1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
Csesza #27 a címátírást majd később elmagyarázom ha rájövök!!!!!!!! most próbálom megtalálni hohyhogy kelll!!!!!!!!!!! -
Csesza #26 a dc++ az 1 program ahonnan mindenféle cuccokat tudsz letölteni!!!!!!!!!
ez olyan mint a chat tudsz pofázni meg minden és aki fennvan ezen a programon (chaton) annak a dolgait tudod letölteni és ők is tőled amit megengedsz nekik hogy letöltsenek tőled!!!!!!!!!!!!! vágod????????????? -
#25 kérhetném mind a 2 dolgot egy kicsit részletesebben,mert látod nagyon kezdő vagyok hozzá.... még olyan képet sem tudok betenni mint ami nked van -
Csesza #24 1. Kérjé moderátori jogokat!!!! de sztem máshogy is átlhet írni én nem tom hogy csak tom hogy átlehet!!!!!
2. az 1 olyan program ahol zenéket lehet letölteni különböző emberektől a világ minden pontjáról!!!!!! -
#23 hogy lehet átírni? meg mi az a dc++?
-
Csesza #22 TuPac legalább anyyi tiszteletet megérdemelne hogy a Pac-ot nem kisbetűvel kéne írni ugy hogy léci ird át, nem kötekedni akarok!!!!!!!!!!!! csak ..... -
Csesza #21 ha, nem eredetit akarsz, de ha azt akkkor az elég sok zenei boltban megtalálhatod, + netről is tudsz rendelni!!!!! én onnan rendeltem 3at!!!! -
Csesza #20 dc++ -
#19 sajnos nekem nincs sok számom tőle,az albumaihoz szinte nem lehet hozzájutni :(
-
#18 Nekem is. -
#17 Én szeretem 2pac-et az összes albuma megvan -
#16 Miért nem hadják már szegény embert békében nyugodni? Lassan már 10 éve meghalt de még mindig adnak ki lemezeket tőle. Szegényt teljesen meggyalázzák és kihasználják a nevét. Én szerettem pár számát régen de amit mostanában művelnek vele az gusztustalan! -
Csesza #15 hhehhe!!!
ezt most komolyan kérded????? -
#14 Ki az a 2Paca vagy micsoda??? -
Vegas #13 hát figye..megmondom az őszintét..Jimmy-t jobban sajnáltam..de mindenki azt hallgat amit akar..
Először és utóljára írom le..:
2PAC FOREVÖR.. :DD: -
Csesza #12 2Pac: LIVE BY THE GUN & DIE BY THE GUN -
laliking #11 most mindig mást :) -
#10 három király(magyar) 2pac-os oldal...
1 oldal
2 oldal
3 oldal -
#9 most kit(kiket) hallgatsz? -
laliking #8 mert volt egy tupacos időszakom... utána már más volt a kedvencem, de azis csak volt :) -
#7 1.-is Nem talált semmit a kereső
2.nem a halála fontos... ott arról van szó.meg emígy is egy örök téma,fel kellett frissíteni. -
#6 Újreg Rulez!!!!
Olvas, lát, figyel. -
Vegas #5 hi -
#4 miért csak szeretted Laliking?azért van mellette sok jó rapper az igaz. -
Darkboy #3 2PAC 4EVA!! -
laliking #2 Én csak szerettem -
#1 ezt a témát a rap legnagyobb személyiségének tiszteletére nyitottam... írjon mindenki aki szereti 'Pac-et,vagy aki szereti a Gangstar rappet,meg persze a sima raprajongók is