23078
  • hawkie22
    Tényleg nem tudja senki, hogy a custom mapben használt karaktereket hogy lehet visszaimportálni a normál gamebe?
  • Kly9
    A legnagyobb sebzésem idáig 2040 és sehogyan se tudom feljebb tornászni, holott már a DPS-nek kéne ennyinek lennie. 10 szint óta nem növekedett, pedig raktam kb 15x4-et a str-re, meg majdnem megvan a teljes dual wield fa.
  • Shorlex
    Na de csítmesterünk, én meg pont azt tartom, hogy nekem az nem játékélmény, és az cseszi el, hogy megyek, mint egy idióta, felszerelésem ugye van, és hiába egy ütés egy nmy, sőt szinte egy boss, akkor is: lassú, lassú és lassú, nincs ilyen mint volt anno 108-ban ez:

na és én nem fogok 8-10 órákat per szint játszani már. :D
  • dudovec
    59-62 re ment a4 tol.
  • dudovec
    Virs lee: hat a conjumnak legend act4 asszem 3 szintet adott mindenfele exp buheralas nelkul.. Ha elerem a 68 t legend vegere , kb elegedett leszek.
  • dudovec
    Shorlex csiter!
  • zsirfecske
    jó hát tény hogy el van kicsit cseszve a levelup magas szinten, de attól még a 100rec és nrgcost amu űbercsít! perszehogy várni kell a jó cuccokra, aki csak normált tolja végig és szevasz az ne is tudjon instantolni, hiszen pont ez lenne a jutalom, amiért megéri felsőbb szinteken menni. tartom, hogy elcseszi a játékélmény, még 1312 kari után is. ha mindent fel tudnál venni az elején minek játszanál tovább?
  • Shorlex
    hát ne haragudj de ez nagyon el van cseszve...
    BR passzívjára 12 pontot tenni low levelen, ez elég nagy luxus.
    earth enchantment-et maxolni az elején szintén. lehet hogy ilyen mittomén lvl5-ig tök látványos hogy 20 helyett 50-at sebzel, de könyörgöm, annál tovább nem... meg különben is, van fire-es püfölőd? mert ha igen, és emiatt gyúrsz rá, akkor gondolkodj abban, hogy low levelen ad mondjuk 5-11 fire damage-et, na azt megdobja 20-ra HÚHA.
    ezzel ilyen lvl8-nál is már kevés vagy.
    Meg heat shield maxolva, amikor low levelen egyszerűen képteleség meghalni azt a neanderthalt kivéve, high levelen meg amit elnyel az kb mint halottnak a csók.

Jó tudom hogy könnyen beszélek, mert nekem pl. van low levelre is hihetetlen felszerelésem. De én a helyedben valami ilyesmit csinálnék 30 levelre:

Battlemage

Bal klikk onslaught, jobb klikk war wind (tetszeni fog :D) 1-esre war horn. Eztuán jöhet egy pont healt shield, 1 pont stone form, és akkor jöhetnek az onslaught passzívok (hamstring utoljára), fejleszd a war windet, passzívjára 5 pont, meg a dwellert, aki igazán legenden lesz jó.
    Battle rage CSAK EZEK UTÁN, ha marad elég pont, de akkor is először az alap, utána csak a passzív.
  • Shorlex
    hát nem tom...
    én bevallom őszintén, hogy lvl 55ig nyomtam fel a karit a moddal (onnantól van morpheus és lyre), epicen vagyok, és amióta levettem, és sima normál exp-el megyek, sok küldetés, rengeteg nmy után olyan kemény 2 cm-t ha adott, de talán még annyit sem. legyakok egy nmy-t és szinte alig látom a sárga vonalat, ami megjelenik, olyan vékony, ilyen pixelben mérhető max. megjegyzem, hoyg egy idő után 32szeres (!!!) exp-el is viszonylag "sokáig" tartott a gyakásból expet szerezni, ami nagyon ütött, az a questek, azaz egy szint felett már olyan sok exp kell, hogy nagyon :D
    Sztem lvl 60 után egész legendet lenyomod akkor leszel 61, talán 62-höz közel, de nem fogod elérni.
    Úgyhogy ha végignyomtad ajánlom a modot, különben az életben nem tudjuk meg milyen egy 75-ös kari.
  • virs lee
    65-ös karinak normál act4 adott vagy 3 cm xp-t, és még legend sehol sincs, szal van ebben lehetőség. ~~
  • Seneditiz
    hmm...olvastam, hogy annál a titánnál ott a hegytetön nem baj, ha meghalok, mikor nyomja azokat a köveket az égböl...akkor ok...pedig már kezdtem elkeseredni...fegyverem sebzése elég low, elsz*rakodom vele egy darabig mire kinyirom akkor ugylátom...csak ne kéne annyit szaladgálni mindig :D
    eddig igy néz ki a buildom..
    my battlemage
  • Seneditiz
    hi!
    Tud adni vki egy jó battlemage buildot (skills+stats)?
    thx!
  • dudovec
    Na level 60 on kezdem legendet.. kivancsi vagyok mennyi szintet fog igy adni. 58 asok a mobok helosban.. Az undead titan amugy vicces volt epic act 4 ben.. Hewval kezdtem , es kb 70% hp jat lebasztam az elso hittel:)
  • hawkie22
    Skacok, a custom mapes karikat lehet használni a normál game-ben?
  • dudovec
    Hat epic manti nekemis 2-3 sec volt reduction nelkul:) titan is.. Bar legenden biztos jobban basz majd a reduce:D
  • Shorlex
    hát pár fontos feltétel van:
    1) ugyanolyan hama verzió mindenkinél
    2) tűzfal, minden vírusirtó, spyware ilyesmi kikapcs
    3) 2) lépés után indítod el csak a hamát

így menni fog
  • Shorlex
    Kipróbáltam Manti ellen az új találmányomat a két 14 reduction fegyverrel plusz deathchill aura, plusz ww-el való odamenés két betrayerrel... jajjajaj ha ez ilyen lesz mindig, akkor ez nagyon csúnya lesz. volt vagy 2-3 mp és pár ütés... :D
  • Shorlex
    skorpiótól kijössz, és mész észak-picit északnyugat felé, ott lesz egy híd. eléggé beleolvad a környezetbe, először én is keresgéltem pár percig... :D
  • steweee
    eljutottam egyiptomba, de nem tudok eljutni a második városba. merre kell menni? eszem megáll hogy ebben a játékban el tudtam akadni, de egyszerűen nem találom semerre a továbbjutást. kimegyek az első városból felfelé (északra) de valójában világtérkép szerint délnek kellene menni, bejárok mindent és nincs továbbjutásra lehetőség. légyszi segítsetek. volt egy barlang a skorpióemberrel meg egy meteor showert lövöldöző sivatagi hero, de már halottak
  • Shorlex
    fecske, amit privátban írtál, már nem is emlékszem hogy mi volt az üres-ben, de a reakciód alapján úgy sejtem.. :DDDD
    Ne mondd nekem, hogy lvl42-ig nem éri meg felvenni.
    Ez nagyon csúnyán el lett cseszve 1.08 után, vontatott szar hülye lett a játék, akinek meg voltak über cuccai, annál így sem értek el eredményt a téren, hogy lassítsanak, meg nehezítsenek, szal egy "cél van, eredmény az nincs" megoldás lett belőle, és sztem ezt tökéletesen ellensúlyozza.
    nekem különben nem lett volna játék a játék.

Ja és aki kérdezte, hogy hogy a rákba lehet elérni lvl75-t: az új defilert letöltöd, és abban van egy exp mod, ami 32szerezi az expedet ha azt nyomod be neki. Játék végigjátszása után ajánlatos benyomni, mert így tényleg megnézheted mit tud egy kari 75-n, különben sosem éred el.
    Sztem nem csít olyan értelemben, hogy mivel a végigjátszás után játszol vele, végül is csak azt éred el vele, hogy 52237456328 óra játék helyett csak 2-t kelljen játszani a 75-höz, vagy még annyit sem. de az én csítfogalmaim elég lazák, úgyhogy nem kell rám hallgatni.

a 12460-ast miért törölték? moderátor?
  • Shorlex
    Hát 75 a max, de ugye ott vannak a questek, így 79re nyugodtan lehet a calc-ban tervezni, sőt asszem 82re lehet, akkor vagy maxon, amit a játék ad.
  • hawkie22
    Sziasztok!

Volna egy kérdésem: ha custom mapben indítok egy karit, azt szépen fejlesztgetem, majd azt szeretném átvinni normál játékba, tehát el akarom kezdeni azzal a karival a küldetéseket, akkor azt hogy tudom megtenni?
  • the elder
    na most megyek remélem holnapra lesz egy csomó megoldásotok amiért hálás lehetek
  • the elder
    azért ha valaki tud segíteni az írja ide lécci
  • Amoroso
    Sajnos abban nem tudok segíteni!
    Bocsi!
  • the elder
    a gondom igazából az, hogy a hamacsi látja a TQHU hálózatokat, de a game az nem
  • the elder
    a hamacsival gondoltam
  • Amoroso
    Én hálozatban már jatszottam, nem neten.
    Ott simán megy, semmi extra indítasz egy játékot a másik meg csatlakozik.
  • the elder
    tud valaki segíteni, hogyan tudnék multiba jáccani?
  • rage
    Fizetnek neked ezért ?
    Én is fizetnék, mondjuk 5 évet.
  • Amoroso
    Köszönöm szépen a választ, a bonuszpályárol tudnátok valamit mondani?
  • Amoroso
    Csak azért szeretném pontosabban tudni, mert sajnos csak hétvégente tudok néhány órát játszani, és nem szeretném azt a kevés időt is keresgéléssel tölteni. :(
  • Ravasak
    Cerberus közeli palyan van belöle rengeteg :)
    inkabb hasonlit egy csápos lufira :)
  • virs lee
    Meglátod amint odaérsz.
  • Amoroso
    Jahh és hányadik teleportnál lehet olyan szönyet találni?
    Ui.:bocsi mindenkitől a buta kérdésekért
  • Amoroso
    poisonos arctámadó?
    Az milyen és hogy néz ki?
  • virs lee
    Pl. a poisonos arctámadók act4-ben.
  • Amoroso
    Tortured Soul --- ilyen charmot hol tudok felvenni, milyen szörnyek adják?
    Előre is köszi a választ.
  • virs lee
    Értelemszerűen sehogy, mivel 75 a max.
  • Kolbaszharisnya
    Na végigtoltam,legalább is az alapjátékot...ez a tiphon azért eléggé nehéz volt...lvl 30 vagyok,Oracle...lehet hogy egy cseppet elcsesztem a fejlestési sorrendet,mert vagy 3X megdöglöttem...:S...
    Jégtüske ki van gyurva,Meg a Squalon 9 van...(lich kingröl vásároltam vissza mind a 9-et,mert nem volt annyira erös,majd késöbb kigyúrom..).
    Ti milyen sorrendben fejlsztenétek?