1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#67 mi a címe annaka számnak amit most nyomnak a rádiókban? 2PAC
-
#66 hát az a baj hogy ez már agyon lett beszélve mindenféle fórumokon -
#65 egy újabb téma kihalóban :( -
#64 [email protected] van valami hülye pasportom is -
#63 hát add meg az msn-es címed és én felveszlek -
#62 ok az msn-t megoldottam.hogy vegyelek fel a partnerekhez??
-
#61 van msn-em.regisztráltam egyszer magam,de elfelejtettem majdnem mindent.hogy kell újra regisztrálnom?mert csak sign in-ezni akar -
#60 vagy ha van msn-ed add meg acímét és küld át én meg beszúrom
-
#59 hát töltsd fel a saját glériádba és utánna [kép] -
#58 van egy kép a gépemen,nem tudod,hogy bírnám beszúrni a hozzászólásba? -
#57 igen itt a topicban -
#56 itt a topicban?
vagy hol? -
#55 nem tudom pontosan,de utánnajárok!(konzumrap)
sajnos június 20. áig nem nagyon érek rá.utánna meg rendszersebben jövök fel.
Sabodave,nem gondolod,hogy egy kicsit kevesen vagyunk? -
#54 VALAKI VÁLASZOLNA A KÉRDÉSEMRE VAGY NEM?
AHHOGY LÁTOM EZ A FÓRUM IS HANYAGOLVA VAN!!!
Palinko vmi aktivitást -
#53 de hogy jön ez a konzum rap elnevezés mert ezt nem nagyon vágom
-
#52 azért manapság nem könnyű IGAZI rappet találni. az igazi alatt tudjátok hogy mit értek(konzum) -
Csesza #51 jah!!!!!!!! -
#50 na basszus ez a topic is halad előre -
#49 Sztem ez a vita fölös mert 2 rapert nem lehet összehasonlítani mert mindegyiknek saját stílusa van!
és a Mansont se hasonlítsuk Tupac-kel mert az is 2 műfaj
SZAL ERRŐL SZTEM FÖLÖS VITATKOZNI -
#48 nem még nem olvastam a versekötetét :( :( 50Centhez én sem fűzök nagy szeretetet,ez a Candy Shop elég gáz... szerintem a manapság a konzumrepből nem sokan emelkednek ki... Snoop is Justinnal állt össze,bár én ezt nem tartom nagy gáznak,mert talán Justin közelebb van a raphez,mint akik rappereknek valják magukat. -
zsilike #47 +++game az amerikai ogly g -
zsilike #46 HI!manson nem gáz,de ne tedd 2pac mellé!a huslevest sem lehet összehasonlitani a lángossal!pac azért nagy,mert igazi müvész volt,verseskötetét olvastad???+utolso belövésben a jazz,amit huznak dögös'''ö más volt mint fifty+game.fifty t hallottam élöben freestyle,lesulyto volt,semmi de tényleg,nem hittem el!!a vokálos csajnak semmi hangja,nem énekesnö,hanem egy biatch!!!fiftynek semmi ütemérzéke,elcsuszkált teljesen.gáz volt(snoop free-jéhez képest,na az tuti/+game???a sorozatgyár legujjabb terméke/megjegyzem dre is máshogy csinálja és háttérben meghuzodik,nem égeti magát(..na game?ki ez a csúszott arcu pedo??azért mert sitten volt már költő is,na ne,v mert NWA tattoo van rajta.szánalmas!!!PAC nem ilyen volt,ö tényleg költő.köszi -
#45 ha őszinte akarok lenni akkor azért is nyitottam a témát,mert érdekelt,hogy hallgatnak még 'Pac-ot,a magyarok,vagy nem.meg nem nagyon akartam belenyugodni,hogy mindenki metált hallgat pl Mansont aki szerintem hányingeri zavarokkal küszködik,mert mindég hörög :) aki Mansont hallgat nem szerettem volna megsérteni! -
#44 nekem a klipje is megvan -
zsilike #43 HI!miért kell halálután közel10évvel háborgatni????uj számok,albumok??vk nagyot szakit.LEGJOBB:so many tears.ezek az ujak nem igazán.. -
#42 a ghetto gospelt e még nem hallottam.de majf szétnézek az Mtv-n,mert állítólag megy a klippje... -
#41 a 2005ös albumon van még az ORIGINAL BAD BOYS ami még szintén nagyon jó -
#40 A 2004es albumon van még a GHETTO GOSPEL
Californian love is jó szám, de most nem akarom az öszes TUPAC album tracklistáját leírni
én már végig hallgattam az összes TUPAC albumot -
Csesza #39 2Pac-nak csak jó száma van....
pl. Dear Mama, Changes ... sorolhatnám!!!!! -
#38 szerintetek melyik a legkirályabb száma Tupacnak? szerintem a changes,de még nem hallottam mindet... -
Csesza #37 jah a "mellékcím" nembaj haladás!!!!! -
#36 sztem elég lett volna Tupac Amaru Shakur
de már ez is haladás és jobb mint a 2pac -
Csesza #35 de hülye nevet választottál ennek a topignak!!!!! -
#34 ok megkértem őket.. jó ey a DC++ de nem tudom használni... -
#33 Na kir -
Csesza #32 jah, menny a moderátorokhoz és kérd a topic címének megváltoztatását pl. TUPAC AMARU SHAKUR -
#31 Mi LENNE HA A TOPIC CÍMÉT MEGVÁLTOZTATNÁD PALINKO PL ERRE: TUPAC
MERT EZ A 2PAC ELÉG NÉPSZERŰ DE CSAK SZLENG BÁR TE TOD VÉGÜLIS ENGEM ANNYIRA NEM ZAVAR CSAK 1 JAVASLAT VOLT -
Csesza #30 ez 1el régebbi mint ami nekem van de azt nemtom hogy honnan lehetne letölteni!!!! de jó ez is!!!!! -
Csesza #29 asszem ez az!!!! -
#28 vágom:) most próbálom megszerezni,abban gondoltam,hogy segédkezel..