23078
  • ROMOTO
    Mi az a fő lövedék?... kb. a kilőtt legyező közepén lévő akármi (ice shard, throwing knife stb.) ami legelöl van? Berosálok, ha az az egy tényleg gyorsabb lenne a mellette levőknél és a game azt is számolná...de ha te mondod?!... :)
  • ROMOTO
    az ancestral- horn ra persze kell még kettő az 5 pet miatt
  • dudovec
    A squall telleg nemmegy pvp ben , de a szornyek ellen legenden igenis hat. Igen azokra a kis jeg demonokra a havasokban. Lehet, hogy a bossokal maskepp mukodik. Playerre, a sebzesek alapjan nem hatott, de mondjuk erdekes , h olyan dolgok meg faszan mukodnek playerre is, amit a superbossok nem szivnak be.. szoval lehet nehany kulombseg, de olyan sok biztos nem , mint diabloban.. (Ahol kb ugy indult az egesz, hogy az 1/4 et sebezted playerre, vagy 1/8 adat, mint amennyit sebeznel egyebkent.)

Virs lee: az, hogy 6000 manad volt, az igencsak erdekes, nemtom hany pontot csesztel el energyre:DD ha van ~-60% energy costod , es dark covenant, akkor 1800 mana is boven eleg, nemkell energy pont, minden mehet intre + sebzes a covenantbol..

A storm nimbusbol a passivok erositik az elemental sebzest is, mert egy aurat kapsz, ami ezzel a tulajdonsaggal ruhazza fel a fegyvereid , ezert a %os sebzes ugy ervenyesul, mintha a staffod, vagy mas fegyvered ami fennvan adna annyi %ban sebzest..

Ami a legelso skillt illeti, az minden fegyverrel tamado skillre hat ,a staffoknal csak 'ranged lovesnel'... (normal attack/ternion)

A hearth of the frostnal csak akkor lassitja be oket ha megutnek.

Shard sajnos nem mehet bal klikken... ezert nalam oda mindig a lightning kerul.. de a shard is nagyon jo tud lenni ,foleg bossra. Ezzel a kettovel, meg akar squall nelkul is el lehet haladni, bar ha van par + skilled , megfelelo instantban folyamatosan rakhatod, es eleg csak a passivejara ragyurni, az alapra 3-4 pont.

Shorlex: a projectile speed shardnal, igazazan erosen csak a 'fo' lovedekre hat , az gyorsabb lesz mint a tobbi, legalabbis 1,08 ban , ugyanugy ahogy a throwing knifenal is.. meg lehet fugg terulettol is? de azislehet h csak bownal mukodne? :)

• ROMOTO
    ezt a conquerer kariféleséget javasolnám balba onslaugnt jobba batter... :)
  • ROMOTO
    Mivel streng. dex. re gyúrtál idáig, marad a Defender, azt válaszd.
  • X Revenge
    Nah jó, earth is számításba jöhet.
  • X Revenge
    Azt azért elfelejtettem mondani h a mostani karim warfare, az előző meg mágus volt. Nem tom de a másik ehhez képes brutális volt. Gyakorlatilag azt a karimat soha nem kellett gyógyítani potion-ökkel, élet szívásból vagy regrowth-ból töltötem, de azt se kellett túl soxor. (Igaz h távolsági volt és a tenrion attack-kal mát kilóméterekről kiírtottam az ellent :)) Lassan 12-es szintű vok és nem választottam még második kasztot. Sztetek mi legyen az? (hunting és rogue kizárva, de se earth-öt, se stromot nem akarok) Jah és még vmi, milyen skilleket használjak a warfare-nél, pls vki csinálnja meg a titancalc-kal.
  • X Revenge
    Hagyjátok a rákba, kezdtem egy új karaktert :) Ugyanott járok, csak továbbjutottam szal jó. Egyébként ilyen gyorsan trainerrel csináltam, ami elvileg csít, de ha úgy veszük én csak átléptem egy bugon, szal gyakorlatilag tök ugyanolyan mint a másik karim, tehát ez nem csít :)
  • Shorlex
    Romoto hogy fun legyen még egy kicsi.
    Ezzel a probaoracle-lel megcsináltam hogy 280 projectile speedet produkáltam egy gera stick-el, két apolloval, meg max plusz 4es sharddal. Nem éri el a Telkine-t :D
    Szóval most vagy az van, hogy úgy látszik non-íjnál még feljebb kell vinni, vagy az a fun csak íjnál produkálható.
    Megjegyzem, hogy egy custom mapen próbálgattam a karit. Volt ott egy ilyen célpont is. Na most elmentem olyan távolságba, hogy éppenhogy meg tudjam lőni. Még egy lépés hátra és már nem találtam el. Na monsom tökéletes tesztidő, felveszem a két apollo gyűrűt, gera staff, laza plusz 200% projectile speed, hátramegyek egy lépést, aztán hót ugyanúgy nem találtam el, mint mielőtt felvettem volna a cuccokat. Aki megmagyarázza, kap tőlem egy baráti elismerést :DDD
  • Shorlex
    én most tudok multizni ha gondolod...
  • X Revenge
    Nah mint tudjátok a gorgonoknál nem tok továbbjutni vmi bug miatt. Feltöltöttem a karakterem egy fájlfeltöltő oldalra, benne mindkét mappával, ami kell. link: http://www.savefile.com/files/371788
    Az lenne a kérésem h valaki illesze be a mappákat a saját my games/titan quest/savedata mappájába, majd a karakteremmel újra ölje meg a gorgonokat és nyítassa ki a vhogy kaput :)
  • Shorlex
    Úristen baszki, csináltam egy probaoracle-t...
    manticore 4, azaz 4 mp-ig élt ellene.
    jeszusom ha tudtam volna hogy ez ilyen jó kari...
  • ROMOTO
    THX a választ Shorlex :)

A squallal nem vitatkozom, ezek szerint azokra is hat akik belelépnek, köszi az infót virs lee :), de ha jól tudom nem a squall volt az origo, hanem csengral karija...
  • virs lee
    Nincs is mit vitatkozni rajta, teljesen jól működik.
  • virs lee
    Hat azokra is akik utólag lépnek bele, ez kiderül abból is hogy aki utólag szalad bele, az is ugyanúgy megkapja a járulékos lightning sebzést, nemcsak az eredetileg ott levők. Nameg abbóé is hogy azok is ugyanolyan hamar behalnak a spelleimtől. :)
  • ROMOTO
    A squall-t láttam jópárszor használatban, tényleg működik...de jellemzően multiban valamiért ritkán használják, talán mert egy kicsit lassítja a hent menetét... És arra nem vennék mérget, hogy mindenkire hat aki belelép, hanem azokra hat akik benne állnak...legalább is nekem úgy tűnt...
  • Shorlex
    Vagy Defilerből indítod a gamát és ott van ilyen, vagy csinálsz egy parancsikont a tálcára, és amire mutat (tulajdonságok...) ott a végére odaírod hogy /pvp, ennyi az egész.
    De ha ezt bekapcsolod, akkor csak olyan szervereket látsz és olyan embereket akik szintén pvp-ban vannak, a többit nem.

Lee: 1) nem is biztos hogy swapolni kell, lehet hogy egyszerűen azt a fegyót tartom a kezemben.
    2) mezei szörnyik ellen nem is kell semmi, mert anélkül is behalnak, ugyanúgy ahogy végül is a study is főleg monszták ellen szükségszerű, ha nagyon akarod nem kell levenni a resistet, csak azzal gyorsabb és kényelmesebb.
    3) hú de nagy dolog nyomni egy w billentyűt, egy bal klikket normal attack-kal, abban a pillanatban ahogy nyomod (persze olyan 0,05 mp-el a w után) a normal attackot benyomtad még egyszer w és tovább nyomkodod olyan 0,3 mp időveszteséggel a bal gombot immáron ice sharddal.
    Ez most bonyolultan hangzik talán, de a gyakorlatban még nem ért célba a sima lövedék, már elindult utána a shard... Apám, ennyi játéktechnika azért jöhetne...
    4) squallról nem vitatkozok többet mondtam
  • ROMOTO
    Azt leírod nekem Shorlex, hogy a pvp hez mit és hol kell buzergálni?
    Nem tudom mikor volt erről szó, de lemaradtam róla....előre is köszi
  • virs lee
    1. Mire visszaswappolod a fegyvert, már el is múlt a lower res, ezek ilyen 1-2 secig hatnak csak.
    2. Minden ellenfelet egyesével meglőni, aztán váltani... Na ez az igazi pazarlás és időhúzás. Nameg mire egy chain lighthoz minden ellenfelet végiglövöldözöl, már a fele brigádon el is múlt a hatása.
    3. A squall kimaxolva az effektjében megrajzolt felhő átmérőjének legalább dupla akkora távra hat (mint az a mellékes lightning sebzés effektjéből szabad szemmel is kiderül), vagy 10 secig ott is marad, és mindenki aki belelép, arra hat is.
  • virs lee
    Hát ha minden ugyanúgy megy pvp-ben, mint pvm-ben, akkor csakis te cseszhettél el vmit, vagy csak nem akarod bevallani, a squall ugyanis pvm-ben tökéletesen, és igencsak látványos eredménnyel működik. Ezen nincs mit magyarázni, elég csak kipróbálni, mérőműszer nélkül is látható az eredmény.
  • Shorlex
    Bocsánat nem bírom megállni, még valami.
    120ban sok ilyen fegyó van, hogy ... of the betrayer. Mindegyik legalább 30% reduced resistance-et ad. Sztem egy weapon swappal meglőni egy nmy-t ilyennel kicsit olcsóbb, mint 18 skillpont... de mindenki döntse el maga. :D
  • Shorlex
    Na de számomra már értelmetlen a dolog, én többet ehhez nem szólok, bocs idáig is mindenkitől a floodért, te úgy építesz karit ahogy akarsz én is úgysem fogunk se multizni se pvpzni, úgyhogy ennyi, zárjuk le, kész.
  • Shorlex
    Ez meg a másik kedvencem, amikor a dio összehasonlítás jön.
    Ez nem dio, és pvpben minden tökéletesen úgy működik, ahogy annak működnie kell. A study eszméletlenül lekapja resistemet, a take down az életem felét, a 100% dodgnél nem talál el senki, a 70% avoid projectile-nél 10-ből 7 nem sebez, a deathchill aura lekapja az életem felét secperc, a lich soul blightja meg a 33%-át,. mind tokéletesen leírásszerűen működik, úgyhogy nincs fake, jó a pvp teszt, és nem érdekel hogy egy 6 éves játéknál nem az. Itt az. Érdekes hasonlóságot mutat a pvp teszt a squallnál a saját single playeres tesztemnél... Vajon miért, csak nem azért mert jó mindkettő...
  • Shorlex
    Valós körülmények között kipróbáltam egy thane próbakarival, nálam nem számított szinte semmit, skorpiókirályt egy milliméter ezredéig nem tudtam sebezni lightning bolttal, amikor pedig squallt raktam rá, akkor egy milliméter ezredéig sem tudtam sebezni, úgyhogy megéri, jó üzlet. :D
  • virs lee
    Ja hogy te csak pvp-ben tesztelted... Ott lehet hogy nem is működik, mint ahogy a dio2-ben se működött, vagy csak erősen redukált formában a skillek fele (pl. emberi ellenfelet nem tudsz lefagyasztani csak lassítani).
  • virs lee
    Viszont az attack a (fegyveres) támadás, a strike meg ütés, egy spell pedig egyik se. Ugyanígy a fire enchant is felesleges, az is csak ternionra hat, mivel az nem spell, hanem fegyveres támadásnak számít, ugyanúgy mint az íjász vagy a harcos.

Jó, a covenant passzívjánál tényleg van elemental dmg, akkor az jó spellre is.

Ha full recharge cuccban vagy, akkor ne csodálkozz hogy keveset sebez a chain light (is)! Főleg squall nélkül... Nyilván nem fog 1 db megölni 1 titánt, de mezei ellenfelek ellen k. jó, főleg indításként. Megállítja a feléd rohanó brigádot (stun), sebez is, a maradék életet meg leszeded sharddal. Bal klikk chain light, jobb klikk shard, és tök folyamatosan megy. Ja, és természetesen előtte squall, mert anélkül a chain light se fog sebezni semmit!

most shardozol vagy lightningozol? a kettő egyszerre őrültség, skillpontpazarlás és kényelmetlen.
    Egyáltalán nem, sőt... A billentyűkiosztást fentebb már írtam, a használat menetét is, pontot meg azért érdemel mert kiegészíti a shardot, nem helyettesíti. Egyrészt a nagy cold reses ellenfelek ellen az sebzi a nagyját, másrészt területre hat (és elég nagyra!), nem csak sugárban mint a shard. Az ellenfelek legtöbbször nem libasorban jönnek, hanemmegpróbálnak körülvenni, tehát kb. mindegyikre külön shard kéne, chain light meg egyszerre hat mindre. Viszont egy Talost vagy Tájfunt nem állok neki chain lightozni, inkább 300% casttal közelről (oldalról vagy hátulról) leshardozom.

A squall tesztedet meg dobhatod a kukába, inkább valós körülmények közt próbáld, az többet ér! :)
  • Shorlex
    Lee, te hagyd a covenantot a faxba, ha ennyire nem szereted, csak ne ezen legyél fennakadva, én meg használom, és 34%kal többet sebzek mint te, mert hat rá bassza meg.
    A monkey king rese szintén egy semmi, az is le lett tesztelve, nem vesz le tőlem semmiféle resistet, és ezt onnan tudom hogy néztem a karakter főtáblát árgus szemekkel miközben dudo vadul lőtt engem és nem ment le semmiféle resist. Plague-tól lement, studytól is csúnyán, de se squalltól, se monkey kingtől nem.
    De figyelj, ha mi vagyunk a lúzerek, akkor mi vagyunk a lúzerek, semmi gond, csinálj amit akarsz, nem fogom magam szögre akasztani, mer a szemedben lúzer vagyok. Hallod, dudo, mi vagyunk a legnagyobb lúzerek a fórumban! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :D
  • virs lee
    Minek kéne covenant, mikor nemis hat spellekre? Mit csináljak vele? Nem ternionos harcos vagyok. Ennyi erővel apolló gyűrűket is viselhetnék, hátha a pierce dmg is hat a spelljeimre...

Egyedül az eye of storm hat rá, csak az ad elemental dmg-t, ami képes a spellek sebzését is növelni! (A sqaull + monkey king relic lower resén kívül.)

És teszteltük a híres squallt is. Squall előtt 1200-1500 sebzett rajtam, squall után, na mit gondolsz? 1500-at.
    Akkor ti vmit nagyon ellúzerkedtetek. Lój bele vkibe legenden (mert ott már van res is keményen) sharddal, aztán squallozz, és megint shard. Vagy 5-szor annyit fogsz sebezni rajta, mert nem mindegy hogy a sebzésed 5%-át szopja be, vagy 40%-ot! Legjobb tesztalany az act3-as ugráló jégakármi, na az kb 100% cold res, squall nélkül meg se tudod sebezni.
  • Shorlex
    Ja egy példa nimbusra: vegyél le minden fegyót és pajzsot, ne legyen a kezedben semmi és nyomd neki a nimbust. Érdekes módon kék lesz a kezed :D
  • Shorlex
    Animbus leírása: "when active, the player is imbued with the power of the storm, causong their attacks to strike with cold and lightning damage".
    Nos lehet hogy az én angoltudásom a hiányos, de nálam a "when active" az azt jelenti hogy amikor aktív, és nem azt hogy amikor a fegyverem ezzel fel van vértezve.
    Covenantnál a plusz damage csak fegyverre számít??? Igazad van. De egy sorral alatta van egy olyan is hogy plusz 34% elemental damage, ami mondom egy sorral van lejjebb, de azt máér nem nézed. Arról nem is beszélve hogy vitality damage plusz is van benne, amit a petjeid kőkeményen produkálnak, és rájuk is hat a covenant... Nem is beszélve a deathchill auráról...
    A chain lightningról annyit, hogy láttad a videómat talán a fake paladinról, aki chain lightningozott és bár nem mágus volt, jó 3-4 minden kis paraszt szörnyibe kellett, nem is beszélek az olyanról, mint scorposok, nagyobb szörnyik, dragonianok. továbbá ahogy nézem a szánalmas kis szemeimmel, igencsak kidülled amikor azt látom hogy gyenge 24 skillpontot igényel... És a kérdés: hova teszed???? Jobb klik vagy bal klikk? weapon swap? most shardozol vagy lightningozol? a kettő egyszerre őrültség, skillpontpazarlás és kényelmetlen.
    mondom, a squall meg ki van tesztelve, egy óriási nagy szar az egész.
  • Shorlex
    Storm passzívjában nem vagyok biztos hogy csak fegyóra hat. Ami a covenantpot illeti, ha az nálad felesleges egy mágusnak akkor nincs miről beszélnünk. AZ a mágus lelke, de ha te nem így látod akkor ne így csináld.
    Eye of storm is hat sztem rá, de mindegy, csak nem írja ki a DPS.
    Squallra igen, nulla pont, jól látod. Ugyanis nem tom te csinálsz e ilyet de mi dudoval néha pvp-zünk és tesztelünk keményen. És teszteltük a híres squallt is. Squall előtt 1200-1500 sebzett rajtam, squall után, na mit gondolsz? 1500-at. Ennyit a squallról. Szal ha tudná ami oda van írva akkor kéne, de így nem kell. Le lett tesztelve, hivatalos eredmény :D
    Ice shard: igen, fogyaszt, nem arról van szó, de 300% cast speed mellett, olyamatos outsiderrel, folyamatos vision-nel nem annyit innál amennyit te most gondolsz... Jó hát ki kell tapasztalni és ha elég akkor kevesebb pontot teszel rá, azt kész. Amit belinkeltem az útmutató, nem a Biblia, ide-oda egy-egy skillt lehet áttenni.
  • virs lee
    Na én is elbasztam a linket, szal ez a jó.
  • virs lee
    Hearth of frostra minek raktál pontokat? Az a storm nimbus passzívja, csak fegyveres harcra hat. Ugyanez a covenantra, az is tök feleslges mágusnak, a +dmg csak fegyvernél számít. Spellekre csak a +elemental dmg hat, mint pl. a wisp passzívja, az eye os storm.

A (chain) lightningot viszont érdemes kimaxolni, hellen is arat, már egy archmage kesztyűvel (ami a cast speed miatt amúgy is kötelező darab) is egész kellemes a recharge, 1-2 sec alatt újra lőheted (és a legjobb hogy stunol is).

Squallra 0 pont??? Ez vmi vicc? :) Olyan mintha íjásznak nem adnál studyt.

Ez az ami kötelező stormból, shard + chain + squall maxolva passzívokkal együtt, 1 wisp + passzívja max. A többi tetszés szerint.

Az ice shard valóban sokat fogyaszt, de van rá 6000 manám, meg 30 regen, az elég ahhoz hogy csak folyamatos használat mellett kelljen néha 1-1 piát inni. Legend Talos 10 sec, szal megéri a befektetést. :)
  • Shorlex
    figyelj nincs mit "véleményezni", mert ez az üres tábla :D
    De köszi a megtisztelő véleménykérést!
    Úgy linkeld be, hogy ott alul van egy olyan hogy return link, azt ctrl-ozd át
  • Grusalak
    Dudo és Shorlex mesterek: Véleményeznétek a következő kari összeállítást? (Ez egyenlőre egy 57es kari, ehhez még pluszba jönne pár skill a questekből, akkor az spirit ward+passivra menne talán...) Amúgy a fegyó sebzésem elképzelése vitality és pierce damagéra menne.
    Bone Charmer
  • Shorlex
    Recharge cuccok

Na hogy pontos legyek. Ringekben már nincs, csak még nem friss az adatbázis. :D
  • Shorlex
    Virs lee:
    most ráérel kicsit, bővebben:
    recharge mágus cuccok:
    polaris amulet (minusz nrg costot is ad, nagyon hasznos meg elemental damage pluszt)
    Mantle of amun ra (20% körül ad)
    Feng xao meditation robes (15 körül és szintén van benne minusz nrg cost, meg ráadásul ha nem spirit a másik ágad akkor kurva jó hogy grants skill: covenant :D)
    archmage az a non plus ultra
    hesiones golden veil: tökéletes mágus sipka (illetve inkább szemellenző :D műveltebbek fátyolnak nevezik, 15 körül ad)
    heka staff (15 körül ad meg még nrg costot is)
    van ilyen zöld armor, érdemes végigszántani párszor shangsung village-től mongoliáig az összes neanderthal helyet, mert párszor dob ilyen shaman legginst, amiben nekem pl. van 17 recharge, érted egy sima zöld szarban... és még relicelheted is, amivel akarod
    kiragadott példák, de még van egy pár, csak ezek a leghasznosabbak.
  • Shorlex
    Bocs, de én még romotonál is drsztikusabban rossznak tartom ezt így. Ugyanis az a lich paszív amit te keményen maxoltál az EGYETLENEGY pontot sem ér, egyet sem!!!!!! Ugyanis az egy ótvar nagy szar, egy rakás kaka, ami semmire sem jó. A lich igazi ereje a soul blight (meg a spectral bolt), csak azt hajlamos az ember nem észrevenni, mert az idézés leírásában szerepel. Ezt a szart meg alig lövi el néhányszor, és akkor is, alig hat valamit, hiába a csiribiri szöveg, nem jó.
    Ezzel így kapásból 16 skillpontot spórolsz meg.
    dark covenantra meg nem teszel egy pontot sem, amikor az egy mágus (spirit mágus) legnagyobb ereje és hatékonysági eszköze. Látom ice shardos leszel. Jó az, de nézd meg mennyi nrg-t igényel. fogod tudni "finanszírozni" manával? Nem. Akkor miért nem teszel pontot a covenantra, meg a passzívjára? A lich szarjából mindkettőt maxolhatod és még marad 2 :D
    Death nova lichnél 2-3 pont, azt is csak akkor ha jut rá. Ismét spóroltál 10 pontot (összesen már 12).
    Storm nimbusra nem teszel egy pontot sem. Ugyanakkor ice shardos vagy. Nem tudom észrevetted-e hogy a nimbus megfelelő passzívja maxolva plusz 52% cold damage-et ad (meg pár másik igen hasznos dolgot is), ha rajtad van vmi plusz 1-2-skill, akkor még többet. Nos, kérdem én, egy totál ice sharder miért nem használja ezt ki? :D
    Wispre nem teszel megintcsak pontot. Amikor pedig a passzívja (ami rád is hat, jó lehet hogy ezt nem tudtad, bocs) ad maxolva plusz 100% elemental damag-et. A cold az elementál. No comment (nimbus plusz ezzel meg covenant passzívjával már 210%-kal nagyobbat sebzel, azaz háromszor annyit, mint a Te elképzelésedben).
    Én a helyedben tennék továbbá pontot (asszem 2-3-at és blazíroznék a plusz skilles cuccokra) a vision of deathre ugyanis legenden egy nagy csorda feléd rontó sárkányt és más hasznos szörnyiket mással nem fogsz tudni megállítani egy orákulummal. abszolút jobb klikkes skill és hasznos, majdnemhogy elengedhetetlen. Jó a thunderball is a stun miatt, csak az egyrészről legenden roppantul vissza van fogva (azaz a leírásban szereplő 8 mp helyett kapsz vagy 1-1,5 mp-et a resistek miatt) másrészről 20 skillt igényel kimaxolva (és a resistek miatt it KELL maxolni), a visionre meg elég 2-3 pont és arra nincs resist.
    AZAZ: bal klikk ice shard, jobb klikk vision, folyamatos maxolt covenant és potionivás.
    Ja, hát a spirit aurákról nem is beszéltem, amit úgy ahogy van hagysz ki (nem is beszélve az outsiderről, aminél erősebb pet nincs, úgyhogy amennyi pont jut rá, annyit tessék belefeccölni), de ezt betudom annak, hogy csak egy lvl41es oracle-t csináltál. Deathchill első passzívjával maxolást igényel, második passzív elég 1 pont, ha van plusz skilled, mert nem fog rá jutni. Spirit ward szintén megéri a pénzét, de nálam az lenne az utolsó kifejlesztendő skill, de jó aura, nagyon hsznos, főleg aresistek miatt amivel a kis csonti parasztok bírnak legenden.
    na és végszóra itt az én oracle-em lvl 57-re számolva:

Lvl 57 oracle
  • ROMOTO
    Szerintem nemigazán jó így...de ha egy kicsit visszaolvasol kiderülne neked is...(a Liche jó, de nemkell az az arcane blast annyira)a dark covenant viszont annál inkább...kész csoda, hogy nem hiányzott :) és még egy csomó minden fontos még persze... a dudovec és a Shorlex kolléga sokat írt többek között erről a kariról... a hozzászólásaikban keresgélj :)
  • Shorlex
    ody armor, archmage clasp, trackers hood jobb statokkal,nem is kell a legdurvább fajtából. Ez a három kiadja.
    De van sok más lehetőség is, attól függ mágust akarsz vagy harcost.