Stronghold 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is nagy kedvencem az elsõ rész a kieggel együtt.
A sz@rt meg a patkányokat lazán elintézheted ha a legújabb, és a fõ birtokodra is teszel 3-3 gong pit-et, illetve 3-3 solymászt már a küldi elején.
A sz@rt meg a patkányokat lazán elintézheted ha a legújabb, és a fõ birtokodra is teszel 3-3 gong pit-et, illetve 3-3 solymászt már a küldi elején.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem az elsõ rész nagy kedvenc volt!!
Ez is tetszik egyenlõre, bár még vannak fenntartásaim.
Viszont elakadtam, már az elején, nem vagyok képes a patkányokat és a trágyát eltakarítani, vagyis eltakarítom, de tuti, hogy az idõ lejárta elött megjelenik valahol valamelyik, és mire eltakarítanák, lejár az idõ, így vesztettem...,
ezt hogy csináltátok meg?
Ez is tetszik egyenlõre, bár még vannak fenntartásaim.
Viszont elakadtam, már az elején, nem vagyok képes a patkányokat és a trágyát eltakarítani, vagyis eltakarítom, de tuti, hogy az idõ lejárta elött megjelenik valahol valamelyik, és mire eltakarítanák, lejár az idõ, így vesztettem...,
ezt hogy csináltátok meg?
Én az elsõ részben akkorát csalódtam, h erre rá se merek nézni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Erre az én megoldásom: Eltörlöm a föld színérõl azt az épületet, amelyik tulajdonosa börtönben sínylõdik, és újat húzok fel a helyére.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
úgy 16-20 óra játék után még mindig nem tudok rájönni, hogy a "bûntetésvégrehajtás" néha miért nem mûködik.
van bíróság, hóhérszék, csomó kínzóeszköz de nem történik semmi, a rabok a börtönben vannak és a bûnözés miatt -6 a népszerûségembõl
van bíróság, hóhérszék, csomó kínzóeszköz de nem történik semmi, a rabok a börtönben vannak és a bûnözés miatt -6 a népszerûségembõl
Úgy h. sz@r a játék motorja.
Gyûlölöm ezeket a kis recésszélû, elmosódott textúrájú, sutamozgású figurákat!!
2D-ben minden olyan lehetne mint a fénykép. Mi pluszt ad a harmadik dimenzió egy stratégiában? Inkább csak elvesz!
2D-ben minden olyan lehetne mint a fénykép. Mi pluszt ad a harmadik dimenzió egy stratégiában? Inkább csak elvesz!
Hmm hétvégén például nem leszek itthon, de majd érettségi szünetre betöltöm ^.^
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
azért jó, hogy a páréves gépemen egy stratégiai játék akadozni fog az ajánlás alapján 😞
Resurrection!
király a 3. oldalon az utolsó kép...
az a függõhíd békeidõben nem igazán alkalmas semmire (még bejáratnak sem 😊, de háborúban különösen jól lehet az ellen fejére ejteni 😄
az a függõhíd békeidõben nem igazán alkalmas semmire (még bejáratnak sem 😊, de háborúban különösen jól lehet az ellen fejére ejteni 😄
← ElőzőOldal 2 / 2