Piacon a leggyorsabb Turion 64 mobil processzor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
A Turion csak mostanság vált elérhetõvé, a cikk meg vagy 2 hetes😊 Mindenesetre az látható, hogy a Pentium M elég erõs... Már várom egy azon alapuló asztali proci megjelenését, még az is lehet, hogy intelt vennék😊

/*WTF?!*/

Supremo
Én is csak a P M-t tudom megerõsíteni... minap olvastam egy összehasonlítást, és egyes dolgokban baromira gyors! Sõt, átlagban felveheti az asztali gépekkel a versenyt. Az, hogy az AMD is elõrukkol egy "kicsikével", nekünk csak jó, mert tovább öli egymást a 2 gyártó, és szaporább árverseny alakul ki <#mf1>

Kössz dez!
Legalább már ezt is tudom. 😊

Érdekesek a tesztben a L.A.M.E. eredményei, az OGGenc, és a többi fényében. Szerintem annak a L.A.M.E.-nek valami baja van, és diszkvalifikálni kellene a tesztekbõl. 😊

(Mellesleg, érdekes, hogy egy húzott procit versenyeztetnek nem húzottakkal, pedig az Athlon64-et is szépen lehet húzni.)

Pentium M: érdekessége, hogy kb. annyi az IPC-je (Instruction per Cycle), mint az Athlon64-nek. Csak a memóriakésleltetése enynén elég lassú. (És elég drága.)

ZaJanga
Ez ok de ez a teszt ott sántít, hogy AMD vonalon nincs benne mobil proci vagyis igazából nincs mivel összehasonlítani.
Egyébként valóban jó a P M !

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Nem, nem az van a procin. Note the "(c)". Azaz ez a szabadalmaztatás éve. (Még az is lehet, hogy csak a tokozás szabadalmaztatásáé. 😊 )

Ezt nem értem! Ez annyira új, hogy 2001-ben gyártották? (második kép) Ez most vagy nem annak a procinak a képe, vagy nem a gyártási dátum van a procin!?????

smv
Így szokott ez lenni. Egyszer ez a leggyorsabb, máskor az...

Starcraft + Diablo III - esemve

asysoft
Ez egy jó kérdés, Pentium M nem egy gyenge proci, s nem csak mobil viszonylatban... Ajánlom ezt a linket.

/*WTF?!*/

arty
remélem arányosan tuningképes is lesz 😊

Forza.

ZaJanga
Mobil szegmensben szerintem erõs lesz ez a proci!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját