Két hét múlva bosszút állnak a Sith lovagok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttam már a star wars 3.mat
<#taps>
eladnám szép zöld alig használt lézerkardomat!<#alien><#pardon1><#vigyor2><#circling><#crazya>
mint mindig lesz feliratos kópia is a fanatikusoknak - mellesleg vicces lenne ha nem szinkronos lenne, hisz akkor az beintés lenne a gyerek-célközönségnek.
DRONE
szinkronnal lesz??? ne már <#sir>
az sw-t anno gyerekfejjel élveztük. a mostani gyerekek az 1-2-õt ugyanúgy élvezték szerintem.
Aztán a Valhalla Páholy adhatná a magyar szinkront is... <#nyes>

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

NEXUS6
Szerintem az episode 1-2-t paródiaként kell nézni, úgy egészen jól elszórakoztam rajtuk, fõleg egy jókedvû haveri társaságban, elötte néhány sörrel feljavítva a hangulatot😉)))
Persze az Ûrgolyók akkor is jobb😉)

Egész szép emlékeim vannak róluk így az idõ messzeségeibõl, de mindkettõt csak egyszer láttam.
(az origi trilógia 3 filmjét vagy százszor összesen.)

Örexem én is!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

öregszünk? 😊) 😛

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Ugyanmár 😊 Jar-Jar a legjobb az egészben 😄
Timothy Zhan trilógiája ûberfasza. A IV.-IX. részek még hadászatilag is megállták a helyüket. Ha a bolygó felszínén harcoltak, arra mindig jó okuk volt, pl a Hoth-on vagy az Endoron. Vagy a klónozó kapzsulás sztori, amikor kellett a személyzet a 200 hajós flottához. Az I.-II.-ben viszont nekiálltak tankozni-gyalogságozni. Miért? Orbitális pályára állok, aztán atomot, izé... lézert, iont meg protont nekik, és csókolom! A Jar-Jar féle Matel-szökevények és a "Jedik embereket nem darabolnak csak robotokat"-droidok szemtõl-szembe harca olyan vér ciki, hogy csak na. Na mind1. Remélem most, utoljára kitesznek magukért, és a jedik odabasznak, de keményen. Röpködõ végtagokat akarok!!!<#guluszem1>
Kelta
Milyen igazad van!!! a Timothy Zhan-os 3 könyv atom modon folytatta a sorozatot, és sok uj klassz szint vitt bele, mindig azt hittem azt csinálják meg ha egyszer folyt. lesz.
de nem, ehelyett jött a Jar Jar os marhaság 😊
reménykedem...

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

HuAn82
Remélem a sok önjelölt "profi" kritikusnak a film megtekintése után nem lesz oka, hogy kiélhesse magát otthon a monitor elõtt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Remélem, nem lesz túl látványos... De úgy tûnik, ma már nem szempont, hogy legyen lehetõség pár másodpercrekre beleélni az embernek magát a hangulatba, ahelyett, hogy csak kapkodja a fejét.

Remélem jobb lesz, mint a két elsõ rész. Azok bûnrosszra sikerültek. Inkább a Timothy Zhanos trilógiát kellett volna megfilmesíteni. Remélem még sor kerül rá valamikor.
Zseniális ahogy a karakterek öltözködése itt már kezd olyanra alakulni mint ahogy a IV-ben megismertük õket (derégisvolt).

Remélem nem lesz akkora csalódás mint az I. és II. rész volt. Látványra nem lesz panasz, az már biztos.
kabalthenbk
csak jönne már!!! ilyenkor mindíg meg kell nézni az eddigi összes részt😄DD

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Remélem nem cseszik el a lézerkardos jeleneteket, mint a második részben. Az elsõ rész a legjobb!
NEXUS6
A John Williams által készített klipp egész kúl😉))

Ha az egész film ilyen lesz akkor nem zsepi kell a kicsiknek, hanem pelus😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Az tény, hogy valami eszméletlen mazó kell a magyar szinkronhoz.

Versényi László kb mint jóságos Holleanyót adja elõ Yodát, a szarkasztikus megjegyzéseit meg bevihogásait eccerûen lenyeli mint hibás kólaautómata a százast.

Persze a hátamon már akkor elkezd futkosni a hideg amikor "rémuszbácsi" benyögi hogy: régesrég ...;(

Szal irány valamelyik megfelelõ mozi, ill hát ugye a külfi warezból a "magyarextrák" eleve hiányoznak😉))

"ugyancsak a budapestiek örülhetnek annak, hogy a szinkronizált kópia mellett lesz pár feliratos verzió is a filmbõl."

YESSSS!!4

de azért vagyok akkora mazo hogy a kiélt buzi szinkronhangú magyarosítottat is meg fogom nézni 😛

cSuwwi
kössz <#idiota>

shit happens

Hedgehunter
johogy jo lesz....
Killgore
így van 😊

Sztem jó film lesz, de majd kiderül.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

NEXUS6
Ezzel a zsepis dologgal nem tudom mire akartak célozni.
Átviszik nyálba a történetet?

A legmegdöbbentõbb rész a BirVisz volt, de azért ott sem került elõ nagyi kockás zsepije!

A sorozat mélypontja számomra az volt amikor az 1. epizódban a halálán levõ kudzsingong vagy hogy hitták, szerelmet vallott az obinak, és viszont (Szeretlek, én is szeretlek), majd megigértette vele hogy "gondjátviseli" a kis análkinnak.

Nem elég hogy tiszta nyál lettem, még egy erõs pedofil beérzés is volt a dologban.

Persze rossz az aki roszra gondol.

Tetsuo
Ez már a pokémon-generációnak készült.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

deszép fogai vannak csuvinak 😄

TeszteloPontHu
Versényi László neve is ismert lehet sorozatokból (Knight Rider: Kitt, Magnum: Higi bébi úr).

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

"McCallum ismét megfenyegette a fiatalabb rajongókat, hogy a jegy mellé papírzsebkendõk csomagolását tervezik"<#nemtudom><#nemtudom>

most láttam tívíbe:

- Védernagyúr!
- Igenmester?
- Keeeljfel!

Rossznak nem rosz, de sehol sincs az eredetihez képest.
Rinya
<#fejvakaras>Hát nem tom,sztem tul szépre akarták csinálni.Sztem már túl szép😊<#falbav>
De azért biztos megnézem😛

a duna az itt van. a dunára figyelni kell. mert a duna az jön.

Sub
Hatalmas film lesz!!!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

NEXUS6
Végre megtudjuk hogyan alakul át egy szõke kisfiúcska egy gyilkoshangú néger álattá😉)

James Earl Jones rulez!!!

<#vigyor4>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

viszont az SW-filmek sosem erõszakosságukról voltak híresek - ha nem a fiatalok lennének a célközönség, akkor anno sem láttuk volna a filmet gyerekként😊
Aaron Hallam
"... azaz a keményebb akciófilmekre és általában bevételcsökkentõ aggatott R-kategóriát természetesen elkerülték a készítõk...."
Ha jólértelmezem megint a jólbevett szokás szerint a filmkészítõk valami módon a bevétel növelés érdekében elrontják a filmet... (sajna a filmek nagyrésze mostanában ilyen...)

valószínûnek tartom, hogy ugyan ezzel a lendülettel teljesen újraforgatják a régi részeket <#vigyor1> és mire a végére érnek kezdhetik elölrõl <#idiota>
csak sajna nem lessz több SW😞 legalábbis ezt mondják😞

SW 4EVAH
én már nagyon várom<#eljen>

azt ha ezzel végeznek csinálhatnának még a kotor1-2-rõl is filmet! az is bejönne a népnek de mint atom<#eplus2>
de

Cactus
Kevin Smith az nem Néma Bob? 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Esrohnoil
Remélem méltó lesz az elsõ sorozathoz (IV.-VI. rész) is, és szépen össze tudják kapcsolni a régi részeket az újakkal.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Renton😉