23078
  • ROMOTO
    Assának a legjobban az Tracker's Hood, Athena's Battle Greaves, Apollo 2db., Immortal vagy Myrmidon fux + Thorny Maul kombináció tolja fel a damagét, ezekkel kb +10-12000-el növeli a meglévőt... :) Ha emellé még a Lethal-t is használni szeretnéd akkor azt csak swapba érdemes (ha nem vagy -100% rec.-es) egy Achilles dárda + Korybantes pajzsal, így megütöd a Lethalt (Bossoknál érdemes csak, a többire bőven elég a Thorny) és visszaváltassz Thornyra...ja a cly golemeknél, meg a changani agyagkatonáknál is dárdázz inkább... :)
  • zsirfecske
    level 43-on vagyok 1800 dps körül assával, úgy hogy 100% recharge miatt nem igazán rá való cuccokat hor, tehát annyire nem lehet nehéz :)
    jó mondjuk ez egy bazi erős legend zöld karddal értendő.

amúgy tipp: +% str/health-es zöld cuccokat relicelj olyan herakles-ekkel amik +%dmg-t adnak bónuszként, és használj hasonló gyűrűket.
  • purblind
    Sziasztok lenne 1 kérdésem Hogy lehet elérni 1 assának legalább 2k sebzést mert nekem elég gyatra lett még kék kardokkal is max 500-600 at sebez 45lvl-en.1x üen nem értem mit adjak rá.Minden blendig passzív és poison skill maxon van.
  • virs lee
    +2
  • virs lee
    Próbálok amun-rat kiütni, de eddig nem nagyon akar dobni, viszont 1 órán belül már odysseus esett. :)
  • virs lee
    Ja, és 1.08-ban vagyok újra, szal a priest most jól jön. :)
  • virs lee
    Calypso nincs, most overlord van, tarisznyában meg mandrake + azuresilk (a calypso +1 skilles változata) váltóruhának, ha variálni akarok.

Az az érdekes hogy lecseréltem a polarist afrora, és lassabb lett a cast. Lehet hogy a 2 priestből csak 1et számol be? Mert így is bőven 100% rec felett kéne lennem.
  • dudovec
    ja , de ha joltudom a high priest kiesik 1.20 alatt , azert erdemes 2 relicelt intest rakni , es igy mehet az afro amu.. Arch 46 , hei 17 , heka minimum 21 , + 2x8 ring = 100.. Ki hogy szereti.. De igy aranylag magas intet kapsz , jo reseket , meg +4 skillt , ha a calypsot hordod.
  • virs lee
    archmage - 43
    hesione - 16
    heka - 23
    polaris - 16
    high priest - 2*17
    ---
    = 132% recharge :D

Csak most számoltam össze hogy ennyi van, asszem ideje vmit átcsoportosítani. :D
  • dudovec
    :)) Igaz , csak azoknal a skilleknel tudod kihasznalni a +5 ot , ameik lvl 10 , vagy 15 ig lehet maxolni , mert ugy felmegy 15/20-ra. Aminel paros szam a maximum , csak 4 et tud adni.

En egy arch glove + heison + heka staff + 2x 8 rechargeos intes ringekbol hoznam ki a 100%-ot.. Mehetne egy afro amu , meg egy calypso , ciponek meg mondjuk a lotharian greaves , es kb kesz is.
  • virs lee
    Mondjuk egy -8 recharge hamuropiban látok fantáziát az amuhoz. :)
  • virs lee
    +4 amax skill, gondolom csak elírtad. :) Amuban van olyanom hogy +2 all skill, +33 INT, ebbe még mehet vmi jófajta relic is, de inkább polaris a -recharge miatt, talán majd ha meglesz az amun-ra, váltok.
  • dudovec
    Szerintem a dream is egy hasonlo lesz , mint mondjuk a warfare meg a storm: ha 100% rechargeod van nevetseges vele a jatek..:D

A zold ringekbe meg 1.08 bol hozott hammurabbi:) Igy kihozol 100% rechargeot +5 skilell es eleg jo resistekkel. Ha olyan a caster karid , hogy nem szivatja az Afro amu mind controlja , akkor az a legjobb szerintem..

• virs lee
    Ezt is azért indítottam mert nem tetszett az eredeti elemenatlistám, gondoltam újracsinálom, a régit meg cserébe le is töröltem a 61 szintjével együtt.
  • virs lee
    Lehet lementem majd 2. kaszt előtt a karit, aztán meglesz kiegre is 1 osztállyal, hátha megéri a dream mellé, bár ha már egyszer szakosodtam, utána nem tudom tiszta szívvel felhasználni ua. karit, mert az olyan mintha editorral visszahekkeltem volna egy korábbi állapotra.
  • virs lee
    Megpróbálom kibírni 2. kaszt nélkül, eredetileg is szóló kaszttal akartam végignyomni legendet is, de előbb-utóbb vmi értelmesre el kéne költeni azokat a pontokat is.

A védelmi skilleket erősíthetnék a kiegben, fire + light pajzs szart se ér, 1 lövéstől mindig lehullik (kap ez egyáltalán vmiből ugyanúgy bónuszt mint a spellek INT-ből, vagy legenden is csak azt a 2-400 sebzést nyelik el és viszlát?).
  • ROMOTO
    Nemtom, persze nem azért gondoltam mert az erősebb vagy ilyesmi, csak ha már kigyúrtad az egyiket tökig, jobban rákoncentrálhatsz az új kasztra, cuccokra stb.
  • virs lee
    Nem biztos hogy olyan jó az a dream, sőt ha van eszük ponjt olyan erős lesz mint a többi, nehogy elkúrja az egyensúlyt.
  • ROMOTO
    Meg-hát, ha szempont a pvp akkor a thane, paladine, oracle tűnik a legdurvábbnak...
  • ROMOTO
    Én a helyedben kivárnám a dream masteryt, és azt venném fel, különben meg az Immortal Throne tól kezdve lessz némi pvp buzulás is és talán az is szempont lehet..., fontold meg, kár lenne úgy hagyni az 1.08 miatt...a karik simán peccselődnek...
  • virs lee
    Sebzéssel nincs bajom, chain ligthos (+ice shard) stormcallerem 50-es szinten tolja a legendet, és azon kívül hogy jól jönne a 2. masteryből adódó INT, life, mana bónusz, mindent meg tud oldani egymaga is. Most csak kísérletezek mit lenne a legjobb beválasztani 2. masterynek, melyik adja a legjobb kiegészítő bónuszt.

De asszem ez is elementalista lesz, és eruptionnal fog menni, squallal és wisppel kiegészítve sokkal nagyobb a sebzése mint a chain lightnak. De a hatótáv meg elég kicsi, kb fél képernyőre tudod max magadtól ledobni a cuccot, bár a SHIFT-es módszert még nem teszteltem rajta, ha azzal működik, leszerelem a chain lightot. :)
  • dudovec
    Virs lee: 4x es karival vettem 1.08 alatt legende act1 ben , de majd megnezem a pontos levelt , de asszem meg az elso karimmal vettem:D

Azer raktam bele monkey kinget , mert az van a 2 ringemben is , es a ternion lovesnel mar 36 reduced resistancet csinalok , ugyanannyit mint a squall , csak nemkell mast castolni , es persze kozben lovok is..:D Es meg azert is mert a conjueremen van , aminek ugyebar nincs semmien resist levetele , a liche king soul blightjat kiveve.. Irtam is , ha caster lennek , vagy barmien mas kari , akkor hanyagolnam a monkeyt , de egy ternioner conjunak ez volt a legjobb....

Ami a war hornt illeti , sztem a piros bossokra nemhat legenden , de persze lehetnek kiveteles esetek.. Constructra illetve Undeadra sem hatna a health reduction , de igenis hat ra , csak kell hozza reduced resistance... mert ugyan a 'piros' bossoknak , immune to skill distruption , illetve immune to stunjuk van.., de az undead/construktoknak nem immunitasuk van a vitality dmg re , hanem 100% resistjuk... Siman megkapja a lichkingtol a health reductiont a talos es a dragon lich is legenden , mivel a soul blight leveszi a resistjet.. Ugyanez a magyarazat arra , hogy miert tudott csontvazakbol lifeleechelni Shorlex a betrayer fegyoval , mert levette vele 100 folul a vit dmg resistet , es igy mar tudott eletet szivni a csontikbol is..
  • ROMOTO
    De azért a stun ott is műkszik belőle, a trapok meg a construktok leszarják a health reductot, a reduced resistance ot adó spellek mint a squall, triumph, soul blight kellenek neki előtte
  • virs lee
    Kipróbáltam a war hornt, tájfunra hat a %life reduce, de kell elé squall is, mert nagyon resisteli, ellenben constructokra totál hatástalan.
  • virs lee
    Bár olyan se lenne rossz, ami 27% INT + sok % light dmg. Találtam már ilyet, de szarat.
  • virs lee
    Aztakurva... ilyen kéne nekem. :) Hanyas szinten voltál mikor beadta? Eddig lvl61 volt a legnagyobb karim, de semmi hasonlót nem láttam boltban, 27% a max eddig (viszont immortalból esett 70%-os :)).

De minek bele mánki king, mikor ott a squall? Én hecate-et szoktam, jól jön a mana regen.
  • dudovec
    regis nemtom mi lehet vele a gaz , de a kiegbe bele lesz epitve a karakterek kozti cucc pakolas, szal elvilegesen nem lesz szukseg vaultra.
  • dudovec
    Na egy ilyen amut sozott ram az egyik arus, anno legend act1 ben...
    A reliceles a ternionhoz kellett.. A plato prefix asszem egyertelmu , a 'diviation' suffix pedig tobb dolog is lehet (asszem lehet energy /int /%int+ %enrgy) de makomra pont %int +% energyt kapta meg.. Hat ja , jolenne 2 ien ring is..
  • regis
    Szevasztok! Kis segitseget kernek: 1.20-al jatszom es az a param, hogy nem mukodik igazabol a tqvault, hibauzenettel kidob. probalkoztam tqchesttel is, azzal kitudom szedni a karibol a cuccokat, de ennek az az ara, hogy a befejezett kuldetések torlodnek... lol. mit tehetek, hogy az a +*/+&# vault mukodjon rendesen, tudjak csereberelni mint jatékon belul, mint veletek cuccokat. van par erdekes lila es kek cucc, foleg skillemelo armorok eddig. elore is koszi nektek! csocsi!
    [ jelenleg tort a jatek, de addig nem szanok ra 11k+ a kieg arat mig vaultom nem mukodik]
  • KH
    itt egy új interjuhé fordítása a kiegről , igazán új infó nincs benne (hacsak nem a szerkesztőkről)
  • virs lee
    A projectile speed az csak annyit jelent hogy milyen gyorsan repül a skuló. Arra jó hogy ne tudjon elfutni előle az ellenség, de nem lősz tőle messzebbre.

Amitől viszont igen, az a SHIFT gomb. :DD Az egész képernyőn kijelölhetsz így célpontot, és ez alól nem ad felmentést a magasságkülönbség se (pl. hegycsúcsról ellátsz egész a halál faszába, pedig az bőven több képernyőnyi táv síkban nézve). Act3 telkint pl a bejáratból is kilőheted, nem kell lemenni a fél lépcsőt.
  • zsirfecske
    nincsis olyan, hogy lőtáv :)

proj speed? mert ha szerinted nem amiatt van akkor mond meg mitől.
  • virs lee
    Asszem ideje lenne már eldöntenem mi legyen a 2. masteryje a stormcalleremnek. Most lvl 47. :D
  • dudovec
    Fecske: hat mondom , normalon utottem 1 sima szatirra.. marker + mastery shrine + lethal + study + gondolom kritikal is:D
  • dudovec
    elvileg lehet , marmint ha amu lehet , akkor talan ring is... nekem 51/31 esben van amum..
  • Gunner
    LVL 20körüli emberkék akik nyomnák COOP Hamachival az PM nekem.
  • virs lee
    Régen vki állította hogy van +50% INT gyűrű, ez igaz?
  • virs lee
    Megcsináltam a lépcsőröl act3-as telkine lövöldözést mágussal is. Vazze, semmi köze a statisztikának a lötávhoz. ~~
  • zsirfecske
    főleg ha van study. hát igen, lethal veri thornyt még +800% pierce dmg-nél is. azért a 170k kicsit soknak tűnik :)
  • dudovec
    Jo hat a Thorny az vicces dolgokat kepes csinalni low pierce reses emberek ellen.. En amikor testeltem a brigandot, 170k t sikerult utni vele spearrel (ugy tudsz lethalt utni), igaz csak normalon.. De szerintem legenden is siman lehetne 100k folott utni , foleg 1.20 alatt:)