1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#1110 Basszus és pont csütörtökön dolgozok, na majd megnézem az ismétlést. -
#1109 valaki megtenné, hogy felveszi és felteszi a netre? mert nagyon érdekel, de sajna a szolgáltatómnál nincs ez a csatorna. -
#1108 ezt igencsak meg kell majd nézni :D -
#1107 zsír.....nézős lesz :D -
#1106 Április 10-én (csütörtök) este 10 órakor (ismétlés pénteken hajnali 4-kor) lesz a Discovery Channel-en "Az utolsó 24 óra" című műsor. A mostani részben 2Pac utolsó 1 napját mutatják be archív felvételek és a családdal, barátokkal készített interjúk segítségével. -
#1105 :D -
Neoncsoves #1104 mármint azt akarta elérni, hogy fakenek mondja mindenki a "halála" után látott képeket,videókat... -
Neoncsoves #1103 csomó ilyen videó, nameg a teóriák. én nem akarok vitatkozni, valaki azt mondja meghalt, valaki azt mondja még él, valaki tartózkodik. én úgy gondolom még él (remélem) és egyszer berobban hatalmas rapsztárként ismét :) de ha belegondolsz minden videora ami róla készült '96 után, azt fakenek mondja mindenki. nem ezt akarta elérni(szerintem ez valószinű) -
#1102 ez nagyon nem 2007es video
miért lenne 80% h él? -
Neoncsoves #1101 Mármint az elkövetkező "zenéi", klippjei, róla készült felvételek.. azokat mondja mindenki fakenek... amik a halála után "készültek"... nos, szerintem ezt akarta elérni Pac... -
Neoncsoves #1100 feltétlen gyilkosság volt?
Video itt
Lehet, hogy még mindig él 2Pac... Szerintem 80%, hogy még mindig él. Azt mondja mindenki, hogy fake. Azzal hogy megrendezte halálát, pontosan tudta hogy mindenki azt fogja mondani, hogy fake :) Szerintem csak kis nyugalomra vágyott Pac és igy oldotta meg. :) Lehet régi a vidi, de elég jó amugyis. -
#1099 Köszi hogy bemásoltad, de sajnos szerintem csak volt üres hely az újságban és valamivel ki kellett tölteni. -
#1098 "Diddy tudott 2Pac megtámadásáról?
A Los Angeles Times tényfeltáró cikkében azt állítja: Sean Combs, vagyis a Diddy néven ismert rapper és zenemogul tudott arról, hogy két asszisztense 1994-ben Tupac Shakur megtámadására készül. A Quad Recordings nevű stúdióban ismeretlen tettesek megverték a népszerűségének csúcsa felé tartó rappert, és lövöldözés is volt. Ez az incidens vezetett a keleti és a nyugati parti rapperek közt elfajuló viszonyhoz. Az egyre fokozódó verbális és fizikai erőszak végül 2Pac 1996-os és Notorious B.I.G. 1997-es meggyilkolásába torkollott - a két gyilkosságot a rendőrség máig nem derítette fel. Az újság szerint Diddy tudta, hogy az asszisztensei Tupac megtámadásával próbálnak bevágódni nála."
ezt a mai Borsban olvastam, nemtudom, hogy mennyire új hír, gondoltam beírom ide -
#1097 az eredeti track alapja készült ez alapján -
#1096 A Dopefiend's Diner tényleg jól sikerült, csak most vagyok rajta. Vágjátok az alap Tom's Diner-t, aminek a mintájára készült ez a track? -
#1095 az árban nincs benne a szállítás, azt mindig hozzá kell adni -
#1094 Shipping and handling. áhhá itt vannak az infók ugye, kár hogy szerbia nincs a listán de Worldwide van és a szállítás is oda van írva, hogy 3dolcsi, csak kár hogy nemtudom,hogy bele-e van az árba számítva :D majdcsak lassan megbarátkozom ezzel az oldallal is -
#1093 Az aukcióban le van írva, hogy az eladó küldi e szerbiába mondjuk, vagy az oldal alján lehet még megnézni. Az mind1, hogy neked miben van a paypal-on a pénz, átszámítja amibe kell. -
#1092 Nagyon off topic de legalább itt biztosra mehetek, hogy szakértői választ kapok és nem nagy elutasítást :D szóval szeretnék majd egyszer ebayon venni valamit. paypal számlám van és ilyen kis dolgokban gondolkodtam, pl Pac nyaklánc 6 dolcsi meg nem vészes áron. A paypalra ilyen olyan pénzkeresési módszerekkel gyűjtöm az eurókat szóval nincs és nem is lesz bankszámla csatlakoztatva a számlához szóval 100 euró alatt kell vásárolnom azt tudom, de amit nem, szerbiába is kiküldik? ha igen mennyi a postadíj szóval nézem az árat licitálok rá és hány dolcsit kell még postadíjra rászámolnom? nekem euróm lesz a számlán de az ár dolcsiban van, így is lehet fizetni? gondolom nem. hát sok nyitva hagyott kérdésem van amire örülnék, ha valaki tudna felelni, előre is köszi :) -
#1091 Kellemes Ünnepeket! -
#1090 a Dopefiend's Diner télleg kurvajó
boldog karácsonyt mindenkinek. -
#1089 kicsit "megújultam": makaveli.hu -
#1088 Dopefiend's Diner istenkirály szám lett.. bár korus tényleg nem a legjobb.. Resist the temptation és kegyetlen jó! összeségében egy 2pac fan-nak kötelező darab, de másnak is ugyanis a legjobb számok megtalálhatók rajta nagy részt! -
#1087 noshátakkor ... akinek valami gondja van az új albummal az ne legyen többé 2Pac rajongó!
Dopefiend's Diner: Pac mint "énekes" + egy komoly történet, 9/10 (a kórus miatt, ami elég gyenge)
Resist the Temptation: az egyik legjobb remix az amarutól (+ intro és 3ik versszak!!!!) 10/10
Thugz Mansion: végre nincs Nas 10/10
negatívum: They Don't Give A Fuck és Unconditonal Love nem cdq -
#1086 én már egy angol felirattal is megelégednék...... -
#1085 nem para dehogy...
am nemtudom,hogy valakai gyárt e hozzá feliratot :S
nem verték alapból olyan nagy dobra, és nemtudom,hogy vannak e olyan 2pac fanok akik perfekt angollal rendelkedzenek és idejük meg kedvük van lefordítani! -
#1084 hát jah, én csak akkor nézem meg ha lesz hozzá felirat -
#1083 sry h nem olvastam vissza -
#1082 egyébként én nem láttam.. kicsit necces megérteni azért angolul
-
#1081 előző két hsz erről szól pl.. -
#1080 Tupac.Assassination.Conspiracy.Or.Revenge.2007.NTSC.MDVDR H3XDVD
látta már vki? -
#1079 én megvettem már, de szerintem arra kicsi az esély, hogy ez itthon megjelenjen felirattal vagy szinkronnal, nem áll nagy kiadó a dvd mögött -
#1078 2Pac
ez e dvd egy hete jött ki.. lekaptam sajnos csak angolul van fent még, de nagyjábol értem és benne van minden a gyilkosságával kapcsolatban! Interjúk, az fbi ügynökökkel a testőrökkel, egyszerűen minden benne van!
2Pac fanoknak kötelező darab! Meg is fogom venni ha kidobják MO-n :) -
el bruja #1077 azt hittem már te is elhitted h meghalt... -
#1076 nem -
zsofy89 #1075 szerintetek nem él tupac? -
#1074 benne van minden :) -
#1073 szép szám klippek is, vagy only music ? :D -
#1072 100 fölött valahol :D má nem számolom :) -
#1071 azért ez se lesz egy rossz gyűjtemény :) te most hol tartasz "gigányilag" ? :D