23078
-
Shorlex #8566 ja és már 405 int kell az 120 szerint. :D egyébként bocs, persze hogy archmage clasp van rajtam, nem gloves. -
Shorlex #8565 és az odysseus armor -30% to all requirements az nem számít, emberek??? :D -
Shorlex #8564 most olvasom el még egyszer amit írtál. milyen hülyeség az hogy adhatom is el?????
Vaulttal el kéne tárolni, miszter. vagy egyetlenegy karival fogsz valaha játszani? Megjegyzem, hogy nekem eddig 4 lilát dobott csak a binder, és annyi kéket,mint az eddigi (108-as is) karik összesen. :D
Másik megjegyzés, hogy kit érdekel a 350 int req? nekem is az archmage gloves van fenn, annak is annyi kell. aztán van egy közelharcosom. a titok: legyen az egyik ág valami mágusszerű, mint nálam a spirit. persze csinálhatod azt is, hogy pakolod mondjuk egy wardennek az int pontokat mint állat, de az nem az igazi, me még nrg is kéne, ajajj az sok att pont vesztés. Kevert karik, azok az igazik!!! :D -
Csatlakozom zolikához az eszrevétele jogos,valami nem stimmel, ugyanis az Archmage's clasp 378 intet?! követel meg a GameBanshee-n legalább is, ami ugyebár mégsem 284 int, ami a Shorlex féle spellbinder karilapján figyel...
Elég érdekes karifejlesztési mód ... -
Shorlex #8562 zolika, 120-al nyomom hidd el. :D
csak én is az idő közben váltók tábora vagyok és rengeteget (ha nem többet, talán egyelőre még igen) gaméztam 108-al. Na onnan jönnek nagyrészt a cuccok, meg csereberéből meg gyúpolásból. Igen, abból, nem szégyellem na.
Apollo gyűrű van egy 119 és van egy 112, de annak sokkal jobb resistjei vannak, úgyhogy nem dupláztam meg a 119-est. :D
Már epicen is el kellett felejteni changanban a thornyt. nem sebzett a clayeken semmit. Batter, instant, jó cast speed-el - ilyenkor az jön. :D na meg persze a colossus form, ami epicen nem volt annyira lényeges, de legenden kötelező egy spellbindernek végignyomulnia vele... sajna a halálom lett a kariből, de iszik mint a gödény. mindegy, ezzel együtt a game összes karija közül a legjobb, amivel valaha játszottam.
Sajna pendantot nem tom felvenni, annyira jó lenne pedig. resistekben annyira szar, hogy marad inkább a myrmidons (az is pendant, mindegy :D) -
meg a Thornyk közt van +43% és +56% bónusz pierces is...
-
zolika22222 #8560 Hmm, elég mókás, de tuti nem 1.20-szal nyomod. Így könnyű. Nekem egyetlen lilát dobott eddig, az is min. 350 int-et kívánt, adtam is el. Szóval 1.20-ban sosem lenne ilyen könnyű dolgod, 1.20-nál "kicsit" oda kell figyelni, épp ezért élvezetesebb is. Ha 14 mp lenne a főmufti, már rég abbahagytam volna a játékot. Semmi kihívás. -
és az apolló gyűrűnek illenék +118% piercet adnia, mert a szórás miatt ugyebár van +90% piercet adó is ami elég nagy difit ad a damagénak -
Ja meg changannál a palotában el lehet felejteni a thornyt egy kis időre...:) -
A thorny val legenden a disznónál kétszer, de inkább háromszor több ütés kell ahoz hogy levigyél egy síma kis automata tüzet vagy késeket köpő forgó baszt a pinyókban, de így is az egyik legfajább ha nem a legjobb fegyó apolló gyűrűvel kombinálva a hunter és a rouge kasztoknak -
Shorlex #8556 epic typhon a spellbinderrel 14 mp-ig tartott. sajnos kénytelen voltam tenni egy kört, mert rámzúdította volna az eget... :D
Ja és még valami: szerintem a piercing damaget a dexterity sokkal jobban növelli, mint a str a simát. Ergo, nekem olyan a kari, hogy minimális str, minimális int, ami kell a cuccokhoz, a többi pont mind dex és élet. Szóval én teszek egy dex pontot, és nagyobbat fejlődök, mint egy sima fegyó ugyanannyi plusz str-től. -
Shorlex #8555 Zolika, már több mint 7000... :D
Ez a thorny maul nevű fegyver miatt van. Az egy legend cucc, és ami az érdekessége, az az, hogy 100%piercing. Így amint láttad, két apollo gyűrű alapból növelli több mint 200%-kal a damage-et, plusz ott van még az összes cucc, ami rajtam van, és jó. Így maga az odysseus armor, aminek nem a a fő célja, de ad plusz damage-et, aztán a hood a koponyámon szintén több mint +100% piercing damage-et ad, aztán az athenas battle greaves plusz damage, és ha majd felveszem, a pendant of immortal rage illetve a myrmidons pendant (az első jobban, a második kevésbé de sokkal jobb resistekkel) valamelyikét, akkor leszek 10000 felett.
De egy hátránya van ennek a fegyónak. Akinek full piercing resistje van, az nagyon ki..szik velem. :D Epicen most úgy mentem végig, mint egy karival sem soha, de legendet elkezdtem és egy disznót leütni 5-6 ütés, mert olyan magas piercing resistje van. szatírt leütni egy ütés és repül még így is... Szóval megszívom én még ezt keményen itt-ott, de a game 90%-ban nincs senkinek olyan magas pierce resistje, hogy az gondot okozna.
Akinek meg van resist, azt meg az instant batter és a petek fektetik földre. :D -
zolika22222 #8554 Mondjuk lehet, hogy az 1.20 miatt van? -
zolika22222 #8553 Shorlex, hogy a bánatba lehet, hogy neked 5666 a DPS-ed a spellbinderrel, én 45-ös vagyok, ranger, de nekem 380 csak. Mondjuk simán, megerőltetés nélkül haladok epicen, most épp Kína jön, 2 16-os farkassal (maxolva). Manticore kb 3-4 perc volt. De az hogy majdnem 15x-ösét ütsz, azt nem értem...
Vagy szerencse? Íjat szinte egyet sem dob, ami normális, úgy kell vennem kereskedőnél. Nem értem...
-
KáeFCé #8552 Nem éri meg megtartani...a sebzést nem a full armor alapján számolja ki, hanem először eldönti, hova ment a csapás. Általában a testpáncél, a többi kisebb valószínűséggel. -
Ja, normálon.
Újrakezdtem a gammát egy másik karival. Hunter a lelkem, de iszonyatszar az iceshardos sorcihoz képest egyenlőre. -
Van már 2db 500valahány armort adó lábszárvédőm, de még nemtom használni. Érdemes ezt megtartanom, brutál az 500-as armor /olyasmire gondolok, hogy ütnek mint az állat, de nem sebződöm szinte semmit stb./? Vagy inkább maradjak a normális, de tulajdonságos cuccoknál? -
Na tegnap barátnőm karaktere elérte epicen a már ismert sztárt, a manticore-t. Ijász a karaktere, és kb 10-20 perc után ki is fektette. Végig izgulta az egészet, és a végén nagyon meg volt elgedve a karijával (hozzátenném, hogy az alacsony védettségű assasinom nem tudta megölni a manticore-t). Szóval ennyit a cheat dologról. Náluk ez az izgalom elvész.
-
Asszem a csítes cuccokat alapvetően vagy azok használják akik a gamét csak gyorsan átpörgetik és elfelejtik, vagy azok akik türelmetlenek a fejlődés lassúsága miatt...elérve egy bizonyos szintet kb 55-60 fölött már szerintem a csítelők hozzáálása is változik nagyrészt, kialakul egy fajta lojalitás vagy mi a gamé és a többiek felé és ritkán vagy egyáltalán nem nyúlnak az ilyesmihez (fejlődéslélektan :). Úgy-hogy végeredményben a kitartóbb játékosok zöme tisztán nyomja asszem... a dupe pedig szerintem rendben van, mert ajándékozni jó... :) -
Shorlex #8547 persze nem is azt mondom, télleg nem kell, de annyira szánalmas...
Csak hogy egy példát mondjak: amit belinkeltem képek alapján most epicen az a spellbinder olyan erős, hogy minden nmy egy ütés, főmonszták elleni harc max 5mp (manticore és társai mind). Csíteltem vele? nem, egy grammot sem. nyilván legenden messze nem lesz ilyen, és akkor mi van? hol lenne a játékélmény, ha nem egy hosszú fejlesztgetések eredményeképp kialakult karival, becsületesen nyomatnád a gamát?
Meg a másik kérdés nálam ilyenkor az, hogy mi értelme van ennek? Mert ha egymás ellen lehetne nyomatni karikat, mint vazze a dragonballban egy harci torna alkalmával, akkor még csak csak megérteném ha neki kellene a legjobb kari. De ki nem szarja le, hogy 200000 a DPS (vagy ütés), vagy csak 5600, ha mindkettővel végigviszed a gamát, adott esetben halál nélkül, vagy 5-6 halállal, ami véletlenül becsúszik? Mire jó az, hogy odamegy a manticore-hoz, ahol normál esetben a torkában kellene lenni a szívének meg fél liter adrenalinnak a vérében, de nem, ő odamegy és amíg megfordul az a paraszt, leüti egy ütéssel. Miért jó ez??? -
mindenesetre ehhez nem kell defiler molyolás, mert egy tök szabályos harcos kari a W gombnyomással előrántva a rozsdás bökőt pikk pakk szabdal, aztán visszaváltva továbbra is tiszta mint a hó... most a neten is volt az egyik csapatban egy ilyen májer :) -
Shorlex #8545 Hát csak gratulálni tudok annak aki ezt kitalálta...
én meg defilerrel csinálok egy karit, aminek egy olyan kadot adok a kezébe aminek csak 130 damage-e van, de mondjuk adok hozzá 100000000 str pontot és akkor én leszek az egy ütéssel titánt írtó jani. de kurva ügyesek ezek a gyerekek... -
Shorlex #8544 csak int, semmi más.
nrg minek, amikor stormcaller ág ad a legtöbbet, health csak felesleges fecsérlés. Azt tudd, hogy egy nagyon gyorsan írtó kari, de nagyon rozoga. úgyhogy ha majd legenden egyszer odaérnek, neked annyi, úgyhogy el kell érd, ogy ne érjenek oda. :D most hogy 2300, vagy 2600 a health oly mindegy, ne fektess bele pontot, inkább gyúrj int-re, az cumózza az elementális sebzésed. nyilván turbó lightning (esetleg cold, de inkább lightning) bot kell, a többit már leírtam.
a villám nagyon ütős egy oracle-nél csak rengeteg nrg. még covenant és sok nrg pont mellett is 100%recben használni elég ütős. persze lehet minden utcasarkon inni, de tudod, már elmondtam... a villámot meg nagyon sokan tartják nagyon jónk, én annyira nem, de próbáld ki mindkettőt. azt majd egy mystic megoldja a gondjaid. :D -
a másik favorit meg egy ilyesmi copper seal nevű gyűrű:
+55% fire dmg
+43% burn dmg
94 fire dmg
-100% reduction to all requirements
+100% increased expirience
10-20 cold damage
+20%movement
+25% attack speed
+10% damage to undead
+10% less damage from undead
+1 to conflagration
+1 to all skills
+6 to all skills
grants skill:
poison gas bomb
volcanic orb -
Csak hogy tovább borzoljam a kedélyeket az egyik sztár a dupe terén egy ilyesmi kardocska:
2000 damage
10% piercing
speed:fast
+1% attack speed
+3% movement speed
10-20 cold damage
+20%movement
+25% attack speed
+10% damage to undead
+10% less damage from undead
+1 to conflagration
+1 to all skills
+6 to all skills
grants skill:
poison gas bomb
volcanic orb
-
Majd egyszer elbüszkélkedhetsz vele:)
Kérdésem. Az oraclenek hogy osszam a pontjait? Int, dex, healt, energy?
Melyik ág a jobb? Villám, vagy jég?
Thx -
Shorlex #8540 Mephi, most látnád azt a spellbindert... :D Csak pislognál... :D Ha majd lesz időd, szójjá, megmutatom. és ez nem a csítelt 65-ös kari, hanem az igazi 43-as. :D -
Shorlex #8539 A game maga a timing és a brainstorming... :D -
Shorlex #8538 Ja, csak egyesek fontzosabbnak tartják a nőiket mint a TQ-t. Ez meg hogyan lehet??? :DDD Azért az egészséges sorrendet fel kellene állítani az életben: 1) TQ 2) tq 3) TQ 4-től minden más. :DDD
Dudo: mintha nemcsak az amun ra-t küldtem volna... de lehet hogy ilyen ócska a memóriám... :D -
zsirfecske! mi van ezzel az "önmagát minősítő posztozás" sal? :)
-
Akkor ezek szerint timing és brainstorming után jön a gaming? :) -
A hamachin mi előre szoktuk időpontot megbeszélni. Ugye Shorlex:) -
akkor nem kizárt, hogy már nyomtuk együttt is :) amennyi magyart látni a neten bakker, egy kézen meg lehet számolni...akikkel a gamé megjelenése óta találkoztam a neten -
hülye gyúpolósok!
-
purblind #8532 Én mindig éjjel gamézok, hétvégén kb 10 töl szoktam. A neten de nem hamachin mert ott énsem találok sose senkit. -
Ja hát szerintem a multiban messze nem a recharge-os cuccok a sztárok dupe-olás terén...amik nem mellesleg eléggé beszűkítik a karik cuccolási lehetőségeit, mivel ott maradna a többi nem rec.-es zöld, kék, lila holmi parlagon kb 99% ban...
-
Ránéztem a minap párszor a hamachira a társaság kedvéért, háát ha mindig ilyen döglött akkor semmi értelme...
Kíváncsi vagyok, hogy a fórumba beírogatók java csak szólóban gamézik? mert ha igen akkor részvétem... -
meril #8529 Hello! Fordítókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket! -
dudovec #8528 KOSSZ
-
dudovec #8527 :DDDD epp most latom h elkuldte shorlex , ki is probaltam , kurvajo.. csak sajna kell meg 2 szint a karinak mer szetesik a cuccok miatt.D