23078
-
virs lee #9486 Te mindig a cuccaiddal jöttél, hogy egyik ennyi %, a másik annyi %, azért nem dob rajta 50%-ot. Én viszont nem erről beszélek, hanem az INT bónusz szerepéről, mivel vagy 1000x leírtam neked hogy csak +50%-om van cuccból, ami mellett a +150% feltűnő kéne hogy legyen. A magyarázat kulcsa viszont az ekkora szinten már laza +200%-ot adó INT bónusz. Nem a cuccok miatt nem látszik meg (illetve ha sok van, azok is adnak elég bónuszt, de esetünkben ugyebár nem ez a helyzet), hanem emiatt. Ennyit a "kis %"-ról... Szal ebben NEM volt igazad, úgyhogy jogos volt az utolsó mondatom. -
virs lee #9485 De nem kis, hanem igen nagy %-ban növeli. Szerinted az INT bónusz elhanyagolható, szerintem meg éppenhogy nem. -
dudovec #9484 ja es meg ennyit ideznek magamtol , ezis 1 nappal korabbi:
"Masfelol , elhiszem , hogy szerinted csak 50% elemental dmg d van , enmeg irtam korabban , (ami nembiztos, mert nemsikerult pontosan letestelni) , de szerintem az intelligence is kis % ban noveli az elemental dmg t." -
dudovec #9483 Virs lii , akkor en most copyzok neked 1 ket nappal ezelotti hozzaszolast, es nezdmeg miben tevedek , annak ellenere, hogy en nem olvastam utana semmit:
"Az hogy majdnem 2x annyit kene sebeznie barminek is +88% nal , azzal meg nemtudok egyet erteni , mer csomo dolog mar noveli egyszer %al a sebzesed, tobbet kozt az INT is ha joltom, szoval az alap lightningod sebzeset lehet megdobja 88% al, de nagyonsok minden mas is noveli mar egyszer , szal az osszesitett vegleges lightsebzesedet sehol nemfogja ez duplazni..." -> Ez van vagy 2 napos
Es a videomon , pontosan ezert latszik latvanyosan , mert csak 10-es szintu a kari , es 100 alatt van kb az intelligenciaja.... (eztis leirtam ott)...
Legalabb 3x! irtam le neked, hogy olyan magas szinten ahol mondjuk a karid lehet , raadasul legenden az INT es egyeb dolgok miatt, nem lesz szembe tuno , de ezt valahogy megse vetted eszre soha, csak azt olvastad , hogy hol van 'csiterprogi' szoveg amire lehet kotekedni:D mindenesetre orulok , hogy eszbekaptal. Ugyanezt kb leirtam magyarul , mar neked amit most idemasoltal angolul , csak azzal a kulombseggel , hogy nemtudtam , hogy az 65/10% , hanem csak annyit mondtam , hogy keves elemental dmg% ot adhat az intelligence pontonkent, ez a dolog nyitja.
-Aszontad, gyakorlatban nemhat, ezert nincs az nem is letezik
-En meg azt , hogy hat, de sok esetben kozelsem annyi , mint gondolnad , a dolgok miatt amit leirtam.
de lenyeg ugye , hogy mindkettonknek igaza volt:D
Fecske: en megadnam a tiszteletet, ha elolvasnak a lenyeget, es nem egy 5-od rangu dologba kotnenek bele allandoan. peace.
-
virs lee #9482 Viszont elég keményet üthet a chain lightom, 1 lövésemtől behalok, pedig 3300 élet + 19% light res van. -
virs lee #9481 Ezt a faszszopó tájfunt... Mi ez a csaló dmg reflect, hogy én sebződök a saját spellemtől? Már a lila sárkányoknál is furcsáltam hogy 100%-ban visszaküldik a sebzést, mikor nekem a kimaxolt energy shield passzívja is csak 11% esélyt ad erre. Kíváncsi vagyok hogy gondolták a fejlesztők így mágussal lenyomni a gecit. -
virs lee #9480 Akkor meg nem értem mi értelme van arra 1 pontnál többet rakni. +-30 sebzés legalább 3k-s sebzések mellett olyan mindegy. -
Njeroe, buli van ma este is... de később leszek ... úgy 11 körül :) -
Ez már korrekt válasznak tűnik :) -
A kari össz fizikai sebzését veszi figyelembe, ahoz képest a - és + -
Az előbbibe (a fegyó alapsebzését veszi alapul) -
a war horn-t én nem preferálnám ebben az esetben, csak a passzívja jó a 25% health reduct miatt, a stunt el lehet felejteni, mert az elején tök rövid az a stun, mire kimaxolod és legendre jutsz akkor az enemy resistje veszi le... úgy-hogy csak akkor jó, ha folyamatos recharge mellett tudod stunolni az ellent... -
virs lee #9474 Na utánaolvastam a shard - nimbus témának, el kell ismernem hogy tévedtem, beleszámít a %cold-fire-light is a spell sebzésbe.
Viszont:
Amiért ez mégse látszik meg:
Getting items with +% Cold Damage is of little use. When you have 650 Intelligence, that gives you +100% Elemental Damage. Eye of the Storm gives another +100%. The first Storm Nimbus upgrade gives +52% Cold Damage. The first upgrade for Ice Shards gives another +52% Cold Damage.
So without items, you'd already be doing +304% Cold Damage by that point, doing 242-335 cold damage per bolt. Adding a +20% Cold Damage item would add about 14 pts of damage to that, which is insignificant.
Ez az amiben viszont ti tévedtetek: az INT bónusz igencsak sokat dob a sebzésen. 65 pontonként +10% (meg egy kicsi fix). 1300 INT-nél, ami nekem is van, ez +200%. Tehát hiába szedem le a cuccokat, hiába nem ad semmi cucc +sebzést, alapból is akkora a bónusz rajta, hogy egy chain light 200-400-as alapsebzésénél az 50% differencia (minimum és maximum közt) simán nagyobb lehet mint a bónusz ami hozzáadódik. Egyszer mondjuk 2000-et sebzek, máskor 4000-et, a nimbus +80%-ja, ami a többi bónusz mellett már alig pár 10%-ot dobna csak a sebzésen, kevesebb mint amilyen tág határok közt mozoghat a teljes sebzés. Tehát a 2000-4000 sebzésből lesz mondjuk 2100-4200, ami fel se tőnük a több ezres differencia mellett.
Szal ha úgy nézzük végülis mindenkinek igaza volt, papírforma szerint hozzáadódik, a gyakorlatban viszont lófaszt nem jelent. -
És az undead enemy re is hat. ami a bleedengelt war windre nem feltétlen igaz... -
A war wind egy kalap szar a batterhez képest, sokkal hatékonyabb az utóbbi a jobb gombon... (erősebb, ugyanúgy több ellenfélre hat és gyorsabban tölt) -
jólvan csak átfutottam a post-okat, inkább elhallgatok. világbéke! -
jólvan csak átfutottam a post-okat, inkább elhallgatok. világbéke! -
A focus-ra kell még... az lemaradt (alább írtam is)...de a defensnek a legnagyobb úgy is ez a típusú védelme ( jól tudod, a defense ability arra hat, hogy milyen eséllyel véded ki, a támadást és a block, dodge, avoid ra van hatással, azt tapasztaltam hogy jellemzően a fizikai dmg. ra)
A colossus-t akkor maxold, ha már többire nem kell, mivel ez egy durva upgrade, de csak 24.sec ig tart ezért erre az időtartamra bőven elég... -
virs lee #9468 Conquerorom lesz, warfaret már tudom mit érdemes (pajzs mellé onslaught + ww + zászló + dodge + war horn passzívokkal együtt), defenseből meg most informálódok.
Viszont: ww mellé kell egyáltalán batter? A ww 360 fokos, a batter csak 125. Igaz slowt ad, de csak a 125 fokon belül, legenden meg általában körbevesznek ezren. De a legfőbb indok hogy pontba kerül, és ahogy elnézem conquerornál is elég sokfelé kéne rakni.
A ww -25 dmg-je (kimaxolva +5, de ezért 8 pontot kell áldozni), hova számolódik be? A fegyver alapsebzésébe (150-300 jobb esetben), vagy a mindenféle szorzóval felnövelt végleges sebzésértékből (több 1000) vonódik le? Utóbbi esetben nyilván sok értelme nincs. -
virs lee #9467 Akkor 1 kérdést közben meg is válaszoltál. :) -
Ez meg gondolom a 100% rec. es defender kari :) -
virs lee #9465 Htx! De van pár kérdésem is hozzá. :)
Focusra (+shield block) miért csak 1 pont? A legjobb pajzsokon is csak 45-51% block van, nem kéne ezt növelni amennyire csak lehet? Tényleg, 75% vagy 100% a max block?
A defensive ability pontosan mit jelent? Illetve mire jó? Ez olyan mint az AC, hogyha nagyobb az offense-em, akkor megütöm, ha kisebb, akkor nem?
Colossust nem kéne maxolni? Dmg-t ugyan nem ad többet, de STR-t igen, ami szintén dmg-t ad, és főleg dmg reductiont.
Hirtelen ennyi. :) -
A focus -ra még elkellene még kb. 4 pont... -
Tessék virs lee ez nekem bevállt..., ugyan nem egy 100% rec. es kari aki csak spéci cuccban colossus form-ban, batter-al csapkodva képes haladni :), de szerintem ez is jó... -
virs lee #9462 Inkább defenderre mondjon vki egy kiosztást, mire érdemes pakolni, olyannal még nem játszottam. -
Én különben demó megjelenésétől kezdve toltam 1.01 törttől végig az 1.20 ig, és ?!? Én is régi pléjer vónék...de nem a tesztelős, korán-reg elős fajtából, emiatt nem is vitatkozom (sokat :) azokkal akik veszik a fáradtságot és megteszik ezt ezzel azzal a dologgal a gaméban...
( mindenesetre a 64 szintű spellbreaker karim ennek ellenére sem a szívem csücske, hiába van neki maxolt Liche... :) -
Ja bakker, elnézést...de váratlan vendégség kerekedett ki aznap este még... ma azért később, úgy 9-10 körül vagyok... -
Njeroe #9459 Romoto, jut eszembe múltkor jól eltűntél... -
Miféle több tisztelet fecske?! az akkor sem járna konkrétan, ha virs lee is betartaná ez irányban a minimumot... mi ez a kivételezés ?! csak mert régóta beregelt a fórumba valaki, az még nem jelenti azt hogy spanyolviaszfinnggó... -
Njeroe #9457 és boldog békés ünnepeket mindenkinek... -
virs lee #9456 Aha, persze, neked már maga a játék se logikus, mert nem egyezik a kamu programod kamu értékeivel... LOÁL! 
tudom , mar-mar ciki lenne elismerni, vagy rendesen megnezni , hogy mirol is van szo ennyi felesleges kotekedes utan...
Gondoltam hogy ezért nem mered bevallani hogy tévedtél.
Mivel lehet ilyen videot felvenni? Csinálok neked én is egyet. Addig is megsúgom, az egyetlen dolog ami számít, a sebzések -tól -ig jellege, ha egy spell 200-400-at sebez, akkor könnyen belátható hogy 2 ellenfél nem feltétlen ugyananannyi lövés lesz. De ha duplázod a sebzést, annak látványosnak kell lennie, mert minimum a régi sebzésed maximumát kell kiosztani MINDIG. Feltéve hogy működik. De nem. -
halihó! látom nagy viták voltak mióta nem voltam. marakodtok nagyon. pedig virs lee is tök régi pléjer ám, kicsit több tisztelet kéne. szóval döntsetek végre kinek van igaza, vagy hazamegyek és tesztelem a 15-ös oraclemen... pákogó -
dudovec #9454 mien csitprogramom?.. logikus magyarazatod zero barmire is, de hordod itt osszevissza a faszsagokat, azert mert nemtudsz valamit rendesen letestelni sem.. csinald meg kis karival , es nezdmeg, de azt mar nemcsinalod , csak nyomod ugyanazt a baromsagot...
Nem ertem mer erolteted ezt a programos hulye szoveget.. Komolyan mar gaz h ebbe kotsz bele, mikor az csak megerositesnek szolgalt arra, hogy a karik meg a szornyek , hogyan serultek , fel ora testelgetes alatt.. Ez alatt egyertelmuen bebizonyosodott, hogy minden %os sebzes erositi a spellt, a nimbus passivejai is..
tudom , mar-mar ciki lenne elismerni, vagy rendesen megnezni , hogy mirol is van szo ennyi felesleges kotekedes utan...
Mindenesetre felvettem , 2 ugyanolyan szornyet lovok eloszor nimbus nelkul , utana ugy , hogy rajtam van.. Igaz a youtuben nemfognak latszani a kis sarga kiirasok , ahogy lovi, de erdemes megfigyelni , hogy amikor nincs nimbus, az elete 60% a megy le 3 lovestol , amikor meg van , akkor az elete 90% a , a shard az 1 es a hearth of the frost 50% korul ad, a kari 10 es , alig van intje meg ami befolyasolna...
Az elso tamadasnal , bemegy osszesen 6 shard, es mindegyik 21-30 ig sebez kb randomba (shard 1 esen 20-31 , tehat stimmel)...
A masodiknal, amikor felkerult a nimbus, akkor 30 es 40 kozott voltak a lovedekek, a legmagsabb 39 volt , igen az volt az az oriasi 2 ik, bejott a shardbol a maxos kb + az 50% nimbus.. szemmel lathatoan oriasit ugrik attol. De ha ezsem eleg, fel is tolthetem , ott latod fullscreenbe, hogy mennyit visz le a szornytol , es emelett mennyiket irkal ki..
reszemrol ezt itt lezartnak tekintem , persze ugyis belefogsz kotni valami cseszettul lenyegtelen dologba , de mar nemtud erdekelni.
Shard + nimbus video -
virs lee #9453 150% >> 300%. Ha ez nem látszik meg, akkor annak 1 oka van: nem is létezik. -
virs lee #9452 Tulajdonképpen te most mit akarsz megmagyarázni? Hogy a játék szar, mert nem a csítprogramod kijelzője valamilyen szerint működik? -
dudovec #9451 ma pedig lelett merve pvp ben a nimbus, es nagyobb volt a sebzes shardal , es lightningal is ... Azt csak nem a sebzes kiiro exe hatarozza meg, hogy most mennyire ment le a masik kari elete... lehet, hogy te nem erzekeled ott legenden.., de itt az 530-600 akat sebzo shardra amikor rakerult a nimbus , hiertelen 620-700 kozt sebezgetett ra... a lightningot is lemertuk pontos szamokkal , nem ugy mint te , hogy szemmertekre probalsz felmernni egy 100-200 as spellt, resistekkel rendelkezo lenyek ellen , foleg hogy van kurvasok inted... ha nem erzekeled karidnal , akkor szimplan ne hasznald, de nemkell kitalalni ieneket , hogy nem mukodik , mint ahogy a %os cuccokra is kitalalod , hogy nem er szartsem.. Minden le lett merve faszan karaktereken is , sima monstereken is , de neked kell igazad legyen.. lol:D
Csinalj egy lvl 8 as stormcallert, adj neki egy lvl 1 es shardot, es maxolj fel 1 nimbus passivot... ottmeg nemlesz inted, meg cuccod ami komolyan bebabralna a dolgokat, szoval latni fogod , hogy azert eleg szepen fog kozeliteni a shardod erejenek valtozasa ahhoz a bizonyos % hoz. -
Bocsika az off ért, remélem nem sértettem meg senkit, de ez már nagyon kikivánkozott... :) -
Ültessünk bele egy-pár párducembert és nézzük meg fel megy-e a nimbusz az emelkedőn.. :D -
Teszteljük le, hogy az az omnibusz aminek nincs nimbusza passzív vagy nem...:)
-
virs lee #9447 Megint teszteltem: squall és wisp nélkül 3-4 lövés egy fekete párducember (legendary, act3) chain lighttal, maxos nimbus 2. passzívval: ugyanannyi. Kb. 100-200 kill átlagában. Egyedül a spell alapsebzésének (200-400) függvénye hogy hány lövés kell, akár van nimbus, akár nincs. Hát ez tényleg üt, megéri ám a nimbus a kemény 0%-ot...