63
  • djadji
    Mármint ADÓt.. csak elírtam.
  • djadji
    Valaki megmondáná hol kell adód állítani a Strong2-be? Sehol nem találom.
  • Ombika
    Ezt patch szerintem megoldja majd 1 honap mulva erdemes elovenni ezt a gamet!! :)
  • Sanyix
    Jó lett volna ha még optimalizálják kicsit, meg ha rá lehetne jönni, hogy miért nem dolgoznak a gong pit-nél egy idő után, amikor 10 munkanélküli paraszt van a tűz körül...
  • Ombika
    Nem is a grafika a legfontosabb ilyen gamenal!!!
  • kabalthenbk
    sztem ronda a játék, semmi különös a stronghold-hoz képest amit igen szerettem...egyszóval csak úgy "van", de minek? hiszen még a programozói is szemétmódon b*sztak optimalizálni
  • Emmegki
    A stratégiák játszhatóságán ált. rontott a 3D-sítés.
  • lolkabolka456
    nagyon jonak néz ki
  • Murdoc
    Szerintem jó hogy 3d-ben gyártják a stratégiákat, bár az eddigiek, amikkel én játszottam azok általában nagyon csúnyák voltak, mint ez. De idővel csak megszépülnek ezek is, mint az FPS-ek. Adig meg ott vannak a régi király 2d-s stratégiák! :)
  • HuHa
    Egyetértek. Példának okáért StarCraft és Baldur's Gate grafikája sokkal szebb mint ezeké. Nincs semmi szépség abban megszámolom hány poligonból áll egy karakter...mert olyan kevés. A sziklákon is egy elmosódott szürke textúra.
  • Esrohnoil
    Nekem is nagy kedvencem az első rész a kieggel együtt.
    A sz@rt meg a patkányokat lazán elintézheted ha a legújabb, és a fő birtokodra is teszel 3-3 gong pit-et, illetve 3-3 solymászt már a küldi elején.
  • kicsizoz
    Nekem az első rész nagy kedvenc volt!!
    Ez is tetszik egyenlőre, bár még vannak fenntartásaim.
    Viszont elakadtam, már az elején, nem vagyok képes a patkányokat és a trágyát eltakarítani, vagyis eltakarítom, de tuti, hogy az idő lejárta elött megjelenik valahol valamelyik, és mire eltakarítanák, lejár az idő, így vesztettem...,
    ezt hogy csináltátok meg?
  • Tetsuo
    Én az első részben akkorát csalódtam, h erre rá se merek nézni.
  • Esrohnoil
    Erre az én megoldásom: Eltörlöm a föld színéről azt az épületet, amelyik tulajdonosa börtönben sínylődik, és újat húzok fel a helyére.
  • St
    úgy 16-20 óra játék után még mindig nem tudok rájönni, hogy a "bűntetésvégrehajtás" néha miért nem működik.

van bíróság, hóhérszék, csomó kínzóeszköz de nem történik semmi, a rabok a börtönben vannak és a bűnözés miatt -6 a népszerűségemből
  • Esrohnoil
    Úgy h. sz@r a játék motorja.
  • archkoven
    Gyűlölöm ezeket a kis recésszélű, elmosódott textúrájú, sutamozgású figurákat!!
    2D-ben minden olyan lehetne mint a fénykép. Mi pluszt ad a harmadik dimenzió egy stratégiában? Inkább csak elvesz!
  • Killgore
    te, azt hogy csinálod?:)
  • [HUN]PAStheLoD
    Hmm hétvégén például nem leszek itthon, de majd érettségi szünetre betöltöm ^.^
  • St
    egészen biztos
    nekem amd 3200+ -on 1.5 giga rammal is néha beszaggat
  • vgez
    1.1 patch et nemárt feltenni :o)
    amúgy király a game!
  • maozedong
    azért jó, hogy a páréves gépemen egy stratégiai játék akadozni fog az ajánlás alapján :(
  • rolika
    király a 3. oldalon az utolsó kép...
    az a függőhíd békeidőben nem igazán alkalmas semmire (még bejáratnak sem :), de háborúban különösen jól lehet az ellen fejére ejteni :D