731
segítség frapshez
  • BENDI
    sziasztok!tudnátok mondani nekem ehez a programhoz hasonló progi nevét?persze olyat amivel jó minőségbe tudom felvenni a játékot...
  • Evin
    Én csak egy ilyen programoról tudok még:
    gamecam

De szerintem ennek nehezebb a használata.
  • phalanx
    talán mert nem bírja a géped?
  • puma1
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, h Fraps-sel veszek fel a FIFA06-ból egy rövid movie-t, és nagyon laggol? Pls help
  • Norsz
    figy tudnál ajánlani egy másik videó felvewvő progit mert nekem a fraps nem indul
    goldol egyet az nem indul elinditom azt elkezdtölteni aztáán kész nem ad be semmit ezért jo lenne ha tudnál ajánlani egy másik video felvevő progit
  • Evin
    Felvételkor elvileg nem lehet, de ha kész a videó, pl VirtualDub-bal megnyithatod, és újratömörítheted egy új kódekkel. Ajánlott persze a Divx vagy Xvid.
    (1perc kb 1MB lesz így, de sokmindentől függ:képméret,fps,bitráta)
  • Norsz
    bocs kevesebb legyen a mérete
  • Norsz
    mert egy idejig veszem aztán már télleg akkora lessz a film 34másodpercig vettem a filmet és 300mega lett nem lehetne ezt beállitani hogy kevesebbet vegyen fel
  • Norsz
    nem tudná valaki megmondani hogy hogy lehetne azt megcsinálni hogy ne csináljon olyan nagy filkmeket 2-3 gigásokat
  • miilann
    nem indul :S
  • miilann
    jaok sry
    kene :DSA:D_DF
  • gamerboy91
  • miilann
    vki tud adni cracket?
  • Cleawer
    ööö azt hogy csinálod?hogy kell csinálni?
  • gamerboy91
    Vagyis innen
  • gamerboy91
    2.74-es crackelt verzió már van.

RAR PASS:www.appzdown.ws[

URL=http://www.phazeddl.com/dl531434/]itten[/URL]letölthető.
  • ANan1
    Hell all!
    Nekem olyan gondom van, hogy hiába nyomom az F9-et nem vesz fel semmit... Próbáltam több verzióval is,és egyikse... egy pillanatra kipirosodik az FPS számláló és annyi. THx a helpet
  • Ronnie07
    nemtudna valaki egy full versionos frapset,vagy olyat ami több mint 30 másodpercet vesz fel??
  • Evin
    Vegyél mindent min-re: 25fps, meg half size, és ha hang nem kell, kapcsold ki. Ha ekkor is durván beszaggat, tényleg új gép kell!
  • METALz
    vegyél jobb ramot/cpu-t/vgat ^^
  • xy21
    Csá!Ha elindítom a frapsot akkor a jatek amiből akarok felvenni szaggat!
    Röcög!
    Micsináljak???
  • G1nic
    sztem jó kis progi én már 1,5 éve használom
  • Lunki88
    Nem szóltam, már megoldottam.
  • Lunki88
    Üdv! Kérdésem az lenne hogy ti milyen beállítással éritek azt el hogy a Fraps normálisan felvegye a hangot? Mert nekem Detect best sound input-ra van állítva, és Sound Input-nál pedig mikrofonra amit nem tudok változtatni. Ha így veszem fel a videót akkor meg csak azt a hangot veszi fel ami a mikrofonba belehallatszik ez így meg elég szar. Windowsban a hangbeállításnál többen mondták hogy Stereo Mix-re kell állítani és akkor jó lesz, csak az a gond hogy nálam nincs Stereo Mix lehetőség, esetleg van erre valami patch?
  • ssolitude
    Ja.Mondjuk jó nagy marha, aki mindenféle arab agyonhekkelt oldalról szed ilyesmit....
  • zizu21
    http://www.p30download.persiangig.com/crkz/Trial-Reset.zip azert egy virusirtot engedjetek ra majd mikor kiszedtetek mer van benne szep trojai
  • Daud
    Na megvolt a full format :) e muxik minden koszui :)) amufgy it hol lehet megnezni a orivat uzeneteimet?
  • Daud
    Kösz :)

Bar nekem most nem mukodik 1ik fraps se mer mer annyi hulye verzio van fent, hogy hibat okoz es tobbet nem indul el 1iksem :) na de most minnya leformazom a gepet aztan felrakom ezt :)))
  • Blekk Síp
    Ahoj!
    A 2.7.1-es verzió letölthető innen:

[email protected]

=)
  • Daud
    Ez hogy mukodik? ettol csak elindul a fraps vagy full verzios lesz? :)
  • urbijoe
    ez marha jo,köszi müködik
    és honnan lehet tudni hogy egy adott proginál melyik kulcsokat kell törölni?
    mert gondolom más progihoz is jo ez a Trial-Reset.zip.
  • Daud
    Hi!

2.7.2hoz kene full verzio amivel unlimitedet tudok felvenni, a demi mar megvan de 30sec az keves nekem :P
  • Sarapetike
    kösz müködik :)
  • Basic
    És miért pont az armadillo kulcsokat kell törölni?
  • Basic
    Elég jól néz ki ez a trial reset, de pontosan mire is lehet használni? Arra, hogy atrial programok számlálóját visszaállitsam,vagy mire?
  • Basic
    Mi az az Armadillo?
  • Aragorn10
    http://www.p30download.persiangig.com/crkz/Trial-Reset.zip innen szedjétek le a trial kulcs eltávolító progit és az Armadillo-ra menjetek rá és scan(keresés)majd az összes talált kulcsot ki kell törölni(clear). És láss csodát mindeggyik Frpas mükxik .:):):):)
  • AMDFan2
    Hali!Miért csúszik el a hang ha felveszek a fraps 2.7.2 vel (de mind1ikkel ezt csinálja) ?
  • urbijoe
    én torrentröl letöltöttem több verziot de egyik sem indult el csak ami a hivatalos weboldalukon van
    nincsenek jol feltörve vagy mi a baj?
  • Blekk Síp
    Hopsz, már látok seedert torrenten és már jön is!
    SORRY! :]]