23078
  • KH
    nekem ue. volt, csak még a görög végén epicben, újra kellett kezdenem az egészet (kitöröltem az egész epic mappát, és elölről elkezdtem)

persze én nem értek ennyire a bűvészekdéshez, szóval lehet, hogy máshogy is meg lehet oldani (egyébként nagyon gyorsan végig lehetett menni, mert a térképek ismertek voltak, és csak a main küldiket kellett megcsinálni... de persze Chagan azért egy "kicsit" más újrakezdéshez :-/ )
  • Newfronter
    Sziasztok!

Mi lehet a gond a játékkal? 1.20 fennt van és ha kattintok valamire játékban, nem hajtja végre, a menüben is ez a gond, de egy idő után megoldódik, működik néhány másodpercig, azután megint rossz. :( Mi lehet a gond?
  • TienLevy
    Nincs? Akkor mi van? Amúgy egyiptom utolsó előtti városában vagyok, théba.
  • zsirfecske
    http://www.titanquest.pro/forums/forumdisplay.php?f=31
  • zsirfecske
    nincs manticore normal-on. de hol vagy te milyen városban? görögben uccsó vagy orienten? ha utóbbi segíts légyszi...
  • Isenlord
    vkinek nincs peleus spearje? mindent megadok érte.
  • atesz02
    Valaki mondja már el nekem, hogy kell a TRAINER-t használni!Köszi!
  • dudovec
    igy van. Platos amulet of diviation.. diviation suffix tobb fele tulajdonsagot adhat, energytol %os intig sokmindent.. mivel a plato meg %int es %energy.... es bejott hozza a 'diviation'-nek a %int es %energys verzioja, igy megkapta az 51% int, 31% energy... de e tokjo h bugos amuval jaccok , csiter matricat a homlokomra leccike....
  • TienLevy
    Hy all! Normálban most értem el az utolsó előtti városig. És ugye az utolsó város végén van a Manticore. Normálon nehéz kinyírni? (defender+nature)
  • zsirfecske
    #7656-ban írtam, gondoltam multiban is megoldható. bár a legjobb vki olyan lenne aki épp most ért changan-ba normalon :)
  • Ravasak
    zsirfecske milye segitseg kell ?
  • Isenlord
    epic typhonba 10 lövés kellett maxold study és 2700as átlag sebzéssel+call of huntal,egyszer sem jött be volley,legend typhon se tud sokat,kb 10mpig él:D
  • zsirfecske
    vki normalon nem segítene ki changan-nál a kapuval?
  • Isenlord
    oksé ráérek,msnen vegtek fel.

na egy lol!
    visszaszaladtam normal typhont megölni 60as avengerre,
    na és,
    ráraktam a study preyt,
    és bejött a volley, egyböl kifeküdt:D:D:D:D
    pedig call of the huntot sem nyomtam,se battle markert.. 1lövés normal typhon... azért ez sokkolt:)
  • atesz02
    Hy! Nem tudja valaki, hogy kell használni a cheatet? Csak gondoltam kipróbálom, és leszedtem egy trainert, de nem tom hogy kell használni, és szöveget amit játék közben kell beütni a cheathez olyat se találtam! Valaki segítsen! köszi!
  • Ravasak
    ha kell meg egy ember akkor sikitsatok :)
  • Shorlex
    Isen, ha viszi a sima 512-es ADSL a multit, akkor este egy kis game? Nekem is 1.08-am van
  • Ravasak
    mifele az a nagyon ütös bot ?
  • Isenlord
    mig végig nem tolom a sothal addig ugyse rakom fel,... meg a másik,nncs türelmem az avengerhehz,mert egyszer megmutattam havernak traadeben a peleus spearem,erre meg ne mkifagyott... és odalett a legjobb spear...
  • Isenlord
    most mér vagyok csiter? mert 1.08al tolom?:D
    egyébként vettem egy staffot cirka 17milláért,és naggyon odabasz:D
  • zsirfecske
    ity akkor ez dudovec lesz bocs :)

shorlex epic-en vettem, epicre való. legenden már inkább assyrian (slow és 30% pierce) dárdában gondolkodnék. mondjuk én nem használok dárdát úgysem, szóval tökmindegy. csak néha beszúrok random képeket...

isen teddmárfel 1.20-at, ne legyél csíter :)
  • Ravasak
    50 % int egy amuleten lehetséges bar nagyon ritka hogy kijöjjön és nem bug
  • Shorlex
    Epicen télleg jó ez a dárda, legenden sztem kevés a sebzése.
    Nem kell epic relic helyett ugyanilyen legend? Az nagyobbat szív... :D
  • ity
    Nekem max 23%-os int amum volt és van :)
    Egyébéként a farkasok tényleg nem mehetnek 20-as szint fölé az 1.15-ös peccsig legalábbis.
    Ha megy, az bug (vagy cheat:D).

Ha jól emléxem 1.20-ban több skillre írták, hogy az ultimate (tehát a max fölötti) elérhető skillek értékét megváltoztatják.
    De hogy feljebb, vagy lejjebb, arról nem szólt a fáma az előzetesekben.
    Én még nem raktam fel az 1.20-at, (még mindig nincs gépem) így elméletileg lehetséges, hogy 20 fölé is lehet menni vele, ha 1.20-ban ezen változtattak.
    De ezt mondja meg inkább olyan, aki 1.20-al tolja :)
  • Shorlex
    OK. Ezt a választ vártam.
    Még egy kérdés, mielőtt kérdezném a főkérdést. :D
    Ha csinálok egy jó kis kusztom pályát, játszanál rajta?
  • Isenlord
    hát shorlex,shrine of masteri és +6allskillel)afro amu, +2skill staff,calipso clover +2allskill) sem megy feljebb 1.08ban 20tól nálam,szal nemértem...
  • zsirfecske
    progi dobta, felveheted. fogd fel ultra-giga unique cuccnak, mert azis.
    ity-nek vagy dudo-nak volt az a +50% int körüli amulette, azis nyilvánvalóan bugos mégis hordta :)

vki nem tud megoldást a jade palace-re?

amúgy legjobb epic leech spear:
  • Shorlex
    Mivel múltkor annyit beszéltünk arról, hogy mi csít meg mi nem, mi a véleményetek?
    Egy olyan bug esetén, ami mondjuk óriási armort ad, mint a 7649-ben írta KFC, és tegyük fel hogy str requirement 120, felvennétek egy normal karival?
    Másként fogalmazva: egy "nyilvánvaló" programhiba "kihasználása" szerintetek csít, vagy nem csít?
  • Shorlex
    ne állj meg 20-nál, az a lényeg! Hogy hogyan, az maradjon az én titkom... :D
  • Shorlex
    bizony, de ne mondd, hogy nem terjed ki a fantáziád arra, hogy hogyan lehetne megidézni...
  • Isenlord
    khm,lvl 23-24es farkas? érdekes......
  • zsirfecske
    thane-em normal jade palace-nél kifagyott kékkel, s mivel nem volt mentésem csak bazirégi, visszamásoltam a backup file-okat. quest-ek megjelentek, de csak changan-ig, a terrakották kitakarításától kezdve jade palace megtalálásáig eltűntek a logból. gondoltam jólesz leszarom megyektovább, msot visszaértem changan-ba és nem tudok továbbmenni a kapu 'sealed by quest' maradt. hiá
    ba beszélek a csajjal/emperorral, még mindig nem érzékelik, hogy hol tartok.

vki megoldás? jade palace-ig fullos normal quest file-lal való felülírás működhet? ha igen van vkinek ilyen? 1.20-hoz. kössz
  • pajzshordozó
    Defensnél nem szabad kihagyni a Battert, az a legjobb és a hozzá csatlakozó cucc( ami a megütött ember, mellet lévő 2 ellenséget is sebzi) Study Prey rárakva,+ batter

Így jó esetbe egyszerre 3-at kiütök!
  • Shongi
    OK köszi az észrevételeket, hát az igazság az hogy én inkább a stormra fókuszálok, most 1-1 pont van a Lightning bolt+Chain Lightningon és így is nagyon jó tömegoszlató cucc:D
  • Shorlex
    képzeljetek el egy ilyen rangert, mit tudna az írtani...

Ranger
  • Shorlex
    Ez a guardian egy isten.
    Én nem tom mit szidjátok, hogy alig írt.
    Kétségtelenül nehezen gyepálja a bossokat, de azon kívül egy jó fegyó, nagy attack speed, passzív skilles batter és zúz az keményen.
    Csak fel kell öltöztetni valahogy így:
    Verdant plate
    Armor of the burning blade
    Athena's battle greaves
    Children of ares szett
    2 db apollo's will gyűrű, vagy esetleg egy alke+timaios szett
    myrmidon's pendant, vagy egy afro

Így ki lehet hozni belőle lvl23-24-es farkasokat, meg nagyon sok minden jó dolgot még... :D
    Ez lesz az isten guard!! :D

Aztán ha kész, nyomatok egy főleg közelharcos huntert, de nem tudom, hogy warden legyen, vagy ranger. Warden jobb attribute-okat ad, colossus form, fasza pajzs-skillek; ranger erősebb, oak, farkasok, nymph, owergrowth... ÁÁÁ
  • Grusalak
    Na a tegnapi titanrun elég érdekes volt... (Bár szerencsére csak egyszer hozta a következő bugot, a következőnél már jó volt...)
    Titant szépen kilőttem, és amíg halálán volt (=effekt) szétlőttem a szobrot is ami mellett álldogált. Vége az effektnek de az eszenciagömb sehol!!! Úgyhogy asszem új rekord 'semmit' dobás terén... Így még csak fehéreket se kaptam
  • Sipocz
    Hali!
    Szvsz. az marad ki a paladinod esetében ami a defense masteryt igazán vonzóvá teszi a, pajzzsal való támadás. A shield charge eléggé hosszas recover én magam az nmy un. erős fickóját szoktam vele kigyakni és igazándiból a hunter take down skilljének pajzsos kiadása, viszont a "mindennapokban" egy quick recovery-vel megspécizett 1.5 sec-enként visszaálló batter a menő számomra és a stormnimbusz ugyanúgy megöröklődik a pajzson mint a jobbkezes fegyveren. Én úgy tekintem a paladinom fegyverzetét hogy jobbkézben valami nagyot bummantó buzogány vagy fejsze müxik (kb. avarage sebeséggel) a balban fogott pajzs (természetesen a blokkolás áldásai mellett) pedig területre ható lassú sebességű fegyver. Szvsz. az adrenalin vonalat nem érdemes túlspilázni az avaranes-ből is az alap és a 2. passzív a tutkós, a rally és a colossus nagyon jó és persze (talán a concussive blow kivételével) minden passzív megér egy pontocskát. Én magam a stormból csak a nimbus vonalat és "neki is legyen egy társa"-alapon egy egypontos wisp-et használok.
  • KáeFCé
    Tegnap normál Egyiptomban az egyik árusnál találtam sima lábvédőt...kicsit ledöbbentett, hogy 5 millába kerülne. Aztán ránéztem hogy mennyi az armorja:557. :) Jó kis bug...ja, és 1.20.
  • zsirfecske
    rakhatsz bármire ahogy neked bejön, van ott jó pajzs attack, meg reserved-es skill is. instant heal max 1000 körüli hp restore-ral azért legenden gondolom már kevés.