120
Taoista szex, egészségmegőrzés és képességfejlesztés
-
#120 és a "sima" élet nem marhaság? ki mondja meg hoyg kinek van igaza? szerintem senkinek sincs joga eldönteni, hogy melyik oldal a hülyeség, mert minden ember máshogy látja! a Te szemszögedből hülyeség, a másikéból nem. akkor kinek van igaza? miért Neked lenne igazad? és miért a másiknak? gondolkodj ilyesmiken is;) -
#119 miért is, okoska? -
#118 lol ez a topic. John Wayne te is ugyanúgy meghalsz mint mi, akár kilövöd a spermát akár nem. Az energiáddal meg tudod hova menj. Marhaság. -
#117 valaki mondta, hogy megvan neki angolul pdf-ben! pls linket!!! köszi;) -
#116 nem látta valaki a millió dolláros pontom?:DDDD -
#115 -
#114 azt mind képzeld oda ... -
Goth #113 Vidéki levegő, egészséges életmód, táplálkozás és 80 évig él az ember, naponta kúrja az asszonyt a hagyományos módon =) És még évtizedes gyakorlás sem kell hozzá. -
#112 képt!!44 -
#111 a naponta 5-6 már káros?:D -
Tüske #110 Ezt már egy másik topicban észrevettem.
Nembaj, legalább mi tartsunk össze... -
Prof William #109 Értem hogy a túlvilágon azzal futsz össze először akihez érzelmi szálak fűznrk. De vajon kivel próbálnád ki a taoista szexet, ha nem egy hozzád közel állóbal akiben teljesen megbízol. Akinek át kardo adni magad, akivek boldog akarsz lenni.
Hiába vagyok férfiból, úgytűnik mégis elég romantikus vagyok. -
#108 A nő is jobban fog örülni az energynek ha ritkábban kap! Ez olyan minthogy tele gyomorral, nem annyira ízlik a torta... -
#107 Ilyen az élet: terror, kompromisszum, vagy papucs effektus...
Szerintem mindkettőtök jobban jár ha nem könyörülsz a nőnek. Harcolni kell az "energiádért"! -
John Wayne #106 Jaja, ez egy probléma. Hát, türelemmel kell lenniük:). De ha nincs magömlésed,de élsz nemi életet, úgy is össze lehet gyűjteni szép lassan a szükséges energiát a nagy felhúzáshoz, csak sokkal lassabban. Rajtatok áll, nekem ez az 1 hónap cölibátus nem ment igazán. És mint mondtam, nem is tudom még megcsinálni a nagy felhúzást, de mégis tapasztaltam, ha lassan is, hogy minden jobban megy.
Az igazság az, hogy a taoisták szerint azért mennek tönkre a párkapcsolatok, mert a férfi folyamatosan energiát veszít, egy idő után ebből tudatalatt elege lesz, és így a nőből is, vagy egyszerűen annyira lemerül, hogy gondjai lesznek az ágyban.
Szerintem érdemes kicsit türelemmel lenni a nőnek, neked meg gyakorolni, ha csak tovább ki bírsz tartani, már az egy előny. Egy idő után pedig gyorsabban "állsz vissza". Ha pedig olyan mákos vagy, hogy könnyen meg tudod tanulni a nagy felhúzást, az biztos nyeremény.
Igazából nem tudok erre jól válaszolni, nekem becsúszott egy hosszabb nőnélküli időszak az életembe, nem is bántam igazán. Úgyhogy ilyen probléma nem merült fel.
Magánvélemény, hogy nem muszáj az 1 hónap szünet, ha nincs nagy gond és minden működik frankón, hanem szépen fokozatosan kell kibontakoztatni ezeket a dolgokat. Nem muszáj egyből repülőre gyűjteni.:))) -
#105 Szerintem is jó a nőknek ha érzik ahogy szétárad bennük az energia.:)Vagyis én azt tapasztaltam. -
#104 Ez a mi sorsunk...mi szegények... :P -
#103 nem elég, hogy elmondják részletesen mit vettek a közértben, még le is szívják az enerdzsit!:) -
#102 meg szabad kérdezni mennyi volt a leghosszabb idő, amig képes voltál magadban áramoltatni/raktározni az energy-t? :P Plusz én 7végén megpróbáltam rávenni az asszonyt, hogy áldozzunk a taoizmusnak, és hadd raktározzam az energiáőt, nem engedte...Hát hogyan gyakroojon így az ember...A legtöbb nő szereti érezni magában az energiánkat, nagyon tudják élvezni, de hölgyeim cáfoljanak meg, ha ez nem így lenne! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! -
John Wayne #101 Hát, elvileg vannak légzőgyakorlatok meg ilyenek, elég magasról tojok rájuk.
A taoista szexben az önkielégítés is gyakorlásnak számít, feltéve ha jól csinálod.
Vannak olyan gyakorlatok, amik abban segítenek, hogy ne menj el gyorsan, illetve akármeddig kitarts, ha profi vagy. Ezeket ilyenkor is lehet alkalmazni, begyakorolni. A fenékizmok ritmikus összehúzása pl. energiát von el, így csökkenti a magömlési késztetést.
Az első "csúcs" úgymond a nagy felhúzásnak nevezett gyakorlat, amit elvben egy hónap szexmentesség előz meg, hogy legyen elég energiád hozzá, ilyenkor az orgazmikus energiát a gerincen keresztül felvezetik az agyba, ott egy kicsit megforgatják, és aztán levezetik a köldök alá.
Nálam ez nem műkszik, mivel egy apró gerincprobléma miatt el van mozdulva a keresztcsontom, én elöl vezetem fel, az egyik könyv említi, hogy egyeseknél ez így működik, és hátul kell levezetni, én ebben nem hiszek igazán, egyelőre eddzek, hogy a gerincem helyre kerüljön, immár több éve, mondjuk úgy, hogy amíg nem tudom jól, addig csinálom kevésbé jól. Lassan eljutok oda, hogy ez menni fog. Elvileg ha az energia tesz egy kört, akkor megsokszorozódik. Érdekes lehet, ez most a célom.
Az energia háromfelé mehet. Ki a fütyin, fel a gerincen, fel elöl. A fel a gerincen a papírforma szerinti kivitelezés. Nem tudom, jár-e valamilyen mellékhatással, ha nem papírforma szerint csinálod, nekem kutya bajom, de ez lenne az igazi.
Nos, ez abban az esetben, ha nincs gond a gerinceddel, és az energiapályáid nyitottak (nincsenek érzelmi blokkok, stb.) viszonylag gyorsan elérhető, de szerintem kell hozzá legalább fél-1 év gyakorlás, de egyénfüggő.
Van aki itt leáll, és azt mondja havai, jöhetnek a nők tucatjával.
Ezen túl már kicsit misztikussá válik a téma, a szervek feltöltése chivel (ettől ellenállóbb leszel, pl. lándzsa törik a torkodon, stb.), elvileg az is elérhető, hogy nem kell enned, a saját spermád energiáját alakítod át. Ezek szép dolgok, de nem különösebben érdekesek egy átlagembernek, mert nem szoktak rajtad kamionok átmenni, és szeretsz enni.
Érdemes beszerezni a könyvet, amit ajánlottam, az részletesen leírja a dolgokat, bescannelni sajna nincs időm és jelenleg scanner sincs elérhető, nem hiszem, hogy lenne weboldal, ami ezzel foglalkozna.
Ha a libri.hu-n rákerestek a Mantak szóra, akkor ki fog dobni pár könyvet a témában, a Gyógyító szerelem (nőknek), a Taoista szerelmi titkok 13 (férfiaknak), a megfelelő. A Multiorgazmusos férfi szerintem az igazán nyerő, mert célratörőbb, tömörebb, és európai emberhez közelebb álló, de azt most nem látok. De a Taoista szerelmi titkok bővebb, és az az alapmű, abból van angol nyelvű pdf verzióm, ha valakit érdekel. -
Audrey #100 http://www.holgyvilag.hu/index.php?apps=cikk&cikk=8332
íme, ez talán több a semminél.. :) -
Audrey #99 Google-ban megnézem... -
#98 Honnan lehet taoista "gyakorlatokat" tanulni? Neten van valahol? -
Audrey #97 Nő nálkül?! Hát nem csak arról van szó, hog nővel, de nem spriccelve? -
kiskenus #96 asszem maradok a natúrnál -
kiskenus #95 az meg micsudi????? -
Prof William #94 Az a baj hogy az ilyen dolgokról leginkább csak állítózgatni lehet.
De leszokok rólla.
Azon a khmm... vizelős gyakorlatonm kívül milyet lehet még végezni? Mármint nő nélkülit? (Lessz majd meglepetés!) -
#93 hápf, ahhoz még olyan sok azért nem!:) -
#92 Meglátásom szerint a túlvilágon azokhoz leszel közel, akikhez komoly érzelmi szálak fűznek.De nem téma szerintem és az ilyen "állítólag"-okról szokj le...
Amúgy én már el is kezdtem alkalmazni, és jól vagyok köszönöm. Ma 1 holnap 3 pótzh egymás után...ehhez kell energia az biztos:) -
#91 Engem akkor műtöttek sérvvel mikor még egész pici voltam.
Anyám húzott egy vödör vizet a kútból, én meg mellette állva pancsikoltam. Még járni nem tudtam, anyám fogta a derekam.
De azt senki nem mondta h. ne emeljem meg a vízzel teli vödröt... -
#90 LoL!!! -
#89 Az én köldököm alatt lágyéksérv van. -
John Wayne #88 Hát, ezzel nem értek egyet. Frankón túl tudod magad tölteni. Az energiatöbblet is okozhat problémát. Emiatt tárolják a többlet energiát a köldök alatt, ahol biztonságosan lehet. De ebbe nem fogsz belehalni. Részletesen le van írva az "ajánlott irodalom"-ban ez az effektus.
A túlvilágos téma érdekes. Állítólag mindenképp együtt leszel azokkal, akikkel itt együtt vagy. -
Prof William #87 Mellékhatások. Ha túlzásva viszed annyira telitöltődsz energiával, hogy szanaszéjjel robbansz.
Na persze ez csak poen. A Taoista szex állítólag nemcsak testileg, hanem lelkileg energatikailag, is feltölt. Az meg nem baj. Uyganúgy nem tud túltölteni, mint ahogy hiába veszel be egy doboznyi c vitamint, mégse lessz semmi bajod.
(Állítólag akik taoistán szexelnek azok oylan sznten egyesünek hogy a tulvilágon is megtalaálják egymást. Sőt még a továbi újjászületésekbe is együtt mennek. Szóval jól válasszátok meg a tao-szexpartnmereteket, mert a köv 4-500-évben jó eséllyel a közelében lesztek. :) ) -
#86 Nem akarok ennyit visszaolvasni. Írjátok már le pár tőmondatban hogy kell taoistán kefélni! Hűvös, svéd lánnyal is meg lehet csinálni? -
#85 Ez igy van! Addig kell szerintem a pisilés közben gyakorolni, mig nem érzed anélkül is ennek az izomzatnak az összehúzódását, és akkor már bármikor lehet gyakorolgatni (bár szerintem azért vezetés közben necces :P) de olvastam olyat is, nem tudom az menniyre igaz, hogy túlzásba is lehet vinni ezt a módszert! (szerintem nem) Annyi tény, hogy nekem nem ártott, csak használt a gyakorlás! -
#84 Egy tantrás könyvet már én is elolvasgattam, de ha ez gyakorlatiasabb akkor hagyom a sok rizsát, egy próbát megér!:) Ja és én már évvekkel ezelőtt hallottam erről a csövelős technikáról, és szerintem ezt lehet gyakorloni anélkül is, pl munkahelyen a szamítógép előtt vagy vezetés közben is :P -
Audrey #83 Oksa...olvasgatok visszafelé... ( ahelyett, hogy kirpóbálnám! -
John Wayne #82 Nem vagyok nő, úgyhogy nem állíthatom , de állítólag igen.
Javaslom olvass vissza! Az #53-ban írtam erről. -
Audrey #81 Csodáasn hangzik!
De nem vagyok férfi... Azért még számíthatok energia-megmaradásra?