1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • báttyó02
    ja és intézem ma hogy a bannerban szoljon egy Tupac szám :)
    melyik legyen szerintetek?
  • báttyó02
    nah akkor valaki mondja ki a végszót melyik legyen :D
  • sabodave
    ez télleg jobb
  • báttyó02
    2pac - life goes on.mp3

basszus...ha nemhalt volna meg,mennyi jó számot csinált volna még
  • báttyó02
    oks :D
  • DePreSsZYo
    Ami most van az jobb :D
  • báttyó02
    mitszoltok ahhoz,hogyha betennénk ezt a bannert,és zene is menne a topikba?

• sabodave
    100 :DDD

király a banner
  • báttyó02
    csináltam egy bannert ha tetszik nektek betehetjük

• ThuG4LifE
    candyman187 lol
    get at me on msn ha érdekel Candyman 187 albuma
  • candyman187
    Tölsd le a Makaveli albumokat
  • Palinko
    én is kíváncsi lennék az eredeti számokra! ezek az eminem (inkább remixek) annyira nem jönnek be,bár némelyik nagyon tetszik! a szöveg mindben jó!
  • sabodave
    hát én meghallgattam a számokat miután nekem megvan tupac összes albuma és mindet legalább 2x-3x végig hallgattam és sajna az eredeti verziót nem hallottam
  • ThuG4LifE
    üdv, már akartam írni Palinko-nak hogy ne másoljon csak úgy az oldalamról, de látom már odaírta hogy honnan van ... és Sabodave, elég szomorú, de tényleg így van hogy már csak a borító miatt vettem meg, ugyanis ezek a számok már messze nem Pac-ról szólnak! ha meghallgatnád a számok eredeti verzióit, ahogy Pac vette fel (pl. a Ghetto Gospel eredetileg 92-es felvétel) akkor rájönnél hogy miről is beszélek

Pz
    ThuG4LifE
  • sabodave
    thx
  • Palinko
    rossz az előző link... szóval az oldal ITT! a fórum pedig ITT! található.
  • Palinko
    szerintem is egy kicsit furcsa :) itt a híreknél van a cikk,az oldalon van üzenőfal,meg fórum is... csak regisztráció szügséges
  • sabodave
    jó akkor tőled bocs! de annak a cikknek van fóruma? mert aki ilyet leír az télleg hülye
  • Palinko
    szacsi tudod mit beszélsz?
  • Palinko
    hehe Sabodave most pofáraestél :) ez egy cikk, és azt másoltam be,ha nem hiszed járj utánna itt!

szacsi mit beszélsz?
  • szacsi
    biztos hogy él:P
  • sabodave
    "Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit!"
    NA EZT A KIJELENTÉST VOND VISSZA VAGY TÖRÖLTESD MERT EZ ÍGY NEM IGAZ HA TE OLYAN H*LY* VAGY HOGY A DESIGN MIATT VESZEL DC-T AKKOR ELÉG NAGY GYÖKÉR VAGY
  • Palinko
    Ez már a 3. hét, hogy a Ghetto Gospel az angol listák élén áll! A 2. és 3. helyen Mariah Carey "We Belong Together" és James Blunt "You're Beautiful".

A Ghetto Gospel maxi cd 20ezer példányban kelt el eddig, ezzel is lehet 3 hétig első helyen lenni ... annak idején a Changes 100ezres eladással állt az első helyen! A cd tartalmazza a Ghetto Gospel szám mellett annak instrumentál változatát illetve a Thugz Get Lonely Too számot Nate Dogg-gal. A maxin megtalálható még a Ghetto Gospel videó is, melyhez egy egész tetszetős lejátszót csináltak, itt van róla 3 kép. Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit! ;)

• sabodave
    dc-ről
  • Csesza
    nemtom, keress rá
  • Palinko
    hol tölthetek le Tupac klippeket?
  • Palinko
    2Pac körül semmi sem biztos,csak az hogy örökké élni fog a szívekben... aki hitt benne,aki nap minmt nap hallgatja a zenéit stb.

lehet hogy most megfeletkezett magáról és lekapta a kamera,csak utánna elferdítették a dolgot,hogy ne kerüljön bajba.(áprilisi vicc).A filmen biztos hogy ő az,csak lehet hogy összevágásról van szó.
    PEACE
  • sabodave
    visszaolvastam az origós fórumban és ott van 1 link amiben leírják hogy ez 1 áprilisi vicc volt
  • Csesza
    mi????va???
  • DePreSsZYo
    szánalmas...
    2Pac-et mindenki ismeri még aki nem is szereti a rap-et, ő volt a west coast rap egyik legnagyobb figurája.
  • sabodave
    ez csak 1 áprilisi vicc volt
  • sabodave
    csak nehogy az legyen hogy vmi hasonmás
  • sabodave
    Basszus kirkirkir
    ha él akkor
  • Palinko
    szerintem több mint 50% hogy él ezek után! de mikor lesz ez az eset az aktívban? a CNN-t épp nem, néztem :(
  • Palinko
    ami msot megy a tv ben az asszem a ghetto gospel,elég jól szól és király a téma
  • Csesza
    itt a bizoníték!!!!! a legalsó videyó!!!

én nemhiszem el ezt az egészet de hát...
  • szacsi
    énnemvagyokrepper, de azért furcsa, hogy minden évben kijött tőle egy "mamánál padláson talált 10 éves kazetta", ami tök faszán szólt...
  • Csesza
    lófasz???? ezmost komoly??!!! tökön szúrom magam!!!!!!
  • szacsi
    limk
  • szacsi
    állítólag a él