1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#1230 amit láttál a klipekben róla,az csak az az énje,amit akart mutatni. amúgy meg ha van 3-4 olyan barátod,akik az életüket adnák érted meg ott van édesanyád és a testvéred,akik szeretnek,akkor azok úgysem fognak köpni... nem értem,hogy mi ebben az annyira hihetetlen,lehet,hogy azért csinálta,mert belefáradt,vagy mert hogy meg akarták ölni,de lehet,hogy csak a pénzért,halála után mennyi albumot eladtak.... -
#1229 és hol az apja faszában van eddig?? és hogy nem derül ki???? hogyhogy nem láttam eddig egy ember sem?? embeeer te sem gondolhatod komolyan hogy 14 évig észrevétlennek lehet maradni :D főleg egy ilyen életmódu fiatal srácnak XXD sci-fi baszod :D -
#1228 last days ...talán passz a tv-ben is adták -
#1227 te se mondhatod, hogy ez bizonyít mindent...:D
és melyik dokuról van is szó?? :D -
#1226 nem halt meg:)
egyszerűen annyi anyag jelent meg a halála óta...
nézd meg a dokumentumfilmet, az anyja is csak mosolyog mikor kérdezik a fiáról.. -
#1225 amúgy azért sem tudna ennyi ideig bujkálni, mivel emberekkel úgyis érintkezik és valaki jó pénzért már köpött volna hogy él a srác... ha más nem akkor az egyik ringyója :D esélytelen hogy él, jobb ha mindenki belenyugszik hogy a világ legjobb reppere 1996-ban meghalt... -
#1224 azé milyen durva már számokat úgy kiadni a nevében hogy ezeket a verziókat Ő nem is hallotta.. lehet hogy neki nem tetszenének ezek a megoldások, bár szerintem a Ghetto Gospel pont hogy keggyetlen jó lett (bár az eredeti sem rossz)... -
#1223 ááááááá már rég a hírekben lenne ha élne, ivel végigvert volna egy egész várost és kapott volna még vagy 5 golyót XD -
#1222 csak beleképzeled....
ennyi éven át nem tudna bújklni....az életstílusához nem illő, és oka sem lenne rá....:D -
#1221 majdnem ugyanannyi új(!!!) számot adtak ki halála után mint amikor még élt... kicsit furcsa ez amúgy,érted,ha csinál valaki egy albumot,akkor megvannak a szövegek,kiválaszt 15 szöveget amiből csinálni akar albumot,meg csinálnak hozzá alapot,felveszik,aztán még max 4-5 számot cserél ki valami másikra és azt veszik fel,nem pedig ugyanannyit :D szóval szerintem túl sok a kiadatlan anyag,valamiért,és nem lennék meglepődve,ha 2 éven belül jönne valami új 2pac album amin megint lennének olyan felvételek,amiket soha senki nem hallott még... én még mindig azt mondom,hogy nem halt meg,meg lett játszva az egész,az is eléggé érdekes,hogy a halála után kijött számokban olyan titkos üzenetek vannak,hogy I'll be back,meg hogy I'm alive meg ilyenek :) tudjátok,ezek a visszafelé lejátszós dolgok,szóval szerintem ő munkálkodik a háttérben... :) és azokat dobják ki úgy,hogy "meg nem jelent számok". meg érdekes,hogy az újabb albumokon olyan flowt csap rá az öreg hogy egy újfajta alapra jó,na akkor most mi van? :) -
#1220 a hivatalos albumok nagy része mix, mivel a halála után maradt egy rakás studio anyag (ami bootleg albumokon elérhető) szal azokat adják ki csak nem original változatbanGhetto Gospel OG (már sokszor linkeltem itt :D) -
#1219 csak 2004-ben jött ki először a szám?? hát addig hol kajlódott? mondjuk sosem értettem amikor az énekes halála után évekkel adnak ki új albumot új számokkal.. -
#1218 mix?? akkor miből áll össze??? -
#1217 az egész szám egy mix amúgy -
#1216 a 2004-es loyal to the game albumon volt hallható és a klip meg 2005-s azt hiszem.... -
#1215 azt jól tudom hogy a Ghetto Gospel klippjét is halála után csinálták, azért nem ő játszik benne?? -
#1214 az eslő 2 sora tetszik a leginkább... -
Neoncsoves #1213 2Pac Changes se rossz. Hiába halála után adták ki, nagyon üt. Főleg ha érted a szöveget :) -
#1212 Life goes on -
#1211 hát hiába... sose lesz még egy ilyen király rapper, mint Tupac... -
#1210 mondjuk itt pont a legjobb rész van levágva, de ezmár a teljes. -
#1209 A Day in the Life -
#1208 my block, 2ofamerikazmostwanted, keep ya head up...de igazából mindegyiket imádom :D -
#1207 huh :D hát régen nagyon szerettem a Me and my girlfriendet....de sok jó van....California Love, Untile the end of time, Changes, Dear Mama, Me against the world....ezek mind jók...:D -
#1206 nektek melyik a kedvenc számotok Tupac-tól?? Én imádom mindegyiket, de a Ghetto Gospel kegyetlenül tetszik. -
#1205 rákerestem tényleg Bugz az... -
#1204 ha minden igaz Bugz a D12-ből...99-ben ölték meg....vagy Proof, csak őt meg 1 évvel később ölték meg.... -
#1203 egy picit OFF de Eminem Like Toy Soldiers klippjének a végén van egy ábra amikor Eminem hátat fordí és elsétál. A képen Big L, Biggie, Tupac és még valaki van... ki a negyedik az ábrán?? -
#1202 már ritkán....:D de hogy melyik klipet forgatta....tudja a franc... -
#1201 senki nem irogat már ide?? Pedig Tupac egyszerűen megunhatatlan és halhatatlan... -
#1200 Azt nem tudjátok hogy Tupac a halála napján melyik klippjének a forgatásáról jött?? Egy dokumentumfilmben mondták hogy befejezte a forgatást, elment a boxmeccsre ahol elkent egy arcot, haza, majd indult a klubba fellépni de oda már nem érkezett meg.... -
#1199 ___ __pacpacpacpacpacpac
___pacpacpacpacpacpacpacpac
__pacpacpacpacpacpacpacpacpac
_pacpacpacpac______pacpacpacpa
_pacpacpacpac_____pacpacpacpac
________________pacpacpacpac
______________pacpacpacpac
_________ _pacpacpacpac
_________pacpacpacpac
_______pacpacpacpac
_____pacpacpacpac
___pacpacpacpac
__pacpacpacpac
_pacpacpacpacpacpacpacpacpacpa c
_pacpacpacpacpacpacpacpacpacpa c -
#1198 :)
13...rip -
MrJoe #1197 R.I.P Tupac!!!!
13 éve, hogy elment... :( -
#1196 RIP! -
Neoncsoves #1195 RIP!!! -
#1194 rest in peace -
#1193 R.I.P -
#1192 RIP -
#1191 "Tizenhárom évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el Tupac Amaru Shakur. Nyugodjon békében."