12
-
#12 cásárloi=vásárloi -
#11 urban legend amit állitasz :) rílwörld alkalmazásokban a DDR ugy elkalapálja (sőt, korábban is megtette, amikor még nem volt dualddr) a rambuszodat, hogy azt tényleg megéreznéd :D
elhiszem, hogy nosztalgikusan gondolsz arra a hülyeségedre, hogy dupla áron vetél szarabbat, ami ráadásul zsákutca is lett :) a marketing ismeri ezt a tipusu cásárloi reakciot :D de itt a forumon csak hülyeségnek nevezzük ;))) -
Inquisitor #10 "Amugy meg miért kell valamit ellenezni ha drága ?"
Mer' valami "görény" kitalálta a dual DDR-t :)
És ugyan az lasabb elvileg mint a Rambus, de nem olyan f*s a késleltetése. Ezért is fura, hogy most a DDR2-t nyomják, kisértetiesen hasonló a helyzet.
De úgy tudom, hogy az XDR memóriában is benne a Rambus keze, és egyesek szerint az AMD a DDR2 helyett már azzal szemez. -
#9 hááát... -
M2 #8 Ha időben kijönnek ezekkel a gyors memóriákkal, elérhető áron adják és felveszik a piaccal a versenyt akkor nagy sikere lehet a dolognak.
Eddig is csak annyi bajom volt velük, hogy az RDRAM-ok nem követték a DDR memóriák árcsökkenését és egy idő után már jelentősen borult az ár/teljesítmény mérleg az utóbbi javára. -
KDOG #7 Jöjjön csak ujra vissza a rambus !
A mai napig áldás ez a félgiga 800mhz es !
Nagyon érezhetö !
Amugy meg miért kell valamit ellenezni ha drága ? Anno ugye ezért jött a 266mhz es ddr memoria, mert az olcso volt. Hát arra már rákellet volna jönni, hogy a minőséget meg kell fizetni !
kb 5 éve használom, és még mostis vetekszik, söt lenyomja bizonyos feladatokban a hypergszuper ddr ilyen olyan memoriákkat. AMugy egy 1,8northwood mellet i850 lapban :)
Remélem kiadják !
Szivem szerint (hamarossan gépet cserélek) vinném ezt a memoriát az uj proci mellé, csakhogy rohadtul nem kapni olyan rambusos alaplapot ami 533fsb nél többet tudna.
Pedig milyen jo is volt ez akkor.... -
#6 talán azért volt kurvadrága, mert a kedves intel-rambus szövetség mesterségesen magasan tartotta az árakat ... nekik jo volt ... jo LETT VOLNA :) -
ULTRA #5 Hát nemtudom...
99'-2000-ben még nem volt akkora igény az extrém teljesítményű memórikákra mint manapság.
Az akkori szükségletekhez képest pedig a rambus kiemelkedő teljesítményt nyújtott kifejezetten drága áron. Ez lett a veszte...
Manapság azonban véleményem szerint lenne kereset az ilyen extrém teljesítményű memóriákra és szerintem most már jópáran fizetnének is a teljesítményért, azonban ennek 1 megfelelő alap tágoatás is kell amit igazán csak az intel adhat meg ennek a cuccnak az elterjedéséhez.
Én pl. szivessen vennék 2-3 év mulva pc-re átültetet CELL processzort vagy legalábbis valami multiprocesszort, ezel a memcsivel felszerelve, + az akkor esedékes SLI cuccot.
Bár akkor már ez lessz a minimum :) -
#4 Biztos nem követik el ugyanazt a hibát 2x. Annyi eszük csak van. -
#3 A rambus azert maradt draga mert az intel megszopatta.
Egy ilyen kis ceg ugy ervenyesul a nagyok melett ahogy tud, nekem meg mindig van egy gepem amiben 1GB rambus van, es baromi gyors, stabil.
En szeretnem viszont latni a piacon........... -
Nyiri #2 A rambus ott halt meg hogy kurva draga -
juhand #1 Csak nem megy bele az Intel 2* ugyan abba a csapdába.