Tupac Amaru Shakur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Rest In Peace PaC & YaK
miért lenne 80% h él?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Video itt
Lehet, hogy még mindig él 2Pac... Szerintem 80%, hogy még mindig él. Azt mondja mindenki, hogy fake. Azzal hogy megrendezte halálát, pontosan tudta hogy mindenki azt fogja mondani, hogy fake 😊 Szerintem csak kis nyugalomra vágyott Pac és igy oldotta meg. 😊 Lehet régi a vidi, de elég jó amugyis.
A Los Angeles Times tényfeltáró cikkében azt állítja: Sean Combs, vagyis a Diddy néven ismert rapper és zenemogul tudott arról, hogy két asszisztense 1994-ben Tupac Shakur megtámadására készül. A Quad Recordings nevû stúdióban ismeretlen tettesek megverték a népszerûségének csúcsa felé tartó rappert, és lövöldözés is volt. Ez az incidens vezetett a keleti és a nyugati parti rapperek közt elfajuló viszonyhoz. Az egyre fokozódó verbális és fizikai erõszak végül 2Pac 1996-os és Notorious B.I.G. 1997-es meggyilkolásába torkollott - a két gyilkosságot a rendõrség máig nem derítette fel. Az újság szerint Diddy tudta, hogy az asszisztensei Tupac megtámadásával próbálnak bevágódni nála."
ezt a mai Borsban olvastam, nemtudom, hogy mennyire új hír, gondoltam beírom ide <#smile>#smile>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Rest In Peace PaC & YaK
boldog karácsonyt mindenkinek. <#smile>#smile>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Dopefiend's Diner: Pac mint "énekes" + egy komoly történet, 9/10 (a kórus miatt, ami elég gyenge)
Resist the Temptation: az egyik legjobb remix az amarutól (+ intro és 3ik versszak!!!!) 10/10
Thugz Mansion: végre nincs Nas 10/10
negatívum: They Don't Give A Fuck és Unconditonal Love nem cdq
Rest In Peace PaC & YaK
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
am nemtudom,hogy valakai gyárt e hozzá feliratot :S
nem verték alapból olyan nagy dobra, és nemtudom,hogy vannak e olyan 2pac fanok akik perfekt angollal rendelkedzenek és idejük meg kedvük van lefordítani!
látta már vki?
Rest In Peace PaC & YaK
ez e dvd egy hete jött ki.. lekaptam sajnos csak angolul van fent még, de nagyjábol értem és benne van minden a gyilkosságával kapcsolatban! Interjúk, az fbi ügynökökkel a testõrökkel, egyszerûen minden benne van!
2Pac fanoknak kötelezõ darab! Meg is fogom venni ha kidobják MO-n 😊
z$ofy
Rest In Peace PaC & YaK
:C
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer