23078
  • dudovec
    Tobey mer nem raktal meg ra eleg skillt...
    hulye kerdesre hulye valasz
  • ToBeY
    A Death Nova varázslatott miért nem tudom hozzáadni atöbbihez hogy használhassam?
  • 7Ryan7
    Most olvastam a pcdome-n a gáme értékelését de vlami nagy loser tesztelte! Állandóan siránkozik! Meg a diablot isteníti! Lehet nagy játék volt a diablo de ma már korán sem az! Hát én inkább játszok a titan quest-tel mint a diablo-val! Sztem sokkal jobb, szebb mint a nagy előd! A gamestar-ban is sok játékot tekintenek clonnak régi 6-8-10 éves gámékhoz hasonlítják a mostaniakat és ezért irnak róla rossz cikkeket sztem ez nem joo igy! PL:Mert van egy alap stílus az rpg(vagy rts, Fps...stb.)-nél ezt követik a fejlesztők is de ha ezt elhagynák akkor nem lenne rpg(vagy rts,fps) az rpg!/Igaz clonok se lennének:D/ Ennyi erővel bármelyik játékot tekinthetjük clonak! Elég fura dolgok ezek:( Elnézést aki ezzel nem ért egyet de most igy láttam a szitut! Lehet azért mert álmos vagyok:D
  • berlin
    Egy hérte kiteszem a lábam, s mire megérkezek: megváltozik az egész sg.hu fórum???

:)))
  • zsirfecske
    egy jobb zöld huntmaster azért elver bármi lila íjat. dps-ben olyan 1500-zal több nekem herakles-nél ez a bow:

és persze ez még 1.08-ban volt, 1.20-ban az alapsebzést olyan 30-cal megemelték. arról mondjuk nincs képem, de a dps ott 4000.
    és persze vannak ennél simán jobb huntmasterek is...
  • 7Ryan7
    Köcce Fecske! Nem akartam felrakni az 1.20-at még végig nem viszem a warlock-kal mert féltem hogy elveszik a recharge! De sztem ma felnyomom mert befejeztem a 3. karimmal is gámét(Ranger, Oracle, Warlcok):D De warlock elég durva volt a végére mert 49esen nyomtam végig és igy nagy volt a szint külömbség az ellen és köztem! Igy sajna beszedtem a végére összesen 12 halált de kb 1 óra alatt csináltam meg vele orient végét:D! De ebből a 12ből a bossok öltek meg vagy 8szor (bénáztam) pályán simán ment minden:D Közel harcosok között a warlock legdurvább kari! Van guardianom is de az Ő skilljei fel sem érnek egy 100%os recharge-val és lethal-lal irtó karihoz:D Am a farkasok nem sokat tankolnak mert 6500 sebzéssel irtok állandóan rangerrel (call of hunt + aurák sajna a tracker's hood még hiányzik a szetből) de általában minden be pusztul mire oda ér:D Két ijjat szoktam használni egyik a Bow of Herakles bossok ellen és Artemis' Silver Bow-t monszták ellen! Sztem a játék két legjobb ijja:D
  • zsirfecske
    1.20-ban minden recharge változatlan, kivéve a gyűrűket (eye of horus) és a golden flee relic bónuszát mert azokból kiszedték.
    azaz pl. tracker's hood, archmage kesztyű, deathblossom, heka staff, mantle of amun ra, polaris stb. ugyanúgy csökkentik a recharge-ot.
  • littleNorbi
    MOD-ok mostmár vannak?
  • dudovec
    Ryan akkor oke minden:)
    War horn+ lethal az kiralysag! Bar en inkabb felraktam neki egy 200 as speart. A farkas teny h jol viszi a mezei monstat, meg adnak strenght of the pack aurat is, ami q jo, de egy jo ijasznak igazan csak tankolni kellenek a farkasok sztem:)
  • ToBeY
    Hali

Tudna nekem abban segíteni valaki hogy spirit mastery-ből miket érdemes kifejleszteni?Eddig a lich king-et fejlesztettem ki,de azt fullosra!
  • 7Ryan7
    hy all! Vlaki akinek fent van az 1.20 az meg tudná nekem mondani hogy minden tárgyból kivették a recharge?!
  • zsirfecske
    hippocrates' vest télleg király, bár az a lila chest-ek közül a gyengébbik fajta, kis armorral. 37-es thane-re epic megarában jó :)
  • Anyaszomorító
    Tárgyanként egyet. Kékre és lilára nem lehet.
  • Lyan Kyj
    "kövenként" változó. vagy 3, vagy 5
  • purblind
    Hány db kavicsot vagy követ lehet belerakni 1 cucba?
  • pajzshordozó
    Most énis 3000-ről feltoltam 4200 körülire

Hippocrates's Vest ultra-király cucc;)

Egyébként most legenden vagyok a legtermékenyebb... Rimschythe, Battlemage Greaves+fejcucc, Shield OF Gluton, valamilyen walking staff

ezt mind betermeltem Megaráig legendary, görögben

Az ijászok kegyetlenül erősek lettek, a Cyclopsot valamiért, egy colossus+study

Egy batter+ egy bejött volley és meghalt...... lvl 46
  • 7Ryan7
    Én is ezt mondtam hogy boss ellen jobb a spirit petjei de ha csak simán gyakni kell akkor a farkasok sokkal hasznosabbak sztem! Nekem is 1 szurás minden a warlock-kal megy 1-2lövés a oracle-val ugy mint neked de rangeremnél van farkas és sztem nagyon jol irtanak! Meg az is igaz hogy a nyilasom nincs 100%recharge-val megáldva ugy mint a warlockkom igy nagyon jol jön a refresh is mert igy állandó call of hunt-tal tudok menni! De az cink hogy 100%os rechargeos lethal nagyon gyorsan lehet haladni! Nekem Kydoimos van még bent fegyőnek igaz igy kicsit kisebb a sebzésem de a warhorn-nak köszönhetően lebénítok mindenkit! Igy olyan a szitu mint vlami kivégzés csak áll az ellen és pusztul engem meg se ütnek:D
  • dudovec
    najo ezt lehet beneztem , mer oracle/warlock... nemtom, nekem conjurer van ternionerbol , 2 loves max egy csoport, warlockal pedig mindenki 1 utes, de kesodbalassal is kiirthatok egy tomeget. valamit nemjol csinalsz;> jok a farkasok, de nyom talos 1 lightot es osszeesnek, meg sztem azer kozelse olnek ugy mint 1 spirit aggal megaldott kari.
  • dudovec
    ternion + lethal ??? LOOL???
  • zsirfecske
    1000-re felnyomtam az alap hp-t, 896/672 warfare/storm mastery-kből, többi cuccokból (prokopios +17%, 2 zöld gyűrű +10%-kal meg hps ankh relic-ekkel, +9% pajzson). valahogy így kijön :) basszus nature-rel már 10k-nál járnék?
  • zsirfecske
    júj lethal stirke recharge nélkül? de az mienmár jobbklikken? naggyon durva lehet, én briganddal nem próbáltam kifogytam a skillpontokból sajna.

amúgy nature ág mennyire durva már? 74 szint kéne a full kimaxoláshoz, sztem ez el van tolva kicsit.
  • 7Ryan7
    Hy all! Sztem a spirit petjei nem sokat érnek a monszták ellen csak bossok ellen jook! Van egy 55os Oraclem és egy 49as warlockom és azt tapasztaltam hogy a tul lassan ölnek! Terrimionnal és Lethal strike(100% recharge-val) haladok! De rangeremmel a farkasok sokkal hasznosabbak az egyszerű monszták ellen, mert maul és a aurájuk sokat segit a harcban! És 3 farkas az már ténleg darál! Pillanatok alatt szét kapnak mindent! Igaz a bossok ellen néha be-behalnak de akkor is ászok:D
  • zsirfecske
    köszi :)

amúgy örző volt már (guardian).
    assassin elhet orgyilkos mégis lehet jobb mint bérgyilkos.
  • pajzshordozó
    Wardent kikerestem a szótárba....

Volt olyan is miszerint börtönfelügyelő:D
  • Grusalak
    úgyszintén zsírfecske neveire szavazok.
    amit még említenék warden esetleg őrző jobb, mint a felügyelő... mégsem iskolában vagyunk
    De azért egy picit védlek is: Assassin valóban Orgyilkos, de amivel "foglalkozik" azaz orvgyilkosság, így könnyű őket összekeverni. Ez a szép magyar nyelvünk nehézsége...
  • kemotox
    péntek 13 :DDDDDD
  • Lyan Kyj
    Uh, hogy jártam!

Tegnap este, valami isteni sugallat arra vezérelt, h a játék mentéseiről csináljak másolatot, arra az esetre, ha gáz lenne. Csináltam is. Erre ma belépnék, erre kékhalál, és a mentésem elszállt!!! Összes quest eltűnt, stbstb.

Hála az isteneknek!
  • Lyan Kyj
    helytadok, sztem is az általad leírtak a jók, a "piromániás"-on meg szakadtam, bárgyú fordítás.
    Juggernaut jelentése:
    eltipró erő
    gyilkos erő
    hindu isten visnu egyik alakja
    könyörtelenül elpusztító erő
    kamion

lehet válogatni, csak na az uccsó^^
  • pajzshordozó
    Furcsa ez a random nevezetű dolog

Kb 10 titanrunig folyamatba sárgákat kaptam( najó közbe eldobta a Warrior szett, kesztyűjét és sisakját;) ) az utániba meg kaptam:

Ring Of Gaia, Hippocrates Vest, Shield Of Gluton

:D eppől a Hippocrates Vest ami nekem nyerő

Ja lvl 35-ön 5ezervalamennyi életet hogy tudtál összehozni...

Nekem most van csak 4000, 44-esen
  • zsirfecske
    én azért a fordításba belekötök:

brigand = útonálló (bandit a bandita)
    rogue = zsivány (mint minden más játékban)
    ranger = erdőjáró, erdőkerülő, kósza bármi, csak ne vadőr :)
    stormcaller = viharidéző inkább mint viharhívó
    pyromancer = tűzgyújtó vagy vmi de semmiképp ne piromániás :)
    assassin = max orgyilkos de sztem inkább bérgyilkos
    theurgist = szellemidéző esetleg csodatevő de semmiképp sem teológus...
    slayer = pusztító
    elementalist = elementalista lehet bőven ha már illúzionista stb.
    avanger = avenger (elírtad amúgy jó a bosszúálló esetleg megtorló)
    defender = védekező, védelmező bármi csak ne védnök...
    juggernaut = na erre kéne vmi hiszen kolosszus tök más

sztem. bár ezek pont fórumos szavazásra való dolgok...
  • kispancsi
    Valaki segítene nekem a teljes térkép lefényképezésében, hogy magyarúl is felkerüljenek a questek? ha segítenél akkor pm/e-mail nekem légyci, megtaláltok tudjátokhol.
  • kispancsi
    mastery párosítások magyar névvel együtt
  • mex23
    Helló!
    Olvasgattam a fórumot és hát meglepődve láttam, hogy csak úgy repkednek itt a 3-5k DPSek meg a 4k+ HP. Én most kezdtem el a legendary-t egy 46-os sage-vel(főleg a storm ágra pakoltam, abból is a passzivakra és 1x aktiválandóakra amelyek folyton működnek, lightning és hasonlók kilőve), de nekem jelenleg 850 DPS és 1700 HPm van és jó 50-70 resist mindenre minuszban. :) Eddig egész jól megy, mikor épp nem kötöznek le a kentaúrok meg nem stunnolnak be. Mondjuk azon is múlik ki kit vesz észre hamarabb.
    Ami cuccot eddig gyűjtöttem két dologra épít, attack speed és slow ami egész jól megy is. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet elérni ilyen 3k DPSeket és hogy milyen cuccot javasoltok egy ilyan karira?
  • zsirfecske
    nincs stash sajna, TQvault nevű progi használatos a cucctárolásra/karakterek közti cserére. keress rá alul, 100x belinkeltük már.

remek ez az új sg felület, kb semmi sem működik (jól)...
  • Varian
    zsirfecske: köszi, akkor sajna olyan nincs mint dioban pl hogy printscreen es megvolt a kép.

Még annyit szeretnék kérdezni hogy tárolásra alkalmas láda van e amiben megmaradnak cuccok, és a tárgyak ritkasága hogy jön sorba, úgy gondoltam hogy a zöld tárgyak a szettek, de amikor találtam zöldet nem találtam a szet listában...A kékek meg az úgymond junikok gondolom.
  • zsirfecske
    epic helos, boltban elsőre ilyen fegyver lightos thane-nek:

lilák alázzák, de azért zsír
  • zsirfecske
    Varian: printscreen és alt+tab paint, vagy tedd fel a fraps nevű progit amivel akár videót is készíthetsz

Nimrod2: http://www.titancalc.com/
  • Nimrod2
    Szasztok!
    Izom durva kezdő vaok és visszamenőleg sincs most sok időm megnézni a hozzászólásaitokat. csak 1 kérdés: az ilyen champion, slayer meg thane meg brigand meg ezek, szóval ezek mastery párosítások ha jól értem ugye? ha nem létszi javítsatok ki. ha igen akkor lenne vki oly jó és leírná nekem az összeset
    kösz
  • b-type
    'reggelt :)
    a nyelvi cuccok a ..Titan Quest\Text-ben vannak és sulssz?
    és ha igen akkor vki felrakná az angolt ? :))mondjuk ide?
    thx
  • Varian
    Sziasztok még csak most probálgatom a játekot, valaki legyenszives leirni hogyn tudok screenshotot csinálni. Ha netán volt már korábban sry hogy nem olvasok vissza kissé már álmos vagyok ilyentájt. :)
    Előre is köszönöm.