63
-
djadji #23 Mármint ADÓt.. csak elírtam. -
djadji #22 Valaki megmondáná hol kell adód állítani a Strong2-be? Sehol nem találom.
-
Ezt patch szerintem megoldja majd 1 honap mulva erdemes elovenni ezt a gamet!! :) -
Jó lett volna ha még optimalizálják kicsit, meg ha rá lehetne jönni, hogy miért nem dolgoznak a gong pit-nél egy idő után, amikor 10 munkanélküli paraszt van a tűz körül... -
Nem is a grafika a legfontosabb ilyen gamenal!!! -
sztem ronda a játék, semmi különös a stronghold-hoz képest amit igen szerettem...egyszóval csak úgy "van", de minek? hiszen még a programozói is szemétmódon b*sztak optimalizálni -
Emmegki #17 A stratégiák játszhatóságán ált. rontott a 3D-sítés. -
lolkabolka456 #16 nagyon jonak néz ki 

-
Murdoc #15 Szerintem jó hogy 3d-ben gyártják a stratégiákat, bár az eddigiek, amikkel én játszottam azok általában nagyon csúnyák voltak, mint ez. De idővel csak megszépülnek ezek is, mint az FPS-ek. Adig meg ott vannak a régi király 2d-s stratégiák! :) -
HuHa #14 Egyetértek. Példának okáért StarCraft és Baldur's Gate grafikája sokkal szebb mint ezeké. Nincs semmi szépség abban megszámolom hány poligonból áll egy karakter...mert olyan kevés. A sziklákon is egy elmosódott szürke textúra. -
Nekem is nagy kedvencem az első rész a kieggel együtt.
A sz@rt meg a patkányokat lazán elintézheted ha a legújabb, és a fő birtokodra is teszel 3-3 gong pit-et, illetve 3-3 solymászt már a küldi elején. -
kicsizoz #12 Nekem az első rész nagy kedvenc volt!!
Ez is tetszik egyenlőre, bár még vannak fenntartásaim.
Viszont elakadtam, már az elején, nem vagyok képes a patkányokat és a trágyát eltakarítani, vagyis eltakarítom, de tuti, hogy az idő lejárta elött megjelenik valahol valamelyik, és mire eltakarítanák, lejár az idő, így vesztettem...,
ezt hogy csináltátok meg? -
Én az első részben akkorát csalódtam, h erre rá se merek nézni. -
Erre az én megoldásom: Eltörlöm a föld színéről azt az épületet, amelyik tulajdonosa börtönben sínylődik, és újat húzok fel a helyére. -
úgy 16-20 óra játék után még mindig nem tudok rájönni, hogy a "bűntetésvégrehajtás" néha miért nem működik.
van bíróság, hóhérszék, csomó kínzóeszköz de nem történik semmi, a rabok a börtönben vannak és a bűnözés miatt -6 a népszerűségemből -
Úgy h. sz@r a játék motorja. -
archkoven #7 Gyűlölöm ezeket a kis recésszélű, elmosódott textúrájú, sutamozgású figurákat!!
2D-ben minden olyan lehetne mint a fénykép. Mi pluszt ad a harmadik dimenzió egy stratégiában? Inkább csak elvesz! -
te, azt hogy csinálod?:) -
Hmm hétvégén például nem leszek itthon, de majd érettségi szünetre betöltöm ^.^ -
egészen biztos
nekem amd 3200+ -on 1.5 giga rammal is néha beszaggat -
1.1 patch et nemárt feltenni :o)
amúgy király a game! -
azért jó, hogy a páréves gépemen egy stratégiai játék akadozni fog az ajánlás alapján :( -
rolika #1 király a 3. oldalon az utolsó kép...
az a függőhíd békeidőben nem igazán alkalmas semmire (még bejáratnak sem :), de háborúban különösen jól lehet az ellen fejére ejteni :D