23078
-
regis #10607 vagy csak szandekosan vezet felre nem?
kikapcsolta qslotokat csak a bal jobb gombot hagyta egeren....
lehet?:) -
dudovec #10606 lame:D -
Az alatta lévő képen warwindet használ az onslaught mellett... -
Nekem az egyik kard tűnt furának, mert ilyenre nem emléxem hogy lenne, a vastagabb...mondani is akartam...ja és most látom hogy csak egy kép van már csak egy másikon jobban látszott az a kard...bazz ha ott visszalapoztok van egy amin jól látszik melyik is az -
virs lee #10603 Sztem editoros kari. -
Shorlex #10602 Kérek mindenkit, hogy amit romoto belinkelt azt jól vegye szemügyre.
Ez az a valami
görgessétek lefelé a megnyíló képernyőt, és lesz ott pár kép egy lvl65-ös assáról.
Na kérem, nézzétek meg azokat a képeket ahol látni lehet hogy mit használ. Nos, most itt be kell valljam hogy én még ilyet sosem láttam :D
Szal ezt a lámaságot, hogy onslaught jobb klikken, bal klikk basic, spellhasználat nulla... ilyen nincs! :D ez a gyerek valamit vagy nem tud, vagy ellenkezőleg nagyon tud, de ilyet én még nem láttam. onslaught jobb klikken... :DDDDD ráadásul egy lvl 65-ös karinál egyszerűen fogalmilag tartom kizártnak hogy egy assában ne legyen spell amit használni tudna vagy lenne kénytelen, mert értitek, ha elfogynak a passzívok (mer tegyük fel csak arra gyúr a gyerek) akkor is, maradnia kell skillpontnak. most ezeket vagy nem osztotta el, vagy nem tudom, de komolyan én még ilyet nem láttam... -
virs lee #10601 Emléxem mikor a dio1 demóját hárman toltuk fősulin, kicsit kellett variálni hogy 3 gép soros porton összekötve menjen együtt. ~~ -
Klassz ez a dio szakosztály, én a felére sem emléxem már a spelleknek sem... :) -
virs lee #10599 Dio1-ben volt, de 2-ben nem (csak a LOD-ban). Viszont az 1-ben tele voltál spellekkel, ha egyik nem ment, használtad a másikat, nem volt olyan hogy nem jut rá pont. Meg az is jobb volt a könyves rendszerben hogy nem automatikusan jött, meg kellett dolgozni érte, nem csak kempelni párat a sarokban, aztán szétdobni 50 szintnyi pontot erre-arra.
PErsze hogy a fizikai immunitásra sírtak, mert classicban nem is nagyon volt sorci (ezért emléxem név szerint mindenkire), mindenki barbi, vagy ama-pala volt, azoknak meg nem fájt a mágia immunitás, csak a fizikai. -
Shorlex #10598 de fecske, minek az neked? sztem pont az oracle az ahol full felesleges mert ott a squall... de ha találok (khm...) akkor szólok :D -
na lev50-en mentem át legendre oracle-vel, többit már csak multiban azt hiszem.
ja és ha van valakinek vmi jó prefixes lightning alapú empyrean betrayer staffja szóljon :) -
Shorlex #10596 Ciao mindenki!
Megint csináltam egy kis funvideót.
Bocs, hogy laggol, de lehetne jobb gépem is... :D
Előtte már kétszer megcsináltam ugyanezt, ráadásul az első nem is tartott 4 percig, csak 2 de nem vett hangot, a másodiknál meg a fraps genyázott velem... :D
Conq vs. 3 Typhon
hát ha egy typhont megölni is nehéz állítólag, akkor ez a mission impossible :D vagy mégsem??? -
dudovec #10595 Stoneal nem szivattak soha:DD Foleg, hogy enis osszevissza teleztem, nehez volt elkapni... Dio1 ben volt immune to ligh/fire es meg talan aztis megkockaztatom, hogy volt immune to ligh/fire/magic is:D Megmondom oszinten ,nem emlexem 100% ig biztosra, hogy lod elott volt e immunitas, de ha jol emlexem a fizikal immunity megjelenese volt amire ment az ultrasiras mindenkitol, raadasul ha dio1-ben alapban volt immune, akkor sztem a 2-be is raktak, de mondom, nemvagyok biztos benne , lehet igazad van. -
Valakinek problémája volt a vistás tq telepítéssel, elvileg műkszik itt van róla szó... -
Ha minden igaz érdekes lessz a Dream pvp ben is állítólag mivel az egyik masszív sztondító spellje szerintem ugyanúgy hat mint a freeze, (valszeg erre sem lessz immune a kariknak) és ezt minden fegyó + sebzéséhez hozzá lehet adni mint kb. az evenom mandrake cucca... namost kíváncsi leszek egy hunter-dream íjjász altatós scatter-jére 260 projectile speddel ami ugye egy képernyőnyire lő... -
Meglestem a trailert, legjobb a csonti Typhon.
-
Attila5 #10591 Zsírfecske,nézdmeg a postaládádat! -
virs lee #10590 Volt, de eszközöd is volt rá, nem szopattak azzal hogy csak 1 spellel legyél kénytelen haladni.
Hát nemtom, nekem sose okozott gondot a succubusok leirtása. :) Csak minden lövés elől el kellett ugrani, majd utána tüzelni. Úgy emléxem egyszerre 2re nem voltak immunisak, vagy fire vagy light, csak váltani kellett a spellek közt.
Kővé változtatás + nova ellen mit lépett az íjászod? ~~
Classicban nem volt immune, LOD-ban viszont mindenki az lett valamire. -
dudovec #10589 Nalam csak akkor csinalta ezt az outsider meg az anci ,amikor valami bug folytan nem tunt el a lejarati ideje utan es megmaradt.. Akkor vagy nem csinalt semmit, vagy tamadott , de nem sebzett.. :D -
Az gondolom nem csak nálam fordul elő pl. spelbreakernél, hogy amikor megidézem az összest van úgy hogy a Liche kivételével minden pet csak áll mint egy faszent ahlyett hogy nekiesne az írtanivalónak, ez különösen pont Typhonnál van így meg néha azokon a helyeken ahol nincs elég tér a gyakáshoz....elég idegesítő hogy emiatt újra kell idézni párszor a szarházikat... -
dudovec #10587 Amugymeg dio1 rol annyit , hogy ott is volt immune.. Lehet csak en emlexem a Soul Burnerekre hellen (azok a sarga madarak, amik blood star-t lonek [magic dmg] amit dio2-be is berakott a blizzard a loddal, es enyhen szopatas volt ugyanis a lovedekukre nemigen volt res, eshat pislogtam rendesen a 3500 lifes magemmel h majdnem lehaltam 1 szimpla csoporttol..) szal ezeknek a dio1 es soulburnereknek immune to fire es immune to lightningjuk volt, magyarul 1 mage csak a blood starral tudta oket sebezni.. szal altalaban a magek meg sem kisereltek a leirtasukat, csak teleportaltak tovabb...:D volt meg sok mas fire immune mob is, szoval erre a 'csak fireballal' vegigmegyek dologra csak annyit, h normalon meg nightmaren siman, de utana mar nehezkesen..
Amugy nekem az ijasz punci volt a kedvencem a jatekban , ugy mukodtem mint 1 mage, nyomtam a lightningot orba szajba, aki meg immune volt azt lebowoztam.. Duelezni meg nemnagyon akart velem semmien mage, mert lehet 2 fireballtol lefekudtem, de ha eltalalta 1 nyilvesszom, onnantol kezdve csak nyomta a manat amig ki nem fogyott a beltje aztan osszecsuklott, hiaba volt recoveryje v barmije, egy 1-3 ig sebzo The needler atomgyors nyilpuska kiakasztott mindenkit.. Aki staffos volt az alapban sansztalan volt, akinek meg Stormshieldje volt, az talan megtudott olni , ha valami lag vagy packetloss miatt nemlotte el az egyik nyilvesszom:\
Virs lee amugy utolag reagalva annyit az immunes dologra , hogy 1.07 elott is voltak immunitasok. A phyzikal immune volt az amit a Lod hozott mind2 jateknak, nem pedig az alap elementalis dolgokra valo immunitast.. -
Hát a függőségre nincs mentség, pláne ha csak most jöttél rá... :) de az esztétikai élmény tudatos élvezete lehet enyhítő körülmény... :) -
dudovec #10585 Hornra? Hat nemtom.. 10 pettel stunolsz, ha esetleg levinne az eleted akkor iszol, de mivel % ban sebzel ezert ha kapsz is reflectet % ban kapod , ergo nem halsz be tole.. -
virs lee #10584 Ha nem lenne 1.20-ban brutál iron maiden, akár ez is jó lenne. -
dudovec #10583 Instant (100% rechargeos) war horn a legjobb tomeg irto skill kb, olyan mint egy diablos static field, csak meg stun lockol is:D Warhorn + ancival mindent pillanatok alatt es gond nelkul leirtasz akarmeik patch alatt..
Bossokra meg bevalasztasz melle 1 spiritet, aztan 10 pettel meg zaszloval leszivatod azokat is:) -
regis #10582 csak a kasztokhoz valo hozzaallasomat irtam le, a conq. ugy jo ahogy van,spellek nelkul... nekem nem a kedvencem es ne is legyenek spelljei, mert ha mindenhez ertene akkor telleg semmi ertelme nem lenne a kulonbozo osztalyoknak, ez igaz. sztem conq a legerosebb kari, mar ammennyire sejtem... es ha az ellennek nincs stun res-e akkor megallithatatlan, mivel siman leuti azt a par ezer hp barkirol horn+batstand+dualwield( kidolgozott skillfaval)+colform es akkor az ubercuccokrol nem is szoltam, amivel meg csunyabba varazsolhato
!
szal up a conqnak, csak nem az en vilagom... -
virs lee #10581 conq. meg azert esik ki kicsit mert csak kozelharcos
Miért, milyen legyen még? Ha mindent tud, akkor mi értelme a különböző osztályoknak? -
regis #10580 karikrol annyit, ha szorci akkor elementalist, ha harcos akkor thane( dual miatt)most epp conjurert tapolom ezerrel a petek miatt... szal nekem ez a hunter, rouge dolog nem igazan fekszik. nem tudom miert, de idegenkedem toluk! conq. meg azert esik ki kicsit mert csak kozelharcos...,de teny hogy az egyik legdurvabb mastery paros. Nekem kell azert hogy legyen vmi spellem, meg valami pet, de csak a filing miatt. ha pvpznek mindenkepp thane-nel probalkoznek, mig az orromra nem koppintananak a tapasztalatlansagom miatt:) -
regis #10579 zsirfecske! valamelyest felment... de akkor engem is!:D -
virs lee #10578 Amun-ra-ra nagyobb az esélyen act2-ben mint tájfunnál? Ott szar se esik. -
virs lee #10577 8-at? Én az 58-at, és még mindig nincs 2. masterym. :D -
virs lee #10576 Chain light jobb. :P
Igen, a dio1, sokkal jobb mint a 2. Előszöris, a könyves varázslási rendszer nekem jobban bejön, mint ez az "ossz el 3 pontot 10 felé". Meg kellett küzdeni a tome-okért, nem alapból járt neked, és nem is korlátozott le 1, max 2 spellre, ha sokáig kitartóan keresgéltél, mindegyikből lehetett magas szintre jutni, és volt választékod. A 2-ben meg mi van? "Jajj, jön egy immunis, micsináljak? Nincs semmim, elfutok..." A harcos kasztoknak igaz jobb a 2, a ww-t, meg multishotot talán át lehetne emelni, de vazsiból jobb az 1. Na és a hangulat... Sokkal parásabb, túlvilágibb volt, mint a 2. Ha lenne benne futás, még most is elővenném. De a hellfiret meg utálom, mert eszetlen szar tápolás lett csak, azt nem raknám fel a run miatt se. -
Marci D #10575 Most csináltam egy Huntert és a véleményeteket szeretném kérni hogy melyik másodlagos skillt érdemes választani hozzá mert nemsoká elérem a 8-as szintet. Meg szerintetek mire érdemes pakolni skill-ek közül? Amikort a stat pontokat kapok azokat mire pakoljam még a dexteritin kívül? -
Marci D #10574 Most csináltam egy Huntert és a véleményeteket szeretném kérni hogy melyik másodlagos skillt érdemes választani hozzá mert nemsoká elérem a 8-as szintet. Meg szerintetek mire érdemes pakolni skill-ek közül? Amikort a stat pontokat kapok azokat mire pakoljam még a dexteritin kívül? -
pont a diablo1, amit sorcerer+fireballal egy pislantás alatt végig lehet tolni? -
virs lee #10572 Sztem a dio1 tq grafikával lenne a beszteszt hekkendszless gém. -
a site screenshotjait nézegetve rájöttem, hogy a tq egy baromi jó, legapróbb részletekig kidolgozott játék. ez valamelyest felment a függőség alól? -
Shorlex #10570 Bocs, ezt így önmagában nem értem... Írtál emilt, vagy privátot? mert egyiket sem látom, de ez a mondat így önmagában kevéske... -
dudovec #10569 Whisp formot a dream masterynek!!!:D -
A tq-ból hiányzik a wow ( állítólag :)