1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#107 ja és intézem ma hogy a bannerban szoljon egy Tupac szám :)
melyik legyen szerintetek? -
#106 nah akkor valaki mondja ki a végszót melyik legyen :D -
#105 ez télleg jobb -
#104 2pac - life goes on.mp3
basszus...ha nemhalt volna meg,mennyi jó számot csinált volna még -
#103 oks :D
-
DePreSsZYo #102 Ami most van az jobb :D -
#101 mitszoltok ahhoz,hogyha betennénk ezt a bannert,és zene is menne a topikba?
-
#100 100 :DDD
király a banner -
#99 csináltam egy bannert ha tetszik nektek betehetjük
-
#98 candyman187 lol
get at me on msn ha érdekel Candyman 187 albuma -
candyman187 #97 Tölsd le a Makaveli albumokat -
#96 én is kíváncsi lennék az eredeti számokra! ezek az eminem (inkább remixek) annyira nem jönnek be,bár némelyik nagyon tetszik! a szöveg mindben jó! -
#95 hát én meghallgattam a számokat miután nekem megvan tupac összes albuma és mindet legalább 2x-3x végig hallgattam és sajna az eredeti verziót nem hallottam -
#94 üdv, már akartam írni Palinko-nak hogy ne másoljon csak úgy az oldalamról, de látom már odaírta hogy honnan van ... és Sabodave, elég szomorú, de tényleg így van hogy már csak a borító miatt vettem meg, ugyanis ezek a számok már messze nem Pac-ról szólnak! ha meghallgatnád a számok eredeti verzióit, ahogy Pac vette fel (pl. a Ghetto Gospel eredetileg 92-es felvétel) akkor rájönnél hogy miről is beszélek
Pz
ThuG4LifE -
#93 thx
-
#92 rossz az előző link... szóval az oldal ITT! a fórum pedig ITT! található. -
#91 szerintem is egy kicsit furcsa :) itt a híreknél van a cikk,az oldalon van üzenőfal,meg fórum is... csak regisztráció szügséges -
#90 jó akkor tőled bocs! de annak a cikknek van fóruma? mert aki ilyet leír az télleg hülye -
#89 szacsi tudod mit beszélsz? -
#88 hehe Sabodave most pofáraestél :) ez egy cikk, és azt másoltam be,ha nem hiszed járj utánna itt!
szacsi mit beszélsz? -
#87 biztos hogy él:P -
#86 "Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit!"
NA EZT A KIJELENTÉST VOND VISSZA VAGY TÖRÖLTESD MERT EZ ÍGY NEM IGAZ HA TE OLYAN H*LY* VAGY HOGY A DESIGN MIATT VESZEL DC-T AKKOR ELÉG NAGY GYÖKÉR VAGY -
#85 Ez már a 3. hét, hogy a Ghetto Gospel az angol listák élén áll! A 2. és 3. helyen Mariah Carey "We Belong Together" és James Blunt "You're Beautiful".
A Ghetto Gospel maxi cd 20ezer példányban kelt el eddig, ezzel is lehet 3 hétig első helyen lenni ... annak idején a Changes 100ezres eladással állt az első helyen! A cd tartalmazza a Ghetto Gospel szám mellett annak instrumentál változatát illetve a Thugz Get Lonely Too számot Nate Dogg-gal. A maxin megtalálható még a Ghetto Gospel videó is, melyhez egy egész tetszetős lejátszót csináltak, itt van róla 3 kép. Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit! ;)
-
#84 dc-ről
-
Csesza #83 nemtom, keress rá -
#82 hol tölthetek le Tupac klippeket? -
#81 2Pac körül semmi sem biztos,csak az hogy örökké élni fog a szívekben... aki hitt benne,aki nap minmt nap hallgatja a zenéit stb.
lehet hogy most megfeletkezett magáról és lekapta a kamera,csak utánna elferdítették a dolgot,hogy ne kerüljön bajba.(áprilisi vicc).A filmen biztos hogy ő az,csak lehet hogy összevágásról van szó.
PEACE -
#80 visszaolvastam az origós fórumban és ott van 1 link amiben leírják hogy ez 1 áprilisi vicc volt -
Csesza #79 mi????va??? -
DePreSsZYo #78 szánalmas...
2Pac-et mindenki ismeri még aki nem is szereti a rap-et, ő volt a west coast rap egyik legnagyobb figurája. -
#77 ez csak 1 áprilisi vicc volt -
#76 csak nehogy az legyen hogy vmi hasonmás -
#75 Basszus kirkirkir
ha él akkor -
#74 szerintem több mint 50% hogy él ezek után! de mikor lesz ez az eset az aktívban? a CNN-t épp nem, néztem :( -
#73 ami msot megy a tv ben az asszem a ghetto gospel,elég jól szól és király a téma -
Csesza #72 itt a bizoníték!!!!! a legalsó videyó!!!
én nemhiszem el ezt az egészet de hát... -
#71 énnemvagyokrepper, de azért furcsa, hogy minden évben kijött tőle egy "mamánál padláson talált 10 éves kazetta", ami tök faszán szólt... -
Csesza #70 lófasz???? ezmost komoly??!!! tökön szúrom magam!!!!!! -
#69 limk -
#68 állítólag a él