Tupac Amaru Shakur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sambauer
mondjuk itt pont a legjobb rész van levágva, de ezmár a teljes.

Turn Me On Dead Man

sambauer

Turn Me On Dead Man

Mor3llo
my block, 2ofamerikazmostwanted, keep ya head up...de igazából mindegyiket imádom 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
huh 😄 hát régen nagyon szerettem a Me and my girlfriendet....de sok jó van....California Love, Untile the end of time, Changes, Dear Mama, Me against the world....ezek mind jók...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
nektek melyik a kedvenc számotok Tupac-tól?? Én imádom mindegyiket, de a Ghetto Gospel kegyetlenül tetszik.

w77d
rákerestem tényleg Bugz az...

LasDen
ha minden igaz Bugz a D12-bõl...99-ben ölték meg....vagy Proof, csak õt meg 1 évvel késõbb ölték meg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
egy picit OFF de Eminem Like Toy Soldiers klippjének a végén van egy ábra amikor Eminem hátat fordí és elsétál. A képen Big L, Biggie, Tupac és még valaki van... ki a negyedik az ábrán??

LasDen
már ritkán....😄 de hogy melyik klipet forgatta....tudja a franc...

w77d
senki nem irogat már ide?? Pedig Tupac egyszerûen megunhatatlan és halhatatlan...

w77d
Azt nem tudjátok hogy Tupac a halála napján melyik klippjének a forgatásáról jött?? Egy dokumentumfilmben mondták hogy befejezte a forgatást, elment a boxmeccsre ahol elkent egy arcot, haza, majd indult a klubba fellépni de oda már nem érkezett meg....

tigeroo
___ __pacpacpacpacpacpac
___pacpacpacpacpacpacpacpac
__pacpacpacpacpacpacpacpacpac
_pacpacpacpac______pacpacpacpa
_pacpacpacpac_____pacpacpacpac
________________pacpacpacpac
______________pacpacpacpac
_________ _pacpacpacpac
_________pacpacpacpac
_______pacpacpacpac
_____pacpacpacpac
___pacpacpacpac
__pacpacpacpac
_pacpacpacpacpacpacpacpacpacpa c
_pacpacpacpacpacpacpacpacpacpa c
ChuckyHUN
😊
13...rip

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

R.I.P Tupac!!!!
13 éve, hogy elment... 😞

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

rico1
RIP!

RIP!!!

tigeroo
rest in peace
asfa
R.I.P

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Palinko
RIP
toysoldier
"Tizenhárom évvel ezelõtt ezen a napon hunyt el Tupac Amaru Shakur. Nyugodjon békében."

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
nekem az volt az elsõ DVD, amit vettem....csak aztán elkeveredett a tesóm által....de azóta újra megvettem...bár ennek a borítója nem olyan jó mint az elõzõé, de legalább megvan 😄

Törölt felhasználó
Most vettem meg a Tesco-ban 390.-ért.
Nagyon többszörnézõs film!
jah sztem is így volt 😄DASdsad

hunbasser
tudták hogy mész és mondták hogy "kikelltenni a 2pac zenéket gyerekek,jön csesza"

ReaL MaDRid x siempre

pénteken Palace-ba sem tudom h mi volt, ment a Still Dre, California love, Changes, 2 of amerikaz most wanted, meg még 1-2 2Pac szám 😊

Palinko
jaja a changes sok helyen hallható, mint rádióban mint szórakozóhelyen, amivel még sûrûn összefutok az a california love
tigeroo
nagyecsedi kiskocsmába bementem szombat este épp 2pac - changes kezdõdött a jukeboxban 😊
Palinko
ez fájt :S
LasDen
bázzeg....mingyá epilepsziás rohamot kapok

toysoldier
jézusisten :||||||www

link

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mor3llo
Nekem is, ettõl független hátha valakit érdekel 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
megvan úgyhogy nem izgat mikor lesz 😄

Mor3llo
Aug. 8. szombat, 23.10, Viasat3

Az utolsó belövés.

LasDen
úgy érti mint a Notorious....tehát játékfilm.... 😄

Palinko
Tupac: Resurrection talán erre gondolsz? de ha valakinek az életérõl szól már dokumentumfilm, tehát nem könnyû erre válaszolni most 😊
hunbasser
2pacról készült egy film (nem dokumentumfilm),régebben hallottam/olvastam,annak mi a címe?

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Brother Ali, Aesop Rock, Sage Francis, Roots, MF Doom....

Mor3llo
Pl ? 😊

LasDen
azé ez így nem teljesen igaz....azé a maiaik között is van, aki nagyon is jó....

beirod youtube on hogy tiberrio és ott vannak a paces remixeim , nagyon kiskorom óta vagyok pac és snoop rajongó. A mai rapperekre ránézni sem bírok a mondanivalójuk meg egyenesen gagyi, 2pac a maga korát-életét-érzését teljesen hitelesen örökítette meg felülmúlhatatlan egyéniség.

http://funkhouse.hu

LasDen
nem tud valaki feliratot a Biggie & Tupachoz??? 😄

én is ott voltam a szülinapi buliján.

tigeroo
de 2pac él!

bizonyíték (tegnapi fotó)
<#idiota>
Mor3llo
HBD...

sambauer
HBD !

Turn Me On Dead Man

toysoldier
hbd....
még csak 38 éves lenne <#shakehead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

HBD!

ChuckyHUN
HBD Pac

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hunbasser
HBD!

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
happy birthday makaveli