63
-
sziasztok. feltelepítettem updateltem 4.1es verzióra de még mindig azt mondja hogy van újabb de nincs. ilyenkor ugyan azt telepíti. ötlet van hogy mi lehet a baj? -
FishMan #62 hogy kell a tolvajt megfogni? :D -
Mateux #61 Sziasztok! Nagyon nagyon fontos lenne ha vki tudna segíteni! léccives... na szlv letöltöttem a játékot utorrenten! össze illesztettem mindent, feltelepítettem...elindítottam s ki írja h CD-kell hozzá:S megtaláltam a crack filet... át crackeltem(nembiztos h jól) s még mindig azt írja h CD kell neki SEGÍTSETEK LÉCCIVES!! ide is írhatsz de fel is vehetsz msn-en [email protected](majdnem mindig fenn vok) -
Mateux #60 $2#Sziasztok! Nagyon nagyon fontos lenne ha vki tudna segíteni! léccives... na szlv letöltöttem a játékot utorrenten! össze illesztettem mindent, feltelepítettem...elindítottam s ki írja h CD-kell hozzá:S megtaláltam a crack filet... át crackeltem(nembiztos h jól) s még mindig azt írja h CD kell neki SEGÍTSETEK LÉCCIVES!! ide is írhatsz de fel is vehetsz msn-en [email protected](majdnem mindig fenn vok) -
zoltanveber #59 Hello.a kérdésem a stronghold legends-hez tartozik.
Segitsetek már hogy az arturos küldetésben van egy olyan pálya ahol az egyik hágóban van egy jégfal. azt hogy tudnám áttörni? -
a stronghold 2 mapeditort elég egyszerüen ha rájösz, de ha akarod elmondom msn-en
[email protected] -
vki segítene ?hogy kell használni a mapeditort ?
-
fabriczó #56 Helló! bocs de nem tom hogy hol lehet letölteni. vki megmondaná? -
bat777 #55 szevasztok segítség kéne nekem!!! Hogyan tudok egy semleges birtokot megvenni? (dicsőséggel, de hogy?)köszi a segítséget, sűűrgőős lenne!!!
-
Petaki #54 Sziasztok látogassatok el ide: http://www.strongholdgame.hu
Nemrég nyitottuk :) -
wolfdavid #53 cső nem kell már a jatek letöltöttem csak az kéne hogy hogyan tudnam a SZ@Rt a patkanyokat meg a rablokat kinyirni kössz

-
wolfdavid #52 Hello figyu nem tudná vki a játékot (Szabolcs megyében ) elküldeni nekem vagy azt hogy honnan lehet letölteni ingyen vagy nem. Itt az MSn-cimem ha ott akarja vki megbeszelni
[email protected] -
félix1995 #51 hellosztok valaki tud hozzá kodokat???Ha igen akkor irjatok!!Elöre is köszönöm
-
ymystar #50 először is...
nem létezik olyan magyarosítás (eddig) legalábbis nem tok róla ami fedné az átvezető videókat is!! ez van... :S
örüljünk amink van am aki kicsit is angolos az sztem megérti
nocd cracket én is keresek... -
belcsev roland #49 Ja és még annyit hogy a magyarítások portál nem jó. Mert amikor letöltöm és futtatom akkor a vége elött hibát ír ki !!!!!
-
belcsev roland #48 aki váloszol nagyon köszi!!!!!!!
-
belcsev roland #47 hello nem tud nekem valaki egy olyan oldalt ahol le lehet tölteni a Stronghold 2 magyarosítását?? -
SZULTA #46 hellosztok !szeretnék gamelni multiba kéne az 1.31 patchnek a crack ja a nocd nem müxik...amit a gamecopyn van :S -
meril #45 Hello! A Strongold 2-ben az átvezető videóknál nállatok van felirat? Mert nállam nincs sajna! Aki tudja, hogy hogy kell bekapcsolni az lécci írjon privibe! Előre is köszönöm! -
nyiriz #44 Letöltöttem a SH Legends demoját. Még a telepítés sem akar elindulni, pedig nem a gépemmel van a gond. :) Homokórázik egy keveset, és ennyi. Semmi nem történik utána.
Nem tudjátok, mi lehet a gond? -
amadeus1992 #43 ha gyorsan akarunk sok pénzhez jutni.:!
a, sok vaskohászatot építünk és a vasat eladjuk a piacon.
-
amadeus1992 #42 A gyors dicsőségpont növelésének a kulcsa a konyha kell hozzá:1malacfarm
zöldségeskert
Tó
Borkészítő is. -
amadeus1992 #41 Heló azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e olyan helyet mondani ahonnan le tudom tölteni a Stronghold 2. őt.?
-
Rogar #40 Hali!
Ha valakinek patch kéne vagy No-Cd Crack (nem csak a Stronghold 2-höz)
http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml -
Rogar #39 Honort gyorsan növelni lehet ha:
szorakoztatod a népet pl.: lovastorna vagy a vándor cirkusz (vagy mi)
vannak azok a táncos baromságok (ruha kell)
akkor a vacsorákkal (királyi konyha kell)
szobrok is de azok lassan (szobor kell :P)
-
Rogar #38 Hali mindenki!
Kicsit visszaolvastam és láttam hogy 1-2 embernek gondja van a rablokkal
1. Guard Tower észre veszi
2. Börtöbe viszi ahol a bíró elitéli
3. amennyiben a halálát akarod kellenek hóhérok és kivégzö eszközök pl.: akasztófa, máglya
amenyiben nem nem kell kivégzöeszköz és hóhér sem csak olyan eszköz ahova beteszik pl.: ketrec
Az épület felett a piros körben a "csómó" azt jelenti hogy az abban az épületben dolgozó személy bünöző lett. Én személy szerint lerombolom az épületet és újraépítem. -
Katzer #37 Hali! V.laki megtudná mondani hogy hogyan lehet gyorsan növelni a honort? -
Tomcika #36 az 1.3.1-hez nincs valamo no cd cucc? Mert csak ilyen backupolósok vannak, de szenvedni kell vele. -
ott van az 1.0,1.1,és 1.2-es verzióho is krekkk -
www.gameburnworld.com -
Samspye #33 Cracket meg sehol nem találtam a játékhoz!
-
Samspye #32 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a gond, hogy mikor föltelepítem a Stronghold 2-őt (a játék nem eredeti) utána kéri a 2-es CD-t és benne van a virtuális meghajtóban de mégsem ismeri fel azt írja, hogy az eredeti 2-es CD-t kéri! Ilyenkor mit kell csinálni?
Köszi! -
Hahó!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi az, amikor egy piros körben egy kötélcsomó látszik? És attól kezdve nem üzemel az épület. Nem bírtam rájönni, hogy miként lehet újra indítani (pl. a termelést).
-
Balint 27 #30 Nekem az a legnagyobb problémám játékkal, hogyha ilyen sima kingmakert játszom, hogy a gép egy ideig fejlődik aztán leáll a fejlődésben:((a crusoderrel is ez volt a problémám. Egyébként meg az lenne a kérdésem, hogyha lehet, akkor, hogyan tudok a gépnek üzenni, meg, hogy miért támad meg a barátom kingmaker verzióban, és ha már megtámad, miért nemtudok visszatámadni? -
paxi #29 hol van már a magyarosítás????? -
blitzkrieg #28 há te hülye vagy!!!!!!!!! 
-
martin12 #27 hol lehet letölteni?
-
martin12 #26 elég jó -
dani92 #25 a q-val és a e-vel -
thecore #24 Hogy kell forgatni az épületeket?
Tudom! LOL!
De hát most mit csináljak! :D