Feltörték az UMD másolásvédelmét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolon legálisan is épp elég sok játék fogy, az Amigán meg egy idõ után szinte semmi sem fogyott. (Mármint kommersz, mert hobbi shareware volt
Anno az Amigára azt mondták, hogy a warez ölte meg, ilyen alapon a konzolokat is meg kéne ölnie a wareznek, ennek ellenére jobb eladásokat produkálnak közepes játékok, mint pc-n a csúcs címek.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
azért konkrét számítások (de legalább megalapozott becslés) nélkül én erre nem mernék mérget venni. nem véletlen, hogy USA és Japán az elsõdleges célpontja a PSP-nek. az én elméletem szerint a szegényebb (lásd Mo és egyéb közép/kelet európai országok) korántsem jelentenek - még összevonva sem - akkora felvevõpiacot erre a szerkezetre, hogy annyit számítson hogy van-e warez vagy nincs... persze ez is csak gondolat, nincsenek konkrét számaim.
"PS és az Xbox világméretû térhódítását a kalózvezióknak IS köszönheti"
ezzel egyetértek, de azt nem hiszem, hogy a GC csak a warez hiányának tudhatja be a "sikertelenséget"
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
egyébként ebbõl a fájlból már készült egy házi változat, ami az 1.00-ás PSP-n bootol, tehát van haladás.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
akkor már csak a méret a kihivás, hogy másolható legyen ... de sztem az életben nem lesz ekkorka dual layer korong, irhatoban, psp által elolvashato (+/- ???) formátumban ..
Forza.
Amazon-rol rendelted? vagy kint elsz?
Adnak melle alapbol jatekot?
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
( pár sör után😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mert akkor meg pláne nem nagy ügy az egész, sem a beolvasás sem a kiírás. Egy eredeti lemezrõl lefejtett tokot, meg az újraírtra rá tehetjük kis ügyességgel.
Aztán eltellik egy két hét és már külön is kaphatóak lersznek ezek az újrahasznosítható rokok is.
Szerintem
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
szerinted ott hülyék dolgoznak? és nem tudnak kitalálni egy másolhatatlan,feltörhetetlen adathordozot?
ne vicceljünk, ez gy van kitalálva ezért megy jol a sonynak a hardvereladás, nézd meg a nintendot az másolhatatlan utolsok is lettek ...
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Ezt már hányszor hallottam <#nyes>#nyes>
Azért sajnálom szegény sony munkatársakat. Évekig fejlesztenek, több millkót bele áldoznak, ettõl várják a fizetésemelést...Erre jön pár kölök <#email>#email> és már fel is töri a védelmet. <#ticking>#ticking> Így elõléptetés és fizu emelés helyett, jöhet a munkaközvetítõ...<#wow3>#wow3><#sir>#sir>
Akkor már csak az a gond merül fel, hogy rohadt lassan lehet ám ezekre a kártyákra adatot másolni. Amíg én a mobilom 128 megás Memory Stick Duo-ján cserélgetem az mp3-akat majd bele õszülök.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
De egy film is csak maximum 1.8 giga lehet, mivel annyi az UMD maximalis tarolokapacitasa (egyelore). Arrol nem is beszelve, hogy a gep alapbol tamogatja a videok memokartyarol valo lejatszasat, igy eleg csak az mpg4 file-t felmasolni ra, es mar nezheted is. 😊