23078
-
Body007 #8246 thx az infókat -
KáeFCé #8245 A health regen-nél pont így működik.
(1 alap + regen/sec-ek összege)*(1 + szazalekos regenek összege/100).
Azért így is elég szépet ki lehetne hozni...bár ez csak elmélet. :) -
Shorlex #8244 dokumentumok\my games\Titan quest\save data\main
ott vannak a karijaid
újratelepítésnél vigyázz az azonos kódra. -
MyDocuments\mygames\titanquest\ könytár tartalmát másold ki, majd rakd vissza reinstall után. -
Body007 #8242 Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy tudom a karim lementeni? Win reinstall, hardware upgrade miatt.
Body -
Shorlex #8241 OK, Fecske, de én pont azon gondolkodtam, hogy hogyan mennek ezek a dolgok. Van ugye egy alap regened. Ez 1.
Ha ehhez jön hozá még 50, vagy valahányszor 50, akkor az az 1-hez van hozzáadva, azaz lesz 51, 101. Ha erre jönnek a relicec, és mind az 51, 101-re rájön a health regen %, akkor az valóban elméletileg jelenthet többezret.
De nem tudom, hogy nem ugyanúgy működik, mint a plusz damage%-nál. Ha van mondjuk 1000 DPS-ed (az egyszerűség kedvéért 100% attack speed-el), és van +50% damage-od, akkor az elméletileg 1500 DPS. DE ha az az 1000 úgy tevődik össze, hogy alap 500 és már benne van +100% damage, akkor hiába veszel fel Te egy újabb cuccot, nem lesz meg az 1500, mert csak az alapot növelli +50%-kal, így lesz 1250 az 1500 helyett.
Na ehhez hasonlóan nem tudom, hogy ott pontosan mi és hogyan összegeződne, a szorzók mivel számolnak és mi az alap, amire mondjuk rájön a plusz regen%. -
na azért dualwield esetén 2db +50 health regen fegyóval és 3db +195% health regen-es ankh incarn-nal azért az már nem lehet rossz. és akkor még ott van a többi +health regen cucc, a viny growth charmok. elméletben ha megvan a 2 fegyó (kb lehetetlen) akkor több ezres hp regen /sec kihozható ami legyőzhetetlen. najó lehet erre figyeltek és van maximum.
engem azért érdekelne... -
Shorlex #8239 Szerintem ilyen nincs. Nem tudom mire gondolsz, de olyan hogy adott bossnál aodtt cucc van, vagy kellene lenni nála, ilyenről én még nem hallottam a titanrunt kivéve, ami hát azért nem pontosan ugyanez, csak hasonló, de az ugye szétverve szintén 1.20-ban. -
Shorlex #8238 Felőlem mehet a hama. Írj, mikor jó.
Választhatsz champion és slayer között. A champel tankolok, a slayerrel messziről írtok, ahogy tetszik. -
Shorlex #8237 vagy most jut eszembe az instant karik arzenálja (rogue lethal-lal, ilyesmi), az ugyanolyan jó, csak ott meg manát kell sokat inni, kivéve esetleg warlock covenant miatt -
Shorlex #8236 Champion, converted to health fegyó. Látom dudonak is megtetszettek... hehe
Ám való igaz, hogy hiába van 4-5k sebzésem vele, és 18% érték a convertálás, akkor sem kapok 1k-2k között másodpercenként a resistek miatt. illetve mint azt tudjátok, undeadek ellen semmit nem ér.
Szóval a champion nagyon állat, de szétzúzták 1.20-ban a refresh szétverése miatt. Addig egy halálom sem volt vele és szent mggyőződésem volt hogy nem is lesz. Nem is lett volna, csak feltettem az 1.20-at ahol értek a meglepik sorban...
De ha ilyen karit akarsz, akkor study-s volley-s íjász-közelharcost csinálj magas %-ú converted dárdával. Mellé meg nem is tudom, mondjuk spirit, vagy defender, ilyesmi. esetleg közelharcosnak használt ranger oak miatt, Te döntöd el, mi szimpi.
Megjegyzés: hiába gyúrtok pl. olyan lila fegyókra amik a GBS-n vannak, és 50 health regenjük van, nem sokat érnek, higgyétek el. Egy junik relicelt zöld rare cucc sokkal ütősebb és legyen converted. Csontiknál meg inni kell, ez van. -
KáeFCé #8235 Szerintem értette mindenki(remélem), de akkor sem jól írtad... :)
Kréta az ország egy szigete, tehát egy szinten nem lehetnek....vagy valami ilyesmi...csak szemetszúrt :)
Inkább arra írjatok valamit hogy 1.20 alatt próbált valaki öszehozni olyan közelharcos karit, ami a health regen-re gyúr?
Ha igen, milyen sikerrel? -
shyning #8234 "shyning: Kréta is Görögországban van... :)"
Nem mondod... nem tűnt fel, hogy ezért írtam, hogy nem külön act? Csak egyesek nem értik... -
vagy fenetudja, lehet, hogy a farmok után nevezték el így a jelenséget, mivel a jó spawnok ott voltak, és lehetett aoezni szépen dropért+xp-ért.. fene tudja már :) -
wowban elég gyakori volt, a kínai gold farmerek után jött az elnevezés talán :D végülis ők pénzt farmoltak ->termeltek, és azt adták el a neten valós pénzért. -
farmolni-> annyiszor ölöd meg a bosst, stb, amig ki nem dobja, amiért jöttél :) -
Grrr, tápolást akartam írni:) -
Őőőő, hidd el, hogy jó az a dual, persze csak bizonyos összeállításban. 55. szinten vagyok, legend vége felé.
Na jó csak 80 a halál reális (mennyivel kevesebb :D), kb 20at bekaptam az elején, mert rosszul mértem fel a karit, s rosszul osztottam a pontokat. 15-20 alkalommal lag miatt neten vackoltam el (ezt utálom a legjobban, de a netes játéknak azért csak jobb a hangulata, nézni, ahogy rohangálok a társammal. Külön köszönet neki ezért a páncélért, amin most törhetem a fejem:D).
De amúgy azt mondom, hogy eddigi netes játékok miatt nem kellett szégyenkeznem, pedig én vagyok az első sorban, és engem ütnek a monszták, nem a hátsó sorban puffogtató varikat (már amikor van vari, pedig az nagyon kellene...):)
A resistes páncélra gondoltam én is, így legalább 80%ot megütöm:)
Ja és Hamachin ha van kedved futhatunk egyszer egy kört, hogy eloszlassam a kételyeid a kétkezes dolog hátrányairól.
Ugyanakkor tudom, hogy nem ez a legtáposabb karakter, és biza erősen gondolkodom, hogy ha kipörgettem a játékot ezzel a karival és még tápoltam is eleget, egy új karaktert fogok indítani (főleg ha jön a kiegészítő:D).
A farmolás meg gyűjtögetést jelentene? Jó szó, tetszik, felveszem a táplás mellé, ha megtudom a pontos jelentését...:) -
Shorlex #8228 ha leírod a farmolni szó jelentését, talán segíthetek. :D -
Shorlex #8227 A 288 armort válaszd. ez nagyon nagyon jó resistekben, és a kérdésedre, hogy emnnyit jelent 100 armor, hát azt tudom mondani, hogy normalon annyit jelentene, hogy nem tudnak hozzád érni, epic elején még ímmel-ámmal használ, onnantól kezdve mintha nem is lenne.
Szóval szart sem használ, az a lényeg.
Egy nagyobb beast többezres sebzése mellett mi az a 100, amivel kevesebbet kapnál be? Semmi...
ha meg pajzs nélkül tolod annak elenére, hogy 100× leírtuk, hogy ne csináljátok, mert nem jó, akkor mire számítasz? 100 halál, apám, az nagyon sok, akkor is, ha csak túloztál, pláne ha nem. 5-6, kezdőként max 10-12 halállal kényelmesen végig lehet vinni egy karit...
és a sok halál akadályoz a magasabb szintek elérésében, ami pont a karid tudásának rovására megy (skill és attribute ponthiány, stb.) De ha ennyire szereted a dual wield-et, akkor tiszteletben tartom a döntésed, csak tudd, hogy legenden minden sarokban behalsz majd, vagy már most is ott vagy, nemtom. -
normalon -
Vmi tipp, babylon környékén kit lenne érdemes farmolni ? -
Rolloltam egy Wardent, kurvajó, elég élvezetes vele a játék. Csak találnék egy normális speart :> -
Bocs igaz! Az aromor értékek pont fordítva vannak!
Nem tudom, hogy ez az armor mennyire számíthat. Mert ugye pajzs nélkül tolom és eléggé sok ütést kell elviselnem. HP akad, de azért senki sem megölhetetlen, főleg ez a karim, aki már kb 100szor meghalt. Szóval jó lenne tudni, hogy matematikailag mennyit ér ez az armor kérdés. -
KáeFCé #8222 shyning: Kréta is Görögországban van... :) -
purblind #8221 Nekem első ránézésre a nagyobb ámoru sokkal többet ad resre is. De lehet hogy én nézem félre -
Rhesus' Whitewashed Armor
288 Armor
25% Pierce Resistance
25% Elemental Resistance
25% Poison Resistance
105% Life Leech Resistance
+15% Energy Regeneration
+52 Offensive Ability
+19% Total Speed
-13% Reduction to All Requirements
+60% Damage to Undead
---------------------------------------
Mantle of Sa'jun
388 Armor
53% Pierce Resistance
50% Bleeding Resistance
40% Elemental Resistance
42% Poison Resistance
41% Life Leech Resistance
48% Energy Leech Resistance
43% Stun Resistance
111% Reduced Entrapment Duration
97% Reduced Freeze Duration
46% Skill Disruption Protection
+5% Shield Block
+15 Strength
+15 Intelligence
+14 Dexterity
+54 Defensive Ability
Na róluk lenne szó. -
Mindkét páncél ad a fő négy ellenállásra, csak a gyengébb armorú többet, illetve az ad a stunra és még valamire. Szóval a gyengébb armorú resistben sokkal jobb. -
dudovec #8218 attol fugg milyen resistet ad, de mindenesetre en az armor vedo ertekre nem sokat adnek, egyik jatekban sem volt igazan jo -
Kérdésem lenne.
Van két páncél. Az egyik nagyon jó resistekben, de 280as csak az armorja. A másik kevésbé jó resistekbe, de van 380as armorja. Melyiket hordja egy harcos, akit azért gyakran ér csapás. Számít az a 100as armor különbség? Ez most azt jelenti, hogy 100 hitet fog fel pluszba a jobb páncél ha ütés ér? -
dudovec #8216 A pet nem is azer kell 1 roguenak, hogy gyorsabban irtson, hanem, ha nincs oakja, akkor ne őt erje minden utes, mer nekem 4000 lifem van 50esen, van kb 15% attack dmg converted to health, es az uteseim minimum 10000 et sebeznek altalaban, ami azt jelentene h 1500 at gyogyulnek egy utesre, amit masodpercenkent ~2x hajtok vegre a 190% attack speed miatt. De mivel legenden eleg nagyok mar a dmg resistek illetve a pierce resistek, ezert nem megy be akkora utes -> kevesebbet tudsz elszivni + erre meg rajon a szorny life leech/vitality dmg resistje , tehat nem ugrik azer akkorakat az eletem.. Bar teny h beastmaneknel meg ehhez hasonlo lenyeknel qrva jol sziv. A petek amugy azer kellenek, hogy nekelljen mar szorakozni a főmosterekkel 1 percet, mert raktam fel ugye 1 videot, amin masfel percig küzdök a manticorral legenden, csak hogy ne talaljon el kulonben belehalok.. Namost ugyanez egy lichel meg egy outsiderrel 5 masodperc:D -
shyning #8215 Nem, mi gyári lemezzel játszunk. Ugye, Shorlex?
-
Speedy86 #8214 KÖSZI!
Akkor nemis vagyok olyan hülye...D
Nektek is előfordul, hogy néha hibával kilép a játéK? -
shyning #8213 Jobb egérgomb, és vidd rá a vele megegyezőre, majd bal gomb, így "összeolvad". -
speedy, pontosan ezt jelenti. A végén ha 5/5ös lesz az esszenciád fog adni még külön bónuszt is. -
Üdv!
Nem lehetne ezt privibe? Shorlex, kérlek ne reagáld le ezt a levelet, mert szánalmas már ez az egész ide-oda mondosdi. Legyél Te a bölcsebb, és hagyd rá.
Tegnap bnőm ijász karija összefutott egy csontival. Idáig az ijásza 2-3 alkalommal halt meg, az is még a játék elején volt. Ez a csonti übertáp volt.
Nyomta a kétkezes harcot, a rouge tördobását (ha talált a tör lassult a mozgás ugye, mert miért is ne) na meg a valami villámrohanást (vadász dárdás rohanása hasonló) és, már a nyakadon volt. Majd egy kétkezes ütés, kombinálva a lethal strike-al.
Brutális volt. Addig meg se lehetett sebezni az ijászt, a főmonszták alig tudták ütni, ez meg 2szer egymás után simán beverte az ijászt+defender karit.
Szóval mindenkire van ellenszer szerecsére/sajnos :) -
Speedy86 #8210 Sziasztok!
Vannaik a játékban valami kis nemtommik:D
Ezeket lehet belerakni a cuccokba.
Azt írja ki az egyik hogy pl. 1/5.
Össze lehet olvasztani párat, hogy pl 2/5 legyen?
Vagy mit jelent az a szám? -
silvertiger #8209 Igaz!És Nagyon is Igaz!
Lethal Strike mindenképpen építeni kell,de én nem is zártam ki a sorból!
És ha egy magas Sebzés még meg fűszerezünk Egy durva méreggel és mellette ott van a Mortál és Open wounds akkor szerintem nem kellenek a petek.Nekem nem kellettek.
De egyetérték minden képpen!
De ezeken a hibákon már a itemek segítek, gondolok némi Life Leech-re.
És persze a Dex és Str megfelfelő aránya már orvosolja a hibát. -
shyning #8208 De újabb vitát megelőzendő prof. Shorlex-nek leírom, bár szörnyű alulműveltségemmel kissé félve teszem, szóval:
Act: görög, egyiptomi, keleti
Helyszín: Görögország, Kréta, Egyiptom, Kína (ugye az Olympus Görögországban van, erre amikor még geotudós doktoridat tetted, emlékezhetsz)
Szép napot!
-
shyning #8207 Te, Shorlex, attól, hogy kvintesszenciázol meg eszkalálózol, nem fogsz okosabbnak látszani, csak szánalmasabbnak. Huszonegynéhány év max., mi...khmm.. tudod, mit nem mondok semmit, de igen leesne az állad, hogy ha tudnád, mekkorát tévedsz. És ha megengeded, ezentúl professzor úrnak foglak hívni, hiszen én a felsőfokú 2 szaros nyelvvizsgámmal meg 2 diplomával tényleg a nyomodba sem érhetek, megint csak én kérek elnézést! De tényleg...
De hogy lásd, mekkora tuskó vagy, elmondom, hogy nem az iskolázottságtól lesz valaki okos, épp ezért nem is akartam ezt előhozni, csak hát neked ez számít, muszáj a szinteden akkor elmondanom.
És továbbra is (már ne is haragudj), azon röhögök, hogy még mindig nem vetted észre, hogy a helyszín nem azonos az act-tel, vagyis 4 helyszín vagy, és 3 act. De majd rágyúrok még 5 évet a játékra, talán behozlak, nem akarok ilyen kicsi lenni tanultságban és szakértelemben. LOOOOL!!!