Pirates of the Caribbean Online

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Mikor elakarom indítani a játékot mindig kiírja a monitor hogy No freuqvency. Mit kell csinálni? Csak mert érdekel a játék.
Bocsi, de rossz helyen jelenítettem meg a kérésemet.
A Pirates of the Burning Sea érdekelne és nem a Pirates of the Caribbean Online😊

Bocsi még1szer

Helló!

Kérni szeretnék az aktív játékosoktól egy szivességet.

Most olvastam, hogy 3 darab 14 napos free trial key-jel rendelkezik minden aktív elõfizetõ Itt olvastam
Szóval ha valamelyikõtök lenne olyan kedves és megosztaná velem az egyik free kulcsát, annak nagyon örülnék. Végeztem a Dark Age of Camelottal (4 év után) és gondolkozom egy új mmorpg-n. A PoCO hangulatosnak tûnik, így jó lenne kicsit kipróbálni, hogy megérné-e elõfizetni rá, stb.

email: [email protected]

Köszi elõre is.
Sziasztok lenne egy kis problémám. belépek game be jácok aztán fel megyek a tengerre és ott idönként akad egyet aztán lefagy az egész játék és kilép
én a video karimra gyanakszom sztem az lesz a baj most vettem egy
Ati Radeon hd3870-t pls ha valaki tus segtisen.

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Uhh, csak nekem laggol ennyire a game? Atom durva a szaggatás, de csak akkor, ha a többiek közt vok, a városokban, kikötõknél, stb...
CS@
Szerintem te nagyon elvagy tévedve(mivel gondolom nem egy még meg sem jelent online játékkal játszol).
Próbáld meg a kérdésed a ITT feltenni, vagy megkeresni rá a választ.

Hogy lehet legyözni az erödöket?Kérlek adjatok tanácsokat?
Hellosztok hol találom azt a fáljt hogy gamedir?
hellosztok hogy lehet azon a pályán végigmenni amikor a kocsma mögött találka van és utánna el kell menekülni a hajohoz.És az összes hajó meg örtornyok tüzet nyitnak rám és elsülyedek hogy lehet ezt elkerülni?Kérlek irjatok!Amugy ez Oxbya-ba van.
Balazs15
ez vmi iszonyat szar játék...egyszerüen vmi okádék a grafikája iylen ronda játék még nem láttam...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Colton
Mikor Jön meg a beta Kulcs??

És ez fizetõs lesz?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Botond
Leszedte a klienst 360 mega. Végig átvezetõ mozik vannak. Egész jópofa,de most a 3. küldinél elakadtam. :-) Szokni kell még.
Botond
vmi url hiba,nem akar beengedni
Punker
mesélj 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Hm,most kaptam béta kulcsot.
Kit--Kat
sanszos

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
persze lehet csak a 3. film után jön ki 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
valami beta jöhetne 😊

Botond
Kit--Kat
haladunk-haladunk

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
ennyit találtam 😞

Sziasztok!

Az nem lehet hogy már megjelent ez a játék?Mert én már játszom vele.Vagy az online az egy új részt ad?

Üdv Mindenkinek!

aha kösz de még rá ér hisz 2006 nyara odébb van
Punker

visszaolvasni nehéz?

elöre is kosz mindent csao
erdekelne hogy hogy juthattok hozzá ehhez a játékhoz ? honnan lehet leszedni....stb?
cso sracok
Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
ja,meg legfrissebb hír,hogy akelától kaptak hajó modelleket a másik játékhoz,na most akela csinálta nekik a játékot a karibtenger kalózaihoz <#zavart1>
Punkerwork
majd kiderül 😊

Botond
Bejelentették,hogy nemsokára kész,de még egy screenshot sincs,és a másik project épp dögrováson volt,véletlenül pont a disney bejelentése elõtt 1-2hónappal kapott óriási lendületet.és az is kb akkora lesz kész.Túl sok véletlen egybeesés.
Punkerwork
mibõl gondolod?

Kit--Kat
most hova kötözködsz luilua?

Botond
nekem is ez a gyanúm
AnuluWork
Nem lehet, hogy a Pirates of the Burning Seabõl lesz POTCO? Anno a Sea Dogs 2-bõl lett POTC ...

Pirates of the Burning Sea Official

Pirates of the Burning Sea SG

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punker
"mikor okoskodtam én he?" mikor nem? 😊

Botond
ja,de ez alá oda van írva,hogy onlány :-D
Kit--Kat
nem mutogat töröm karod......
mikor okoskodtam én he?
ott volt kinn a logója, inkább válaszolhatnál, hogy mi ez!

Punker
már megint okoskodsz? hol volt a Disney filmnek játéka? 😊

Kit--Kat
de ennek már volt 1 játéka....

Majd ha lesz, írjatok bõven, én már nagyon várom.😛

Live your life like it\'s your last day...

Punkerwork
semmi 😞

Semmi új info?
Punker
azért valami képet kiadhatnának 😊

Biztos, hogy süti lesz!
Punkerwork
ezek szerint nem játszottál még MMORPG-t, pl 100 ember gondol egyet és a kikötõbõl ellop 1 hajót, millió lehetõség van 😊

cSuwwi
mond, na de akkoris...
kalózkodhatsz a többiekkel kis szigeteken, vagy mi?
kicsit nehéz elképzelni mit kell majd csinálni...

shit happens

Punker
MMORPG mond nektek valamit?

Killgore
lehet 😊 De sztem jó lesz ez.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Sephi
Szerintem naon faxa lesz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Oldal 1 / 2Következő →