23078
-
A flash-től megvontam magam több dologgal kapcsolatban is amik amúgy egészen káros következményekkel járnak :), van némi tapasztalatom ez ügyben, manapság inkább lightolok ha tehetem és ez globálba érvényes :) -
zsotesz #11367 Tavaly a gamestarhoz volt egy 14 napos próbaverzió. Kipróbáltam, nekem nem jött be, nekem pl. a guildwars sokkal jobban tetszett. -
Shorlex #11366 Romoto sztem próbáld ki.
Én annyira ellene voltam hogy arról a dudo tudna mesélni, csak röhögtem a grafikáján, stb.
Aztán elküldte, és kipróübáltam és tetszik. Nem vagyok olyan hogy 46 órát ott üljek mellette, csak egészségesen, ami belefér.
Sztem egyszer ha van időd, töltsd le, csinálj egy ingyé acc-ot, és próbáld ki. Nem kell rögtön megijedni tőle. Dudo mindig azt mondta hogy kurvára nem fog tetszeni az irányítás miatt főleg, de mivel játszottam előtte olyan játékkal ami ugyanilyen volt, nem volt gond az első pillanattól kezdve sem. :D hát lehet hogy ez nálad hibádzana.
Érdemes kipróbálni de ha nem akarod, akkor hagyd. mindenesetre egy nagy flashtől vonod meg magad... :DDD -
Persze, nem is akarok ebbe belemenni ennél jobban, végeredményben mindenki azzal csessze el az idejét, amivel jónak látja :) -
Shorlex #11364 jó hát most sztem annyit megér, hogy letöltöd, csinálsz egy 10 napos ingyenes accountot és ha tetszik akkor lehet játszani, ha nem akkor meg lexarni.
Kb napi 100 forintra jön ki ha már megvan és sztem egy TQ-nál kb 2000szer összetettebb játékra (ha tetszik) ennyi pénz megéri. Most érted, ha cigiznék (ugye dudovec... :D) akkor naponta 5-6 napnyit csesznék el arra a szarra, akkor meg inkább flashelek napi 1 órát, ha kell akkor felet, ha kell 4 napig nem játszom, de sztem megéri.
Legalábbis kipróbálni... -
Dudo, felrakod mellé még azt a kettőt, amit találtál? köszi :) -
Még egy intő példa, miért ne nézzem meg közelebbről azt a wow -ot, köszi :) nagyon úgy tűnik, hogy egy idő után beszűkíti a látómezőt, mert minden egyéb gamét hozzá viszonyít az addikt, én inkább maradnék a kötetlenebb-nyitottab szórakozási formáknál... :) Szerintem Shorlex nagyon fontold meg azt a vásárlást... -
Shorlex #11361 valami olyan szinten nem izgat már a TQ hogy komolyan mondom erőfeszítésbe fog telni az is hogy felrakjam.
Ráadásul ha nekem elkezd baszakodni azzal hogy modokat szedjem le, amikről arra sem emlékszem hogy mik vannak fent a damage kiírón meg az infinite potion-ön kívül (sztem semmi, de mittomén), akkor lexarom.
Figyelj dudo, ha van időd ma, mert nekem nem nagyon, akko meg tudod nézni hogy hol a legérdemesebb wow-ot venni? (netes kedvezmény, több nap kevesebb pénzért, kártya plusz játék kedvezmény, stb szal minden ilyesmi).
nagyon megköszönném... szal azértz kell az eredeti mert kéne nagyon a magyar nyelvű használati -
dudovec #11360 fuj huje wowos:D lejarnak a karijaink a hetvegen , szal tq zza inkabb kicsit.. felrakom sztem ma a videokat majd megis , csak nem a youtubera , hanem valami privat tarhelyre letolthetokent. -
Shorlex #11359 Ma reggelre jött le, úgyhogy majd egyszer elkezdem.
De az az igazság, hogy annyira ráflasheltem a WOW-ra (rohad dudovec!!!!!! :D) hogy azok után olyan primó és faxláma a TQ hogy majd azt csinálom hogy egyszer végigtolom a conq-al az egészet, kb egy húzásra, amilyen nehéz ahogy mondjátok, aztán kipróbálok egy dream karit és utána csókolom.
Nekem wow után kifújt a TQ, szal összehasonlíthatatlan a kettő, hatványozottabban jobb.
Na ezért csendesedtem el az utóbbi időben annyira. -
dudovec #11358 -
dudovec #11357
nocomment -
zsotesz #11356 A mellvért alatti üres helyre mit lehet rakni? -
dudovec #11355 *maddened god scroll -
dudovec #11354 ah , inkabb levettem az osszes IT videot youtuberol... majd 5. én felrakom oket ujra, mert igy kicsit levagos h warezgamebol van avizva, aztan nincskedvem h baszkurjon barki is erte.. sorry a spamoker:D -
dudovec #11353 Na felvettem 1 kört az utolso mapon.. Akinek kell az elso talalkozas elmenye az ne nezze:D
Throne run legend -
dudovec #11352 Amugy jo , hogy annyi eszuk volt , hogy az utolso mapon 76-79 ig raktak a mobok szintjet , igy nemtudsz mindcontrollozni:D
A licheking pedig eleg jol birja a strapat basszus , meg a fő boss se nagyon tudja szet szedni , bar az egyik boss az act kozepen majdnem megfingatta valami mana draines szivatassal.. de a main boss spelljeit eleg jol absorbolja:D maxolt outsidereket zabalja a boss, a lichet meg alig karcolja. -
dudovec #11351 Amugy felig meddig visszavonnam a kihivasrol irt dolgot.. Legenden kezdtem neki, szal a korabbi fokozatokrol egyenlore nem nyilatkoznek, de az utolso map azert eleg kemeny lett:D Persze act kozben is volt 1-2 nehez resz, de sztem az allando orb meg a lichking miatt nem ereztem annyira.. Az utolso kuttol kb 5 percbe telik lerunolni , igaz van kozben 2 boss , eshat kemenyebb mint az olympus.. Nemistom egy recharge meg cucc nelkuli kari hogy fog itt boldogulni ,sztem kb sehogy..
Az utolso boss.. hat igen azert kitettek magukert ott az ironlores sracok... még spiritpet meg instant eruption mellett is eleg jol birja, igaz nem hasznalok semmien scrollt a runolashoz.. Majd megnezem egy Memmon god scrollal mien a boss kill, gondolom joval konnyebb lesz , meg ezert is csesztek tele ien durva scrollokkal , hogy tudjon egy gyengebb kari is boldogulni.. Itt haltam le eloszor az actban , es a tovabbi runok alatt is sikerult parszor lerippelni, mert szo mi szo eleg erdekes castjai vannak a bacsinak.. , bar 100% avoid mellett gondolom erosen ki lesz rohogve:D
Az utolso map amugy eleg szopatos , nem neztem meg , de szerintem eleg nehezen fog elferni 1 colossus kari , korulmenyes lesz vele sztem..
Jelenlegi allas szerint a Bone Charmert tartom a legerosebbnek (termeszetesen 100% recharger) , mivel elvettek a grant skillekrol a rechargeot , igy az Ensare nem muxik Calypsoval.. Tehat szukseg van a huntingra a boss stunhoz , mig a spiritre a reductionokhoz.. (bar egyenlore nem volt lehetosegem kiprobalni , hogy az instant ensare blokkolja e bossokat , de attol felek , hogy nem javitottak ki, kiveve ha neztek 1-2 dudovec videot:)) ) Szal ha igy van , akkor hunting rulez , igazabol mehet melle barmi mas , elvegre scrollbol hivhatsz reductionos petet , bar nekem ez kicsit smafu. -
dudovec #11350 purblind : enis azt szivtam be ,egyenlore nemtom:D -
purblind #11349 steweee, egeret föléviszed és jobb egérgomb.
Arra énis kiváncsi volnék hogy lehet artifactot csinálni. Légyszi ird le zsirfecske(vagy ha másis tudja nekem azis jo:)) -
steweee #11348 a kiegészítő nem úgy új mint a sacrednél, hanem csak az eredeti kampányt lehet továbbjátszani?mert az elejéről kezdjük megint
közben a skillfejlődésre rájöttem, emiatt hagytam abba megjelenésekor, mert mert bugos volt. de így már jó, a kieg felpeccseli egyből
azt nem tudom, hogy a jobbegér gombra hogyan kell konfigolni hogy melyik képességet adja. alapból a heling potion van rajta, de nekem nem az kellene -
purblind #11347 lower city ben a barlangba villognak lila jelek ott mit kell csinálni? Mert nem tudok bemenni 1 ajton:( megakadtam -
dudovec #11346 Najo a stunom nem olya hatekony , mint mondjuk 1 instant warhorn, de azer torekedtem arra, hogy ne nagyon kapjak pofont.. Az ien atlag mobok meg krittelve is az 50% hp mat tudtak csak leutni , meg igyis h mage vagyok es 1 deka lifet nemtettem.. A nagy construkt robotok viszont majdnem lebasztak ha elkaptak, ugyanugy bechargeolnak mint a dragonianok, azokkal vigyazzatok majd;>
Utolso resz is televan ugyanazokkal a fos ijaszokkal akiket mar a 3ik waypointtol latsz kb , ahelyett h telecsesztek volna durva random casterokkal , stb stb.. namind1 -
dudovec #11345 Na.. befejeztem a gamet a legenden conjummal , egesz act alatt 1x rippeltem , a legutolso fobossnal beneztem valami aoe spellt.. :o
Hat nemtom, kicsit tobbet vartam a gametol.. Az act eleje egesz jo , de a 2ik fele eleg uncsi , es a szornyek se valtoznak eleget:( A legutolso palyaresz eleg jo , es durva is.. szal rendesen ottvolt a kezem a stoneformon meg stunlock mellett is...
Uj cuccot alig lattam , csomo helyen nincs majestic bossoknal.. Alig van dropp.. vannak palyareszek melyek kifejezetten irritaloak.. Legutolso wp tol a vegeig van par boss , illetve van par side quest az act soran aminek jo rewardja lehet... meg gondolom kello droidolas mellett latnek uj tap cuccokat is.. dehat a sima games cuccaimmal , artifact nelkul is mondhatni siman lecsavartam az actot 1-2 bosst leszamitva komolyabb kihivas nelkul..
Remelem nektek azer jobban bejon majd:\ -
dudovec #11344 En talaltam:D 2 lila fegyot is , ha erdekel le screenelem:D
Ilyen amut is talaltam , igaz csak 126 castos volt:D -
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy talált-e valaki új lila cuccot? Gyanítom, hogy nemigen ami elég érdekes mindenesetre... Fecske, hogy sikerült ennyit összerakni bakker? adhatnál valami tippet... :) -
Sikerült a dolog? -
artifactot nem lehet találni csak csinálni recptből és hozzávalókból.
ez milyen zöld már?
-
Gabesz026 #11340 Szasztok!
Az artifactok azok milyen színüek mert már végigtoltam könnyű fokozaton de még 1-et sem találtam.
Gondolom ritkábbak mint a lila cuccok: :) -
Ezt adta, elég érdekes de semmi különös... :)
ezt tudja:
-
dudovec #11338 En most ertem el az utolso elotti wp-t.. De 1 kis pihi most, wow;> majd ha Shorlex bealszik letolom a maradekot , de leszek olyan jofej h nemrecordolom le a main bosst:D -
Keveset toltam, azaz csak ma és munkaidőben ezzel a karival, szerintem ilyen tempóval talán holnap délutánra meglessz... :) most otthon a prophetes karival nyomulgatok majd, ha lessz még erőm... :) -
dudovec #11336 Charon amirol videot adtam? mert amikor elolrolmentem nekem se volt tobb:D CSak hatulrol only eruption hat , azse rendesen, nincs pet reduction.. -
Úgynézem rohadt gyorsan végére lehet érni a kieges mókának...egy kicsit lehangoló :I... de talán a multival behozza magát.. :) -
dudovec #11334 te mar vegigvitted romoto? -
Szerintem tök egyértelmű hogy ráerősít, mert aura és %-os...minden szarra gyúr, "csak" a fizikai, pierce, bleeding, poison, stun-ra nem. :) -
Nekem azaz a peteknek :) charon kb 10 sec volt, csak álltam a hídon bambán és mire megnéztem volna magamnak már le is gyakták bakker ... :) -
Te Shorlex! Nem tolod a gamét? Valahogy hiányérzetem támadt... :) -
nem rossz cucc ez sem.
amúgy jogos, baromira esélytelen bármelyik divine artifact összerakása :)
egy olyan divine-om van eddig, aminek az egyik greater artifact komponenséhez szükséges lesser artifact megvan. így megy ez... -
Sheol #11329 Ez a lucid dream mire hat pontosan?
Mert azt mondja pélsául 1-es szinten, hogy +15% electrical burn damage.
A psionic immolation meg ugye adja a durva nagy ebd demidzset, azt is erősíti vajon?
Annyira szeretem ezt a TQ-ban, hogy úgy kell kipróbálgatni mindent, mert nem írja le normálisan...
Arról nem is szólva, hogy az aktuális sebzésed kiírása is egy nagy szar. :(
De azért imádom ám a jétákot, hehehe. :P