Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Segitsetek már hogy az arturos küldetésben van egy olyan pálya ahol az egyik hágóban van egy jégfal. azt hogy tudnám áttörni?
[email protected]
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Nemrég nyitottuk 😊
<#gun>#gun><#violent>#violent><#eljen>#eljen>
[email protected]
nem létezik olyan magyarosítás (eddig) legalábbis nem tok róla ami fedné az átvezetõ videókat is!! ez van... :S
örüljünk amink van am aki kicsit is angolos az sztem megérti
nocd cracket én is keresek...
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Nem tudjátok, mi lehet a gond?
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
a, sok vaskohászatot építünk és a vasat eladjuk a piacon.
zöldségeskert
Tó
Borkészítõ is.
Ha valakinek patch kéne vagy No-Cd Crack (nem csak a Stronghold 2-höz)
http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml
szorakoztatod a népet pl.: lovastorna vagy a vándor cirkusz (vagy mi)
vannak azok a táncos baromságok (ruha kell)
akkor a vacsorákkal (királyi konyha kell)
szobrok is de azok lassan (szobor kell 😛)
Kicsit visszaolvastam és láttam hogy 1-2 embernek gondja van a rablokkal
1. Guard Tower észre veszi
2. Börtöbe viszi ahol a bíró elitéli
3. amennyiben a halálát akarod kellenek hóhérok és kivégzö eszközök pl.: akasztófa, máglya
amenyiben nem nem kell kivégzöeszköz és hóhér sem csak olyan eszköz ahova beteszik pl.: ketrec
Az épület felett a piros körben a "csómó" azt jelenti hogy az abban az épületben dolgozó személy bünözõ lett. Én személy szerint lerombolom az épületet és újraépítem.
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a gond, hogy mikor föltelepítem a Stronghold 2-õt (a játék nem eredeti) utána kéri a 2-es CD-t és benne van a virtuális meghajtóban de mégsem ismeri fel azt írja, hogy az eredeti 2-es CD-t kéri! Ilyenkor mit kell csinálni?
Köszi!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi az, amikor egy piros körben egy kötélcsomó látszik? És attól kezdve nem üzemel az épület. Nem bírtam rájönni, hogy miként lehet újra indítani (pl. a termelést).
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Tudom! LOL!
De hát most mit csináljak! 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?