731
segítség frapshez
-
BENDI #131 sziasztok!tudnátok mondani nekem ehez a programhoz hasonló progi nevét?persze olyat amivel jó minőségbe tudom felvenni a játékot... -
#130 Én csak egy ilyen programoról tudok még:
gamecam
De szerintem ennek nehezebb a használata. -
#129 talán mert nem bírja a géped? -
puma1 #128 Sziasztok!
Az mitől lehet, h Fraps-sel veszek fel a FIFA06-ból egy rövid movie-t, és nagyon laggol? Pls help -
Norsz #127 figy tudnál ajánlani egy másik videó felvewvő progit mert nekem a fraps nem indul
goldol egyet az nem indul elinditom azt elkezdtölteni aztáán kész nem ad be semmit ezért jo lenne ha tudnál ajánlani egy másik video felvevő progit -
#126 Felvételkor elvileg nem lehet, de ha kész a videó, pl VirtualDub-bal megnyithatod, és újratömörítheted egy új kódekkel. Ajánlott persze a Divx vagy Xvid.
(1perc kb 1MB lesz így, de sokmindentől függ:képméret,fps,bitráta) -
Norsz #125 bocs kevesebb legyen a mérete -
Norsz #124 mert egy idejig veszem aztán már télleg akkora lessz a film 34másodpercig vettem a filmet és 300mega lett nem lehetne ezt beállitani hogy kevesebbet vegyen fel -
Norsz #123 nem tudná valaki megmondani hogy hogy lehetne azt megcsinálni hogy ne csináljon olyan nagy filkmeket 2-3 gigásokat -
#122 nem indul :S -
#121 jaok sry
kene :DSA:D_DF -
#120 #116 -
#119 vki tud adni cracket? -
Cleawer #118 ööö azt hogy csinálod?hogy kell csinálni? -
#117 Vagyis innen -
#116 2.74-es crackelt verzió már van.
RAR PASS:www.appzdown.ws[
URL=http://www.phazeddl.com/dl531434/]itten[/URL]letölthető. -
#115 Hell all!
Nekem olyan gondom van, hogy hiába nyomom az F9-et nem vesz fel semmit... Próbáltam több verzióval is,és egyikse... egy pillanatra kipirosodik az FPS számláló és annyi. THx a helpet -
Ronnie07 #114 nemtudna valaki egy full versionos frapset,vagy olyat ami több mint 30 másodpercet vesz fel?? -
#113 Vegyél mindent min-re: 25fps, meg half size, és ha hang nem kell, kapcsold ki. Ha ekkor is durván beszaggat, tényleg új gép kell! -
#112 vegyél jobb ramot/cpu-t/vgat ^^ -
#111 Csá!Ha elindítom a frapsot akkor a jatek amiből akarok felvenni szaggat!
Röcög!
Micsináljak??? -
#110 sztem jó kis progi én már 1,5 éve használom -
#109 Nem szóltam, már megoldottam. -
#108 Üdv! Kérdésem az lenne hogy ti milyen beállítással éritek azt el hogy a Fraps normálisan felvegye a hangot? Mert nekem Detect best sound input-ra van állítva, és Sound Input-nál pedig mikrofonra amit nem tudok változtatni. Ha így veszem fel a videót akkor meg csak azt a hangot veszi fel ami a mikrofonba belehallatszik ez így meg elég szar. Windowsban a hangbeállításnál többen mondták hogy Stereo Mix-re kell állítani és akkor jó lesz, csak az a gond hogy nálam nincs Stereo Mix lehetőség, esetleg van erre valami patch? -
ssolitude #107 Ja.Mondjuk jó nagy marha, aki mindenféle arab agyonhekkelt oldalról szed ilyesmit.... -
zizu21 #106 http://www.p30download.persiangig.com/crkz/Trial-Reset.zip azert egy virusirtot engedjetek ra majd mikor kiszedtetek mer van benne szep trojai -
Daud #105 Na megvolt a full format :) e muxik minden koszui :)) amufgy it hol lehet megnezni a orivat uzeneteimet? -
Daud #104 Kösz :)
Bar nekem most nem mukodik 1ik fraps se mer mer annyi hulye verzio van fent, hogy hibat okoz es tobbet nem indul el 1iksem :) na de most minnya leformazom a gepet aztan felrakom ezt :))) -
#103 Ahoj!
A 2.7.1-es verzió letölthető innen:
[email protected]
=) -
Daud #102 Ez hogy mukodik? ettol csak elindul a fraps vagy full verzios lesz? :) -
#101 ez marha jo,köszi müködik
és honnan lehet tudni hogy egy adott proginál melyik kulcsokat kell törölni?
mert gondolom más progihoz is jo ez a Trial-Reset.zip. -
Daud #100 Hi!
2.7.2hoz kene full verzio amivel unlimitedet tudok felvenni, a demi mar megvan de 30sec az keves nekem :P -
#99 kösz müködik :)
-
#98 És miért pont az armadillo kulcsokat kell törölni? -
#97 Elég jól néz ki ez a trial reset, de pontosan mire is lehet használni? Arra, hogy atrial programok számlálóját visszaállitsam,vagy mire? -
#96 Mi az az Armadillo? -
#95 http://www.p30download.persiangig.com/crkz/Trial-Reset.zip innen szedjétek le a trial kulcs eltávolító progit és az Armadillo-ra menjetek rá és scan(keresés)majd az összes talált kulcsot ki kell törölni(clear). És láss csodát mindeggyik Frpas mükxik .:):):):) -
#94 Hali!Miért csúszik el a hang ha felveszek a fraps 2.7.2 vel (de mind1ikkel ezt csinálja) ? -
#93 én torrentröl letöltöttem több verziot de egyik sem indult el csak ami a hivatalos weboldalukon van
nincsenek jol feltörve vagy mi a baj? -
#92 Hopsz, már látok seedert torrenten és már jön is!
SORRY! :]]