Stronghold 2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
sziasztok. feltelepítettem updateltem 4.1es verzióra de még mindig azt mondja hogy van újabb de nincs. ilyenkor ugyan azt telepíti. ötlet van hogy mi lehet a baj?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

hogy kell a tolvajt megfogni? 😄
Sziasztok! Nagyon nagyon fontos lenne ha vki tudna segíteni! léccives... na szlv letöltöttem a játékot utorrenten! össze illesztettem mindent, feltelepítettem...elindítottam s ki írja h CD-kell hozzá:S megtaláltam a crack filet... át crackeltem(nembiztos h jól) s még mindig azt írja h CD kell neki SEGÍTSETEK LÉCCIVES!! ide is írhatsz de fel is vehetsz msn-en [email protected](majdnem mindig fenn vok)
$2#Sziasztok! Nagyon nagyon fontos lenne ha vki tudna segíteni! léccives... na szlv letöltöttem a játékot utorrenten! össze illesztettem mindent, feltelepítettem...elindítottam s ki írja h CD-kell hozzá:S megtaláltam a crack filet... át crackeltem(nembiztos h jól) s még mindig azt írja h CD kell neki SEGÍTSETEK LÉCCIVES!! ide is írhatsz de fel is vehetsz msn-en [email protected](majdnem mindig fenn vok)
Hello.a kérdésem a stronghold legends-hez tartozik.
Segitsetek már hogy az arturos küldetésben van egy olyan pálya ahol az egyik hágóban van egy jégfal. azt hogy tudnám áttörni?
darki81
a stronghold 2 mapeditort elég egyszerüen ha rájösz, de ha akarod elmondom msn-en
[email protected]

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

bujty
vki segítene ?hogy kell használni a mapeditort ?<#nemtudom>

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Helló! bocs de nem tom hogy hol lehet letölteni. vki megmondaná?
szevasztok segítség kéne nekem!!! Hogyan tudok egy semleges birtokot megvenni? (dicsõséggel, de hogy?)köszi a segítséget, sûûrgõõs lenne!!!<#falbav>
Sziasztok látogassatok el ide: http://www.strongholdgame.hu
Nemrég nyitottuk 😊

csõ nem kell már a jatek letöltöttem csak az kéne hogy hogyan tudnam a SZ@Rt a patkanyokat meg a rablokat kinyirni kössz
<#gun><#violent><#eljen>
Hello figyu nem tudná vki a játékot (Szabolcs megyében ) elküldeni nekem vagy azt hogy honnan lehet letölteni ingyen vagy nem. Itt az MSn-cimem ha ott akarja vki megbeszelni
[email protected]
hellosztok valaki tud hozzá kodokat???Ha igen akkor irjatok!!Elöre is köszönöm
elõször is...
nem létezik olyan magyarosítás (eddig) legalábbis nem tok róla ami fedné az átvezetõ videókat is!! ez van... :S
örüljünk amink van am aki kicsit is angolos az sztem megérti
nocd cracket én is keresek...
Ja és még annyit hogy a magyarítások portál nem jó. Mert amikor letöltöm és futtatom akkor a vége elött hibát ír ki !!!!!
aki váloszol nagyon köszi!!!!!!!
hello nem tud nekem valaki egy olyan oldalt ahol le lehet tölteni a Stronghold 2 magyarosítását??
hellosztok !szeretnék gamelni multiba kéne az 1.31 patchnek a crack ja a nocd nem müxik...amit a gamecopyn van :S

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Hello! A Strongold 2-ben az átvezetõ videóknál nállatok van felirat? Mert nállam nincs sajna! Aki tudja, hogy hogy kell bekapcsolni az lécci írjon privibe! Elõre is köszönöm!

Letöltöttem a SH Legends demoját. Még a telepítés sem akar elindulni, pedig nem a gépemmel van a gond. 😊 Homokórázik egy keveset, és ennyi. Semmi nem történik utána.
Nem tudjátok, mi lehet a gond?

Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD

ha gyorsan akarunk sok pénzhez jutni.:!
a, sok vaskohászatot építünk és a vasat eladjuk a piacon.
A gyors dicsõségpont növelésének a kulcsa a konyha kell hozzá:1malacfarm
zöldségeskert

Borkészítõ is.
Heló azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e olyan helyet mondani ahonnan le tudom tölteni a Stronghold 2. õt.?<#szomoru1>
Hali!

Ha valakinek patch kéne vagy No-Cd Crack (nem csak a Stronghold 2-höz)
http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml
Honort gyorsan növelni lehet ha:
szorakoztatod a népet pl.: lovastorna vagy a vándor cirkusz (vagy mi)
vannak azok a táncos baromságok (ruha kell)
akkor a vacsorákkal (királyi konyha kell)
szobrok is de azok lassan (szobor kell 😛)
Hali mindenki!

Kicsit visszaolvastam és láttam hogy 1-2 embernek gondja van a rablokkal
1. Guard Tower észre veszi
2. Börtöbe viszi ahol a bíró elitéli
3. amennyiben a halálát akarod kellenek hóhérok és kivégzö eszközök pl.: akasztófa, máglya
amenyiben nem nem kell kivégzöeszköz és hóhér sem csak olyan eszköz ahova beteszik pl.: ketrec

Az épület felett a piros körben a "csómó" azt jelenti hogy az abban az épületben dolgozó személy bünözõ lett. Én személy szerint lerombolom az épületet és újraépítem.
Hali! V.laki megtudná mondani hogy hogyan lehet gyorsan növelni a honort?
az 1.3.1-hez nincs valamo no cd cucc? Mert csak ilyen backupolósok vannak, de szenvedni kell vele.

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Nuxa
ott van az 1.0,1.1,és 1.2-es verzióho is krekkk

Because cheese...

Nuxa
www.gameburnworld.com

Because cheese...

Cracket meg sehol nem találtam a játékhoz! <#rinya>
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a gond, hogy mikor föltelepítem a Stronghold 2-õt (a játék nem eredeti) utána kéri a 2-es CD-t és benne van a virtuális meghajtóban de mégsem ismeri fel azt írja, hogy az eredeti 2-es CD-t kéri! Ilyenkor mit kell csinálni?

Köszi!
Zogu
Hahó!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi az, amikor egy piros körben egy kötélcsomó látszik? És attól kezdve nem üzemel az épület. Nem bírtam rájönni, hogy miként lehet újra indítani (pl. a termelést).

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Nekem az a legnagyobb problémám játékkal, hogyha ilyen sima kingmakert játszom, hogy a gép egy ideig fejlõdik aztán leáll a fejlõdésben😞(a crusoderrel is ez volt a problémám. Egyébként meg az lenne a kérdésem, hogyha lehet, akkor, hogyan tudok a gépnek üzenni, meg, hogy miért támad meg a barátom kingmaker verzióban, és ha már megtámad, miért nemtudok visszatámadni?
hol van már a magyarosítás?????
há te hülye vagy!!!!!!!!!<#kocsog><#kocsog>

hol lehet letölteni?
elég jó
a q-val és a e-vel

Hogy kell forgatni az épületeket?
Tudom! LOL!
De hát most mit csináljak! 😄
Mármint ADÓt.. csak elírtam.
Valaki megmondáná hol kell adód állítani a Strong2-be? Sehol nem találom.
Ombika
Ezt patch szerintem megoldja majd 1 honap mulva erdemes elovenni ezt a gamet!! 😊

Sanyix
Jó lett volna ha még optimalizálják kicsit, meg ha rá lehetne jönni, hogy miért nem dolgoznak a gong pit-nél egy idõ után, amikor 10 munkanélküli paraszt van a tûz körül...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ombika
Nem is a grafika a legfontosabb ilyen gamenal!!!

kabalthenbk
sztem ronda a játék, semmi különös a stronghold-hoz képest amit igen szerettem...egyszóval csak úgy "van", de minek? hiszen még a programozói is szemétmódon b*sztak optimalizálni

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

A stratégiák játszhatóságán ált. rontott a 3D-sítés.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

nagyon jonak néz ki<#nyes><#eljen><#hamm>
Szerintem jó hogy 3d-ben gyártják a stratégiákat, bár az eddigiek, amikkel én játszottam azok általában nagyon csúnyák voltak, mint ez. De idõvel csak megszépülnek ezek is, mint az FPS-ek. Adig meg ott vannak a régi király 2d-s stratégiák! 😊
Egyetértek. Példának okáért StarCraft és Baldur's Gate grafikája sokkal szebb mint ezeké. Nincs semmi szépség abban megszámolom hány poligonból áll egy karakter...mert olyan kevés. A sziklákon is egy elmosódott szürke textúra.
Oldal 1 / 2Következő →