23078
  • ROMOTO
    Én kipróbáltam tegnap a knife-ot legend olimposzon apollokkal, hood al,immortallal, corybantes,deimos al, ha nincs benne mandrake nem ér semmit, de azzal még ott is lehet haladni igaz rohadt lassan és egy csonti brigádra kell vagy 15 cast, meg az összes construct, clay golem (nna az nagyon szar majd behaltam a késekkel ott, ha nem váltok más fegyóra :) is gáz ezzel.... de többnyire nemigen ütlegelnek, mert szinte állandóan bejön a fumble, meg a confusion...szóval nagyon kell neki az -% energy cost, meg hasonlók (nekem ilyenem nem volt és kb 5 perc alatt megittam vagy 40 üveggel :) és elég lassú, meg egyes helyeken használhatatlan res. gyengítő spellek nélkül...ja persze ott volt még a rally néha a colossus stb. ezzel együt is sokkal nyögvenyelősebben haladtam mint colossus, rally nélkül sima thorny, spear + corybantes-ell, calculated-batter-el...
  • ROMOTO
    Szép kis "paraszt", elvileg királyleány ... :)
  • dudovec
    :DD Nemondj ieneket mert a vegen meg majernek hiszem majd magam ,aztan nagyot koppanok majd ha megkapom a magamet a cimboranktol:) Enis tevedhetek persze, mert megmindig nem testeltem le 100% ig a knifeot, de eddig ezek a tapasztalataim errol, de ha valtozik a velemeny ugyis jelzem:D

A kniferol meg annyit: hogy nekem egyertelmunek tunik amit irtam "x damage" , ez nyilvanvaloan csak sima , nem %os sebzes.. mondjuk pl a hood 50 light dmg je.. A %-os ertelemszeruen akkor fog ra hatni, ha az pierce , vagy mondjuk storm nimbusod van ami erositi a hoodbol kapott light dmg-t.. Tobbek kozt ezert gondoltam sorcererre knife karinak..
    Ha ez egyertelmu volt , akkor sorry , de sztem igy kerek.
  • zsirfecske
    oké, hiszek neked, de legalább kierőszakoltam a bővebb infót...
    raptorban is igazad van. ma te nyertél :)
  • virs lee
    Ha megnézed az 1. tp mellett ácsorgó parasztot, "véletlenül" pont Hesione-nak hívják. ~~
  • ROMOTO
    Különben az ilyen Hesione elnevezéseknek utána lehet keresni, ha valakit érdekel itt, konkrétabban itt. :)
  • ROMOTO
    Elhiszem :), különben ez a Hesione a legfurább cucc a Mantis, Helm of the Firewalker mellett ami inkább egy szadomazo kelléknek tűnik mint egy sisaknak :)...eléggé odatettek a kreativitásnak az ironos srácok ezeknél... :)
  • dudovec
    Romoto: :DD Nem allok le reszletezni , a lenyeg az h regen kezdtem meg a karit es nemjott ki az intje meg a recje meg a resistje, csak ugy ha a heisont hasznalom a sok int/rec/resist miatt.::D
  • dudovec
    Tudom , hogy a regi conq videoba beleraktam , hogy 80% healtjat leutom a titannak, maradekot meg kinyiratom a reflectel.. Aztan Shorlex megcsinalta ugyanugy conqal vegig reflectel az egeszet.. Na most megprobaltam ugyanezt ezzel a bena Guardiannal , ugygondolom most , h talan ezzel a leggyorsabb es legbiztosabb ez a fajta kill , de persze lehet ha beallsz 40 rallys zaszlo koze es dob rad 1 meteort , akkor ossszecsuklik tole.. Megkell majd nezni;> Briar wardal az a gaz h keves a lifeja es sztem keveset tud refizni ebbol adodoan , plaguet is toltam melle , de csak a legfelso passiveja van maxolva a resist levetel miatt, tobbi 1 pont.

reflected
  • ROMOTO
    Ok, megpróbálom rávenni Akhit, Daze-t is a kompánia miatt, elvégre nekik is van még pár szint a 65 ig... :)
  • dudovec
    Fecske en irtam es hat ra, mivel minden olyan x dmg , legyen az barmilyen, amit nem fegyo/shield ad, az hozza fog adodni a kesedhez mert ranged attack.. Tudom , hogy a pierce is erositi a hoodbol , de en levetkoztettem a karit , raktam neki egy lvl 1 es throwing knifeot (8-15 dmg), lovoldozotem vele normal helos utan nemsokkal.. Ezutan felraktam neki egy olyan ringet , hogy 52 cold dmg 23% slowed for 3 seconds , es ugyan nincs dmg kiiro progim , de lattam kulombseget.. Amikor felraktam egy olyan fegyot amiben van convert,akkor nem szivott eletet a kes , de amikor felraktam 1 amut amiben van ,akkor igen..

A throwing knife jolfog irtani sztem legend kozepeig is , aztan orienten nagyon meggyengul a gaz bombal egyutt sztem , bar meg nemtartunk ott Shorlexel , de nagyon felek h ez lesz..

A raptor ha 30% ot ad es es a lethal 600% at , akkor a lethalnak ez a 30 az 1/20 ada , tehat 5% , de lehet persze , h nemjol gondolkodom:D Btw ha megvan oldva a costod , 30% fiz dmg helyett van par dolog amit tehetsz bele es jobb sztem , akar 600 life v barmi..
  • Zuzu Wong
    Hy! A múltkor nem voltam már este gépközelben, ha ma este "multizol" behajtanám rajtad a beígért cuccosokat
  • ROMOTO
    Én nem emléxem volt -e ilyen elemental-throwing hsz, de én a poison + passzívjai hozzáadott dmg. ját emlegettem volt...
  • ROMOTO
    Azért a vault-ért kár, mert egy rakás jó cuccot el kellett passzolnod az 55 szint alatt, én törekednék a használatára mindenképp, mondjuk a kiegben állítólag már úgy is benne lessz... :)
  • zsirfecske
    amuban a +%dmg nem ad a throwing knife-hoz? gondolom pierce miatt nemigen.
    amúgy effektíve 12%-kal nő tőle a sebzésem, akkor kb ennek ötszöröse kéne legyen a nyereség, ami +60% dmg, nem? nincs dmg kijelző modom, nemtom. amúgy egyelőre tökmindegy, felvettem pelaron pajzsot, manacsík meg semm moccan innentől és 100rec throwing knife+lethal őrültesen jól írt epic legvégén is. kössz...

ja nemtommá ki írta, hogy trowing knife-ra azért is hat elemental, mert hood lightning + sebzése látszik mikor felveszi. na ez pont hülyeség volt, mert hood-ban egyúttal +pierce dmg is van így ez semmit sem jelent... csak eszembejutott :)
  • regis
    nah, becsaltam athenba, ott mar 20-an siman levertuk jo 5 perc alatt:D
    ajandek a qestben: assassin's shroud..
    koszi romoto!
  • ROMOTO
    Írts ki mindent athénig először, aztán csald fel a város kapujáig, ott elintézik az őrök neked... :) amúgy bivaj poison res kell hozzá, meg zászló és persze nemárt egy lassító vagy converted healt buzgár...
  • regis
    Hydra kill, help plz!... mar kinyirt parx ez a "kedves" dog es nem talalom a modjat , hogy hogyan is kellene kipurcantanom... vaultom nem mukodik, azon kivul, ha lenne vmi otletetek vagy valami trick esetleg, szivesen fogadnam es megkoszonnem! a kari: lvl 55 assa
  • ROMOTO
    Az én álmos karim Simon lessz, meg Templar asszem... :)
  • ROMOTO
    Én tudom, hogy a lényeg nem a külsőségekben van, de Dudo ezzel a karival bátran benevezhetnél a legviccesebb megjelenés kategóriába... :) néha belefutok ilyen achilles armor+hesione fátyol os pacákokba a neten és haláli amikor ádázul lobog gyakálás közben az a szemérmes fátyol... :D és az a mamusz bakker?... :D jó-jó nagyjából vágom, hogy mit tudnak azok a cuccok, de akkor is haláli a karid... :)
  • dudovec
    Hat dreamre sztem leginkabb kozelharcost v ilyen petes mokust lesz erdemes.. Harcosbol ugye a defender + dream elegge adja magat..:D
  • Grusalak
    Azt hiszem meghoztam a végleges döntést. Amint itt a kieg, indul a Ritualist karakter rendet vágni.
    Elképzelés: Oak+Dream mastery elég szép élet ad, így a statokat nyomathatom erőre; Intre(energy) sem lesz gondom; Trance of Convalescence gyógyít és véd; Lucid dream tápol és véd; Farkasok és rémálom írtanak - egymást tápolják; Jobb gomb: Plague - gyengítéshez; Bal: Psionic Touch, vagy ha már lesz olyan recem, akkor Phantom strike...
    Hát remélem jó kis kari lesz. (Már a név is megvan De az még titok...)

Nektek már van elképzelés első karira? Legalább annyi, hogy harcos, íjász, vagy mágus...?
  • dudovec
    Ha esetleg ugylenne , hogy az absorp + resist egyutt tizedeli a dmg-t , akkoris 110k-t sebzett ram , de ha ugy van ahogy gondolom akkor majdnem 300k t.. Vicces:D
  • dudovec
    Na gondoltam befejezem a jatekot a Guardionnal amit meg nyaron kezdtem azzal a cellal , hogy vegigtolom death nelkul.. Hat szomoru, de bizony sikerult egyszer lerippelni.. Igazabol nemertem az egeszet, vagycsak ironlorek kicsit elszalltak.. Ugytom ha van 80% absorpod meg van valamire 80% resisted , akkor a dmgt ötödeli az absorp es a maradekot ötödeli a resist.. Namost bementem a Neander bosshoz , es ha mar ugy olom az osszes bosst, hogy 1 pillanatra sem lepek el eloluk , castolhatnak barmit.. gondoltam megprobalom eztis.. Namost igen , briar ward + colossus = 80% absorb tovabba volt 80% cold resistem is , es nemkevesebb mint 11000 lifeom.. Jött a jegeso , allok varok h milesz, na es azlett h azonnal meghaltam tole.. GG:D
    De azert nem adtam fel , gondoltam vegigtolom meg, szal ez lett a vege:
  • dudovec
    Marmint zeno rulez..:) Nincs bowod?;>
  • dudovec
    Hat a raptor sztem azzal a 30 al, 600 as lethalnal 5% erosodes? :)
    Ja hat zeno, hagyd is azt.
  • zsirfecske
    pajzsom zeno, kell avoid-hoz, de azért lehet megpróbálom. kösz.
    amu hecate-zva van, de lehet inkább raptortooth lesz +30% dmg miatt.
  • dudovec
    Ja es ha hecatezod azt az amut ,akkor lesz v +500? manad onnan, kb ugyanaz mintha megtoltanad meg 10% costal? v meg jobb..
  • dudovec
    Dualos vagy fecske? Mert ha nem , akkor golden shield of pelaron?:)
  • ROMOTO
    Nálam hol vaultból megy, hol ebből a progiból ez az első ilyen dmg. mutató nálam és csak a modifikátorig jutottam, abból is a dmg jelző és a drop növelő műkszik, a drop csak poén, mert már rég megvolt az összes cucc, mire egyáltalán kijött ez a progi... :)
  • dudovec
    Ja es clasp/hood/afro/apollo/cartouchering/heka/archcipo/calypso ..
  • dudovec
    Btw itt a caster brigand buildje , ha valaki megprobalkozna vele..
    brigi
  • zsirfecske
    2x seal of the high priest: -28% nrg cist
    1x zöld spellbound amu: -27% nrg cost

így van -83% nrg cost az assámon. tud valaki ennél jobbat összehozni a 3 ékszerből? pár százalék kell a tényleg teljesen folyamatos lethal-hoz. köszi előreis...
  • dudovec
    Ah csitet nemrakok fel, meg a vegen nembirnam a kisertest:DD koszi azert, lehet megnezem majd.. bar amire kene azt mar kikalkulaltam fejben.
  • ROMOTO
    Ja bocsi a corsából a disarm traps és az iron will, lehet hogy összekeveredett..., a hálót a corsa, a freeze és háló stb. időtartamot a defender védené ha tudná.. :)
  • ROMOTO
    Hát ez kiírja, a többit nem ér használni :)
  • dudovec
    Ja, de disarm trapot irtal , az csak dmg meg reduced dmg trapstol.. de mind1:)

Amugy rohadt vicces ez a halo a titan ellen, meg aztis hallom ahogy bedörög az eg amikor castolja az egszakadast , megsem esik le semmi mert visszaütöm a castjat.. tuznel is , atfujja rajtam de nemserulok.. bar erre nem erdemes 100% ig alapozni , inkabb kitérek elole:D
  • ROMOTO
    az iron will 100% reduced freeze, entrap., és skill distrup protect, maxon +1 skillel
  • dudovec
    van 1.20 hoz dmg kiiro? ugyanolyan kis exe mint 1.08 hozvolt? mert akkor nagyon tudnek neki orulni..
  • ROMOTO
    Mod-al mint ahogy a vault-al a sima netre lazán be lehet menni, mert ezt kipróbáltam én is, a dmg kiírás miatt nyomatom, meg néha poénból a cuccdobás miatt is, olyankor furcsamód a töbiek nem látnak semmit pedig az egész pálya be van hintve lila-kék cuccossal, de csak én látom, meg fel is tudom venni, és ha ledobom a földre akkor már mindenki látja, elég érdekes... :)