23078
-
virs lee #11007 Minden másban már bebizonyosodott hogy én vagyok a jobb.
-
dudovec #11006 Most a gepedre kell odalenni , mert masra nemtudsz?:DD -
virs lee #11005 Hát igen, van aki megkeresi rá a lóvét, de ezt egy sulinetes hogy is tudná felfogni...
-
dudovec #11004 Johetsz barmivel?:D Eddig eszre se vettem ezt a targyat olyan rusher modon questelek , aztan meglattam az invbe es lol.. Dioban volt ien a travincialos buzogany, ha ez a targy itt mar regi poen akkor sorry. -
virs lee #11003 Szar a géped, ennyi. -
virs lee #11002 Most jöjjek én is azzal hogy ezt rólam koppintottad?
-
dudovec #11001 Hat, nem tul nagy szam, de 1 kis tipp kari kezdesre, hogy mit erdemes a kezebe adni az elso par szinten , legyen az barmien kari.
-
dudovec #11000 Ah:D Keson lattam , sorry:|
Fecske: nincs valami kajak bowod? Nonedupe zöld amit kinottel?:) -
purblind #10999 látom fönt vagy hamán:) legend elején járok ha érdekel.:) -
dudovec #10998 Mondjuk minden karimmal calypsot hordok, meg a conqal is..:D -
dudovec #10997 :FF Eruption az odacseszi a gepet az biztos;) de azert orulok h megoldodott. -
dudovec #10996 Hat a legjobb mage cucc a +4 skill 100 recharge 250 cast az teny:D Lb nagyon durvan fejen tud baszni pvp ben.. Nem probaltad shield chargeolgatni?:) Mondjuk 1 calypsos druid ugy szopat szet ahogy akar , vegig dolgozik rajtad a plague , freezel , calypsobol halozhat is, ahogy en is titannal conjurer leven haloztam.) Tovabba ottvan meg a briar wardja is ,ami az elso hittol megvedi , szal ja.. druid ellen nehez baszki.. Probald meg legkozelebb instant chargeal.. -
purblind #10995 dudovec kijött a hiba amért akadoztam. Kipurcant a tápegységem azon része amelyik a vidikarinak adja az energiát. Miután elköszöntem rá pár percre felforrosodott a vidikarim, kép elment. Ujraindít minden jónak tünt.Monitorozoprogi begapcs. Sipolgat hogy valami nem faca. Kicsit bepirult a volt a vidikarinál.Még jo hogy a régi gépbe tavaj vettem 1 et:) Abbol ki ebbe be.Azóta jonak tünik minden. -
Nem, állandóan cseréltünk, a végén meg ketten corsá val a druid ellen toltuk sokat, de így is, ha nem együtt gyaktuk akkor rendre kicsinált minket egymás után, és minden szabad volt, ivás, stb. a freeze is néha meg a plaque is... együtt nem használta a druid ez túl sok lett volna nekünk :), de külön a vagy az egyiket használva vagy a másikat rendre elfektetett minket ha nem dolgoztunk nagyon össze, ja és nem thornyztunk, meg a colossus form is ritkán ment az is csak nálam néha, colossusban, igaz csak 3-4 pontom volt tajta is kifektetett az a plaque+lighting bolt valahogy...próbáltam throwingozni is néha bevált mert belassította és ha utolértem kifingattam csak sajnos ritkán volt olyan mert én is belassultam rendesen a plaque miatt amibe könnyen belefut az ember, mert területre hat és maga mögé tudja vagy nagyon gyorsan lepakolja az emberre és elég utána csak egy chain light...szóval a druidot két corsa sem tudja megfogni egykönnyen...legalább is nekünk csak ritkán ment...:)na és egyik corsa sem 100 rec el tolta de rally ahogy lehetett mindig ment és a druid is azzal az arch clasp al meg bottal (fingerbone,heca) baszkurált persze amit én adtam neki :) és még csak nem is volt asszem full rec es, sőt... bakker, mert calypso' cover, meg archemage legs volt rajta ha minden igaz :) -
dudovec #10993 Orulok ha tetszett:D Mostmar telleg kezdek kifogyni az otletekbol, de kozel mar a kieg is;)
Ja ezek a ruszkik 2v1 be eleg gizdak lehetnek, a plague meg eleg nagy szopatas:D Amugy ugy toljatok , hogy tilos healelni? Szal potions off meg rally meg ezek is? -
dudovec #10992 Sztem szimplan nemszereti a 6600GT ,mondjuk leadtek 256ddr dehat ezvan:|
Ramom mondjuk nekemis pont olyan van , de nem a ramon mulik ugytunik. -
dudovec #10991 Nemlatod mien gepe van? Jolmegy az arabnak.. -
Shorlex #10990 na valaki megint jobban tudja hogy más ember gépén hogyan fut a TQ... ez mindenhol ott van vagy ennek mindenhol van szeme, vagy mi? :DDD -
Sajnálom, lemaradtam a hamáról ezek szerint, nagyon állati a mai termés Dudó! télleg... megen pva szervereztem a két orosszal, csak ezek ketten nyomják úgylátszik... rendesen kicsináltuk egymást 2:1 felállásban váltva egymást... megen láttam egy s mást pl. a Druid plaque+squall+"akármi már utána" ( pl.lighting bolt) verhetetlen kombóját... :) kifilézett freeze nélkül is kb.8:2 arányban, a corsámmal (semmi %rec.) próbálkoztam mindenhogy átpakolt skillekkel de hiába...a plaque úgy leszívott mint a sicc, meg be is lassított rendesen, szóval az a 100 rec. létszükséglet-nek tűnik...e nélkül már nem is fogok bele asszem pvp-z getésbe :) -
virs lee #10988 Teljesen jól fut a TQ. -
dudovec #10987 Ja annyit a videohoz, hogy ezt jelenleg csak epicen lehet megcsinalni, mert ugyan menne legenden is, csak mivel ott a szornyek szintje 58-70 es mindcontrollal csak veled 1 szintut vagy kissebet tudsz, ezert erre csak a kiegben lesz lehetoseg legenden.. De mivel a szornyek utese is nagyobb ott , ezert kb ugyanigy nezne ki a dolog barmelyik fokozaton. -
dudovec #10986 Kiraly volt a multi sracok.. Kar h a tq is kicsit olyan , mint amilyen a dio volt , h 2 evre ra voltak olyan gepek amin normalisan futott.. Persze lehet nalam szar valami, de vannak olyan reszek ahol tokjol megy , mashol meg 5 fps.. nembaj ,remelem aze maskor is veretjuk neki majd:))
Na egesz jo volt a mai termes , de asszem meg megtoldom egy ilyennel..:)
Mind control fun -
dudovec #10985 Engem sem enged be, sztem hamachit kene updatelned.. -
Shorlex #10984 fecske én látlak látom a szobát is, de mindig unable to connect to server van... -
na jólvan beugrom kicsit multiba egyedül, TQfecske/fecske szobában vagyok, ha valaki akar csatlakozzon bátran, addigis tápolok. hali -
jézus, dehád hálót nyomadsz :) láttam is valami olyasmit repülni...
privi. -
dudovec #10981 Hat Fecske nekem offlinenak mutat , irtam neked 1 csomot , majd kezbesiti ha fellepsz.. -
dudovec #10980 Insant Ensare;) Msn cimed a regi? csak mert nemlatlak fenn. -
bármi xp jöhet. tqhu-legend-1.20 pl.
láma kérdés: mit nyomadsz szifon úrnak itt? -
virs lee #10978 
-
dudovec #10977 Na , csak elfogadta ez a suttyo youtube.. Ennek az elonye a freeze blastal szemben az , hogy nemkap az enemy 85% absorpot..
ez a video desc: "how to lockdown typhoon on legend.. I didn't take battle marker so my castrate is only 215% and my dmg is poor..But this video just about a method.. Anyways i bet i can stunlock him with 300% castrate."
Ehhez annyit fuznek meg hozza, hogy a gepem teljesen szetmegy az eruptiontol is meg a recordingtol is , a ketto egyutt meg 5-fps t eredmenyez, szal nemlett valami fasza a felvetel.. De pl erdemes figyelni 0:29 nel, alarakok egy kupacot, mire ő magara akarja rakni a reflect tusket, de siman visszaütöm a castjat szal nem kerul ra a tüske.. Elejen amikor odajon , ut vagy 3 at ram egyik sem talal el ugyanezert, de latszik h amint elkezdem pakolni az eruptiont is , akkor mar tud szep lassan mozogni, ez a gyenge castratemnek es az 5 fpsnek koszonheto:| Mindenesetre a lenyeg azthiszem latszik.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=uxviqO3hxUI]Legend Titan's "Dance"[/URL] -
dudovec #10976 Ha titanrunolni akarsz akkor benne vagyok:) -
juteszembe brigómat kéen tápolni, vki legend multi MOST? -
dudovec #10974 Sztem Virs Lee legyen a fő moderator, korlatlan jogokkal.. ugye egyetertetek?:) -
Nem vagyok oda érte, de néha úgy érzem jól jönne ide is egy moderátor... -
dudovec #10972 Hat fecske fogod tudni talan hasznalni, bar igazabol csak ugy van ertelme ha ido alatt sebzo spelleket hasznalsz, van peted , vagy valakivel multizol.. -
dudovec #10971 :DDDDD -
Shorlex #10970 Ne má fecske, ezen a fórumon csak a dudovec meg a shorlex másol. De azt úgy hogy naponta 5-6 óra külföldi TQ fórumok olvasgatása után úgy csinálunk mintha mi találtuk volna ki a dolgokat. Az van, hogy meg kéne próbálni hogy hátha van ilyen kínai TQ fórum is, és mivel kínaiból is perfekt vagyok, abból lopni a cuccokat, mer annak csak nem tudtok ti többiek utánanézni :DDDD -
alig várom, hátha brigandommal hasznát veszem énis. mert én simán lemásolom ám :) -
dudovec #10968 Az uj 'feldezest' is hamarosan postolom, amint ez a rohadt youtube beveszi;D