23078
-
Köszi! -
MEGVAN!
Úristen mekkora láma voltam! Vaultal kicsréltem (:P) az íjban a relicet egy -50% attack speedre. 20 lövéssel megvolt Call of the hunttal, sebződés nélkül!
Köszi.
Mekkora láma vagyok úristen....
:DDDD -
Shorlex #9644 nem veszítesz szintet, de nemtom mire gondolsz a life leech harapásnál... nem a lépésére gondolsz? -
Shorlex #9643 Figyej egy újszülöttnek minden vicc új és mivel én még sosem láttam a navrassal kezdeni cuccokat nekem újdonság volt és ez a lényeg :DDDD
Különben meg mi az hogy jó első vágásra egyenesen fenomenális akarod mondani :DDD -
A harapás meg a farok az oké, simán kibírom. Az elfutás a fújás elöl is oké, mert látni ha készül. Tüske elöl szintén elfutok, ez is sima ügy, általában fújás után jön.
A gáz viszont, hogy van amikor valami life leec-et harap. És nemtom mikor. Na ott bekrepálok. Megpróbálom még majd leech resist cuccal, de ma nem, mert felvert agyilag.
Mennyi XP-t vesztek egy ilyen epic halálkor? Szintet ugye nem lépek vissza, ha nullára megy a kijelzőn (alsó zöld sáv)az XP? Mert akkor rögtön XP ugrás után megyek neki.
:)))
-
dudovec #9641 Jo a video shorlex.. elso vagasra egeszfasza:D
A zene meg khmm , kicsit snassz marmint ahogy kezdodik , mindenhol elsutik.. de maga ami lesz belole az fasza:D a vedelem is rendben van , mondjuk telkine sugarai mitol projectilek:D hat ironlore 1-2 dolgot elnezett picit ugyebar;) -
Shorlex #9640 Ja a lényeget nem mondom: azt be kell vállalni hogy a farkával megüt meg belédharap, de azok nem sebeznek olyan nagyot, hogy ne lehessen belőlük jópárat kibírni. Abban a pillanatban ahogy megcsap, iszol egy potiont, ha még egyszer megcsap arra még elég lesz ua. a potion, a következő csapásnál iszol még egyet... ennyi -
Shorlex #9639 figyelj mondtam már, ha nem megy slower nélkül akkor nyomass neki egy slower fegyvert, vagy jó nagyot ütő fegyvert slower reliccel. Menj oda hozzá, kerüld ki a fújását, sztem legyél inkább melee erre az időre (úgy emlékszem hogy sokáig azért nem tudtam az előző slayerrel - íjász - kinyírni, mert egyszerűen nem találtam el). Ha fúj, akkor odébbállsz, ha lép, odébbállsz, tüskéket dobni nem fog, de ha netán mégis azt is melléléped. Mindezt ha egy slowerrel csinálod bőven lesz rá időd "felkészülni" mert látni fogod hogy mikor támad (felemelkedik, hátrahajtja a fejét, stb). A lényeg hogy ne folyamatosan üsd hanem 3 mp-ként ügyesen kicsit körbajárod, kicsit püfölöd valahogy így. De mingyá csinálok neked egy videjót pedig többet nem akartam hogy meleevel hogyan kő azt a genyát kinyírni ha nincs semmid (konkrétan egy championra gondoltam, nulla dodge, meg avoid meg slower, semmi). -
Shorlex #9638 ja egyébként fun mindenkinek 120ban
betrayer fegyóban ugye mindig van 30-40% közötti resistlevétel és converted.
Na most, ugye undeadeknek nincs elszívható élete így a hagyományos felfogás szerint undeadtől nincs converted. Viszont megcsapod egy ilyen betrayer fegyóval és utána akárhogy is nézem minden ütéssel egyre feljebb megy az életem :DDDD FUN!!! Messze nem annyit mint rendes beast/beastmen meg a többi non undead, de bizony undeadtől is lehet elszívni életet 120ban egy betrayer fegyóval!!! :DDD -
Epicen vagyok.
:) -
Ja, 1.20.
És még valami: sima reliccelt zöld íjjal, zöld gyűszűkkel és sapival megyek, ez a getva direkt nem dob nekem semmit. :(
Mondjuk van tarcsiban 2 kék gyűszű amiket most letettem, mert inkább a damaget növeltem, valami nagyonsok +life leech és hasonlóak vannak rajtuk. Az a poén, hogy mindkettő ugyanolyan, és normál game egyiptomban dobta ill. egy küldi teljesítése után adta a game, egymás után kb. 2 percel. Fura.
Íjjat viszont nem ad!
:D -
Nah, kicsit vásárolgattam, reliceltem a Rangerem, most 650 a DPS, 8% attack convert to health-el. Faszán haladok, már Changan küldijei is kipucolva... :)
Néha-néha meghalok, de az a saját figyelmetlenségemből van, mert belerohanok valami csapat sűrűjébe. Sajna türelmetlenke agyok. :)
Death dragon kinyírva, főellenfelek nem tartanak 1 percig sem.
Viszont k*b*szott Manticore nem megy, mindig kinyír...
:( -
Shorlex #9634 Emberek, csak hogy én se maradjak le annyira:
Slayer fun néhány boss skillel
Asszem ez az én búcsúvidejóm.
Ilyen vicces kis gyűjtemény. Nem olyan mint dudoé, teljesen más ugye a koncepció, ő is másképp oldja mega "védelmet" én is. Ő skilleket használ (standard és form) én soha nem használom csak a studyt, ellenben van rajtam 100% avoid projectiles meg 77% dodge attack.
Ahogy mondtam korábban: ha választhatnék inkább az avoid projectile-t használnám és bejött a jóslat, az jóval hasznosabb egy melee-nek. Ugyanis aki közel van, az egy olyan állat fegyóval ami nálam van (betrayer lándzsa, gyakorlatilag sosem kell studyt használnom a lándzsa levétele miatt :D) nem lehet gond, aki meg messze van az ne sebezzen. Sajnos az avoid nem minden skillra hat, az ilyen talos lépés, chimera lépés, wildfire bikánál és ezek típusai átmennek rajtam továbbá még nem teszteltem de sztem Manticore lépése sem projectile (mindenesetre a videón nem sebez, de lehet hogy pont a 77% dodge-be lépett bele, ezt nem tudom biztosra).
Szal a kari egy kimaxolt battle standarddel és herbal remedyvel (mint kiderült hydra és dragon lich poisonje bőven túlélhető jó resisttel ennek a karinak csak ezt volt hog ynem tudtam és gond lett belőle :D) télleg szinte halhatatlan, egyszer a maxolt battle standard melletti wildfire-t megnézem hogy túlélem e más szerkóval, mert ilyenel ami most van sajnos nem (minusz 38% fire resist... khmmm).
Az össze stöbbit túléli ez is, pláne ha a battle standard megy mert a filmen ugye nem használom soha, se a call of the huntot. :D -
dudovec #9633 aha...:D kosz. -
Szép a videjó Dudo :) ... akkor most ezek után 2-3 hónap pihi lessz ?? -
A corsair nem csak a pillanatnyilag fontos pajzsod miatt lessz jó... :)
A rouge nagyon ok dmg val bír, csak ugye egy ellenfélnél, a defender meg a batter miatt is jó ha sokan vannak+véd is mint állat, szóval ideális kiegészítése egymásnak a kettő... -
Csak ennyit :( -
Az meg hogy lehet, hogy-ha jó kari miért a nemkedv ? -
ftivo #9628 magyarításról nem tud valaki valamit? -
ftivo #9627 Eleinte idegenkedtem a tárgy cserebere miatt, de hát nem másolom őket, meg ha egyszer megtaláltam egyik karakterrel, akkor miért ne? -
ftivo #9626 Igen, Rouge mellé a Deffender ment, hosszas gondolkozás és egy viszonylag jó pierce sebzésű pajzs miatt. A második karim egy Conqerer, aminek már 3 cucca ismegvan valami setből ( a neve nem ugrik be, valami kemény kőre emlékeztet). Csak avval meg nincs kedvem nyomulni, annak ellenére hogynagyon jó kari! -
ftivo egy másik fórumban kérdezte.... :D -
Shorlex #9624 Romoto... :DDDD
Egyébként hogy jött az a rogue? -
Ja és a Rouge mellé válaszd a defendert okvetlen... :) -
Shorlex #9622 Ftivo, ez úgy van hogy amikor elkezdesz jáccani és nincs semmi cuccod, akkor sjnos az első karik mindig ilyen elkeserítően szarok szoktak lenni. Az én első karim is nagyon nyögvenyelős volt.
Az kell, hogy mész, mész, tarolsz, gyűjtögetsz és a 3-4. kari után már lesz elég cuccod. Ha nem is mindig mindenből a legjobb meg nem is lesz meg minden, akkor is sokminden lesz ami van
Szal olyan lvl 32 körül még nem esik semmi ami olyan jó lenne. Igazán jó cuccok legend orienten vannak, és ha szerencséd van akkor a lvl req-jük kicsi. Én azt ajánlom hogy a "kedvenc" karidat hanyagold olyan 3-4. karinak, mert addig cuccot kell szedned.
Másik lehetőség hogy multizol és akinek nem kell odaadja, vagy cserélsz, ilyesmi. De sajnos ez így megy...
Még valami: ha tapasztaltabb leszel a kariépítáésben és lesz magas szintű karid aminek van pénze és be tud vásárolni megfelelő cuccokat akkor 120ban is össze lehet hozni brutál jó karikat akár lvl 32re is. Csak hogy egy tippet adjak: 2 ring of the shang gyűrű már elérhető talán, aztán valami zöld amu, sok minusz req-es cucc megrelicelve és a kezedben egy legend végéről származó FEHÉR íj, aminél nincs lvl req, ugyanakkor egy ilyennel, ha megreliceled szétírthatod a pályát... -
ftivo olvass vissza 8592-8594 ig... a karidra meg kell a Tracker's cucc meg az Imortal és Apollo fux...meg a study prey (vagy a squall de akkor fagyos íjj is kell) és a Call of the hunt a Marksmanship mellé meg (ugye zsirfecske-shorlex után szabadon) a 280 increase projectile speed... :) -
Demeter #9620 Köszi a tippet amúgy 120 alatt tolom a gammát. És epic szinten Delphi környékén járok. Egyenlőre színte csak a spirit ágat "erőltettem" illetve az oak van max-on a nature ágról. De valahogy nem jön be ez így. Mind1 majd kipróbálom az általad felvázolt talentezést is, és majd meglátjuk.
Thx! -
ftivo #9619 Ollvasgatom a fórumot, és kezdek elgondolkozni hoyg nagyon szerencsétlen karakterem van, egy lvl 32 es sage személyében (főleg hunting). Gondoltam jól rágyúrok íjjra, de kezdem azt hinni hogy ez az út járhatatlan. Fullos Marksmannshippel és nem kicsi Storm Nimbus -al is kicsi asebzésem ahhoz hoyg rendessen taroljak. Csak szenvedgetek a nagyobb lényeknél, Titan-hoz érve meg esélytelen vagyok (közben felraktam az 1.20at, az érezhetően megcsapott). Mely pályákon érdemes tarolni cucc (amiből semmi,de semmi extrám nincs, még csak egy átkozott jó lila íjjam sem) és XP terén? (DPS értékem 180 körül, az elfogadható?) -
dudovec #9618 irtam msn en , dehat nemvalaszolsz:P -
Shorlex #9617 dudo!!!!!!
Nagyon kéne a segítséged vegasban!!! -
dudovec #9616 Romoto: hat koszi , igen valami olyasmi a vegzettsegem , de leginkabb hobby , es altalaban quake movikkal szorakozok :)
Na csinaltam 1 hosszabb videt az utso karimbol a kiegig , ami elvileg szarnak indult, de vegul egeszjo lett... direkt beleallok minden halalos spellbe, ami el is talal , es itt-ott nehezen , de tultudom elni..:)
conquerer vs bosses -
A 100% recharge multiban :)
Tegnap elővettem a régi spelbreakeremet és gondoltam kipróbálom a 100% recharge-s módit, beöltöztem hozzá ahogy kell(és ballba war horn, jobba battle standard meg ugye ancestral+outsider a drk covenant mellett stb.).... na szóval 3 becsatlakozott gaméből háromszor bannoltak :), a legtovább kb. 15 percig bírták :) mert lekenyereztem az elején lila cuccokkal a hostos mukit, de ő is kivágott egy idő után szó nélkül...(azt látnotok kellett volna, ahogy 3-4 en püfölték a warhorn felhőben álló és ancestraloktól alig látszó ellent a zászlóerdőben :) szóval ha multizni is szokott valaki kétszer is gondolja meg, hogy folyamatos brutálkombókkal nyomuló 100%rec.-es karit épít... :) -
Shorlex #9614 Marczi: videokártya, vagy hangkártyadriver frisítés talán segít, nekem spec a hangkártya volt szar.
tetsuo: Íme
Demeter, sztem így, de attól függ hogy 108as (szal 120 előtti) vagy e vagy 120as.
Valahogy így, de most nagyon nehéz megmondani, hogy mit is akarsz igazán, így lehet hogy neked rögtön az elején kéne farkas, nemtom. EZ is csak egy hülye tipp, lehet rajta millió dolgot változtatni de sztem nem lesz bajod egy ien sooth-al. Esetleg ha gondolod plague helyett lehet deathchill aura, az segít a lichnek meg az outsidernek és ilyen lvl35 az vagy normal vége vagy epic eleje, ott még annyira nem fontos a resistvlevétel. Mondom, ahogy érzed. -
purblind #9613 És végre valahára végigcsináltam a gamét.Conquerer-el,de közel sincs 6k-s sebzése. 1 személyes játékba elég jol halad. Utolsó föszörnytöl nagyon féltem de kb 2perc alatt megpusztult:) Találtam 1-2 kék,lila fegyót de mindel kevesebb volt a sebzésem mint ami a kezébe van.(sima sárga vagy zöld bunkós sok attack speed el)igy az alap sebzése kb 750(amikor nem harcol)
Ugyhogy fogalmam sincs hogy csinálok belöle ultrasebzésü karit :)
-
purblind #9612 marczi. Szerintem rossz crak-et tettél fel. Szerezz be eredeti exe-t vagy telepitsd ujra. ragd fel az 1.8 vagy 1.20 javítást. utána crack-eld fel de 1.8as vagy 1.20 as crack-et keress. Elvileg mennie kell ezek után,ha a géped megfelel a gaménak. Titán quest crack+javítás na itt elvileg minden 1 helyen van :) -
Jelentem már 6os lvl vok! :))
marczi sajna nemtok segíteni :( ilyen probléma közelében sem voltam még..
A karakter fejlesztéséről (mit érdemes), az értékek számolásáról tud vki egy leírást?? -
Demeter #9610 Üdv!
Skacok nem tudna vki segíteni egy Soothsayer-t? Értem ezalatt, hogy miképp is alakítsam a skill ágakat úgy lvl35-n?
Előre is thx! -
manticore monnyon leeeee!!!!!

-
marczi #9608 Hali!
Az elinditással volna egy kis problémám, amiben segitséget kérnék. Felinstalláltam DVD-ről, de a szokásos tegye be az eredeti lemezt hibaüzi jön. Feltettem erre egy crack-et, azzal viszont "couldn't initialize graphics engine" hibaüzit ad. Mit tudok tenni?
Köszi -
Ja történt..., nagyjából mindenen nehezítettek :), kivéve az íjjász enemy-k pierce sebzését, az ki lett könnyítve, meg Talos is kicsit...és a drop is ritkább....amúgy három karival multiban így sem lessz nehéz a gamé, ha van rutin...:)