23078
-
Ja, hát persze, egyenesen Mike -tól :). dedikált példány, ja és minden fórumtagot üdvözöl :) -
Nekem nem volt ilyesmi egyenlőre... -
zsotee #11245 A kiegészítővel is vannak olyan gondok mint régen az alappal, hogy váratlanul kilépked, meg hibaüzi hegyeket generál? -
huntersec #11244 Basszus, valaki árulja el, hogy lehet az éjszakát kikapcsolni (ha ki lehet) a kiegben!!!!!!!! Sehol nem találom. A régi módszer nem jó. Kösz!!! -
dudovec #11243 De a kep alapjan ha megutnek 1x , nincs %. Gondolom van recharge timeja.. Adrenaline is megy allandoan 100 reces karinal ha utik.. csak ott % alapjan.. -
E belinkelt képen a grant skill gondolom olyasmi lehet mint az adrenalin... Mikor megütnek, akkor van esély arra hogy bekapcsol. Ebben az esetben a 100rec sokat nem oszt...
De attól még tényleg nagyon táp!!! :-)
Legkésőbb holnapra délelőtt meglesz nekem is! Jupiii!!!
-
vault nélkül nincs még meg a relic/charm se ami sima lesser artifact-okhoz kell úgyhogy egyelőre esélytelen.
az ilyen divine cuccokat másik artifact-okból kell összerakni, amikhez lehet megint másik artifact kell stb... tehét nagy móka lesz ha egyszer kijön. -
encofoco #11240 neked eredeti gamed van??? -
Nocsak mennyi szerver van :)
-
regis #11238 en meg csak keresgelek:D -
purblind #11237 Zsotesz adhatnál linket ahoz a 200ft-oshoz -
Tényleg, ha már itt tartunk, van valakinek már összerakott artifactja ? dobhatna egy screent :) -
A félreértés elkerülése végett, ezeket csak akkor használhatod ha megvan hozzá az a három relic, scroll , stb., akkor lehet belőle azt a valamit csinálni...szóval kellenek hozzá még meghatározott motyók... -
Lessz itt masszív kereskedelem, vagy gyúpolás? :) -
dudovec #11233 gondolom megy a grant skill 100 reccel.. mert akkor nevetseges.. ugy megvan a 100% avoidod.. -
dudovec #11232 allat! -
na ez való brigandnak. übercsíít:
-
Hja a stormcaller-el legenden, mivel nem sok statpontot használtam el, eleve volt kb. 1600 life-om, lehet hogy ezek után elfogultan nyilatkozom... de nekem elég para volt az a vusao-s rész, meg az olymp is, kb. lehaltam vagy 6-8 szor, a dragonianok rosszabbak ilyenkor mint a Thypon, na persze engem is kicsinált a reflected cuccával bakker ( megtanultam nagyon odafigyelni a tüskéire :), sőt amikor csak simán szívta a life-omat az is majd lehalasztott, szóval ott is újrakeztem vagy 3 szor, szóval biztos lehet spílerkedni, meg combóban simán működhet a Sand of sleep+ distrot, mindenesetre ezzel nem az a klasszikus távolsági mage kari lessz az biztos -
dudovec #11229 multiban meg lehalas 200+ pingel nemlehet mage microzni:\ hamasuxor -
dudovec #11228 Nemtom ,legend a1-a2 ben rohangalok pure mageal a mobok kozt, es nemtudnak leutni 1.20 alatt.. 1.08 sokkal de sokkal nehezebb volt ilyen szempontbol sztem.. Ja , orienten jonnek mar a nagy sallerek , dehat ha sajat serveren jatszom siman kimicrozhato az egesz.. akar halo+eruption , akar volcanic orb+ eruption , akar eruption + stone formal az egesz. Es ez csak fire skill;> -
A distort használata elég bevállalós mage karit feltételez, mert csak 8m sugarú körben hat (semmi shift), tehát majdnem elérnek mikor elkezd hatni... és álltalában egy mage nem közvetlen közelről írt, ha teheti, mert a cuccai nem bírnak ki véletlen melee dmg-kat (pl. a vusao-s dragonianoktól ugye, amiket nagyon kedvelsz :)), nincs pajzs a bot miatt, durva armor az int miatt stb.... -
Ja a demóját végigtoltam párszor, meg az elődjével a total-lal is sokat nyomtam...hiába a stratégia volt az elsőszámú kedvenc... :) -
Nincs absorb a petrify alatt, az a distort sugár nem terül szét annyira, inkább sávszerű (lásd annál a küklöpsznál) és nem emléxem hogy melee kariknak ajánlottam volna, pont ellenkezőleg mert tök egyértelmű mage spell, de sajnos nincs olyan hatótávja mint a shardnak és ez fontos szempont egy mage karinál, ezért gondoltam leírom a hátrányát is... -
virs lee #11224 Cdgalaxisban nincs még kieg? A Supreme Commander már megérkezett, lehet a TQ kicsit háttérbe szorul. :) -
virs lee #11223 Az ice shard is sugárirányba hat, mégse jellemzően közelharcos skill. ~~
Ezért nem választottam 2. masteryt a stormcalleremnek, most van vagy 63 elosztatlan skillpontom, cl + distort volt neki betervezve, majd ha felrakom a kieget kiderül mit tud, csak az a "petrify" nem egyértelmű, ha nem absorbol mint a fagyasztás, pláne ha a /sec burn dmg is összeadódik, akkor nagyon ütős a sebzése, ellenben ha petrify alatt absorbol, akkor suxx. -
regis #11222 feltettem a kieget es.... wow!!!! az elveszettnek hitt karijaim ujra megjelentek most mar van assam, cunjorerem ,thanem, battlemagem csak a lvl39 oraclem hianyzik.... importalta de nem latja... sebaj:) koszi ironlore:) tq 1.20 ast peccseli 1.30ra ettol meg a kieg verzioszama 1.1... ezek szerint ehhez is jon meg peccs. -
Bocsi, de "aki kapja marja" :) nálam a kari vegyes mage-melee, mert swapban van egy Lykaion malleus meg deimos is a phantom strike és a distort reality-hoz... :), neked is feltűnt, hogy mintha kissé ellenálóbbak lennének az enemy-k a kiegben? mondjuk a spelbreakeremnél ez nem így van, mert a petek, mintha jobban darálnának mint azelőtt :) -
nem ér lelőni a poént! én akartam prophet-et :) mondjuk én meelee-nek.
én nem vagyok warezmókus, eredeti 1.20 exe-re tettem fel és utána peccselte magát 1.30-ra. ennyi. -
Gamebanshee: Miként változik (vagy fejlődik) a három különálló TQ szerkesztő az Immortal Throne kiegészítővel?
"Mike: A szerkesztők lényegében ugyanazok maradnak. Végrehajtottunk néhány teljesítmény fejlesztést, meg bekerülnek fejlesztői (a fejlesztők munkája során használt) jellemzők is, mint például a nappal / éjszaka ciklus eszköze, ami lehetővé teszi, hogy egy bizonyos helyszín esetében a nap egy bizonyos időszakát rögzítsd a megfelelő fényviszonyokkal. Bekerül egy eszköz-előtekintő ablak is, így már nem kell letenni a tárgyat ahhoz, hogy megnézd, hogyan is néz ki. Azt hiszem, ezt nagyon sok modkészítő hasznosnak tartja majd."
ez van valahol... :)
-
A kieg csak a tq val fut, eredeti exe kell neki asszem (nekem origin-ra ment a tört, egyébként azt olvastam valahol, hogy eredeti exe kell neki)de ezt a fecske :) vagy más warezos biztos vágja, a patch magától felmegy a kieggel... -
steweee #11217 két gyors kérdés ami sokakat érdekel (visszaolvastam!)
a kiegészítő önállóan is fut?
ha nem kell e alá peccselni vagy megoldja magának?
ha igen akkor milyen peccs kell alá? -
huntersec #11216 No, akkor még egy kérdés, meg lehet szüntetni a nap-éjjel váltakozást a kiegben? Mert nekem nem megy. :( Hiába írom be a szokásos cycle false sort. Help, köszi! -
zsotesz #11215 Én meg nem sajnáltam 200 Ft-ot egy sms-re, majdnem 400 k-val jött, mire melóból hazaértem meg is volt. -
Hát ez pech..., én a helyedben beizzítottam volna még egy klienst és azzal egy másik helyről próbáltam volna a letöltést, mert valszeg találnál gyorsabbat is... ez lehet hogy még mindíg nem késő... :) -
A distort Reality és a phantom strike jellemzően közelharcos spell lessz, mivel az előbbi sugárirányban hat a kari körül, a másik meg egyértelmű...a distoration wave meg kimaxolva sem hat elég messzire, de azért rendesen lassít és sebez kimaxolt passzívokkal... -
dudovec #11212 Lodd le a hidrol a rangerrel , nemkell lemenni:D Rakj fel rechargeot es folyamatos haloval stunolgasd. A piros spelljet pedig igyekezz kikerulni , ha mar lemesz..
Romoto: en azota is onnan szedem amit mondtal:D 21 ora toltesnel jarok es 800 meganal , leolt rendesen:D -
Elég fos lett a kép a tömörítés miatt bakker... -
Nna lett egy 57 szintű prophetem :) a stormcaller mellé beválasztottam a dreamet, és kipróbáltam az összes spelljét legenden...és ezt úgy, hogy miután felraktam a kieget az irodában utána simán belemásoltam a save mappájába az otthon kimentett sima tq-s karimat.. szóval lazán beveszi utólag a mentéseket a gamé...a spelljei elég szépen szólnak, pl a psionic touch a bottal is műkszik, a distrot reality leblokkol és sebez közben, a phantom strike tényleg teleportál és nagyon szép ahogy gerjeszt egy levegőhullámot maga előtt (különben nagyon szépek a vizuális vibrálós levegős aurái), a distoration vave olyansmi mint az első küldis küklopsz varázslata szóval van egy sugárirányban terjedő lavinaszerű hullám ami mindenkire hat aki benne áll és a közvetlenül mellette állókra is hat úgyláttam, mi van még, na a sand of slepp altat mint a huzat, kb. úgy adódik át mint a chain lighting az enemykről egymásra... stb. szóval ütős , de a petje tök görény, az egyik legrondább szerzet a gaméban szerintem, mondjuk elég igyekvő... :)nna itt az a bizonyos Prophet:
-
huntersec #11209 Nem rossz a kieg, én már majdnem végigtoltam, sok új ötlet, pályák is összetettebb feladatokat adnak (jó, nem egy Myst), de sajna csak Epic-en tudom tolni. Ugyanis elárulhatná valaki szakértő, hogy a Typhon előtti Telkine milyen védelemmel bír és milyen támadásai vannak Legendary-n? Mert a 60-as ranger-em 3-4 mp-ig bírja, akármit próbálok, akkor is behal, pedig eddig sehol nem volt gondom. Köszi! -
encofoco #11208 lefutatom az 1.30-at akkor miért nem 1.30-as a játék.maradt 1.1-es???