10mpig él:D -
vki normalon nem segítene ki changan-nál a kapuval? -
Isenlord #7674 oksé ráérek,msnen vegtek fel.
na egy lol!
visszaszaladtam normal typhont megölni 60as avengerre,
na és,
ráraktam a study preyt,
és bejött a volley, egyböl kifeküdt:D:D:D:D

pedig call of the huntot sem nyomtam,se battle markert.. 1lövés normal typhon... azért ez sokkolt:) -
atesz02 #7673 Hy! Nem tudja valaki, hogy kell használni a cheatet? Csak gondoltam kipróbálom, és leszedtem egy trainert, de nem tom hogy kell használni, és szöveget amit játék közben kell beütni a cheathez olyat se találtam! Valaki segítsen! köszi! -
Ravasak #7672 ha kell meg egy ember akkor sikitsatok :) -
Shorlex #7671 Isen, ha viszi a sima 512-es ADSL a multit, akkor este egy kis game? Nekem is 1.08-am van -
Ravasak #7670 mifele az a nagyon ütös bot ? -
Isenlord #7669 mig végig nem tolom a sothal addig ugyse rakom fel,... meg a másik,nncs türelmem az avengerhehz,mert egyszer megmutattam havernak traadeben a peleus spearem,erre meg ne mkifagyott... és odalett a legjobb spear... 
-
Isenlord #7668 most mér vagyok csiter? mert 1.08al tolom?:D 
egyébként vettem egy staffot cirka 17milláért,és naggyon odabasz:D -
ity akkor ez dudovec lesz bocs :)
shorlex epic-en vettem, epicre való. legenden már inkább assyrian (slow és 30% pierce) dárdában gondolkodnék. mondjuk én nem használok dárdát úgysem, szóval tökmindegy. csak néha beszúrok random képeket...
isen teddmárfel 1.20-at, ne legyél csíter :)
-
Ravasak #7666 50 % int egy amuleten lehetséges bar nagyon ritka hogy kijöjjön és nem bug -
Shorlex #7665 Epicen télleg jó ez a dárda, legenden sztem kevés a sebzése.
Nem kell epic relic helyett ugyanilyen legend? Az nagyobbat szív... :D -
ity #7664 Nekem max 23%-os int amum volt és van :)
Egyébéként a farkasok tényleg nem mehetnek 20-as szint fölé az 1.15-ös peccsig legalábbis.
Ha megy, az bug (vagy cheat:D).
Ha jól emléxem 1.20-ban több skillre írták, hogy az ultimate (tehát a max fölötti) elérhető skillek értékét megváltoztatják.
De hogy feljebb, vagy lejjebb, arról nem szólt a fáma az előzetesekben.
Én még nem raktam fel az 1.20-at, (még mindig nincs gépem) így elméletileg lehetséges, hogy 20 fölé is lehet menni vele, ha 1.20-ban ezen változtattak.
De ezt mondja meg inkább olyan, aki 1.20-al tolja :) -
Shorlex #7663 OK. Ezt a választ vártam.
Még egy kérdés, mielőtt kérdezném a főkérdést. :D
Ha csinálok egy jó kis kusztom pályát, játszanál rajta? -
Isenlord #7662 hát shorlex,shrine of masteri és +6allskillel)afro amu, +2skill staff,calipso clover +2allskill) sem megy feljebb 1.08ban 20tól nálam,szal nemértem... -
progi dobta, felveheted. fogd fel ultra-giga unique cuccnak, mert azis.
ity-nek vagy dudo-nak volt az a +50% int körüli amulette, azis nyilvánvalóan bugos mégis hordta :)
vki nem tud megoldást a jade palace-re?
amúgy legjobb epic leech spear:
-
Shorlex #7660 Mivel múltkor annyit beszéltünk arról, hogy mi csít meg mi nem, mi a véleményetek?
Egy olyan bug esetén, ami mondjuk óriási armort ad, mint a 7649-ben írta KFC, és tegyük fel hogy str requirement 120, felvennétek egy normal karival?
Másként fogalmazva: egy "nyilvánvaló" programhiba "kihasználása" szerintetek csít, vagy nem csít? -
Shorlex #7659 ne állj meg 20-nál, az a lényeg! Hogy hogyan, az maradjon az én titkom... :D -
Shorlex #7658 bizony, de ne mondd, hogy nem terjed ki a fantáziád arra, hogy hogyan lehetne megidézni... -
Isenlord #7657 khm,lvl 23-24es farkas? érdekes...... -
thane-em normal jade palace-nél kifagyott kékkel, s mivel nem volt mentésem csak bazirégi, visszamásoltam a backup file-okat. quest-ek megjelentek, de csak changan-ig, a terrakották kitakarításától kezdve jade palace megtalálásáig eltűntek a logból. gondoltam jólesz leszarom megyektovább, msot visszaértem changan-ba és nem tudok továbbmenni a kapu 'sealed by quest' maradt. hiá
ba beszélek a csajjal/emperorral, még mindig nem érzékelik, hogy hol tartok.
vki megoldás? jade palace-ig fullos normal quest file-lal való felülírás működhet? ha igen van vkinek ilyen? 1.20-hoz. kössz -
pajzshordozó #7655 Defensnél nem szabad kihagyni a Battert, az a legjobb és a hozzá csatlakozó cucc( ami a megütött ember, mellet lévő 2 ellenséget is sebzi) Study Prey rárakva,+ batter
Így jó esetbe egyszerre 3-at kiütök! -
OK köszi az észrevételeket, hát az igazság az hogy én inkább a stormra fókuszálok, most 1-1 pont van a Lightning bolt+Chain Lightningon és így is nagyon jó tömegoszlató cucc:D
-
Shorlex #7653 képzeljetek el egy ilyen rangert, mit tudna az írtani...
Ranger -
Shorlex #7652 Ez a guardian egy isten.
Én nem tom mit szidjátok, hogy alig írt.
Kétségtelenül nehezen gyepálja a bossokat, de azon kívül egy jó fegyó, nagy attack speed, passzív skilles batter és zúz az keményen.
Csak fel kell öltöztetni valahogy így:
Verdant plate
Armor of the burning blade
Athena's battle greaves
Children of ares szett
2 db apollo's will gyűrű, vagy esetleg egy alke+timaios szett
myrmidon's pendant, vagy egy afro
Így ki lehet hozni belőle lvl23-24-es farkasokat, meg nagyon sok minden jó dolgot még... :D
Ez lesz az isten guard!! :D
Aztán ha kész, nyomatok egy főleg közelharcos huntert, de nem tudom, hogy warden legyen, vagy ranger. Warden jobb attribute-okat ad, colossus form, fasza pajzs-skillek; ranger erősebb, oak, farkasok, nymph, owergrowth... ÁÁÁ -
Na a tegnapi titanrun elég érdekes volt... (Bár szerencsére csak egyszer hozta a következő bugot, a következőnél már jó volt...)
Titant szépen kilőttem, és amíg halálán volt (=effekt) szétlőttem a szobrot is ami mellett álldogált. Vége az effektnek de az eszenciagömb sehol!!! Úgyhogy asszem új rekord 'semmit' dobás terén... Így még csak fehéreket se kaptam
-
Hali!
Szvsz. az marad ki a paladinod esetében ami a defense masteryt igazán vonzóvá teszi a, pajzzsal való támadás. A shield charge eléggé hosszas recover én magam az nmy un. erős fickóját szoktam vele kigyakni és igazándiból a hunter take down skilljének pajzsos kiadása, viszont a "mindennapokban" egy quick recovery-vel megspécizett 1.5 sec-enként visszaálló batter a menő számomra és a stormnimbusz ugyanúgy megöröklődik a pajzson mint a jobbkezes fegyveren. Én úgy tekintem a paladinom fegyverzetét hogy jobbkézben valami nagyot bummantó buzogány vagy fejsze müxik (kb. avarage sebeséggel) a balban fogott pajzs (természetesen a blokkolás áldásai mellett) pedig területre ható lassú sebességű fegyver. Szvsz. az adrenalin vonalat nem érdemes túlspilázni az avaranes-ből is az alap és a 2. passzív a tutkós, a rally és a colossus nagyon jó és persze (talán a concussive blow kivételével) minden passzív megér egy pontocskát. Én magam a stormból csak a nimbus vonalat és "neki is legyen egy társa"-alapon egy egypontos wisp-et használok. -
KáeFCé #7649 Tegnap normál Egyiptomban az egyik árusnál találtam sima lábvédőt...kicsit ledöbbentett, hogy 5 millába kerülne. Aztán ránéztem hogy mennyi az armorja:557. :) Jó kis bug...ja, és 1.20. -
rakhatsz bármire ahogy neked bejön, van ott jó pajzs attack, meg reserved-es skill is. instant heal max 1000 körüli hp restore-ral azért legenden gondolom már kevés.