23078
  • ROMOTO
    Nocsak chalez :), melyikre érted a torrentet?
  • virs lee
    Jó az sztem, kb. TQ. Ha közelre zoomolsz, az is ronda, csak távolról nézve lesz fasza.
  • purblind
    Hu hát az a loki képek alapján nagyon nem fogott meg. Környezet jo de a figurák elég furcsák, mintha mégcsak tervrajz lenne :)
  • chalezlopez
    torrenten már fent van... szedhető (lesz mindjárt)
  • Aylon
    Romoto gondolom a bestiary-t már te is végignézted, ha még nem, ajánlom figyelmedbe :D. Sztem durvábbak mint tq mobjai.
  • Aylon
    Köszi a válaszokat. Amúgy Lokit már én is nagyon várom! :)
  • ROMOTO
    A Loki - ról is van már némi mozgókép, ahogy elnézem full 3d...
  • ROMOTO
    Ja ezt láttam én is... és ezek csak a lesser fokozatúak :)
  • Shorlex
    Ezt nézzétek!

Egyelőre cska kettő van benne, de sztem folyamatosan bővülni fog a lista. Csak tudnám hogy ezt a kettőt ki és milyen alapból tette fel...
  • ROMOTO
    Ez is ...
  • ROMOTO
    Ez is innen van
  • ROMOTO
    FiringSquad: Lesznek új skillek és képességek a karakterek számára?
    Michael Verrette: Az Immortal Throne-al bekerül egy kilencedik skillág is a játékba, amivel kilenc új karakterkombinációra nyílik lehetősége a játékosoknak. Az álom masteryt úgy terveztük, hogy igen erős elsődleges skillcsoport legyen, de elég rugalmas ahhoz, hogy mind a varázsló, mind a harcos karakterosztályok számára nagyszerű másodlagos skillként működjön. Ez egy egyedi és nem igazán tradícionális skill család a szerepjáték műfajban, s csakhamar az egyik kedvenc skill masterymmé vált.
    "A játékosok most már ún. tekercseket is szerezhetnek, melyeket a kereskedőktől lehet megvenni, s egyszeri alkalommal valamilyen komoly bonusz adnak a játékosnak, vagy hozzáférhetővé tesznek valamilyen skillt. A játékosok felfedezhetnek igazán ritka mágikus képleteket is, melyek segítségével új típusú felszerelési tárgyakat, ún. ereklyéket hozhatnak létre. A játékosok a Bűbájos NPCk segítségével és a megfelelő alkotóelemekkel készíthetik el ezeket az ereklyéket, melyek igen nagyerejű bonuszokat és egyedi skilleket adnak."

ezt
    innen kopiztam, szóval nagyon úgytűnik, hogy ha nem is random az artifact, azért ez a "felfedezés" szócska elég sok munkát fog adni ... :)
  • ROMOTO
    Egy pár új fotót találtam
  • Rip
    Én azt a törést használom, amiben ez a file van:
    tnttqtn1.rar

Semmi gond nincs vele.
  • virs lee
    Eredetivel játszom, szal nemtom. A modhoz viszont pár hsz előbb volt link.
  • Aylon
    Haliho! Tudom hogy nem illene, de azért megkérdezem: a dvd multi5 változathoz melyik 1.20 exe jó gamecopyworldon? vagy tök8 mert mind1ikkel működik? Jah, és ha valaki tudna adni linket ahhoz a damage kiíró modhoz ami működik 1.20nál, megköszönném :D.
  • SD456
    OK! Kössz! Még jó, hogy mindig csinálok biztonsági másolatot

Bye!
  • zsirfecske
    eredeti exe-re kell feltenni a peccset különben nem megy...
  • SD456
    Hy all!

Lenne egy problémám a játékkal. Letölttötem az 1.20-as Patch (1.01 to 1.20) és amikor telepíteném a Patch-et akkor ki írja, hogy: Varsion Mismatch This Patch cannot be applied to this version of Titan Quest.
    Patch requires version : 1.01
    Current version is : UNKNOWN
    Mit tegyek, hogy felmenjen? Elég sok hiba van így a játékba.

Előre is köszönöm!
  • zsirfecske
    Vagyok hamán, írtam. Jöhet bárki.
  • Shorlex
    Fecske, ha gondolod felőlem mehet a pvp ma valamikor...
  • zsirfecske
    szerelmes vagyok az assámba. igaz 5-ször lehalt (3+2 halál barmanu-tól), de instant lethal+knife nagyon jóó. valaki okítson ki pvp-ről, hogymegy stb, majd kipróbálnám mit tud úgy. még van 2 szint level 50-ig, utána mehetne. kösz
  • dudovec
    Btw Shorlex aszondja megnezte a sorcot es nemut annyira amennyire kene.. erdekes azert , mert par honapja eleg sokat warlockoztam , es legend act2 ben lealltam kest dobalni ahogy az egyik regi videon is latszik, es sztem nemsebzett olyan szarul ahhoz kepest , h tokmas build volt tokmas cuccokkal..
  • dudovec
    Hat ha minden csoport utan iszol 1 manat sztem az elviselheto.. Persze van akinek sok..:D
  • zsirfecske
    sztem a sok nrg nem megoldás. a regen fix, attól hogy dupla enery-d van max nem 10, hanem 20 sec-enként kell inni. az meg milyenmár, hogy knife-knife-poti-knife-knife poti :)
  • dudovec
    Hat nemsokon mult h gyorsabb legyen, de azert igyis egesz turheto...
    Tripla Titan kill
  • regis
    jaja ,tudom kicsit gyengusz, de csak nezelodtem az oldalon es beugrott, hogy: uuu basszus lehet ez az!..:)
  • dudovec
    Pakolsz 15-20lvl nyi energyt.. A stat valszeg eleg korcs lesz, egyiksem lesz olyan kimagaslo, hogy a sebzedesen sokat toljon, az int sem..
    Dex kell a hoodnak pedig caster vagy.. Ezzel a cuccal nincs semmi int%-os lehetoseg sajnos.., amura lehetne meg ugye nagy intet tenni, de a polaris ott eleg erosnek tunik... Monkeyt aldozhatsz hecatera is ha neked meg tobb kell.. :)

Ah kosz:D de ez meg csak egy otlet, kiderul h muxik e:)
  • ROMOTO
    Ja arra közben rájöttem én is, hogy csak az a rune lehet, de mivel sosem használtam a fecske álltal említett okok miatt, és nem tudtam hogy néz ki hordva, ezért azt hittem csítes cucc, mert a lilákat ismerem... :)
  • ROMOTO
    Hát próbáld ki ott azokat a késeket szerintem akkor ... :)
  • zsirfecske
    nem vagy semmi bakker. épphogy rájöttem milyen májer a knife, te már szállítod a legtutibb kombót hozzá. megnéznék egy ilyen karit...
    na, ma jól benyaltam dudónak :)

két dolog azért: 1) sztem azért az int is turbózza a knife dmg elemental részét. 2) de hogy bírod manával az instant knife-ot ilyen cuccokkal? poti?

regis: lehet, de miért hordana ilyen gyík fegyvert bárki is?
  • regis
    emlekeztek meg arra az "editoros" assassinra akinel volt 2 kard: vekonypenges Silence + volt 1 vastagpenges kard ,amit nem ismertetek fel... nem ez az?--->http://titanquestvault.ign.com/fms/Image.php?id=2578
  • dudovec
    kosz:D
  • Shorlex
    Parancsolj, öregharcos :D
  • dudovec
    Tud valaki linket ahhoz a boss triplazo modhoz?
  • dudovec
    Sőt a polaris meg tobbet is adhat, hogyha a elemental dmg itt ugy mukodik , hogy 40 cold/fire/light kulon , mert ezt a whisp igy 120 al dobja meg + a nimbus tovabbi 60 al kb igymar 300 al novelne a 120 helyett , szal 1000 feletti knife sebzest ernel el , amibol kb 20 at lonel ki masodpercenkent 260% castal 100% pass through mellett.. Nembeszelve arrol , hogy a squall segitene a bleedinget/poisiont is.
  • dudovec
    *semmilyen
  • dudovec
    Namost ha maxolt knifed van corsaval akkor 58x5 (400% pierce -> 2 apollo hood + a knife passiveja) + 50 dmg immortal amire rajon kb meg 100% fizikalod + 50 light dmg a hoodbol ez osszesen: 440 knife dmg amibol 290 pierce es nincs semmijen resist leveteled.. (a dotokat nem szamoltam).. Es van 200% castod..
    Ezzel szemben ha sorceror vagy: Akkor calypsoval +2 all skilled van , szal alapban ~70 a knife dmg erre rajon a hood + passiveja -> 210 pierce dmg..
    Aztan felraksz neki 2 olyan ringet amit mondtam (2x52 cold dmg) + 50 light dmg a hoodbol + szamoljunk meg egy 40 cold/light dmg t a nimbus miatt amivel kb 200 cold/light dmg jon ki. Erre a jon a whisp +2 skilles ~110% elemental dmg passiveja + a static charge es a hearth of the frost amire szamoljunk mondjuk meg 70% ot kb az egeszre.. Szal igy szamolva kb lesz 540 cold/light dmg-d a 210 pierce melle ,szal ez kereken 750dmg/knifera jon ki a vegere.. Mindez ugy , h van egy +2 skilles squallod ami -40allresist + relicelheted a 2 zold ringet monkey kingel ami tovabbi 24 reduced resistance amint eltalalsz valakit. A 2 ring ad tovabbi 44% slowert is az envenom slowerje melle..
    Ja es ez a 750 ugy jon ki, hogy amuletett nem is szamoltam , ami mondjuk egy polaris eseten tovabbi ~120 elemental dmg lenne.. :)
  • zsirfecske
    terracotta warriorokra tuti hogy hat, legalábbis íjból biztosan.
    brigandom nyílvesszőitől kóvályognak rendesen...
  • ROMOTO
    A changani agyagkiborgokra gondoltam, azokra a fumble-confuse sem hat valamiért...