23078
  • kemotox
    hellloooo
    beast of legend küldit hol kell megcsinálni?
    thx
  • Shorlex
    Válaszolok a tegnapi kérdésemre: úgy lehet meghalni championnal, mint ahogyan az eXequtoR-nál történt. :D
    És hát most csíter leszek emiatt, de hogy nem hagyom annyiban az is biztos. Rohadt gép!!!! ÁÁÁÁÁ
  • eXequtoR
    Ilyet se láttam még. Ma reggeltöl ha az Oraclemmal szeretnék játszani olyan mintha vmi hulladék gépröl tolnám... 10 seces lagok ha megnyitok 1 menüt vagy lootolok, kilépésnél szétfagy / 5 perc ... Az a furcsa h a másik 3 karimmal semmi ilyen gond nincs. Vkinek vmi 5let h mi miatt lehet ez? Lefuttattam a karikorigálo cuccot is de mivel nem erre találták ki nem segitett semmit.. Eddig halál nélkül sikerült legend act2ig tolni, mai nap folyamán 5 perc alatt sikerült 11x elhalálozni a 10 seces akadások miatt...
  • eXequtoR
    Zsirfecske kösz, de pajzshordozó mutat 2 staffot. :)

off: nemértem ám ezt a bnet filinget. Cserebere oké de h "sajnos csak 1 volt" ez tetszik :) tqvaultoztok és nem duppoltok ugye? :)
  • Shorlex
    Apám, majd meghaltam a röhögéstől, amikor ezt elolvastam...
    Ne haragudj, csak hirtelen annyira aranyos volt ez a halálkiáltás...
    Szóval epic közepe-vége felé fogsz majd ott tartani.
  • pajzshordozó
    Istenem egy hónapja kezdtem tanulni az angolt, és eléggé keverem azértXD

De tudod mit akarok mondani vele:

+60% damage to undead, demon
  • Lyan Kyj
    normál, epic és legend fokozat van a játékban. a normál teljesítése után újra nekimehetsz a gammának epic, majd legend fokozaton is, fejlődve tovább
  • ToBeY
    Hogyan csináltok ilyen 40-es karikat én már a vége felé járok és 19-es vagyok és a főellenség is csak 25 volt
  • zsirfecske
    pajzsi: "Bellerophon Greaves: +60% damage from undead" az vicces lenne azért :)

executor: volt "Caduceus"-om, de isenlord-é lett... zöld (legend) staffom van valahol lightning alappal és plusz lightning finomságokkal, ha érdekel esetleg megnézem ha hazaértem.

varian: íjnál nincs critical és chance to hit sem az tuti, asszem mágikus támadásnál sem ergo igen.
  • Varian
    Lyan Kyj: köszi megtaláltam.

Az offensive ability az csak közelharcnál ütésre vonatkozik vagy mindenféle attackra?
  • Shorlex
    Na épp most akartam válaszolni, de akkor már nem kell.
    Elég ha a .vault file-okat mented ki, mást nem kell.
    És ha elküldöd azokat valakinek, akkor ezt a fajta filecserélgetést nem szeretik a patyolatlelkűek! :D
  • Isenlord
    áá megvan
    hát ritkán vagyok gépközelben,most meg még ez is közbejön,szóval nemtuom h fogok e még játszani...
  • Isenlord
    hát épp most készülök formázni a gépet,és kérdezném:
    a tq ault fájljait hol találom,mert jó lenne ha megmaradna kb 300 tárgy...
  • pajzshordozó
    Rod Of The Ancients, cserélem lila lándzsára...vagy akármi lilára, megbeszélhetjük
  • pajzshordozó
    Isenlord, ritkán látlak MSN-en pedig van már nekem Epic titán is....
  • pajzshordozó
    Undeadek ellen

Shadow wall+ 2Signet of Hope+Bellerophon Greaves

Shadow wall: 50% less damage from undead

Signet Of Hope: 44% less damage from undead
    Bellerophon Greaves: +60% damage from undead

Gyakorlatilag halhatatlan vagyok a csontiknál;)
  • eXequtoR
    Hmmm nincs senkinek "eladó" v cserélendő villám dmges staffja? :( legenden lehet szép zöldeket venni, de hátha..
  • zsirfecske
    Bravoman: közelharcossal felejtsd el titanrun-t 1.20 alatt, typhon sokkal agresszívabb, bazinehéz megközelíteni is. röviden: nagyon bekeményedik tőle.

Grusalak: skill distuption nem blokkol semmit amit titán bácsi használ, oda mana/lifeleech resist kell meg a meteoreső és ice/lightning lövés (nemtom melyik) ellen megfelelő resist.

végre jött kékhalál a level 37 thane-emre, persze mivel csak néha játszogattam vele nem mentettem le a karit level 34 óta. úgyhogy most tényleg befejeztem a játékot...

azért szép eredménynek tartom epic olive branch küldinél 37-es szinten a hippocrates' vest-tel elért 6256 hp-t. na csáó
  • Grusalak
    Egy aprócska kérdés azoktól, akik már 1.20szal játszanak... Typhon oksa hogy nehezebb lett, többek között mert a szobrokból kapott extrákat alapból megkapja... A kérdésem a Skill Disruption ezeket azért blokkolja ugye? Vagy írtó magas a S.D. protection védelme?
    Mivel közelharcos a kari és minden ~5ik ütésre (ami gyorsan jön...) befigyel a Pulverize, így ez elég fontos infó lehet... :-D
    Köszi!
  • kispancsi
    Nagyon bekeményítettek typhonnál! :) Egyensúlyba hozták a játékot így sokkal nehezebb haladni, ámbár a játékélmény megnőtt!

- kisPocok -
  • kispancsi
    Nemrégiben sikerült meghalnom 3szor is, így összesen a total killed 3 -ra növekedett. Lehet nem kellett volna annyira szaladnom és várhattam volna a legenden való haladással amíg 36-os nem lett a karim... így level 35-ön legend görög legvégén a labirintusban sikerült elhaláloznom... Nagyon fájt a szívem az 1. után és lehet ezért haltam meg még 2 szer... :P nah mind1 ebből is tanultam: level 35-n ne menjetek legendre!

- kisPocok -
  • Bravoman
    Valaki tudna segíteni, hogy az 1.20-as verzió milyen változásokat hoz a gyakorlatban közelharcos karakternek?
    Én konkrétan most már csak legenden titan runolok, 1.08-as verzióval. Typhoon kicsit időigényes, de viszonylag könnyen ölhető.
    Ha nagyon bekeményedik tőle Typhoon, akkor inkább nem tenném fel.
    Szerintetek?
  • dudovec
    hat gondolom a slaynek tobb a dexe-> defensive ability, dodge attack...

hat championnal is be lehet halni siman, majd rajossz:D persze ha vegig safety playezel, 3 farkas nymph meg 5 warrior, tavol allsz es zaszlozol meg refresh orba szajba.. vegig tudsz menni, de miertelme 1 harcosnak ha nem harcol. sztem ugy ma' kicsit uncsi lenne...

baratnom tegnap fejezte be a legendet champel, 54 esen vegzett, van 1 csomo halala, de epicen tobbszor halt joval mint legenden, sőt meg normalon is.. elso karija volt.
  • Shorlex
    Hi!

Áruljátok el, hogy szerintetek egy championnal, vagy egy 100rec-es warriorral, spiritistával hogyan lehet behalni? Mert nekem hál' isten eddig nem sikerült és az nmy kísérletet sem tett rá eddig hogy ez másképp legyen.. :D
    Na csak azé kérdezem, mert ha gázos a helyzet akkor ancestralokkal végig lehet írtani az egész gamét, nekem csak annyit kell tenni, hogy úgy nagyjából a monszták közelébe megyek... Persze nem csalom végig a gamét azzal, hogy én csak állok mint a szamár, de be kell valljam őszintén egy Talosnál elég fincsa volt nem odamenni. Mondjuk ahogy elnéztem van annyi lifém, hogy túléltem volna a lépését is (egyelőre csak epicen) meg a stunt is utána, de minek kockáztassak? Próbálom építeni a nulla halál champot. :D

Végig +22% exp-el tolom, az is hozzátesz a dolgokhoz, úgyhogy ez a kari... Hmmm... Állat. Petet idézni csak nehéz helyzetekben kell (télleg csak akkor), akkor meg lehet orrvérzésig. Nem tudom hogy és hol lehet egy ilyen karival behalni. :D

Viszont egy éeszrevétel:
    Nem tudom hogy Nálatok is így van-e, de pl. nekem a champnek már most kétszer akkora alife, mint a slaynek. Ennek ellenére ha pl. bemegyek egy nagyobb csontiseregbe, azért csúnyán le tudnak szedni (csak az undeadek, mert megtartottama jó szokásom a converted to healt-el... :D), nagyjából ugyanúgy mint a slayt.
    Létezik az, hogy a game az nmy-k sebzését az életed mennyiségétől is függővé teszi???????
  • Grusalak
    Ha ilyen daráló gép lesz később is, akkor hajaj...
    Egyenlőre jobban élvezem vele, mint az elementalistával...
  • Grusalak
    Mostanában nem értem rá játszani, de tegnap este azért csak odaértem Typhonhoz a conquererrel... Igaz ez még csak Normál volt, de olyan érzésem volt mint egy titanrunnál :-D
    Küklopszoknál egy kicsit megrémültem, amikor 3 egyszerre ütött, aztán lement az életem 30%ra, de Typhonnál: Colossus+Onslaught+Zászló+Quick Recovery+3Shrine, és olyan gyorsan szétkaptam, hogy csak lestem. Az ancestralokat nem volt időm hívni :-D
  • dudovec
    es a burning damaget felejtsd el a conjunal, minden int-bol, illetve sima firebol adodo sebzes legyen lehetoleg.
  • eXequtoR
    Csoda tájfunolok: van vkinek tatyóba egy pazar lájtingos staffja? " jó staffért szopok" :)
  • Baracuda
    Köszönöm a válaszodat
  • Isenlord
    ternion , dark covenant,ether lord,lich lehetöleg maxolva,core dweller aurák, volavity,és egy izomdurva fire staff.
  • Lyan Kyj
    keleten egy barlangban van
  • Varian
    Sziasztok

Egyiptomban lower nile-nál van egy mellékküldi, a neve: the beast of legend/egy lerombolt kőtemplom előtt álló ember adja/ valamilyen scorpost kell megölni, a jutalom xp és 2 skillpoint már többször is bejártam lower nile területét de nem találom ezt a lényt, valaki esetleg emlékszik rá merre van?

Előre is köszönöm a helpet.
  • Baracuda
    Hello!!!

Szerettném megkérdezni ha Conjuer-t akarok csinálni akkor mirre kell fejlesztenem ?

A válszt elöre is köszönöm
  • zsirfecske
    nem lehet.

amúgy a tq simán veri diot másban is: nevezetesen titan questről elhiszem, hogy lesz folytatása, diablo2-ről meg már olyan 5 éve (hehe) nem...
  • ToBeY
    Mastery-nél a nagy plusz jel-ről le lehet szedni a skill pontott?Mert a többi varázslatról igen jó pénzért de erről nem tudom.
  • kemotox
    tobey azé mer az pasiiv... passzivan ad izékét.
    kör alakuak passivok. meg az különben is lich kinges skill, a lich használja
  • ToBeY
    A lich king-et és a death nova-t nem lehet együtt használni?Ez nekem új... és raktam rá elég skill-t
  • purblind
    ja ha azt a két dolgot berakod dioba akkor az már nem dio :) Szerintem tq igy jo ahogy van 1.20 már elég ütös.Diabloba a szerver jobban tetszett,de ez sem rossz.Dionak befellegzett sok a bannolás a szerveren. Meg dioba csak baalrun van ha elértél 1 szintet,itt azért már kicsit más :)
  • yann
    azért tény h a DIO2 sokkal kiforrottabb játék ( volt ideje kiforrni ), meg ezt a játékot már rég meguntam, azt viszont újra-újra előveszem. basszus milyen idős játék és még mindig hatalmas rajongótábora van, azért ezt nem mondhatja el sok game. igaz h nagyon hiányzik belőle az intelligens drop ( mármint a dio-ból ) nem azt dobják a monszták ami náluk van, és a skillek kombinálhatósága is a TQ-ban jobb, de ha csak ezt a két dolgot átírnák benne ( tehát a dióban is lenne két semleges karakter /egy női meg egy férfi/ és ahhoz tetszőlegesen választhatnánk 3 skill-fát /pl: egyet a barbár ágból, egyet a nekromanta ágból, meg egyet az assassin ágból. most csak a hasamra ütöttem. / szóval ha abban is meglenne ez a kombinálhatóság akkor valami szuper játék keletkezne, ami még jópár évig megtartaná a rajongóit. itt az is el van cseszve, h szinte már garantáltnak vesszük, h felsőbb szinteken minden karakterünk full lila cuccban parádézik, míg a dio-ban hálát adok az égnek ha nagy véletlenül egy unik cucc pottyan sok-sok órányi játék után. ott sokkal jobban megbecsülöm a cuccokat mint itt.

bocs az off-ért.
  • Isenlord
    mert azt a lich használja