23078
-
Ja elfelejtettem, hogy dualos az a karid, akkor tényleg nem lehet megmagyarázni
-
dudovec #12649 Nemlehet.. En csak a study miatt valasztottam , meg a movement meg avoid miatt.. Wood lore csak akkor hat! ha speared van fenn vagy bow.. Gondoltam , a def abilityt akkoris megkapom ha mas van nalam , de nem.. se az attack speedet , se a defensive abilityt nem kapod meg.. De ott a study , ami egy isten a bossoknal , azt egyik masik faj sem fogja megadni.. A warfare onmagaban eletkepes , megkapja a legjobb resist levetelt bosshoz , az mar eleg.
Kolbasz: en csak str re tettem a slayernel. Magusnal viszont 1 pontot se tegyel ra. -
Hauspex, vagy dreamkiller... -
A slayernek egyedül a + 32% def ability ja lehet a wood lore ból ami a concnak nincs tán annyi... -
Shorlex #12646 Mágusnál str-re sose gyúrj anno én is így kezdtem hogy tettem mindenre, mert kezdő voltam aszittem kell erre is arra is... :DDD
Oracle sak int-re kell tenni.
A recharge igen, az a cooldown időt csökkenti, ha megvan a 100, akkor korlátlanul, töltődési idő nélkül castolhatsz annyit, amennyit a cast speed-ed enged. -
Kolbaszharisnya #12645 Ja és még egy!Az oracle-nél,meg a te slayerednél mire gyurjam az attributes pontokat?Eddig Oraclemnal inteligencre raktam,meg egy cseppet str-re,hogy tudja hordani a cumokat...csak azt nem tudom,hogy str-böl mennyire lesz max majd szükségem legendaryn,mennyi erö kell oda a cuccoknak? -
Kolbaszharisnya #12644 Azt nem értem a formban,hogy miért annyira jo,ha tok sok a visszatöltödési ideje...vagy erre valo a recharge cumo?Ha már elég sok ilyen van rajtad,akkor nagyon gyorsan visszatöltödik? -
Shorlex #12643 Egyébként kitaláltam egy reményeim szerint nagyon gyorsan ölő és viszonylag életképes karit, meglátjuk mi lesz belőle. :D -
dudovec #12642 Elobb amugy megneztem a conqot.. siman mentem formal, ugyanazokkal a fegyokkal , mint amit a slayer hord.. 80% recre tettem , damagem kb 1000 el volt kevesebb.. Hat bazeg , jobban utottek mint a slayert, nemertem en mar ezt:D -
dudovec #12641 Ancik telleg jok voltak , csak nemsokat lattam belole ,mert akkor mar elviselhetetlenul szaggatott:D -
dudovec #12640 Ja , es emelett ott a charmer , absorp nelkul , es ugy szivja az eletet , hogy nemigen nyultam elettoltohoz vele:D Fake az egesz jatek.:D -
Shorlex #12639 de a binder dolog az rejtély..
100 reces defender, pajzzsal a kezében, colossus formban (!), defender aura, deathchill bekapcsolva, def ability elfogadható és act4 pálya eleji rákok úgy vernek, hogy 2-3 ütéseknként rallyzni kell... ha ezt nekem megmagyarázza valaki...
ráadásul elfogadható az ütésem vele, betrayer fegyó a kézben, deathchill aura bekapcsolva, és alig szívok életet plusz 2 skillel...
Dudo, ma odaadom azt a karit, de komolyan nagyon szeretném ha megnéznéd, légyszives, mert ilyen nincs. -
Shorlex #12638 Jaj nekem két dolog tetszett igazán.
Az egyik az, amikor meghaltam magamtól.
Szal az van, hogy tényleg így volt, álltam a dudo hálójában, püföltem a levegőt, mellettem volt a saját zászlóm, és valamit eltaláltam, nem is egyszer, mert két ütésből kőkeményen leb..sztam saját magam. :DD
Na most ez tényleg nagyon érdekelne, hoyg hogyan történhet. Valami csúnya bug az biztos és én még azt is meg merem kockéztetni, hogy nem a zászlót ütöttem, hanem a hálót, de ezt csak félve mondom: nyomtam egy mind controlt rá, és amikor kijött belőle, akkor még a rally hatása alatt rákurtam, vagy nem tom de ilyet hogy a saját zászlómtól meghalni, stb... :DDDD
A másik évszázados élmény az az ancik idézése volt... jaj azon rosszul voltam a röhögéstől, hogy azok a kis mókamesterek ahogy kergették a dudo-t.. :D
És zászló alatt elég kemények ám megint, hál isten ezt visszahozták. :D -
dudovec #12637 Amugy nemtom , hogy lehet , de a Rangerem leakasztja legend titant eleg surun :D -
dudovec #12636 Jaja Shorlex.. Az a hew krit durva volt.. Hogy 80% absorp meg 6k life melett leolt 1 utesre, nekem meg megmaradt az 50% hp m , a rally ellenere is.. Bar tegyuk hozza h ilyen csak 1x volt, de azert telleg nagy sallerok mentek:D Amint felraktad a shieldet , hirtelen eg es fold lett a dolog. Szerintem az van a dologban , hogy az absrop leszedi a sebzest , es ami bemenne , abbol szed le a pajzs.. Bar erdekes a dolog, elvegre 2 utesbol ha lement 6k life absropal altalaban.. Fennvolt a shield , kb 5-6 utesre ment le a lifed , pedig csak 700 dmg t fog meg , vagy nemistom.. Szal 3k serulest nemtom, hogy redukal le 1k ra egy shield , de ironlorek biztos tudjak..
De ha igy nezzuk akkor viszont elgondolkodtato az, hogy a binderedet mer utik annyira szet legenden , shield es absorp melett? :D
Az instant ranger az meg egy allat szerintem:D Kb 2 kepernyorol lebirod halozni a masikat vele .. Csak alltam a briar wardban , es szortam a halot osszevissza , amikor megjelent a karimon valami reflect cucc, akkor vettem a lapot , hogy eltalaltam a defendert , es elkezdtem szorni abba az iranyba oket megin, utana meg jottek a nyilvesszok, es meg absorp mellett is eleg rendesen szetvitte a conqot, study cast nelkul is. Ami a durva , hogy csak 20% skill distrupt van az artifactomban , de lehet felrakni olyan bowot , ami folyamatosan distruptol.. Magyarul megfog haloval, aztan meg csak lo a bowwal , es ugyan nemvagy stunned a halo miatt.. , de mozogni nemtudsz , castolni meg nem enged a folyamatos skill distrupt.. legalabbis gondolom en..
A tq pvp amugy csunyan elvan baszva , a briar ward kinnmarad valami bug folytan amikor ujat castolsz , es fel perc castolgatas utan , telelesz a palya briar wardal..Shorlex aszondja nala nem latszott , de nalam igen , es tudtam loni a sajat briar wardomat.. Ott durrogott rajta a scatter , olyan szinten , hogy a gepemet leakasztotta , ahogy lottem 1 sorozatot , es 1 fps el durrogott az egesz erdő körülöttem...
Aztan lehaloztam a conqot , Shorlex kirakta maga melle a zaszlot , elkezdte utni a levegot , es 1x csak meghalt.:DD Mert beleutott a sajat zaszlojaba , amin rally volt.. Mondjuk nekem ez kurva erdekes , mert nekem 7k lifem van , 35% absorp , de sztem sebzek vagy 2.5x annyit mint a conq , megse haltam be a rallytol , ha ravagtam kettot Shorlexre.. O meg kevesebbet sebez, tobb a vedelem % ja , megis ugy levitte a lifejat , ahogy eltalalta a sajat zaszlojat , hogy rossz volt nezni:D
A legmokasabb akkoris azvolt , amikor Shorlex beallt full vedelembe , es megallas nelkul castolta a rallyt.. Enmeg odamentem a bone charmerrel , es folyamatosan utottem.. (deatchill nelkul) Nem tudtunk meghalni!:D Lement mind2 onk lifeja , akkor o felgyogyitotta magat , akkor en megin szivtam annyi eletet, hogy felmenjen a lifeom.. Igy utogettem full rally mellett vagy 20 masdopercig , aztan kaptam egy nyakast a conqtol , hogy hagyjam mar abba:D -
hát meglátjuk, ugye act4-et épp most csináltam, így gyors egymásutánban baromi unalmasnak hangzik :)
shorlex: előről én már biztosan nem kezdek karit soha, beee :) -
nem kaptam semmit
-
Kolbaszharisnya #12633 Oké megbeszéltük!Akkor hétvégén!Csak akkor nyomhatjuk,mert amugy hétköznak nem vagyok otthon...:S!
Figy most nyirtam amugy le norm typhont hétvégén,most kezdeném majd act 4 et...!Ha azon gyorsan végigszaladunk majd akkor felölem tolhatjuk epicet...:)! -
Shorlex #12632 kéne tolni egy templart :D
kezdjünk előről karit, azt olyan templart csinálok hogy összepisilem magam :DDD -
Kolbaszharisnya... -
én vsz játszanék kicsit, de epic elejétől. nem jutsz el addig mostanában? mondjuk ilyen 4-5k kritikal-okkal egyszerre 6 target-re lehet unalmas lenne neked... de expelni is beugorhatnék normálra. mondjuk ez inkább neked lenne tápolás :) -
Shorlex #12629 te én múltkor is erre küldtem ám... :D
remélem most megkapod -
Kolbaszharisnya #12628 Hát azért bevallo itt fent a forumon nagyon sokat lehet tanulni a játékkal kapcsolatban,kb egy hete még szart sem tudtam a Tq-rol,csak annyit,hogy egy marha jo Diablo-clone!Mivel a Diablo 2 a kedvencem,ezért minden képpem ki akarom tapasztalni ezt a gamet is,mert nagyon tetszik..!A Diabloban már nincs olyan ficsör,amit nem tudnék..:)
Minden esetre ezt csak azért irom,hogy megköszönjem mindenkinek,hogy ilyen segitö készek voltatok eddig!(Shorlex,dudovec thx!)Valoszinüleg lesz még egy néhány láma/kevésbé láma kérdésem kari fejlesztéssel kapcs,ugyan is nincs kedvem mindig uj karikat kezdeni,ti meg már elég karit kigyurtatok,sejtitek hogyan kell!
ja amugy ha van kedve valakinek majd hétvégén hamachin tolni egy cseppet,cserélgetni,vagy csak questelni,akkor jöjjön,mert vasárnap kb olyan 14 ora körül nyitok egy szobát!Szoba neve Kolbasztitan lesz,a jelszo pedig metal!De ezt majd ugy is megirom még akkor!
Nekem csak egy lvl 32 es oraclem van kevésbé jo cuccokkal felszerelve...:S!Aki akar jöhet,de csak normalos karival!
-
légyszi küld el a citromailes cimre mert a másikat nem tudom használni
[email protected] -
Shorlex #12626 elküldtem már neked, ne viccelj, de már mikor -
Amoroso #12625 Sikerült, köszi mégegyszer. -
Amoroso #12624 Köszi megyek megkeresem. -
huntersec #12623 Rögtön a legelső városból elindulsz, ahol rákok, meg valami dárdás biszbaszok jönnek, és fent mész a sziklák szélén, nem a tengerparton, akkor bele fogsz ütközni, bár ágak kicsit elrejtik, de nem vészes. -
Shorlex hogy áll amiről beszéltünk, mert semmilyen visszajelzést nem kaptam? -
Amoroso #12621 Bocsi, lehet hogy bénának tünök, de nem találom azt az ajtót.
Valami közelebbit mondjatok már légyszi.
Hányadik teleporttól merre induljak.
Előre is köszi -
na leöltem normal hades-t prophet-tel. level43, most jön epic. full legálban azért ez szép. alvilágot végig +31% exp amuval toltam -38%hp-vel és fel sem tűnt :)
fantom büntet, szerencsére kék gólemek sem jelentenek problémát, mert támadáskor eltűnök, így csak az első ütés után morciznak rám, de mire bármit csinálnának ott a 2-ik hit és vége. 6/12-es instant fantommal 4000 körüli kriteket írkál. elképesztően tetszik még mindig... -
Amoroso #12619 Az a 4.act elso teleportja? -
Aylon #12618 :D
Nekem volt olyan, hogy egymás útán dobott vagy 4-et. -
Amoroso #12617 Köszi, megyek ki is próbálom. -
Shorlex #12616 Bazmeg mindenkinek dobja csak nekem nem????
azóta sem dobott egyet sem
rhodosban volt egy bejárat amit nem tudtál megnyitni.
ott használhatod, az nyitja a bonusz pályát -
Amoroso #12615 Virs lee nem tudom véletlenül, hogyan kell használni a Hades által eldobott (Overlord nevezetű) teknőst? -
Shorlex #12614 persze igazad van, na de csak ilyen fizikális damage-ek ellen, szóval bossra nem jó.
Na most mobra meg akinek ez kell a túléléshez... :D
Bár aszondom, hogy kezdőnek hasznos a dolog, azaz én ha életemben most játszanék először TQ-val, akkor defender lennék. De virsli, el lehet érni a 100 blockot úgy, hogy nem relicelt pajzs van a kezedben, hanem lila? Quick recovery, aura, ilyesmiből. Mert ha nem akkor viszont nagy gebasz, hogy csak azért kelljen zöldet tenni, elveszítve egy lila pajzs dolgait (kinek kinek karifüggően ami kell - kory, deimos, ancile, zeno, stb) hogy meglegyen a 100 block, bár sztem ha ezzel együtt megvan a 85-90 chanve, az is elég jó. 10ből 9 ütés blokkol annyit...
De azt nem értem, hogy dudo püfölt rám ilyen 8-10-15k-kat krittől függően. Na most OK hogy blokkolok 50 chance-el 600-akat, na de hogy 8000 helyett 7500at kapok be (azt is csak minden másodikra!), hűha. 6k életem van... szóval ezért nem értem, hogy tényleg nem kicsit, hanem látványosan lettem jobb tőle védelemben. -
virs lee #12613 Persze tudtam hogy jobb leszek, de nagyságrendekkel lett jobb a védelmem, szóval ennyi játék után magam sem gondoltam volna, hogy ilyen rengeteget számít a pajzs.
Én mondtam. 100% block iz da beszteszt. ~~ -
Shorlex #12612 Ma este leszek, úgyhoyg ha vagy akkor hajrá.
megpróbálok minél hamarabb szabadulni munkából aztán nyomhatjuk.
De ha instant lethallal lövöldözöl rám, akkor sztem mindketten meghalunk :DD
Meglátjuk. -
defilled cuccos poison-ös brigandomat próbáljuk már ki pvp-ben...