23078
-
van betrayer suffix-es staff? állat! nemtommért azt hittem botban nincs ilyen...
epicen találtam elébb egy 31/33%-ost, mellesleg ez volt az első akármilyen betrayer amit game-ben láttam :) -
virs lee #10486 Doboz:
-
virs lee #10485 Jah, aszittem már az alapjátékban is benne van.
Time stop + wail of the banshee nincs? Esetleg isaac. Csak hogy teljes legyen a lista. :D -
dudovec #10484 Hat van egy ien cheater cucc kollekcio, nem probalgattam oket , Shorlex papa adott egyet amikor probalgattunk egy custom mapot, ami olympuson jatszodik es egy ilyen zárt karámba tudsz summonolni egy bosst harcra, de nemtudsz bemenni hozza, de a teleport ringel betudsz , aztan lehet gyakorolni.. Muxik a ring amugy, bar azon kivul nemhasznaltam meg soha , de szerintem rendes mapon is muxik , valami ultracsit:DD Mindenesetre poen lenne felrakni valami casternek , foleg , hogy asszem alapban instant skill;> Ezer lenne kaki a titan pvp , jonne valami kari 'death' nevu spellel openben , elcastolja es meghalsz:D Mondjuk lehet ez egy rejtett skill, amit ezzel a cheater ringel hozol elo , vagy lehet , hogy valameik programmer nagyon ugyes volt... -
virs lee #10483 :D -
Gabesz026 #10482 Szevasztok!
El se hiszem de kb. 500 óra játék után dobott lilát az 1.20 :D -
virs lee #10481 Ja, emléxem. :)
Télleg van ilyen ring TQ-ban? Ilyen skillről még nem hallottam, nem vmi kamu? -
dudovec #10480 "Freezing blast is reces" -ahogyan a horn is. Es valoszinuleg te elobb blastolsz + thunderballozol , mint ahogy ő hornozna:D
Diablorol nem allnek mar le ertekezni , ha nembaj, tettuk ezt eleget a diablo2.hu forumon , ahol minden 2 ik hsz-ed arrol szolt , hogy szegeny maget szopatja a blizzard es hajj de szar az elet vele...:D , tisztaban vagyok mindenenl amit leirtal es emlexem is , hogy mi mennyire valtozott milyen patchel;) , annyit fuznek hozza, hogy a skillek 1.10 utan nemvaltoztak , az utobbi 2-3 evben mar tok ugyanaz az egesz. De a kukaba dobott karis mondattal egyet tudok erteni 1.10 ig. Lod utan amugy mind2 dioban a hammeradin lett a csaszar szerintem, a sorchi meg 2ik legerosebb , de rendkivul styleos es latvanyos kari volt, ezert szerettek sokan mindigis, kellet jatektudas hozza meg reflex.
Egyebkent a nickem a forumon +DA+ volt , main accom meg +dark_angel+ ha ez mondd valamit:P
Mellesleg tq-ban van valami cheater ring, aminek annyi a tulajdonsaga: Grant skill: teleport.. asszem jol ellennel vele. -
virs lee #10479 A freezing is reces.
Én voltam Tahuti. :P A 4. arcra nem elméxem. Pain már LOD után kezdett sorcizni, ott már a LOD-os szabályok érvényesültek, és mivel cucc az nincs jobb (csak a kiegben), viszont a sorcinak a skillek a legfontosabbak, azokat pedig az 1.07 patch is megadja, ezért volt mindenki sorci 1.07-ben LOD nélkül is. De az már nem ugyanaz a szabályrendszer mint classicban. Többek közt nem kell 300+ energy, lehet életre is pakolni, igaz hogy van cast delay, de arányosan visszavették a manaköltséget, ráadásul a sebzést is megsokszorozták. Egy orb 1.07-ben duplaannyit sebez mint 1.06-ban, miközben feleannyi manába kerül, ez 4x jobb arány! A firewall mmeg mégdurvább szorzót kapott, LOD megjelenésekor mindenki fw sorci lett, és sokáig (asszem 1.10-ben vették vissza, mert nem kap synergyt) az egyik legtáposabb skill lett. 1.06-ban nagyon karcsú volt, csak a fast cast miatt, tömegesen egymásra pakolva volt jó, olyan mint TQ-ban az eruption. A hyrdára meg simán csak nem hatott a fire mastery. :) A lightning skillek nem kaptak bónusz dmg-t masteryből (a cold ugye rest csökkent, a fire meg pure dmg-t növel), csak kevesebb manába kerültek. Ez 1.07-ben fire mastery szerű dmg növelésre változott, ekkor jött be a thunderstorm mint 2. skill, amire a warmthból felszabaduló pontokat lehetett pakolni. Illetve a staticot se kellett maxolni, mert egyrészt limitet kapott (nighton 30%, hellen 50% alá nem viheti a HP-t), másrészt a direkt sebző spellek akkora dmg növekedést kaptak, hogy nincs feltétlen szükségük staticra, ami a classic szánalmas sebzései mellett nem volt elmondható. A barbik meg jól beszopták a ww-t, 1.07-ben számít a fegyver sebessége is, lancenak vége lett mint a botnak, és sikerült a korábbi terminátorokból a leggyengébb karit csinálni, helyet cserélt a sorcival. Szal van különbség rendesen 1.06 és 1.07+ közt.
Ja, tele az jó volt, kár volt megszűntetni, mert a sorcik jellemzően nem a frontvonalban harcoltak, és mire odafutottak, már ellopták a harcosok az összes cuccot. Inkább csak delayt kellett volna rakni a cuccfelvételre, hogy mindenki rákészülhessen egyenlő eséllyel, az korrekt lett volna. 1.07-ben egy windforcet loptak el az orrom elől, gondolhatod mekkora öröm volt. :D
1.09-ig játszottam csak, addig jó volt az ama mindvégig, 1.10-től nemtom mi a helyzet, de már nem is érdekel. Mindig csak mégtáposabb cuccok, meg a korábbi használható skillek elbaszása van az újabb peccsekben, utálom hogy állandóan mehet a kukába a több hónapos munkával felfejlesztett kari, inkább hagyom a faszba. -
Az a freezeng blast a horn-nal ellentéten valóban műkszik pvp-ben...én inkább thane vagy pala lennék, mint conqurerer momentán... -
dudovec #10477 Miert , te talan nemtudsz freezing blastal raklikkelni amint megjelenik a kepernyon?:) Ugyanugy ki tudod stunolni otis , mellesleg ha mondjuk paladinnal tolod , akkor nemtud elkapni , mert rohangalsz le fel , lemegy a formja meg a rallyja aztan szetlovod castbol:D
Ami a diot illeti , hat igen , jo regi idokrol beszelsz, ahol meg volt ien h legmagasabb magyar sc sorc , meg ien dolgok szamitottak.. Teny , hogy Painey eleinte amazott , ien freestartal meg kiwivel gyartotta a hc
bowamakat, ami a mazohizmus legfelso foka volt.. De aztan atallt sorchra es ha jol emlexem az egyik hardcore sorch laddert meg is nyerte egy 93 as classic mageel..
Mellesleg ha azvagy akire gondolok, akkor tudom honnan jon ez a soxor paraszt stilus;D Ugyanis en ugy emlexem , hogy "tahuti"-nak volt egy 88 as softcore magee meg lod elott es asszem azvolt a #1 hun sorch. Dehat painey kesobb megdontotte ezt , raadasul hardcoreban , 5 szintel , szal nekem ő a legnagyobb classic sorch , remelem nem sertelek ezzel:P
A sorch meg igenis jovolt 1.06-ig , mert kis szemet exp/cucc tolvaj volt telekinesissel.. es ahogy anno mondtam is , kell szerezni 1-2 havert bneten es maris megvan oldva a battle orders meg a tank a sorchidnak:P
Amarol meg annyit , hogy a kedvenc karim volt , de a bowamat is szetcsesztek ugy ahogy van , utolso par evben mar csak Javazon , avagy lamazon volt:D -
virs lee #10476 Rec nélkül is a conq lenne a legtápabb, rádnyom 1 hornt, majd míg kábulsz, rádugrik és lever. És mi marad ellene? Shard? Vagy a fire megfelelője? Azok most is alkalmatlanok bármire (shard is csak pvm-ben jó, ott nem kacsázik előtted az ellenfél). Kevés a skill, nincs nagyon választék. Illetve skill az van, de mind csak ilyen szirszar kiegészítő baromság, ezek közül sebzésre használható elég kevés van, annak a fele timeres, marad classonként vagy 1 db karcsú alapskill. Ebben a helyzetben meg a fizikai harcosoké lenne a fölény, gyorsan rádugrik, és 1 ütéssel lever. Ennek se lenne értelme. -
virs lee #10475 Gondolom nem lepodsz meg azon, hogy wowban is csak sorchija van
Pedig de, mert alapból amázott. :P Classicban (10.6-) volt kb 4 magyar sorci: Barnus, Imagine, én, meg nem jut eszembe a 4. neve. Legalábbis lvl 80 felett más nem volt. Sajnos a karijaimat hagytam törlődni, pedig enyém volt a legmagasabb szintű magyar a b.neten, ráadásul sorci. :) Nem kevés idő volt benne. Kár hogy ma már nem lehet classic szabályokkal játszani, ahhoz lenne kedvem, LOD-hoz kb. semmi.
En aszondom , hogy a sorchi minden patch alatt eros volt , csak maskepp kellett buildezni
Pvm-ben lehetett vele haladni, ha megvoltak hozzá a legtáposabb sorci cuccaid (6 fc, magas allres, legalább 500 élet az 1500 mana mellett - na ehhez kellett ám sokat gamblézni, de legalább volt esély rá, LOD-ban jól elkúrták). Ha nem volt meg hozzá a cuccod, akkor soxor behaltál (640*480-ban alap volt hogy képernyőn kívülről jött az instant kill, pl. oblik), meg a mana is pikpak kifogyott (160-as orb, 6 fc-vel pár sec). És mindennek tetejébe ritkán vették be partikba, mert "lopja az xp-t". :D Duelezni meg esélytelen volt vele, szal ilyenkor másik gamét kellett keresni. Erre volt jó a firewall, az egész amapala partit kilagolta diónál, és neked jött az xp. :D Igaz, fw másra nem nagyon volt jó, hosszában kellett lefektetni hogy amíg benne sétálnak, talán sebez valamit.
Emléxem az 1. classic dupe kísérletre, egy német csajjal vagy 2 órán keresztül dobáltuk ki a soj-okat meg goldskineket, ancienteket, mert kilépésnél nem mentette a szerver a változást, de elvinni se lehetett semmit, szal értelme az nem volt, de az egész pandemounium csillogott a soj-tól. :D
Mondjuk amit mondasz.. van benne 1 kis ellentmondas: elvegre aszondod 1.06 ban volt az igazi a sorch, utana meg azt , hogy 1.07 ben megis erosebb lett mas szempontbol..
Classicban a leggyengébb volt mind közül, ezért lett LOD-ban a legerősebb. A blizzard ugyanis minden peccsben az ellenkezőjére fordít mindent. Kivéve az ama, az mindig is jó volt, és sosem baszták el, lehet ez volt a blizzard kedvence. Játszani viszont jó volt classic sorcival a gyengesége ellenére is, nagyon feelinges volt, igazi villámgéza, pikpak odateleportál, lestaticozik mindenkit, majd pár orb kivégzésnek. Volt egyedi stílusa. LOD-ban meg full block, full absorb páncélban rohangált, több volt az STR-je mint energyje, a fast cast gyakorlatilag értelmét vesztette (kivéve nova), inkább egy mágikus harcosnak lehetne nevezni mint igazi mágusnak.
Firewallt meg nemigen lattam classicban , ugyanis a CS-ben volt a legtobb immune to fire hellen , ezert kb a sorchik 95% a coldos volt.
Classicban nem volt immune, ez is csak a LOD-ban szopatta a népet, viszont önmagában elég gyenge volt, jól kellett vele célozni, az orb meg ha nem is volt sokkal ütősebb, de célzás nem kell hozzá, lassít is (ami óriási előny), nyilván népszerűbb volt. De legalább az fw sorci még elitebb volt. :) -
Hát persze, benne lennék...mondjuk egy idő után kifújna a belterjesség miatt asszem, de jó móka lenne addig...nem vágom annyira a témát de a pvp ben biztos pont az a jó, hogy tök ismeretlen gamerek-klánok okoznak egymásnak meglepetéseket...balfék ironos banda... mondjuk lehet, hogy nem fért bele a licenszbe az a closed server option, mert sokat kért a blizzard... :) -
dudovec #10473 Mindenesetre kieg utan, igy legit arcok kozt csinalhatnank kisebb pvp partykat haman , kulonbozo feltetelekkel , amit egyutt megbeszelnenk a balancing erdekeben , csak ahhoz elobb latni kene , hogy az ironlore mibe-hogyan szolt bele. -
dudovec #10472 Igen Romoto , de ha nincs recharge , akkor az a 4 sec alatt 85% absorbal meg 70% reflecteddel kicsit nehezen lonek szet ugy , hogy ne haljanak be tole... De recharge mellett, teny hogy a storm a legerosebb , abbol is a thane vagy a paladin , mert lefreezel , leszivja rolad az osszes manat egy instant spellbreakerrel , lemeny tole az awerness meg a form.. Freezelget meg addig amig le nem megy a rally reflect rolad , aztan meg szetlo a boltal es csokolom.. De Shorlexnek is mondtam msn en, hogy tq pvp rol nemakarok vele tobbet 'vitazni' , mert az egesz annyira elvan baszva jelenlegi allas szerint , h amig nem csinalnak vele valamit , kb felesleges rola ertekezni:D -
dudovec #10471 Pl lehetne olyat , hogy ha valakivel duelezel, vagy ellenseges modra valtasz , mint pl (diabloban a hostile) akkor a cuccokon levo recharge % nem ervenyesul. Amint abbahagyod a pvp t , megin mukodik a rechargeod , szoval a gyakalast nemhatraltatna , csak adna valami ertelmet a pvp-nek. -
Az a defenderes 100% reduce freeze nem ér semmit..., simán legfagyasztja a storm kb. 4sec re ezzel együtt akár Rally alatt is és az alatt nem műkszik semmi, legalábbis 1.20 ban...a stun még csak csak kivédhető de a freeze bajosan... -
dudovec #10469 Shorlex: az utolso hsz re annyit reagalnek , hogy ez megint csak a conq-nak lenne jo, amit favorizalsz , mert 100% reccel 70% reflectel 85% absorbal mi tudna megolni , ha instant healed van?.. Rechargeot kene levenni a picsaba , es akkor minden karinak lenne eselye minden ellen , csak ahhoz kene valami kis jatektudas , ami egy jobb+bal klikk jatek eseten ugyan nemsok van , de megis talan taktikazna az ember az allando stunlock , meg az 'akkor lövöm el az osszes durva skillem , amikor csak akarom' jatek stilus helyett.. -
dudovec #10468 Ja romoto... Open pvp az eleg sux.. Dehat minek foglalkoznanak ien pvp balancingal , mikor nincs closed server, sőt jatekos se aki jatszana (elmondasod alapjan).. A defender meg eleg cheater alapban is , hisz a battle awerness az osszes ien szopatasra kiadja a resistet alapban.. A megoldas azlenne , hogy a rechargeot maximaljak 50% ra , vagy valami.. Mert hiaba van neked 0.3 sec stun timed, ha 300% castos hornal leakasztanak , es a 0 lifeodat leuti 3 lvl 1 es anci warrior.. -
Azt írogatták ironlorék, hogy a spellek másként fognak működni pvp ben mint a pvm ben...lehet hogy komolyan gondolták és tényleg összehoztak valami balanszfélét...de az is elég lenne, ha az új cuccok közt lenne mondjuk egy-két freeze, stun reses...meg kíváncsi vagyok hogy a többi artifact, tekercs mennyire kavar bele a lecsóba, mert úgytűnik eléggé...ami viszont tényleg szar, hogy valszeg az editoros karikat meg a csítes cuccokat nem fogja semmi szűrni... nemértem, hogy az amúgy alaposan megtervezett game-ban bennehagyták ezt a durva hibát, állítólag a gamerek visszajelzései alapján alakították a multit... elég lett volna csak a jól bevált módszert követni helyette... -
dudovec #10466 Pain a klantarsam volt es mai napig remek cimboram;) Vele nyomattuk a classic hc-t az utolso par evben es ha neadj isten megis elkezdek wowozni , akkor inditunk kozos karit;) Gondolom nem lepodsz meg azon, hogy wowban is csak sorchija van , asszem 4db 60as:)
Mondjuk amit mondasz.. van benne 1 kis ellentmondas: elvegre aszondod 1.06 ban volt az igazi a sorch, utana meg azt , hogy 1.07 ben megis erosebb lett mas szempontbol.. En aszondom , hogy a sorchi minden patch alatt eros volt , csak maskepp kellett buildezni , meg jatszani vele..
Firewallt meg nemigen lattam classicban , ugyanis a CS-ben volt a legtobb immune to fire hellen , ezert kb a sorchik 95% a coldos volt. Thunderstormot meg csak lodos pvp kariknal lattam. Amugy a warmthal egyet ertek , ami igazabol csak a teleporthoz kellett volna , en inkabb maxoltam a teleportot , es lvl 10 tol csak lifera raktam:D
na abbahagyom a dio2 offolast itt , mermeg kibannolnak;D -
dudovec #10465 Zsirfecske: a szambol vetted ki a szot azzal a rovid kis sorocskaval:) -
virs lee #10464 Dio2:
Én csak azt akartam elmondani, hogy a classic egy szabályrendszert jelöl, az alap dio2 szabályait. LOD óta annyit változtak a szabályok, hogy már teljesen más a játék, mint előtte. [RIP]Pain is sokáig LOD nélkül nyomta, és mondta is hogy nem érti mi volt olyan nehéz sorcival, mikor azzal a legkönnyebb. Igen ám, de 1.07-ben vagy 50-szer annyit sebez a firewall, az orb is kapott ugyan delayt, de a sebzése is megnőtt, ellenben a mana igénye vagy harmadára csökkent, nem kell maxolni a warmthot, a felszabaduló skillpontok mehetnek thunderre. stb. Nem ugyanazzal a sorcival játszott mint én. -
dudovec #10463 Na egyenlore nem olvasom el az anyazos topicot , elobb kajalok valamit , hogy birjam:D
Virs lee: annyival offolnek meg , hogy valoban 1.07 utan 'meghalt' a classic sokaknak.. De amikor megjelent a lod , en nem vettem meg , hanem classic sc rol valtottam hc ra.. Igen a szar cast delayes skillekkel , meg a legyengitett fossal nyomtam a hc-t.. Es jo erzessel toltott el , hogy mindenki mas szerkoval nyomja , nemugy mint lodban ahol mindenki ugyanazokkal a sablonszar uniqokkal ment mint a Hoto , Enigma stbstb..
Nemis beszelve arrol , hogy ilyen gyengites mellett classic hc zni , iszonyat nagy kihivas volt.. a 2 ev alatt volt ugyan par rippelesem , de csinaltam kb 20-25 karit , amibol lehalt 2 , meg masik 2 duelben.. szal sztem egesz jo arany es kb ott 'tanultam' meg igazan diablozni.. Tq-ba is rakhattak volna hc-t :) -
Shorlex #10462 hát ez sajnálatos, már épp gondoltam rá, hogy le kéne oltani ien német lámákat, azzal szívesen szórakoznék egy ideig... :D
amúgy hülyeség a pvp, mert ha megoldják azt hogy freeze és stun-t valahogy le lehessen oltani (erre újabb javaslatom van egyébként...) akkor a conq lesz a pvp király, mindenki conq-ot akar csinálni, ha meg nem akkor meg a thane marad, szal így is úg yis el van ez ...va.
szal arra gondoltam hogy egy instant kari esetében (vagy közel instant) lehetne olyat csinálni hogy meghatározni hogy mennyi az a max idő, amit a másik stunolásával/fagyasztásával lehet tölteni ami mittomén 3-4 mp lenne, és utána mondjuk 10mp-ig bármelyiket csináltad, nem lehetne egyiket sem újra idézni. persze igaznak kell lenni a 10 mp-es határnak akkor is ha 3-4 mp előtt abbahagyod a stunolást, szal a lényeg hogy egy blokkot lehessen 10 mp-ként nyomni valakire aminek a max időtartama 3-4 mp.
csak ha ez megvan, akkor meg mondom, a conqueror lenne a pvp isten, akkor meg azellen kéne kitalálni valamit, szal így se úgy se jó ez, TQ-ban nem lesz soha jó pvp, ezt tudomásul kell venni... sajnos... -
Megen ránéztem a pvp ügyben a netre, sehol senki, valszeg ez csak a hamán dívik teszt szinten...majd kíváncsi leszek mit hoz a pvp a kieges multiba , lehet hogy egy idő után mindenki stormos karival fog rohangálni? :) mindenesetre indítottam egy palát meg egy sima stormost egyenlőre, hátha bedurvul a multizás egy idő után... :) -
Nem tudom mire jó, hogy megint beindult ez a virtuális adok - kapok téma... felnőtt emberek lévén nem kéne ilyesmibe belebonyolódni...nemszívesen mondom, de ez tényleg elszokott kopni habitustól függően egy bizonyos életkor után, fecske jól mondta valamikor, hogy vannak szavak, jelzők amiket nem ér használni (pl. anyázás) mert ez minősíti a használóját is némiképp ...vagy ha mindenképp túlmegy egy határon akkor priviben rendezzétek le az ilyesmit és nem a fórumban, mindenkinek jobb lenne. -
virs lee #10459 Jaj hülyegyerek, hogy te mennyire szánalmas vagy... És ha szarrá alázlak pvp-ben, akkor mi derülne ki a pvm játékról, he? Eszed semmi, csak a pofád nagy... Editor nélkül is felteszem én is ugyanazokat a cuccokat, ugyanazokat a skilleket használom, akkor ez mit bizonyít? Szánalmas vagy... Ha ezeket a kérdéseket végiggondoltad volna, magad is rájöhettél volna hogy miért értelmetlen amit csinálsz. -
Shorlex #10458 ja értem szóval szánalmas módon megfutamodsz... gratulálok, megnyilvánult az igazi éned, egy beszari kis gerinctelen alak, aki arra képes hogy a gépe mögött ülve másnak a családtagjait sértegesse, de azután nem vállalja fel, nem vállalja a felelősséget, mert annyira azért gerinctelen...
és nem editorozott karival jöttem volna aminek 500ezer élete van 4000000-es ütéssel, hanem a valós karimmal, amihez egyszer sem nyúltam semmiféle editorral, de ha ez elől is fosol (annak ellenére hogy korábban kifejtettem, hogy a jelenlegi rendszer szerint storm ágú kari ellen nem lehet győzni én mégis bevállaltam hogy megpróbálom...) és lógatva húzod a beled, ám legyen...
ez kb így mindent leír rólad -
virs lee #10457 1. Nincs időm sulinetes hülyegyerekekkel "azénapukámerősebbet" jáccani.
2. Tudod mi az a pvm? A szaros editoros karidat meg egy ugyanolyan szarráeditorozott karival akármikor lenyomom ha akarom, de nem szánok erre értékes másodperceket az életemből. -
ne anyázzatok már itt megint, rendezzétek le pvp-ben tényleg mindenkinek az a legjobb... -
Shorlex #10455 na jól van látom a színvonal megnyilvánult...
De még mindig nem írtad meg amit kérdeztem.
1) mikor akarsz velem személyesen találkozni hoyg ezt megbeszéljük
2) mikor akarod a pvp-t hoyg lebasszam a karid?
-
virs lee #10454 gp >> gyp -
virs lee #10453 Úristen, te tényleg ennyire hülye vagy, hogy még a pvm-et se tudod megkülönböztetni a pvp-től?
-
virs lee #10452 te geciláda
Ez a cigány kurva anyád másik neve?
Tanulj meg olvasni
, ne utólag magyarázkodj! A shard és az eruption 2 külön mondatban, 2 külön hsz-ben szerepelt, ezt csak az ilyen gp-sek, mint te, tudják összekeverni.
-
Shorlex #10451 jó hát fecske, én tudom csak vannak itt ilyen láma gyerekek, akiknek oda van írva valami egy felbukkanó fülben egy játékban akkor azt szentírásnak veszik, hiába mond minden ellent neki... de mindig azt mondom erre, hogy vegye basszus annak, azt csinálja a kariját ahogy akarja. aztán pvpben találkozunk, és meglátjuk kinek milyen elmélete jön be.. :D -
Shorlex #10450 hát akkor találkozz velem ember, mikor és hol jó neked te geciláda?
és hogy ki milyen skilleket kever össze arról annyit még egyszer hogy én nem szóltam shardról arról te kezdtél el pampogni.
Na és még mindig nem írtad meg hogy mikor basszam le a híres karidat..
mondjuk szánalmas hogy már előre rinyálsz nekem hogy alig mozogjak, én meg se szólaltam hogy mit ne csinálj, de vállalom, ha ilyen noname ócska karid van amivel csak akkor tudsz érvényesülni, ha én ezt azt nem csinálok... -
nem akarok befolyni a vitába, de str konkrétan növeli az íj sebzését is, persze annak nem a pierce, hanem a fizikális részét...
gyk: átlagos fegyver (nem cub/staff stb) sebzésének 'x' százaléka ugyanis mindig pierce dmg, '100-x' százaléka meg physical dmg. no comment. -
virs lee #10448 én kizárólag a személyedre tettem célzásokat, mindezt jogos alapon
Cserébe meg jogos alapon foglak elküldeni anyádba. Ha neked ez kell, megkaphatod. Ne pampogj itt keretekről te faszszopó, te kezded már megint a sértegetést. És addig örülj amíg nem találkozol velem, nem tenne az jót az egészségednek.
Te keverted össze a shardot meg az eruptiont, és én mondjam meg helyetted hogy miért tetted? LOL!